ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.نقل قول:
Printable View
ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.نقل قول:
اا نامزد ميزباني جام 94 هم بوديم؟نقل قول:
ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.
من شنيدم نامزد ميزباني المپيك 88 و جام جهاني 90 هم بوديم... فكرشو بكن...! المپيك تو ايران!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همسر شيخ قطره؟ شيرازيه انگار...
بله همسر امیر قطر شیرازی هست
واقعا چی می شدنقل قول:
ایران میزبان بازیهای آسیایی هم بوده اما با این اوصاف عمرا بتونیم میزبان این بازیهام باشیم چه برسه به المپیک و جام جهانی
منم دارم حرص می خورم از اینکه می ببنم یه کشوری که از نظر جمعیت و وسعت به اندازه ی یه استان ماست میزبانی این رویداد مهم بین المللی رو بگیره ولی ما ملت بزرگ ایران با اون قدمت و تمدن هیچ:sad:
صد افسوس
حیف:41:
ایران حتی نمیتونه بازی های بین مدارس ابتدایی رو برگزار کنه اونوقت بازی های اسیایی رو برگزار کنهنقل قول:
فقط حواسمون جمع باشه قطری ها تاریخ ایرانو به یغما نبرند
که اگه تو اونهمه تبلیغات این کارو بکنن جبرانش برامون خیلی مشکله
مثلا بگن بو علی سینا عربیه و یا خلیج فارس تحریف کنن
با اونهمه تبلیغات دنیا باور میکنه که واقعا مثلا بوعلی سینا عربیه
خدا به دادمون برسه واااااااااااااااااااااااا ییییییییی
دقیقا یکی از اهدافشون همین هست مسولان ما هم ...:41:نقل قول:
پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه مسئولان هم ......... تشریف دارند خودمون یه سایتی چیزی برای نجات ایران بسازیم تا دیر نشده (یه چیزی شبیه بمباران گوگلی) برای شناساندن ایران و آثارشنقل قول:
:41::41::41::41:
من خیلی میترسم
همین الان هم از نام خلیج ع.ر.ب:2: استفاده می کنند چه برسه تا اون موقع :13:نقل قول:
تنها راهی که وجود داره اینکه با شروع جنگ جهانی سوم ایران حمله کنه به قطر :31:
البته هنوز 12 سال دیگه تا اون موقع موندهنقل قول:
تا اون موقع هم اصلا معلوم نیست اصلا ایرانی باشه یا شده ایلات متحده عرب
البته با این وضعیت فعلی
فکر کن جام از دست کاسیاس میرسه دست این ( جام بیچاره کثیف شد ) :
دیشب تو برنامه نود عادل در مورد تیم ملی امید میگفت که افرادی هستن که به خاطر حفظ پست مقامشون دست به هر کاری میزنن
به طبع در سطوح بالا کشور ما هم همینجوره ... افرادی ( خودتون میدونید چه کسانی رو میگم ) به خاطر حفظ پست و مقام و منافع
شخصی خودشون ، حق و منافع عام رو زیر پا میگذارن و تا میتونن پول میریزن به جیب مبارکشون ... اگه افرادی باعرضه و با اخلاص چه
در سطوح بالا چه در تربیت بدنی و فدراسون فوتبال وجود داشت باور کنید الان مملکت ما و فوتبال ما به این شکل افتضاح نبود !!!
قطری هایی که معلوم نیست سرود ملی داره یا نه و به اندازه تهران هم نیست از این افراد با عرضه استفاده میکنه !!!:41:
نقل قول:پس مثل اینکه تیزر تبلیغاتی شون رو ندیدید . این لینک رو ببینید
http://www.youtube.com/watch?v=d-z2jtUS9-Y&feature=player_embedded#
نوشتن
see the stunning ara*bian gu*lf from your seat
یعنی دیدن خل*یج عر**بی خیره کننده از صندلی خود
تبلیغات بیشتر از این میخواهید
پوتين:بهترين جام جهاني را برگزار مي كنيم
ولاديمير پوتين که به عنوان نمايندهي دولت روسيه براي حضور در مراسم انتخاب ميزبانهاي جام جهاني به زوريخ سفر کرده بود، به دليل اعتراض به روند برگزاري مراسم و اخلال در روند انتخاب ميزبان به دليل فساد مالي اعضاي کميتهي اجرايي در مراسم شرکت نکرد.
