نشد . من هر چی سریال تو اینترنت بود امتحان کردم قبلا. هیچی نشد. آخه چرا کرک سون N رو ساپورت نمیکنه یعنی چینقل قول:
Printable View
نشد . من هر چی سریال تو اینترنت بود امتحان کردم قبلا. هیچی نشد. آخه چرا کرک سون N رو ساپورت نمیکنه یعنی چینقل قول:
خیلی ممنون، در اولین فرصت ویندوز رو با این سریال ها نصب میکنم.نقل قول:
فقط اگر بعد از نصب و ارتباط با اینترنت برای تایید مایکروسافت سریال غیرفعال بشه امکانش هست در همون ویندوز سریال رو تغییر بدم و سریال بعدی رو تست کنم؟
دوستان این نسخه نهایی که اومده و از جمله همین پی سی می فروشه با اکتیو
ا یا اکتیو یا سریال جدید هم می خواد یا نه !!!
الان تو قسمت اپدیت ویندوز سه تا اپدیت می خواد چکار کنم !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش این ویندوز مثل قبلی ها نباید کارت صدا یا گرافیک نصب کنیم !!!
اگر اپدیت KB971033 رو نصب نکنید نیازی به اکتیو کردن دوباره نداره.به غیر از اون اپدیت بقیه ی اپدیت ها مشکل ندارند و میتونید اون ها رو دانلود کنید.نقل قول:
خوب از کجا بفهم که این اپدیت ؟نقل قول:
پ ن : وای الان که اون سه تا رو اینستال کردم توش همین اپدیت KB971033 بود بعد از تمام شدن گزینه ری استارت هم اومده باید چیکار کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باید ببینید ویندوز از حالت اکتیو در اومده یا نه اگر اکتیو بود که هیچ اگر نبود بایید با کرک پست اول کرکش کنید.نقل قول:
کرک خوب و درست حسابی برای ویندوز Windows 7 Enterprise x86 Integrated December 2010 میخواستم
ممنون :11:
سلامنقل قول:
از کرک پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کردین؟
سلام
من وقتی داشتم ویندوز نصب می کردم سریال رو از تو نرم افزار Windows 7 Loader v1.9.5 کپی کردم و بصورت دستی وارد کردم
مشکلی نداشت و جنیون بود تا چند روز پیش که از اکتیو در اومد آپدیت هم اصلاً نکردماز همون اول تیک رو برداشتم ...
الان موقع نصب Windows 7 Loader v1.9.5 خطا میده و نصب نمی شه ... راه حلی داره ؟!
البته سریالی که واسه جنیون تواین ورژن گذاشته هم همون قبلی که قبلاً دستی وارد کردم ...!
کسی راه حلی نداره ؟!
سلامنقل قول:
کرک پست 1 را دانلود کنید بعد گزینه unistall را بزنید بهد ریست کنید بعد دوباره گزینه install را بزنید بعد ریست کنید ایشالله که رفع شده
2 تا سوال داشتم در مورد فعال سازي ويندوز7
من لودر رو قبل از هر كاري نصب كردم
1- توي نصب لودر انتخاب مدل اهميت داره؟ من dell رو انتخاب كردم
2- تا اومدم به خودم بيام كه تيك آپديت ها رو چك كنم اين آپديت KB971033 نصب شد رفت!
حالا مي خوام بدونم مشكلي كه پيش نمياد الان حدود 48 ساعت هست اين آپديت انجام شده گفتم اگه واكسني،نوشدارويي! چيزي تجويز مي كنيد بديد مصرف كنم!
سلامنقل قول:
در مورد سوال اولت بگم که نه،اصلا اهمیت نداره.در حقیقت اینکار جنبه زیبایی داره.
در مورد سوال دومت هم اینکه تا زمانی که ویندوزت اکتیو هست هیچ نگرانی نداشته باش.من خودم شخصا اون آپدیت کذایی رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم ندارم.
موفق باشی
سلام
من هردو تا لودر رو دانلود و اجرا کردم ولی ارور نات ساپورت میده چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
از اینها استفاده کنید:
http://www.mediafire.com/?njokmwmmmjy
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5278712&postcount=626
دقت کنید باید اول کرک قبلی را آنیستال کنید
سلام بچه ها
من بعد نصب کارت گرافیک نوار پایین taskbar از حالت شیشه ای دراومده و مات شده! از قسمت Aero Themes هم هرکاری میکنم درست نمیشه!
چیکارش کنم؟
من هرباری که remove wat میکنم، وقتی سیستم بعد از ریستارت بالا میاد و مجدد برنامه remove wat رو باز میکنم میبینم که باز پیغام remove wat فعاله.
ضمنا هربار که uninstall crack رو میزنم، این پیغام میاد:
چیکار کنم؟
نقل قول:سلام
سؤالتون نامرتبط با این تاپیک هست . در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.
