چرا پایین صفحه این قدر روشنه :18: تو عکس این طوریه یا واقعا همینه !!!
Printable View
چرا پایین صفحه این قدر روشنه :18: تو عکس این طوریه یا واقعا همینه !!!
تو عکس اینجوریه و خودم هم نمیدونم چرا؟:41:نقل قول:
یعنی خودتون همچنین چیزی نمیبینید و فقط توی عکس گرفته شده این طوریه ؟نقل قول:
تو عکس اینجوریه و خودم هم نمیدونم چرا؟
نه به این شدت.نقل قول:
اصلا نمیدونم چرا بنفش میفته تو عکس.
سلام دوستان الان قیمت این مانیتور چقدره؟
من سفارش دادم گفت حول و حوش 410 تموم میشه:19:
گرون نیست؟؟؟؟؟؟
نوری که از اطراف میزنه خیلی ناجوره...!!
معمولا تو رنج ارزان قيمت همينه ديگه ، اينم كه نوردهي از لبه (edge lit) است كه ديگه بهتر .
البته بازم بايد نشست جلوش و با تنظيماتش كلنجار رفت و اونوقت راي نهايي صادر كرد. از روي اين عكس ها نميشه.
نقل قول:
سلام منم این مانیتور رو خریدم
نکته ای که در مورد این مانیتور باید بگم اینه که با توجه به اینکه Dynamic contrast این مانیتور 5000000 هستش وقتی MAgic Bright را روی دینامیک کنتراست میگذاری رنگ مشکی رو به صورت کاملا خالص نشان میده و کیفیت تصویرش فوق العاده بالاست و دیگه نور از اطراف به این شکل نمی تابه . دوستانی که این مانیتور رو خریدن میتونن این حالتو امتحان کنن و بعد ببینن که چه کیفیت تصویری داره. در حالت استاندارد هم نور مانیتور به اون شدتی که توی عکسی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون که میدونین همه ی مانیتورهای بازار کنتراستشون به صورت دینامیک هست و در حالی عادی کنتراست همه ی اونا 1000:1 هستش. اگر هم کسی عکسی از رنگ مشکی در حالت دینامیک خواست تا بذارم البته قبلش نحوه ی گذاشتن عکس رو تو پستش بنویسه چون بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم كه بايد با تنظيماتش ور رفت :31:
پس شما مشكلات اين دوستان رو نداري و از كيفيتش راضي هستي؟
اين مجيك برايت توي منوي خود مونيتوره يا نرم افزار همراشه ؟
من عكس و اينارو زياد نميتونم روش حساب كنم بايد رفت جايي كه اين و مثلا 2286 الجي كنار هم روشن باشن. كسي همچين جايي سراغ داره آدرس بده !
روی خود پنل مانیتورهنقل قول:
اين مجيك برايت توي منوي خود مونيتوره يا نرم افزار همراشه ؟
---------- Post added at 09:30 AM ---------- Previous post was at 09:29 AM ----------
مبارکتون باشه...نقل قول:
سلام منم این مانیتور رو خریدم
نکته ای که در مورد این مانیتور باید بگم اینه که با توجه به اینکه Dynamic contrast این مانیتور 5000000 هستش وقتی MAgic Bright را روی دینامیک کنتراست میگذاری رنگ مشکی رو به صورت کاملا خالص نشان میده و کیفیت تصویرش فوق العاده بالاست و دیگه نور از اطراف به این شکل نمی تابه . دوستانی که این مانیتور رو خریدن میتونن این حالتو امتحان کنن و بعد ببینن که چه کیفیت تصویری داره. در حالت استاندارد هم نور مانیتور به اون شدتی که توی عکسی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون که میدونین همه ی مانیتورهای بازار کنتراستشون به صورت دینامیک هست و در حالی عادی کنتراست همه ی اونا 1000:1 هستش. اگر هم کسی عکسی از رنگ مشکی در حالت دینامیک خواست تا بذارم البته قبلش نحوه ی گذاشتن عکس رو تو پستش بنویسه چون بلد نیستم
عیب و ایراد خاصی نداره؟
ممنوننقل قول:
به نظر من که عیب خاصی نداره، خود من هم اول که این مانیتور رو خریدم چون سریع روشناییش رو تا آخر زیاد کردم توی تصاویر تاریک اون نور حاشیش یه مقدار تو ذوق می زد ولی الان که تو محیط ویندوز مجیک برایت رو روی استاندارد می ذارم و برای نگاه کردن فیلم هم اون رو روی Dynamic Contrast میذارم اصلا باهاش مشکلی ندارم و به نظرم کیفیتش در حالت Dynamic Contrast برای تماشای فیلم بی نظیر هست چون رنگ مشکی رو خیلی خوب نشون میده
یکی از دوستان نحوه ی گذاشتن عکس رو تو پستش بگه تا چند تا عکس بذارم خودتون ببینین بعد قضاوت کنین(شنیدن کی بود مانند دیدن)
شما اول ميري اينجاو عكسهاتو آپ ميكني بعد اينجا روي اون آيكون زرد رنگ كه عكس كوه و ايناست! ميزني وآدرسهايي رو كه از اون سايت گرفتي يكي يكي وارد ميكني . منتظريم !کد:http://up.--------.com/
سلام دوستان
من يه مانيتور xl2370 دارم كه سري اولش هست و خيلي قبل از سام سرويس خريدم
ميخواستم بدونم به نظر شما اين مانيتورمو بفروشمو px2370 بخرم؟
لطفا راهنمائييم كنين
'سلام.نقل قول:
سلام دوستان
من يه مانيتور xl2370 دارم كه سري اولش هست و خيلي قبل از سام سرويس خريدم
ميخواستم بدونم به نظر شما اين مانيتورمو بفروشمو px2370 بخرم؟
لطفا راهنمائييم كنين
گفتن اینکه منxl2370دارم ومیخوام بفروشم مشکلات بسیار بزرگ وعدیده ای برای کاربر درست میکنه.