پوتين پس از انتخاب روسيه به عنوان ميزبان جام جهاني 2018 گفت:از اين که اين رقابت سخت و دشوار را به سود خود به پايان رسانديم به خودمان مي باليم. از اين که از روسيه حمايت کرديد تشکر مي کنم.
نخست وزير روسيه در ادامهي اظهاراتش بر نقش فوتبال در گسترش روابط انسان دوستانه اشاره کرد و گفت: مي خواهيم به همه اطمينان بدهيم که فوتبال همانند سالهاي گذشته از بازي جوانمردانه، سعهي صدر، صبر وشکيبايي و افتخار آفريني حمايت مي کند.
پوتين دربارهي دليل شرکت نکردن در مراسم انتخاب ميزبان جام جهاني در زوريخ گفت: مشکلاتي وجود داشت. به عدهي زيادي تهمت بيجا زده شد که مي خواهند در روند انتخاب ميزبان جام جهاني اختلال ايجاد کنند در حالي که هيچ سند و مدرکي دال بر اين موضوع وجود نداشت. اين مسائل کاملا ناعادلانه بود و باعث شد که از حضور در مراسم صرف نظر کنم.
نخست وزير روسيه که از ماهها پيش حمايت جدي خود را از پيشنهاد ميزباني جام جهاني توسط کشورش اعلام کرده بود، با ابراز اطمينان از برگزاري جام جهاني به صورت موفقيت آميز اظهار کرد: شما مي توانيد روي حرف من حساب کنيد. همين حالا به شما مي گويم که جام جهاني 2018 در بالاترين سطح برگزار خواهد شد. ورزشگاهها و تاسيسات زيربنايي سر وقت و با بهترين امکانات ممکن ساخته خواهند شد. مي خواهيم تمام توانمان را به کار بگيريم تا رضايت و رفاه ميهمانان را برآورده کنيم.
پوتين در پايان به هدف اصلي فوتبال در جهان اشاره کرد و گفت: ديد ما نسبت به فوتبال دقيق همان چيزي است که فيفا نسبت به فوتبال دارد و آن گسترش مرزهاي فوتبال در جهان و ورود اين پديدهي شگفت انگيز به قلمروهاي جديدي است که تاکنون در آن نفوذ نکرده است.
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=31990
بكام: مطمئنيد كه بلاتر از محتويات داخل پاكت بيخبر بود؟
سفير بريتانيا در مراسم فيفا عصبانيت و تاسف خود را با جمله "مطمئن هستيد که بلاتر از محتويات داخل پاکت بيخبر بود؟ " بيان کرد.
به نقل از لارازون چاپ مادريد، ديويد بکام عنوان کرد: جدا براي فيفا و اين مراسم متاسفم. انتخاب دو کشور روسيه و قطر با راي اعضاي کميته اجرايي بوده و من هم به اين امر احترام ميگذارم، اما باور نميکنم که بلاتر از محتويات داخل پاکت آن طور که روي صحنه ادعا ميکرد بي خبر باشد.
وي افزود: رسواي مالي حداقل 3 عضو کميته اجرايي فيفا در آستانه اين مراسم کافي بود که هر کسي در مورد نتايج منتشر شده مشکوک و بدبين باشد. حتي اگر انگليس هم انتخاب ميشد به عنوان سفير بريتانيا در اين مراسم به همه معترضين حق اعتراض ميدادم.
