می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!
Printable View
می خواستم از کسایی که گوشی رو دارن بپرسم
این گوشی ای که همه دارن از سرعت کمش مینالن اگه یه مموری 8 یا 16 و کلی برنامه بریزی روش چی میشه؟
اونوقت حتما کیفیت تاچش هم تو این حالت پایینتر میاد دیگه؟؟!!!
نقل قول:
چه کسی از سرعت کمش نالیده !؟ :18: سرعتش بالاست .
لطفا ابتدا پستهارو بخونید .
-------------------------
mp4 من پخش کردم مشکلی نداشت از این کلیپ های متدوال خواننده ها ... ولی محدودیت رزولوشن داره از یک حجم و بیت ریتی بیشتر نمیتونه بخونه ..مثلا فیلمبرداری 8300 رو نتونست پخش کنه !که البته ان 86 نتونست .
احتمالا ایشون منظورشون منه که گفتم سرعتش پایینه.البته ذکر این نکته لازمه که من یه 2ماهیه که گالاکسی دستمه و طبیعیه که هر گوشی دستم باشه هم از نظر سرعت و هم از نظر کیفیت صفحه برام غیر قابل قبول باشه.سرعتش نسبت به خودش خوبه و نسبت به گالاکسی افتضاح:دی
بچه ها نظرات رو که داشتم می خوندم گفته شده بود که این گوشی دایو ایکس رو پخش نمی کنه در حالی که اینطور نیست. این گوشی اونطوری که تو رویوها گفته شده دایو ایکس رو با 15 فریم در ثاینه پخش می کنه. باید در نظر داشته باشید که مثلن فیلم های روی اینترنت معمولن 25 تا 30 فریم در ثانیه هستن یا گوشی 8300، 30 فریم در ثانیه فیلم می گیره.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو این رنج قیمت گوشی بدی به نظر نمی رسه، مخصون اینکه سیستم بادا سیستم نسبتن قشنگتری هست برای مشتری نسبت به حتی سیمبین.
سوال من اینهاست:
1- جی پی اس این گوشی تریال هست؟
2- سرعتش چه جوریاست آخر؟ کسی که چند وقته داره کار می کنه بهتر می تونه جواب بده. تو فیلم ها بد به نظر نمی رسید.
3- کسی فیلم تبدیل کرده بریزه توش ببینیم چطوری نشون می ده؟ بیت ریت چند رو اجرا می کنه منظورمه.
ممنون میشم اگه یکی از بچه ها که 5250 داره بگه که آیا گوشی Ebookهای فارسی رو راحت باز میکنه یا نه؟ :)
توی نظرات سایت gsm خوندم که باطریش حدود 14 ساعت دوام میاره.
درسته؟
با داشتن باطری 1200 بعید به نظر می رسه
نرم افزار، تم، بازی و ... برای بادا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سلام
چندتا سوال
1-پیام های ضبط شده منشی تلفنی کجا ذخیره می شه ؟
2-بخش این باکس و اوت باکس که شماره های ورودی و خروجی رو نشون می ده کجاست ؟
نقل قول:
بالاخره كسي اين قضيه 15 فريم به بالا رو تست نكرد ؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم با فریم بالا مشکلی داشته باشه.
من خودم روی گوشی استار فیلمی رو با 30 فریم اجرا کردم و ساپورت کرد. احتمالا این هم ساپورت می کنه.
مهم رزولوشن و بیت ریت هست
براي استار يه آپديت اومد و پخش بالاي 15 فريم اضافه شد و گرنه استار هم روي 15 فريم بود.:31:نقل قول:
كلا گوشيهاي سطح پايين و سطح متوسط سامسونگ توي پخش فيلمهاي بالاي 15 فريم مشكل دارند.:19:
اگه كسي اين گوشي رو داره يا دسترسي به اين گوشي داره ، اين قضيه رو تست كنه و بگه .:11:
منظور کدوم گوشی گالاکسی ـه؟ گالاکسی 5 همون 200 تومانیه؟ یا galaxy i9000نقل قول:
یه سوال دیگه... FaceBo0k راحت با نرم افزار خود گوشی باز میشه آیا؟
ممنون
با سلام من این گوشی تازه خریدم خیلیم راضیم میخاستم بپرسم فیس بوکش sign out کرد اگه ینفر دیگه بخواد بره ممنون میشم اگه جوابم بدید
جوابی نیست؟؟؟؟:41:
i9000:31::10:نقل قول:
نقل قول:
مبارک باشه. قمیتش چقدر بود؟
سلامنقل قول:
تبریک به خاطر خرید این گوشی. امیدوارم براتون به خوبی کار کنه و باهاش خوشحال باشین
منظورتون اینه که اگه از فیس بوک ساین اوت بشین، کسی دیگه میتونه بره داخلش؟
اگه ساین اوت بشین، برای وارد شدن مجدد باید رمز عبور را وارد کرد، کسی به اطلاعات شما دسترسی نخواهد داشت تا وقتی که از رمز عبور خودتون محافظت کنین و موقع خروج ساین اوت بشین.
امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم
واقعا که. آدم یه گوشی 170 تومانی رو با یه گوشی 700 تومانی (قیمتش چنده گلکسی) مقایسه مینکه:13:نقل قول:
:27:
کیفیت صدا در مقابل 5800 و عکس در مقابل k810 چطوریه؟
مقایسه نکردم.گفتم بدجور بدعادتم کرده!
