البته اگه دقت کنید خبر مربوط به مدتی پیش هست.
من اصراری بر درستی یا نادرستی خبر ندارم.امیدوارم زودتر بیاد به بازار.وینک/
Printable View
البته اگه دقت کنید خبر مربوط به مدتی پیش هست.
من اصراری بر درستی یا نادرستی خبر ندارم.امیدوارم زودتر بیاد به بازار.وینک/
یه سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو خریدن در مورد نصب محدود نرم افزار آیا به مشکل خوردن یا نه وقتی برنامه نصب میکنی رویه مموری کارت هم میشه نصب کرد ؟ چند تا برنامه میشه نصب کرد آیا از نظر تعدادی محدودیت داره مثلا 4 یا 5 صفحه بیشتر نشه نصب کرد ممنون میشم پاسخ بدین
سونی اریکسون بوت لودرش ه ک شده....نمیدونم مال اینم شده یا نه!!!نقل قول:
یه سوال داشتم از دوستانی که این گوشی رو خریدن در مورد نصب محدود نرم افزار آیا به مشکل خوردن یا نه وقتی برنامه نصب میکنی رویه مموری کارت هم میشه نصب کرد ؟ چند تا برنامه میشه نصب کرد آیا از نظر تعدادی محدودیت داره مثلا 4 یا 5 صفحه بیشتر نشه نصب کرد ممنون میشم پاسخ بدین
یه اگر هست این وسط!! اگر ه ک شده باشه،که میتونی خیلی راحت رام عوض کنی به 2.2 یا اینکه برنامه ی app2sd رو نصب کنی و مشکلت حل بشه!!
بالاخره سونی اریکسون آپدیت نسخه جدید آندروید را برای X8 هم ارائه کرد قبلا این آپدیت برای گوشی X10ارائه شده بود.پس از آپدیت این گوشی به آندروید 2.1 قابلیت هایی نظیر فیلمبرداری 720p ، بهبود قابلیت های بلوتوث با پشتیبانی از ارسال و دریافت تصاویر،بهبود مرورگر و
درباره آپدیت اینکه واقعا نسبت به 1.6 گوشی عالی میشه و از همه مهمتر یه سری از مشکلات و باگ های اعصاب خورد کنش برطرف شده از جمله:
- برطرف شدن مشکل بلوتوث و امکان دریافت و ارسال فایل
- برطرف شدن مشکل اتصال به v-p-n
- و یکی دیگه از مشکلات بدی که تو 1.6 بود و الان برطرف شده این بود که وایرلس مدام قطع و وصل می شد ولی الان کاملا برطرف شده.
- همچنین تو 1.6 من هیچ جوری نتونستم وارد اکانت گوگلم بشم ، ولی الان بدون چی پی ان راحت وارد اکانت میشه .
فقط تنها مسئله ای که هست اینه که من بعد آپدیت به 2.1 نتونستم گوشیمو روت کنم
اما
گویا پس از آپدیت به 2.1 دیگه به طرق قبلی به هیچ وجه با هیچ روشی روت نمیشه
در نهایت به همه ی دوستانی که X8 دارن پیشنهاد می کنم که حتما این آپدیتو انجام بدن
روت کردن در اصطلاح رسیدن به فایل های سیستمی و دسترسی به آنها را فراهم میکنید . روش روت کردن گوشی های مختلف با هم متفاوت است و در همین آموزش با روش روت شدن همه گوشی ها آشنا خواهید شد . Root امکان تغییر فایل های سیستمی و تغییر دادن کدهای مختلف برای کارهای بخصوصی که میخواهید انجام دهید را به وجود می آورد .
در اینجا به مفهوم Root و کارهایی که میتوانید با آن انجام دهید می پردازیم ...