بکام اظهار داشت: به راستي علت انتخاب قطر در مبارزه با انگليس، آمريکا، استراليا و اسپانيا چيست؟ آيا پول و ثروت اين کشور بيش از امکانات دو کشور اسپانيا و پرتغال براي ميزباني جام جهاني است؟ آيا انگليس از انجام وعدههايي که قطر به فيفا داده عاجز است؟
[CODE]http://www.football3.ir/news.do?itemid=31983/CODE]
مردم قطر پس از آگاهي از فتح امتياز ميزباني در جام جهاني 2022 در جشنهاي خياباني حضور يافته و تا صبح امروز به پايکوبي و اجراي مراسم شکرگزاري پرداختند.
ه نقل از خبرگزاري فرانسه، پيروزي قطر و روسيه در رقابت با کشورهايي چون آمريکا، انگليس، استراليا، اسپانيا، پرتغال، هلند، بلژيک، ژاپن و کره جنوبي تعجب اصحاب رسانه و جهان را در بر داشت و سياسيون در سراسر جهان نسبت به اين انتخابات مشکوک به شدت معترض بودهاند.
مردم قطر اما بي اعتنا به اين معادلات جهاني و خوشحال از اين پيروزي تاريخي در خيابانهاي دوحه و ساير شهرهاي کشور کوچکشان مشغول به جشن و پايکوبي هستند.
بسياري از مردم براي حضور در نماز جماعت و مراسم شکرگزاري آماده ميشوند و تلويزيون ملي قطر نيز به صورت بي وقفه اقدام به پخش ويژه برنامههاي جشن ميزباني کرده است.
حملات بي رحمانه مطبوعاتي در اکثر نقاط جهان عليه فيفا، قطر و روسيه قابل رويت است اما مشخصا تصميم اتخاذ شده هرگز تغير نخواهد کرد.
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=31982
بلاتر: راضيام؛ جام جهاني هرگز در اروپاي شرقي، خاورميانه و کشورهاي عربي برگزار نشده بود
سپ بلاتر، رییس فیفا رضایت خود را از نتیجه تعیین میزبانهای جامهای جهانی 2018 و 2022 اعلام کرده است.
اعضای کمیته اجرایی فیفا روسیه را به عنوان میزبان جام جهانی 2018 انتخاب کردند و قطر را به عنوان میزبان جام جهانی 2022 برگزیدند.
بلاتر گفت: «ما به دو کشور کاملا متفاوت سفر خواهیم کرد. هرگز جام جهانی در روسیه و کلا در اروپای شرقی برگزار نشده است.
به علاوه، کشورهای خاورمیانه و اعراب هم مدتهاست منتظر فرصت میزبانی جام جهانی بودند.
به این ترتیب کاملا راضی هستم. فوتبال دارد در مسیر صحیح حرکت میکند و این تصمیمات من را رییس خوشحال فیفا میسازد.»
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=31978
تازه اولش هستنقل قول:
بقول خودشون سر مار رو قطع کردند
ديگه لازم نيست حواسمون جمع باشه:41:نقل قول:
همين الانش تو تيزر رسميشون خليج ع .. استفاده كردن..
اين لينكش تو پست قبليم:البته 12 سال زمان زياديه...تا اون زمان حوادث زيادي اتفاق ميوفته!:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5664316&postcount=36
امروز هم اوباما اعتراض كرده به ميزبان نشدن امريكا!!
رییس لیگ فوتبال انگلیس: باید بفهمیم چرا تنها 2 رای آوردیم
او بسیار از میزبان نشدن انگلیس شگفت زده است.
سایت گل - لرد ماهینی، رییس لیگ فوتبال انگلیس گفته میخواهد بداند چرا پیشنهاد انگلیس برای میزبانی جام جهانی 2018 شکست خورد و نتوانست از دور اول رایگیری هم صعود کند.
سپ بلاتر در زوریخ گفت که روسیه میزبان جام جهانی 2018 است و قطر میزبان جام جهانی 2022 خواهد بود.
فاش شده که انگلیس از رای 22 عضو کمیته اجرایی تنها 2 رای گرفته و در همان مرحله اول از دور رقابت خارج شده است.