الان آخرین قیمت این گوشی(بدون گارانتی) چنده؟ مدل های بدون گارانتی فارسی رو ساپورت می کنن؟
ممنون
هیچ سایتی بررسی تخصصی این گوشی رو نذاشته؟
هیچ سایتی بررسی تخصصی این گوشی رو نذاشته؟
تو بازار بدون گارانتيشو اصلا نديدم....چون خيلي كم تو بازار هستش....نقل قول:
قيمت با گارانتيش حدودا 294 هستش....
سلام دوستان:5:
قیمت این گوشی در نمایندگی شماره 3 پارس مایکروتل در تهران : 191 هزار تومان
و قیمت بدون گارانتیش : 185 هزار تومان هست.
من با گارانتی رسمی پارس مایکروتل 191 قیمت داشتم!نقل قول:
گرون شده جدیدا؟؟؟:18:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این قیمتی که شما گفتید مربوط به گوشی
S7233 Wave 723 هست نه s5250!
آخ ببخشيد...شرمنده ام...نقل قول:
قيمت گوشي Wave 723 رو گفتم....داداش همين گوشيه :31:
سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز
این دوستمون اشتباه قیمت دادند.
قیمتش همون 191 هزار تومان هست.
سلام دوستان
بالاخره فهمیدیم cpu این گوشی چه مدل و چند مگاهرتز هست...
ARM9 312 Mhz
یه جا نوشته بودن 600 مگاهرتز. نمی دونم اینجا بود یا موبایلستاننقل قول:
پس cpu این در حد n85 هست.
سی پی یو گلکسی 551، 600مگاهرتز ـه. پس از این خیلی بهتره؟
گفتگوی یوزرهای سایت mysamsungwave.com] درباره سی پی یو و رم ویو 525
نقل قول:
hi all.
any clue on the cpu and memory on the wave 525?
i found a site that said it's probably has a 300mhz cpu and 64mb of ram.
i don't think that's true, even older symbian devices have atleast a 434mhz cpu. as for the memory 128mb is the standard in symbian phones. even the nokia c3
نقل قول:
it has 600 mhz processor & 128 mb ram
this is what samsung service center people told me
نقل قول:
I also read somewhere that is 300mhz.Nothing official.
همون 312 درسته
شاید سامسونگ به این نتیجه رسیده که همین فرکانس هم برای این گوشی ها جواب میده، پس نیازی ندونسته از پردازنده بالاتری استفاده کنه!
این سبک بودن سیستم عامل رو نمیرسونه؟ فکر می کنم بله
مضخرفترين گوشي هست كه تا حالا ديدم.اولا صداش افتضاحه.هم بلنديش هم كيفيتش.دوربينش فقط عكاسيش بد نيست اونم فوكاسش ثابته فلش هم نداره.ضبط صداش واقعا افتضاح.
وقتي مموري رو در مياري و ميندازي تنظيمات ذخيره عكس و فيلم ميره رو فون مموري.
فايلهاي تصويري همشون بايد رزولشن پايين داشته باشن تا اين گوشي باز كنه.خيلي خيلي افتضاحه.
من فقط و فقط از نوكيا و سوني اريكسون خوبي و خير ديدم توي اين 11 تا گوشي كه عوض كردم.واقعا گوشيهاي ميان قيمت سامسونگ افتضاح هستند.گوشي ميان قيمت و متوسطي چون 6220 نوكيا كجا و اين گوشي هاي مضخرف سامسونگ كجا.
من كه دو هفته نشده خريدمش دارم ميفروشم.خودشم 240 خريدم اين مضخرف رو.
حاجی تند نرو.یه گوشیه 180 تومنی همین انتظار میره.شما بیا گالاکسی بخر ببین چطور نوکیا و .... رو میزاره جیبش.:10:نقل قول:
این رو میرسونه که به درد نخورهنقل قول:
به قول یارو حتی nokia c3 هم سی پی یو 400 مگاهرتز داره
c3 هم فکر کنم اسمارت فون نیست
گوشی 180 تومانی باید با هم قیمت خودت مقایسه بشه. گالاکسی هم با هم قیمت خودشنقل قول:
به نظرم رقیبش نوکیا 5230 هست
سی پی یو 434 مگاهرتز و رم128 مگ و 3G و ال سی دی بهتر (رزولوشن و تعداد رنگ) داره.
اما به جاش تاچ مقاومتی. دوربین (عکاسی) پایینتر و وای فای نداره.
شما میگی بدرد نخوره خب نخرشنقل قول:
یارو رو ول کن شما
این رو میرسونه که نرم افزارهای نوکیا انقدر سنگینن که برای گوشی های جاوا هم نوکیا مجبوره cpu 400 بندازه:31:
نمیخرم. :31:چون چند جا گفته بودن بعضی وقتا سرعت گوشی میاد پایین. به خاطر سخت افزار ضعیفشنقل قول:
از خریدن ویو2 پرو منصرف شدم. شاید گلکسی 551 خریدم
سرعت cpu بالاتر. 600 مگاهرتز
3g داره
ال سی دی 16 میلیون رنگ.
40 گرم سنگین تره:31: راستی 156 گرم سنگین نیست ؟ ویو 2 پرو 118گرمه