شما نمیدانید :
همیشه وقتی گوشی را روت میکنید را برگشت دارید ، اما گوشی که روت نشده باشد شاید دیگر راه برگشتی نداشته باشد ؛ برای مثال گوشی G1 وقتی به RC29 آپدیت میشود و گوشی روت نشده باشد برای همیشه در RC29 میماند و در این ورپن امکان روت نیست ولی در گوشی روت همیشه راه برگشت هست
روت برای شما چه کارهایی انجام میدهد؟
کنترل کامل روی گوشی خود دارید
قابلیت دیدن فایل هایی که آندروید با آنها کار میکند ؛ شما میتوانید خیلی از کدهای اصلی را جایگزین کنید :
تم ها
برنامه های اصلی ( نقشه ، تقویم ، ساعت و غیره )
حالت ریکاوری برای انجام کارهای تخصصی ( Recovery Image )
Bootloader
جعبه ابزار ( ToolBox ) که به شما اجازه استفاده از کدهای ساده لینوکس مثل "ls " رامیدهد را میتوانید با (BusyBox ) که امکانات فراتری را دارد تعویض کنید
تعویض تصاویر هنگام بوت شدن گوشی
و اضافه کردن کدهای باینری لینوکس
اجرای برنامه های بخصوصی که نیاز به کنترل بیشتری در سیستم دارند :
***** User ( به شما اجازه میدهد تا تعیین کنید کدام برنامه به روت دسترسی داشته باشد یا خیر )
مدیریت برنامه برای روت ( به شما اجازه میدهد برنامه هایی را ببندید که در حالت عادی قادر به بستن آنها نیستید )
برنامه های جابه جایی
و خیلی موارد دیگر
تهیه Backup از گوشیتون
میتوانید یک پوشه روی SDcard خودتون بسازید و همه APK هایی رو که نصب کرده اید رو درون آن بریزید ؛ اگر خواستید آپدیت کنید دیگر نیازی به نصب و خرید دوباره برنامه ها نیست
تعویض کش Market از آدرس (browser/maps/market) به SDcard
تعویض محل نصب برنامه ها به SDcard
ریبوت راحت گوشی از طریق دستورهای ترمینال (su <enter> reboot <enter>)
وقتی گوشی روت میشود چه چیزهایی را از دست میدم ؟
آپدیت های کارخانه ای که برای گوشی داده میشود ( میتونید آپدیت کنید اما روت را از دست میدهید )
احساس اینکه فرد دیگری گوشی شما را کنترل میکند
احتیاج به یک برنامه مدیریت فایل مسخره که هیچی به شما نشان نمیدهد و گوشی شما از گارانتی خارج میشود
نمایان میشود.
با گارانشو من ندیدم (گاران اورجینال) کامتلنقل قول:
منم عکس شما 90 درصد گوشیهام بی گارانه
به هر حال با گاران خیالت کمی راحت تره!!
10 تومن نهایت
به نظرتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره يا همين XPERIA X8 ؟ چون تنها فرقش با x8 اينه كه سيستم عامل نداره. حالا نمي دونم اين سيستم عامل مثلا اندرويد چقدر بدرد آدم مي خوره؟ لطفا راهنمايي كنيد.
سلام دوستان
دیروز من این گوشی رو خریدم
سوالی بود در خدمتم(لطفا یکی یکی بپرسید:31:)
سلام دوستان
من این گوشی رو خریدم
برای کسب اطلاعات بیشتر به انجمن آندروئید سر بزنید:31:
این گوشی هم کلوپش اینجا نیست؛جمش کنید
عکس،تاچ،دوریبن! سرعت، خوش دستی و اینا رو میشه از نظر خودت بگی؟!!!حداقل یه چندتایی عکس کار کن....نقل قول:
دیروز من این گوشی رو خریدم
اگه گوشی دیگه ای داری،باهاش مقایسه کن و لطفا بگو که این گوشی امکان حذف کردن اون ایکون هایی که تو 4طرفش هستن رو داره یا نه؟!!
سلام
مبارک باشه.خوب بگو ببینیم چند خریدی و چه رنگی راستی داخل جعبه چی همراه گوشی هست.
اگه 720p شده میتونی یه نمونه بگیری و برامون بزاری اینجا تا ببینیم کیفیتش چجوریه ؟:46:نقل قول:
عکسش که با ابنکه 3.2 هست ولی کیفیت خوبی دارهنقل قول:
دوربینش هم تنظیماتش تعطیله یهنی هیچی نداره:31:
ازنظر من گوشی خوش دستیه و ال سی دیش کیفیت خوبی داره.از نظر من از x10 mini بهتره
این هم یک نمونه عکس
کد:http://up.--------.com/images/m4a59yxs7l7eg094ezn2.jpg
مرسی:11:نقل قول:
من 230 خریدم.رنگ سفید و یک درب پشت صورتی هم همراش بود
داخل جعبه هم گوشی و شارژر و یک هندفری معمولی با 2گیگ مموری
اون ایکن های چارطرفش رو تست کردی؟! اونا میتونن حذف بشن؟!