این در حالی است که صبح آن روز، ارائه پرینس ویلیام، دیوید کامرون نخستوزیر و دیوید بکام مورد استقبال نمایندگان قرار گرفته بود.
لرد ماهینی میگوید: «شخصا به شدت و عمیقا شگفتزده شدم که در همان دور اول حذف شدیم و میخواهم بدانم چرا این اتفاق روی داد.
فیفا دو پیشنهادی که به نظرش عالی بود را برگزید. سپ بلاتر گفت که این روز خوبی برای فیفا بوده است.
اما من شگفتزدهام، چرا که روش کار اعضای گروه را بسیار پسندیده بودم.»
لرد کویی، سفیر پیشنهاد میزبانی انگلیس در جام جهانی 2018 هم گفته هنوز خیلی زود است که بفهمند چرا پیشنهادشان دچار مشکل شد.
لرد کویی که پیشنهاد لندن برای میزبانی المپیک 2012 را با موفقیت هدایت کرد میگوید: «به نظرم هنوز زود است نتیجه بگیریم که چرا باختیم. ما به روشنی ناامید شدهایم و با گذر ایام بهتر خواهیم فهمید که چه شده است.
من البته به روسیه تبریک می گویم. آنها میزبان بزرگترین رقابت فوتبال در دنیا در زمین خود هستند و حالا میتوانند موفقیتی چشمگیر به دست آورند.
ما هنوز تلاش میکنیم دریابیم در آن دو ساعت چه شد. کمپین ما قوی بود و فکر نمیکنم تیم کار دیگری میتوانست انجام دهد.
نخستوزیر دو سفر انجام داد، پادشاه آینده انگلیس و مشهورترین چهره در ورزش انگلیس هم همراهش بودند. این کمپینی عالی بود.»
2010/12/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/03/2243419/%D8%B1%DB%8C%DB%8C%D8%B3-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%81%D9%87%D9%85%DB%8C%D9%85-%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D9%86%D9%87%D8%A7-2-%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%85
دل بوسکه: فیفا می خواست جام جهانی میزبانان جدیدی داشته باشد
میزبانی جام های جهانی 2018 و 2022 به روسیه و قطر رسیده است.
سایت گل - ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، پس از اینکه پیشنهاد میزبانی مشترک کشورش و پرتغال برای جام جهانی 2018 به جایی نرسید، سیاستمدارانه به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
کمیته اجرایی فیفا میزبانی رقابت های جام جهانی 2018 را به روسیه داد اما سرمربی ماتادورها از اینکه کشورش نمی تواند میزبان این رقابت ها باشد، چندان ناراحت نیست.
او در مصاحبه با بخش اسپانیایی سایت گل گفت: "ما باید از عملکرد کمیته میزبانی مان راضی باشیم و اکنون به کشور پیروز تبریک می گوییم. امیدواریم که در جام های جهانی برزیل، روسیه و قطر موفق باشیم.
ما همه شرایط لازم برای میزبانی را داشتیم اما آنها اولویت های دیگری را در نظر داشتند. اینکه بازی ها در کشورهایی جدید و با اقتصاد قوی برگزار شود.
ما کشوری مدرن و پیشرفته با هوادارانی پرشور و لیگی خوب هستیم. این شرایطی است که کشورهای کمی از آن برخوردارند اما قدرت پول را نباید نادیده گرفت.
ما باید این شکست را بپذیریم و به آنهایی که سخت کار کردند، تبریک بگوییم."