شما مانیتورتو ببوس وفکر هیچی رونکن.
فکر هیچی!
مقایسه رنگ مشکی در PX23720 و Panasonic G10 (اصلا مقایسه خوبی نیستش:31: ولی برای اینکه بدونید رنگ مشکی در این مانیتور در چه حالی هستش این 2 تا عکس رو میزارم)
samsung Px23720
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panasonic G10
این عالیه.
دومی وضوح نداره.
به نظر من Panasonic G10 تصویرش بهتره.
سامسونگ از اطراف نور میزنه.
مشکی پاناسونیک خیلی بهتره.
البته مقایسه درستی نیست..!
رو چه حسابی سامسونگ بهتره از لحاظ تصویر که 100% پانا بهتره ...من خواستم کسانی که میخوان این مانبتور رو بخرن رنگ مشکی رو ببینننقل قول:
من هم همون اول گفتم نمیشه این 2تارو مقایسه کرد برای رنگ مشکی فقط گزاشتم!!نقل قول:
Panasonic بهتره !
به نظر منم پاناسونیک بهتره مشکی رو قشنگ تر نشون میده رنگها قشنگترن و... ولی درسته مقایسه تلویزیون چند میلیونی با این مانیتور درست نیست.
ببخشید دیر شد اینم از عکس
اینم بگم که عکس ها رو در تاریکی کامل گرفتم و البته با دوربین گوشیم واسه همین شاید زیاد با کیفیت نباشن، سعی هم کردم از صحنه های تاریک عکس بگیرم تا نحوه ی نشان دادن رنگ مشکی توسط این مانیتور بیشتر مشخص بشه
لطفا نظراتتون رو بگید :20:
عزیزان این مانیتور رو خریداری کردم ولی رنگ های خاکستری تا مدادی را قرمزگون نمایش میده و واقعا آزاردهنده شده برایم ؛
لطفا سه رنگ خاکستری ( روشن/تیره ) و مدادی را که در Paint وجود داره نشون بدید ( از دور عکس نگیرید )
اینو گرفتم از Paint ویندوز7 ببین چطورهنقل قول:
رنگی که عکس گرفتید مشکی هست ، از این دو رنگ لطفا عکس بذارید:
Magic Bright رو روی Sport بزارید نتیجه رو اعلام کنید.نقل قول:
عزیزان این مانیتور رو خریداری کردم ولی رنگ های خاکستری تا مدادی را قرمزگون نمایش میده و واقعا آزاردهنده شده برایم ؛
این خوبه:20:RGB 50% هم هستش.نقل قول:
@.Erfan:
MagicTune روی ویستا و 7 برای من اجرا نمیشه عزیز :-?
@abbas_p:
این عکسها روی چه نمایشگری ببینیم که به رنگ واقعی نزدیک تر باشه D:
روی LCD لپ تاپ و SmartPhone که این عکس خاکستری و مدادی نمایش داده میشه و روی LED خاکستری و مدادی متمایل به صورتی نمایش داده میشه.
شما چطور رنگها رو می بینی ؟
کارت گرافیکت چی هست عزیز ؟
نمیدونم شما منو به شک انداختی که عکسها مایل به صورتی هستش :Dنقل قول:
عکسهارو با نوکیا N78 انداختم وقتی عکس میگیرم یکم مایل به صورتی میشه!!
کارت گرافیکم sapphaire 5770 هستش در ضمن با HDMI وصل کردم به مانیتور!!
ببخشید دیر شد اینم از عکس
اینم بگم که عکس ها رو در تاریکی کامل گرفتم و البته با دوربین گوشیم واسه همین شاید زیاد با کیفیت نباشن، سعی هم کردم از صحنه های تاریک عکس بگیرم تا نحوه ی نشان دادن رنگ مشکی توسط این مانیتور بیشتر مشخص بشه
نه عزیز مشکل از این مانیتور است و Calibrate نیست حتی با پروفایل ساخته شده هم درست نمایش نمیده :(نقل قول:
روی LCD لپ تاپ و اسمارت فون خاکستری هست.