راستی دوستان این گوشی بوت لودر ه ک نشده؟
گوشی به تایم و مدیا اسکیپ مجهزه نه؟!!باحالن؟ منظروم اینه که روون کارمیدن؟ میتونی از تایم اسکیپت برا مثال عکس بگیری؟
اینطور که من از فیلما متوجه شدم 2 تا حالت نمایش داره که این حالت 4 آیکون گوشه حالت گرافیکیشه. یه حالت هم حالت عادی هست که زیر آیکونها تو کادر سیاه رنگی اسمشون نوشته شده.نقل قول:
اگه دوربینش رو بذارید کنار (که دوربین خیلی ساده و متعلق به گوشی های 3 ساله قبله) همه چیزش با این قیمت به نظر خیلی خوب میاد.
مبارکتون باشه< ایشالا که چرخش براتون همیشه بچرخهنقل قول:
230!!!
خیلی خوبه
از کجا؟
بعد 1 درب اضافه صورتی همراش بود یا دربش آبی بود؟
XPERIA X8 عملکرد خوبی در آزمون کیفیت صدا دارد. احتمالا بهترین بخش عملکرد آن را می توان بلندی خوب صدا دانست اما نمیتوان از خوب بودن گوشی در بخشهایی چون پاسخدهی به فرکانسها و سطوح انحراف پایین به سادگی چشم پوشید.
میزان سیگنال های ناخواسته، دامنه پویا و سطوح نویز با اینکه خیلی عالی نیست اما چندان هم بد نیستند.
هنگامی که هدست ها را به گوشی متصل کردیم ؛ میزان سیگنال های ناخواسته چندان افزایش پیدا نکرد و در واقع بهتر از آنی بود که انتظار دیدنش را داشتیم. انحراف بین فرکانسی در این حالت کمی افزایش پیدا می کند اما نمی توان آن را به حدی دانست که نیاز به نکرانی داشته باشد . باقی مشخصهها در این حالت هم عالی هستند.
متاسفانه این گوشی رو یا باهاش کار نکردم! یا کار کردمو یادم نمیاد دقیقا......
البته اون حالت غیر گرافیکی که میگین رو ندیدم!!!
میشه از اون عکسی چیزی کار کنین؟
مرسی از جزیره قشم:31:نقل قول:
آره یک درب همراه داشت که مال من صورتی بود
اونا حذف نمیشن شایدم من بلد نباشم.هنوز رووت هم نشده.البته با آپدیت 2.1 رووت نشدهنقل قول:
تایم اسکیپ داره ولی مدیا اسکیپ نداره.
کلا گوشی خوبی هست با این رنج قیمت صداش هم عالیه و توی هندزفری هم تفکیک خوبی داره
نقل قول:
من تو این ویدیو دیدم. زبان ویدیو ایتالیایی هست و از زمان 10:30 می تونید اینو ببینید:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=MZ5eOz6_fsw
آقا ما یه آبی نفتیشو گرفتیم!از دوستان اگه کسی سوال داره بگه.
بدنه از پلاستیک مات هستش و از این نظر x10 mini بهتره چون حداقل براقه! ولی خوبیش صفحه بزرگترشه.
تاچ خیلی خوبی داره مثلا داداشم 5800 داره اصلا نمیشه باهاش کارکرد.
کلا در رده قیمت میانی خوبه واگه پول galexy s یا htc رو ندارید برای کار با سیستم آندرویید عالیه
بازم سوالی بود بگین.
با سلام خدمت دوستان من این گوشی رو تازه گرفتم ورژن 1.6 الان می خام آپدیتش کنم به ورژن 2.1 ولی تا 30 در صد که میره ارور low battery می ده ده بتر هم این کارو کردم الن نمی دونم چه کار کنم اگر کمک کنید ممنون می شم
این گوشی چطور گوشی هستش منظورم سرعت پاسخ گوشی به فرامین وهمچنین ساپورت نرم افزاری هستش ایا تو این دو مورد مشکلی نداری
عکسهاش چطوره و اینکه واقعا فیلمبرداریش 720 شده
شما احتمالا داری با سرعت زیر آپدیت میکنی که شارژ کم میارینقل قول:
سرعت اینترنتت رو چک کن
سلام.نقل قول:
تاچ این گوشی رو با 5800 مقایسه کردی؟!!!!
گوشی رو له کردی رفت.:31::11:
فکر کنم تا وقتی تو یه رنج قیمتی باشن بشه مقایسه کرد.نقل قول:
5800 با تمام کاستی هایی که داره تو برخی موارد از x8 برتره.
مثلا تو جعبش ازstand بگیر تا کابل AV و رم 8 گیگ همه رو داره .
اما در مجموع در نظر بگیریم x8 سرتره.