2010/12/3کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/12/03/2243293/%D8%AF%D9%84-%D8%A8%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%87-%D9%81%DB%8C%D9%81%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
پس دوستان با نهایت تاسف از الان قطر رو باید وارث امپراتور پارس بدونیم :41::41::41:
بچه ها ناراحت نباشید! 2012 که دنبا نابود شد ما به ریش عربا میخندیم!:31:
ولی خارج از شوخی:46::
متاسفم برای مسئولینمون که کاری کردن دلخوشی مردم به تورنومنت های کشورهای همسایشون باشه! یه لیستی فقط برای دهه اخیر رو کنم!:20::
جام ملیت های آسیا - لبنان - 2000
فینال لیگ قهرمانان اروپا - استانبول ترکیه -2005
مسابقات آسیایی - دوحه قطر - 2006
فینال لیگ قهرمانان اروپا - مسکو روسیه - 2008
جام جهانی باشگاه ها - امارات - 2009 و 2010
جام ملت های آسیا - قطر - 2011
حالا من چین رو تو لیستم نیاوردم و الا جام ملت های آسیا 2004- المپیک پکن 2008 و همین مسابقات گوانگژو اخیر رو هم باید به این لیست اضافه می کردیم...
یادمه قدیما تورنومنت ال جی میزاشتند و چقدر اون موقع بهش می خندیدیم! الان باید به چی بخندیم خدا میدونه!! مخلص کلام رو هم که گفتم!!:
ضمنا دوستان اگه عربا این کار رو نمیکردند باید تعجب می کردیم! خجالت رو اونایی باید بکشن که نام خلیج فارس براشون قداست نداره...:13:نقل قول:
صد در صد موافقم ما به همون تورنمنت lg هم راضی هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر میکنم بازی برزیل و آرژانتین که تو قطر برگزار شد ، موثر بود.
ربطی به این حرفا نداره رفیقنقل قول:
اگه اینجوری باشه که انگلیس هم هرسال میزبان یه خروار بازی های ملی هستش و باید انتخاب میشد
یک ماه تمام چشم و فکر و ذکر میلیاردها نفر تو همه دنیا میشه جام جهانی قطر اونا هم تا می تونن تبلیغ می کنن و تو ذهن ها القا می کنن نام جعلی خلیج رو.اونوقت ایران در قبالش چه کاری می تونه انجام بده!؟
روسیه باز یه چیزی ولی قطر!؟ فقط پولدارند وگرنه هیچ کاری واسه فوتبال نکردند. نه فرهنگ فوتبالی نه تیم ملی درست حسابی. مگه اینکه بخوان تا 2022 پیشرفت کنند.
کلا به نظرم باید میزبانی رو هر دو دوره یک بار به آلمانها بدن:31:
پیشنهادم اینه که بنام خلیج فارس ، آزمایشات اتمی تو خلیج فارس انجام بدیم باور کنین تا 10 سال هم توذهن تمام جهانیان میمونه که هیچی بعلت عدم امنیت میزبانیو از قطری ها میگیرن:31::31::31::31::18::18::18:نقل قول:
هی که اگر و صد افسوس خدابیامرز محمد رضا بود شاید 2014 تو ایران برگزار میشد :41:
محمد رضا که 30 سال پیش به رحمت ایزدی پیوست اونوقت چجوری می خواست جام جهانی 2014 رو برگزار کنه؟:31:نقل قول:
باید می گفتی اگر پسرش بود!
ضمنا تو پست قبلیم گفتم که ایران قرار بود میزبان جام جهانی 94 بشه که به دلیل انقلاب منتفی شد.
دوستان من فكر ميكنم قطر و كلا كشورهاي عربي
چون براي برگزاري بهتر به امنيت بيشتر توي منطقه نياز دارن زياد هم سر به سر ايران نزارن
زياد هم به اين خليج بازيي كه راه انداختن توجه نكنيد
به قول تكه كلام مادرم هركي بگه حلوا كه دهنش شيرين نميشه
حدود 25 مرجع و آكادمي بزرگ دنيا به علاوه اطلس رسمي سازمان ملل همگي نام خليج فارس رو به رسميت ميشناسن
حدود 180 كشور در مدارسشون و در درس جغرافياشون
اين خليج رو به نام هميشگي فارس آموزش ميدن
حالا جالبترش اينه كه در قديميترين اطلس جهان كه فكر كنم توي موزه لووره
درياي احمر به اسم درياي پارس ثبت شده به خاطر حفر كانال معروف توسط داريوش
عكسشو گير آوردم ميزارم
به به،به فاصله ی 4 سال از هم 2 تا جام جهانی بیخ گوشمون برگزار میشه و ما بازم انگشت به دهن...