چون برای کارهای گرافیکی خریدم این مانیتور رو نحوی نمایش رنگ خیلی مهمه واسم.
باید به فکر سخت افزار کالیبره کردن این لعنتی باشم :)
شما حداقل یه مانیتور CRT اگر دارید کنارش قرار بدید متوجه منظورم میشید.
عزیز از منوی پنل خود مانیتور هم میشه :46:نقل قول:
MagicTune روی ویستا و 7 برای من اجرا نمیشه عزیز :-?
رفیق در منوی پنل این گزینه وجود نداره از طریق نرم افزار MagicTune امکان انتخابش هست.نقل قول:
از Menu بخش Picture گزینه Magicbright ندارید؟!!نقل قول:
رفیق در منوی پنل این گزینه وجود نداره از طریق نرم افزار MagicTune امکان انتخابش هست.
دوست گرامی بار اول که گفتید متوجه شدم منظورتو ، اولین بارم نیست مانیتور سامسونگ میگیرم ، گزینه Sport با نرم افزار امکان انتخابش هست ، در هر صورت این نوع تنظیم مانیتور مشکلی رو حل نمیکنه ، باید با سخت افزار کالیبره کردن بهترین حالت تنظیمات نمایش رنگ ها و روشنائی و ... را از مانیتور گرفت و ICC Profile ی که ساخته میشه رو در ویندوز ست کرد.نقل قول:
با ICC Profile ی که خود شرکت قرار داده هیچ تفاوتی با ست نکردن پروفایل نمیکند ، با خود وین 7 یک پروفایل ساختم ، نسبتا بهتر از قبل شده ولی همچنان تنظیم دقیق نیست.
در هر صورت از همگی ممنونم.
مانیتور سامسونگ من هم وقتی فیلم دی وی دی رو از منو پخش میکنم تصویر رو تاریک و با ته رنگ صورتی یا بنفش پخش میکنه، ولی وقتی میرم میرم تو فولدر دی وی دی و فایل ها تکی انتخاب و پخش میکنم تصویر رو درست و نرمال نشان می دهد.
من هم همین مانیتور رو دارم ولی رنگ مشکی کاملا نزدیک به بنفش هستش!!!!!!نقل قول:
میشه یکبار دیگه تنظیمات دقیق مانیتور خودت رو بگی
در ضمن عکسهایی هم که گزاشتی باید به این شکل میزاشتی!!
که عکس رو در اندازه واقعی نشون بده
راستش من بعداز کلی دستکاری تنظیمات آخرش تنظیمات خود مانیتور رو پسندیدم یعنی برای کار در محیط ویندوز مجیک برایت رو روی استاندارد میذارم و موقع نگاه کردن فیلم اونو روی Dynamic Contrast میذارم که همین عکس ها رو هم در حالت دینامیک کنتراست گرفتم چون همونطور که میدونین کنتراست 5/000/000 این مانیتور به صورت دینامیک هستش و در این حالت است که این کنتراست رو اعمال میکنه و اون وقت رنگ مشکی رو صورت عالی نشون میده خودتونم امتحان کنین ببینین چطوریه؟نقل قول:
راستی برای گذاشتن عکس در اندازه واقعی(همون طور که خودتون گذاشتین ) چجوری باید اونارو بذارم تا بزرگ نشون داده بشن؟؟؟
باید ادرس اصلی عکسو میزاشتینقل قول:
بطور مثال شما این ادرس رو گزاشتی
که اینارو _thumb پاک کنی میشه سایز اصلی عکسکد:http://up.--------.com/images/gb6wv7mfanr8s2p7duae_thumb.jpg
به این شکلکد:http://up.--------.com/images/gb6wv7mfanr8s2p7duae.jpg
رنگ مشکی در حالت Dynamic Contrast ربطی به کنتراست 5000000 نداره این مانیتور در حالت Dynamic Contrast قسمت های مشکی تصویر رو تاریک میکنه و همین طور که رنگ مشکیش عالی میشه جزئیات تصویر مشکی هم نشون نمیده !نقل قول:
این عکس ها رو جهت اطلاع قرار میدم:
کد زنگ خاکستری در هر 3 یکی است.
اگر مانیتور مناسبی هم نداشته باشید تفاوت ها گویای همه چیز است.
در مانیتورهای سامسونگ خاکستری با ته رنگ قرمز / قهوه ای وجود دارد و خالص نیست.
مانیتور PX23720
مانیتور T1900کد:http://s2.kimag.es/share/36562052.jpg
مانیتور لپ تاپ ( حتما ببینید )کد:http://s2.kimag.es/share/56050563.jpg
تعریف و تمجید از مانیتورهای سامسونگ هم حدی داره ، برای کارهای گرافیکی آخر فاجعست !!!کد:http://s2.kimag.es/share/85747843.jpg
امیدوارم بعد از کالیبره شدن توی ذوق نزنه همچنان !!!
موفق باشید.