منظورتون رو نمی فهمم یعنی سرعت اینترنت کم بوده که این ارور رو داده ولی برای من تا 30 درصد را تو 10 دقیقه میره ولی هر وقت به 30 درصد می رسه این ارور رو می دهنقل قول:
من این گوشی رو حدود یه هفتس دارم . مثل بقیه گوشیهای اندرویدی می شه launcher نصب کرد و کل گوشی رو به شکل دلخواه درآورد و اون چهار تا آیکون حذف کرد . من خودم لانچر ADW نصب کردم الان نه اون چهارتا آیکون گوشه ها رو دارم هم اینکه تو هر صفحه دسکتاپ هر چند تا دلم بخواد شرتکات وفولدر می ذارم .
فکردم شاید داری با دایل آپ کار میکنی:31:نقل قول:
شما با یک کامپیوتر دیگه امتحان کن ببیم چطور میشه
درباره عکس ها باید بگم که کیفیتشون بد نیست، بدون زوم هیچ مشکلی ندارند به نظرم؛ یادمون نره که این گوشی بیشتر به درد کسایی می خوره که دوربین کمترین اهمیت رو براشون داره.نقل قول:
درباره فیلمبرداری هم بگم که نه، با آپ دیت به 720 نمی رسه. بعد از آپ دیت آندروید های سونی اریکسون، فقط ایکس 10 این قابلیت بهش اضافه می شه.
البته گزینه های عکسبرداری محدوده.حتی شاتر دوربین قابلیت فوکوس نداره.فقط چند حالت پیش فرض (snow,auto,moonlight و...) داره.نقل قول:
نقل قول:
آیا این اخطار صحت داره یعنی پس از ارور کمتر از 30 درصد باتری میمونه!!
در صورت + بودن
خوب یا مشکل از پی سیه یا از موبایله
مشکل پی سی
من میگم شما یا درگاه یو اس بی او چنج کن یعتی از درگا ه های usb مستقیم مادربورد (نه جلوی پنل کیس)استفاده کن و موقع وصل گوشی مواردی که به دیگر usb ها متصل اند و خارج کن مثل (بلوتوث و ....) احتمال داره پاورتون ضعیف باشه و شما از تمام یو اس بی هاو شاید+ هاب و .. بصورت فول استفاده میکنید.
یا پی سی چنچ کن (دوستمون اشاره داشتن)
یا شایدم کابل usb نویز داشته باشه!!
فالحاله اینارو شما امتحان کن تا موارد بعدی>>>
سلام دوستان من می خوام این گوشیو بگیرم ولی یه مجگل دارم اینم اینه که من اصلا نمیدونم سیستم آندروید چی هست تفاوتش با جاوا چیه الان گوشیم استاره .کلا اصلا نمیدونم چه فرقی با هم دارن یه توضیح مشتی بهم بدین دیگه ممنون .البته نمیدونم این سوالم مربوط به این تایپ هست یا نه
سلام به همه دوستان.
بالاخره تو نسخه 2.1 مالتی تاچ اضافه شد یا نه؟
دوستان جدید ترین قیمتش چنده و اینکه ارزش خرید داره؟
فک نکنم....نقل قول:
بالاخره تو نسخه 2.1 مالتی تاچ اضافه شد یا نه؟
ولای ممکنه اینم با اکس پریا براش رام کاستوم بیاد که خوب یعنی اومدن مولتی تاچ....واقعیت اینه که اکس پریا ها زیر سایه ی ایکس 10 اصلا به چشم نمیان! و همه ی اخبار حول اون هست....واسه اینم همه چیز زیر حدس و گمانه...
240-50! شاید! بستگی داره که چی بخوای از گوشیتنقل قول:
دوستان جدید ترین قیمتش چنده و اینکه ارزش خرید داره؟
به خانواده اندروید سونی اریکسون بعد آپ دیت قبلیت مولتی تاچ اضافه نمی شه و این یه ضعف عمده هست برای این گوشی ها.نقل قول:
به x10 که اضافه میشه!! شاید به اینها هم اضافه شد!نقل قول:
به خانواده اندروید سونی اریکسون بعد آپ دیت قبلیت مولتی تاچ اضافه نمی شه و این یه ضعف عمده هست برای این گوشی ها.
بچه هایی که این گوشی رو دارن
در مورد نصب برنامه ها چجوری؟
مشکل رزولیشن داره؟
بازی خوب و باگرافیک براش هست؟
تا اونجایی که من دیدم بهش اضافه نشد. خوندیم که اگه گوشی -- بشه شاید اضافه بشه ولی با آپ دیت رسمی نه. حالا شما کجا دیدی که اضافه شد؟نقل قول:
پشتیبانی این گوشی و سیستم عامل از زبان فارسی چطوره؟ هم واسه sms هم در محیط اینترنت.