همین عربها که ما تا چند سال پیش جزو خلقت محسوبشون نمیکردیم و همین الانشم هیشکی نمیدونه کجای نقشه ی زمینن به چیزی رسیدن که ما تا اطلاع ثانوی فقط باید تو خواب ببینیم.
خیلی سوز داره.
تبلیغاتشون خیلی وقته شروع شده.مطمئن باشید با این روند فعلی تا 12 سال دیگه کسی از شنیدن عبارت خلیج عر.. (:2:) تعجب نخواهد کرد،ضمنا مولانا که خدای ادبیات پارسه کردن ترک،دیگه ابوعلی سینا که نصف کتابهاش عربین جای خود دارد...
میزبانی جام جهانی تو قطر من رو یاد شعر زنده یاد میرزاده عشقی انداخت که میگه:
بعد از این بر وطن و بوم برش باید...
بقیش رو هم که خودت میدونید
با پول همه كار ميشه كرد
اينا هم با تبليغات و خرج زياد الان ميزباني رو گرفتن
تو 2022 هم خليجو ميگيرن
ای خدا ما دردمونو به کی بگیم آخه.قطر با چند ده سال قدمت و این جمعیت کم میاد میزبان میشه اونوقت ایران با این همه قدمت و تاریخ این جمعیت..... هیچی.واقعا ما کجای این دنیا هستیم.قطر با این جمعیتش اگه بخواد جام جهانی برگزار کنه که باید بیش تر از نصف جمعیتش نیرو استخدام کنه.:19::19::19:
فردوسی پور خوب حرفی زد گفت که بعد از میزبانی قطر ما با این امکانات و وضعیت ورزشگاه ها آیا می تونیم برای سال 3022 کاندید شویم:18:
قدمت سیخی چنده:31: الان فقط پول مهمه که بتونی از پس خرجش بر بیای
بحث پول نیست که اگه باشه که جزو پایین ترین شرایطه.تازه اینا می دونی با این خرج کردن 10 برابر پول بهشون بر میگرده.اونه که مهمه برنامه ریزی دقیق و طراحی ساخت و ساز است.که ما نداریم.والا با این ذخایر عظیم نفت و گاز می خوای بگی پول ما از اونا کمتره؟:13:نقل قول:
صددرصد بودجه ما کمتره
هنوز کو تا 12 سال دیگه!!!
کی مرده ، کی زنده
همین الان میگم ، میزبانی رو از قطر پس میگیرن! ببینین کی دارم میگم!
ولی روسیه برای جام جهانی عالیه.
.
football3.ir
رشوه قطر به نماينده آرژانتين براي كسب ميزباني جام جهاني 2022
تنها دو روز پس از انتخاب قطر به عنوان ميزبان جام جهاني 2022 يک منبع خبري در آمريکا مدعي شد اين کشور به نماينده آرژانتيني کميته اجرايي فيفا رشوه داده است.
مبلغ 78.4 ميليون دلار ميزان پولي است که گويا بين فدراسيون فوتبال قطر و همتاي آرژانتيني رد و بدل شده است.
خوليو گروندونا رئيس اتحاديه فوتبال آرژانتين در واکنش به ادعاي مطرح شده ضمن طفره رفتن از حقيقت دريافت اين مبلغ، کل ماجرا را تلاش قطر براي ايجاد ارتباطي مناسب بين فوتبال دو کشور توصيف کرده است.
شکست سنگين انگليس و آمريکا در اجلاس زوريخ باعث شده رسانههاي اين دو کشور با تمام قوا پروژه تخريب قطر را آغاز کند.
در اين راستا منبع خبري مذکور ادعا کرد قطر پيش از اجلاس زوريخ مبلغ 78.4 ميليون دلار به رئيس اتحاديه فوتبال آرژانتين و عضو داراي حق راي کميته اجرايي فيفا رشوه داده است.