موفق باشید :40:
سلام
با چه اکتیویتوری میشه(WINDOWS7ULTIMATE(N اکتیو و کرک نمود ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
سلامنقل قول:
اگر با پست شماره 1 کرکی که اونجا معرفی کردم نشد از این پست استفاده کند:
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام
من این برنامه اکتیو رو اجرا کردم بعد که سیستم ریست شد دیگه ویندوز بالا نمیاد چیکار کنم
ببینید داخله سیف مود میره.نقل قول:
هنگام بوت شدن f8 بزنید.اگر رفت با همون برنامه انیستال کنین.
Is Windows failing to boot after you installed the loader? Just do the following.نقل قول:
* Boot up the PC from your Windows installation disk
* Select the "Repair your computer" option
* Select "Command Prompt"
* Input "bootsect.exe /nt60 SYS /force" (without quotes)
* Restart the PC
با ویندوزتون که اکتیو نبود توی اینترنت رفته بودین؟نقل قول:
سلام دوستان
نوع کرکی که توی قانونی کردن ویندوز استفاده میکنیم توی سرعت ویندوز چقدر موثره ؟
چون من الان یه نسخه 64 بیت روی لپ تاپم نصب کردم و از windows loader استفاده نکردم
توی محیط ویندوز زیاد اذیت نمیکنه ولی خیلی دیر بالا میاد نزدیک 3 دقیقه بعد از روشن کردن لپتاپ طول میکشه تا کاملا آماده به کار بشه
حالا میتونم دوباره ویندوز رو غیر قانونی کنم بعد دوباره با ویندوز لودر درستش کنم ؟
سلامنقل قول:
علی جان فکر نمیکنم ربطی به سرعت داشته باشه.
ولی لودری که توی پست اول گذاشتم دانلود کنی و اجراش کنی گزینه unistall را داره میتونی کرک قبلو پاک کنی و بعد این کرکو install کنی.
ولی بازم میگم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه
سلام من چطور میتونم ویندوز 7 روی لپ تاپ نصب کنم؟
ممنون میشم مراحل نصب رو واسم کپی کنید.
قبلا فقط XP نصب کردم آیا مثل همون باید عمل کنم؟
من ويندوز ٧ enterprise رو قانوني كردم ولي شك دارم.چه طور ميتونم مطمئن شم كه قانونيه؟
سلام من ویندوزم با کرک 7Loader By Orbit30 and Hazar 1.2 استفاده میکردم چند روز پیش از کار افتاد الان هیچ کرکی کار نمیکنه . دسکتاپ سیاه شده و سمت چپ پایین نوشته This copy of windows is not genuine
راهی هست یا باید ویندوز عوض کنم ؟
اگر ویندوز xp نصب کردین قطعا ن میتونید ویندوز7 هم نصب کنید چون نصب ویندوز 7 ساده تر از xp هستنقل قول:
مسیر زیر را برید:نقل قول:
start>control panel>system
اگر نوشته بود ویندوز not genun که اکیتو نیست ببین اونجا چی نوشته؟
اینم عکسشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://s22.aks98.com/files/56998752932287937832.png
سلامنقل قول:
از remove wat استفاده کنید ببینید جواب میده.
کد:http://www.4shared.com/file/JgXJNVE1/RemoveWAT.html
[QUOTE=armin_punisher6;5754217]اینم عکسش
ویندوز شما در حال حاضر اکتیو هست
سلام .
پشت لپ تاپ من یه Product Key برای ویندوز 7 هست . این معنیش اینه که من هر موقع بخوام ویندوز 7 رو از هر دیسکی نصب کنم ویندوزم اورجینال خواهد بود ؟
موقعی که خریدم Home Premium توش بود که پاکش کردم . حالا اگه بخوام نصب کنم اورجینال میشه ؟
چرا کار نمی ده ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] '
سلامنقل قول:
هیچ تغییری نکرده. یه چیزی رو یادم رفت بگم بعد از روشن شدن همیشه این پنجره میاد :
منکه با این کرک ها نتونستم ویندوزمو فعال کنم ولی یه کرک از سافت گذر دانلود کردم براحتی فعال شد اسمشم میذارم که اگه کسی خواست استفاده کنه
فقط اگه آنتی ویروستون بهش گیر داد قبلش اونو غیر فعال کنید
Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.502
سلام این فایل از زیپ خارج کن بعد توی مسیر:نقل قول:
c:\windows\system32
پیست کن ببین مشکلت حل میشه
با این سریال ویندوز هایی از این گروه که روی لپ تاپ شما هست اکتیو و اورجینال میشهنقل قول:
وقتتون بخیر
یه سوالی داشتم.. من رو لپ تاپم کنار مک یه وین۷ نصب کردم که الان میخوام کرکش کنم اما دکمه ی کرک تو خود اتورانش کار نمیکنه! البته تو پی سی امتحان کردم کار میکرد نمیدونم چرا تو لپ تاپ بازش نمیکنه...ممنون میشم راهنماییم کنین