در دو روز گذشته منابع خبري غربي و روزنامههاي معتبر استراليا با تيترهاي توهينآميز و به شدت تخريبي داشتههاي اقتصادي، فرهنگي و ورزشي کشور قطر را زير سؤال برده و تصميم فيفا در مورد اعطاي امتياز ميزباني جام جهاني 2022 به قطر را يک اشتباه مضحک تاريخي دانستهاند.
ادعاي مطرح شده در مورد رشوه قطر به نماينده آرژانتيني فيفا ميتواند تبعات سنگيني به منبع خبري مذکور داشته باشد اما مشخصا و با توجه به اثبات گرفتن رشوه توسط سه نماينده اخراج شده در اين کميته نميشود اين خبر را از اساس مطلقا دروغ دانست.
شنبه 13/09/1389کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=32086
ونگر: روش انتخاب میزبان جام جهانی باید بهتر شود؛ فابرگاس دو هفته بعد برمیگردد
سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال میگوید از این که انگلیس نتوانست میزبان جام جهانی 2018 شود ناراحت است و از فیفا خواسته روش انتخاب میزبان را عوض کنند
.مربی توپچیها به جمع آنهایی پیوسته که میخواهند فیفا روش دیگری برای انتخاب میزبان داشته باشد. اندی انسون، مدیر اجرایی هیئت پیشنهاد انگلیس هم این را خواسته است.
ونگر میگوید: «درک این که چه اتفاقی افتاد وچرا خیلی سخت است، و سوالی را پیش میآورد: چطور به میزبان جام جهانی رای میدهند؟
بهتر است ضوابط بسیار فنیتر باشد تا انسانی. تصور کنید 100 ویژگی با وزنهای مختلف داشته باشید و آنها را در یک کامپیوتر وارد کنید تا میزبان انتخاب شود.
در زندگی مدرن صحیح نیست افراد بروند، لابی کنند و بگویند: "لطفا به ما باور داشته باشید". نمیدانم این تردید من صحیح است یا اشتباه، اما نمیخواهیم به رایی تا این حد مهم تردید داشته باشیم.»
ونگر یکی از طرفداران سرسخت پیشنهاد انگلیس بود و گفت که از این ناراحت است که کشوری که تا این حد عاشق فوتبال است نتوانست میزبان شود: «من خیلی ناراحتم چون تا جایی که توانستم از این پیشنهاد حمایت کردم. برای افرادی ناراحتم که شور فوتبال را دارند. فکر نمیکنم فیفا میدانست این پیشنهاد برای مردم این جا چه معنایی داشت.»
ونگر همچنین گفته سمیر نصری و سباستین اسکیلاچی میتوانند به بازی با فولام در این هفته برسند.
مانوئل آلمونیا پس از بازگشت از مصدومیت آرنج دچار آسیب کوچک دیگری شده و هنوز زود است بازی کند.
آرسنال چند مصدوم بلندمدت هم دارد: سسک فابرگاس (همسترینگ)، توماس فرمائلن (آشیل) و آبو دیابی (مچ پا).
ونگر میگوید: «نشانهای اولیه برای سسک فابرگاس کاملا عالی است. به نظرم دو هفته دیگر میرسد. البته نمیدانم به بازی با منچستریونایتد برسد یا نه.»
2010/12/4کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/12/04/2244866/%D9%88%D9%86%DA%AF%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D9%88
اینم از خلیج فارس خدابیامرز :41:
دوست عزیز تا اون موقع دیگه این چیز ها طبیعی شدهنقل قول:
مراقب شیطنت های قطر از فرصت جام جهانی باشیم
عصر ایران – برگزاری جام جهانی در قطر خبر حیرت انگیزی است به ویژه آن که در نظر آوریم که این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس تا کنون در هیچ جام جهانی شرکت نداشته است.
کشور قطر با وجود جمعیت و وسعت کم تا کنون توانسته به مدد دلارهای نفتی و گازی برای خود اعتبارات بین المللی بخرد . دولت قطر معضل نداشتن ورزشکار را با خرید ورزشکار از دیگر کشورها با قیمت های گزاف جبران می کند تا در مجامع بین المللی پرچم این کشور بالا برود.
این کشور همچنین در سایر مسایل سیاسی و منطقه ای نیز تلاش می کند تا با میانجیگری و برگزاری کنفرانس های بین المللی " سری در سرها" داشته باشد و نام خود را به عنوان یک کشور کوچک اما تاثیر گذار در مجامع جهانی مطرح کند.
تا اینجای کار مشکلی وجود ندارد و به هر حال این حق هر کشوری است که تلاش کند تا نام خود را پرآوازه تر از آنچه که هست مطرح کند و در مجامع جهانی برای تامین منافع و امنیت ملی خود هر چه در توان دارد به کار بندد.
اما مشکل از آنجایی آغاز می شود که قطر به همراه دیگر کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس ، از ادعاهای واهی امارات متحده عربی علیه تمامیت ارضی کشورما حمایت کرده و در سیاستی برنامه ریزی شده و بسیار هدفمند در پی تغییر نام و هویت تاریخی خلیج فارس و تبدیل آن به نام مجعولی به نام " خلیج ع ر ب ی " هستند.
به گمان بسیاری از ناظران ،میزبانی قطر برای بازیهای جام جهانی این فرصت تاریخی را به این کشور و دیگر کشورهای کرانه جنوبی خلیج فارس خواهد داد تا در این زمینه فعالیت کنند و نام مجعول را در اسناد و مکاتبات خود با فیفا و کشورهای شرکت کننده در بازیهای جام جهانی ، مراسم افتتاحیه و اختتامیه بازیها ، پخش تلویزیونی بازیهای جام جهانی ، تبلیغات حاشیه ای و... به کرات مطرح کنند.
به نظر می رسد باید برای به حداقل رساندن تبعات منفی این اقدام احتمالی مقامات قطر و دیگر کشورهای کرانه جنوبی خلیج فارس دست به برنامه ریزی گسترده زد و این کشور کوچک حاشیه خلیج فارس را ،در تامین اهداف نامشروع خود در دستبرد به تاریخ و هویت منطقه ناکام گذاشت.
مقامات قطر باید به شفافی بدانند که اگر بخواهند به شکلی متعارف میزبان جام جهانی باشند حرف و حدیثی نیست و مردم ایران این کشور همسایه را در برگزاری هر چه بهتر بازیهای جام جهانی یاری نیز می کنند ، اما اگر مقامات قطر بخواهند از این فرصتی که در اختیار آنها قرار گرفته سوء استفاده کرده و اهداف سیاسی خاص خود را بر بازیهای ورزشی تحمیل کنند ، باید بدانند که همه چیز آنگونه که می خواهند پیش نخواهد رفت و این کشور یکی از ناکام ترین میزبانان جام جهانی خواهد بود.
برخی بر این باورند کشوری که تا کنون پایش به توپ جام جهانی نخورده نباید میزبان این جام باشد و اعطای میزبانی جام جهانی به کشوری با ویژگی های قطر در حالی که کشورهای آماده ای چون آمریکا ، کره جنوبی و ژاپن داوطلب میزبانی این بازیها بودند ، کمی کج سلیقگی است ، اما به هر حال این مقامات قطری خواهند بود که ثابت خواهند کرد که ظرفیت برگزاری این بازیها را دارند یا نه؟ و بدون شک سوء استفاده برای طرح ادعاهای مجعول درباره نام تاریخی " خلیج فارس " یکی از مصادیق ارزیابی دولت قطر در این زمینه خواهد بود و ما امیدواریم دولت قطر از این آزمون سربلند بیرون آید.
برای همسایه جنوبی مان ، یک میزبانی خوب و خاطره انگیز را آرزومندیم.