جان؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه اومدی...زنگ بالا رو بزن!!!!نقل قول:
بهترین دوربین به ترتیب : ان8 ... گلکسی ... x10 ... آیفون ... دیزایر hd
Printable View
جان؟؟؟؟؟؟؟؟ اشتباه اومدی...زنگ بالا رو بزن!!!!نقل قول:
بهترین دوربین به ترتیب : ان8 ... گلکسی ... x10 ... آیفون ... دیزایر hd
صفحه قبلو اگه بخونی کامل با مثال توضیح دادمنقل قول:
متاسفانه ما ایرانیا فقط به اعداد توجه میکنیم ... همین که بگن دوربینش 5 ه فک میکنیم از 8 ضعیفتره
بارها گفته شده که مگاپیکسل مشخص کننده کیفیت نیست
شما برو صفحه قبلو بخون اگه مشکلی بود توضیح عرض میکنم
1- خوب دوربین که داری دیگه دوربینو ولش کن! ولی اگه میخوای...حالا پایین رو بخون:نقل قول:
چه کنم موندم!
1.دوربین مهمه البته در جای خودش چون دیگه با وجود کنون 550دی زیاد دوربین مطرح نیست
2.کیفیت پخش موسیقی در هدفون خیلی مهمه برام! و بخصوص هدفون(هندزفری ) گوشی
3.کیفیت تاچ عالی. خوانایی ال سی دی . کیفیت پیکسلی صفحه نمایش
4.ساپورت نرم افزار های بدردبخور متداول
5.سرعت خوب گوشی
6. بلندگویی که صدای زنگ رو تو خیابونهای شلوغ به گوشم برسونه
2و6- کیفیت صدا که چیزی نیست که بشه رو کاغذ نشون داد...باید از کسایی که گوشی رو خریدن بپرسی...
3- تاچ عالی که همشون لمسی خازنی هستن فرقی ندارن!! خوانایی و کیفیت lcd خوب معلومه galaxy s
4- همه اندروید هستند...عالی!!:5:
5- سرعت desire hd هم بهترینه بعد گلکسی
از آیفون فاکتور گرفتم چون آشغاله(:دی)
خوب تو اون عکسا کاملاً مشخصه تو بعضیا Desire hd خیلی بهتره!
تازه به نظر میاد عکس ها زوم شده باشن!!!:9:آخه 8 مگاپیکسل اینقدر پیکسل هاش درشت میشن؟!!! این عکسا یه مشکلی دارن!
در ضمن شما 4تا عکس از عکسبرداری تو شب بزار بعد پوز گلکسی بده:27:
تو کدومش desire بهتره ؟نقل قول:
این عکسا کراپ هستن ... اگه میبینی دیزایر وضوحش پایینه به خاطره اینه که 8 واقعی نیست و مثلاً 5 ه و با نرم افزار به 8 تبدیل شده و همین باعث میشه وقتی به اندازه 8 کراپ بشه اینجوری کم بیاره
ظاهراً شما علاقه خاصی به دیزایر hd داری و این گوشی رو به خیلیا پیشنهاد میدی ولی این دلیل نمیشه همه چیزش بهترین باشه
بنده علاقه خاصی به Desire hd ندارم عزیز
توی خیلی از پست ها همین galaxy s رو به خیلی گوشی های دیگه ترجیح میدم...
شما لینک این سایتی که عکس ها رو گذاشتی میدی؟ ممنون میشیم...
نقل قول:کد:www.gsmarena.com
ببخشید منظورم لینک اون صفحه ای که مقایسه میکنه بود...
یعنی باورت نمیشه gsmarena ه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من در اينكه من نميفهمم كه شكي نيستنقل قول:
بحث من جداي از ايكس 10 روش درست راهنمايي كردنه
بله من وقتي در مورد گالكسي راهنمايي ميكنم ميگم آندرويد 2.1 داره
اينم مثال بودنقل قول:
من چکار به فلان اچ تی سی دارم؟
آره تایید میشه. میشه اینطوری گفت یه دوربین 8 مگاپیکسلی با زرولوشن 72dpi مثل یه دوربین مثلاً 3 مگاپیکسلی با رزولوشن 300dpi میمونه. حیف روش محاسبه اش الان یادم نمیاد چطوری بودنقل قول:
البته تو کیفیت عکس خیلی چیزای دیگه هم تاثیر داره. مثل نوع لنز، اندازه سنسور و ... اون فقط یه مثال برای نشون دادن فرق مگاپیکسل ها بود
یه لطفی کنید هرکس طرفدار هر گوشی ای هست این دفعه بیاد و عیبهای گوشی مورد علاقه خودشو بگه ...شاید بیان عیبهای گوشی ها هم کمکی به انتخاب گوشی مناسب هر شخص (و نه صرفا بهترین گوشی موجود) بکنه ...
ممکنه یه عیبی که تو یه گوشی هست اونقدر برای من مهم باشه که کلا دور اون گوشی رو خط بکشم و ممکن هم هست این عیب برای یه نفر دیگه به هیچ وجه مهم نباشه .( و چه بسا برای اون شخص یه مزیت هم به شمار بیاد!!!)
اگه هرکس عیبهای گوشی موردعلاقه خودش(و نه سایر گوشی ها) رو بگه خیلی ممنون میشم...
:20:
اول دوست عزیز من به شما نگفتم نمیفهمید چون احساس کردم شاید توهین باشه و گفتم نمیگیرید:46:نقل قول:
دوم اینکه اگه شما تویه مشاوره ها گوشیرو همونی فرض میگیرید که در هنگام ورود به بازار هست پس من حرفی ندارم ولی یچیزی یادتون نره حتما تو مشاوره هاتون بگید ایکس 10 سرعتش خوب نیست و دوربینش مالی نیستو و ... و همینطور گالاکسی جی پی اسش مشکل داره لگ داره مشکل 3 دکمه داره و...و کلا هر گوشی که میخواین مشاوره بدین کامل عیب هاشو بگین حتی اونایی که برطرف شدند:46:
من گالكسي با گارانتي پارس مايكروتل گرفتمنقل قول:
جي پي اسش هيچ مشكلي نداره هرچند من هم ازش استفاده چنداني نميكنم
مشكل سه دكمه نداشت
تا حالا نه هنك كرده نه لگ داشته نه كند شده
وكلا هيچ كدوم از مشكلاتي كه شما گفتين رو نداشتم
تنها مشكلي كه باهاش داشتم اين بود
توي دفتر تلفن وقتي اسم مخاطب رو به سمت راست ميكشين تماس ميگيره و وقتي به سمت چپ بكشين ميره براي بخش پيام
من يك بار اين از كار افتاد وقتي ريستارت كردم مشكلش رفع شد
دوست من شما يه بار بياين تو تاپيك گالكسي و بيست سي صفحه آخر رو بخونيد بچه ها بدور از هر تعصبي مشكلاتشون رو بيان كردننقل قول:
یه لطفی کنید هرکس طرفدار هر گوشی ای هست این دفعه بیاد و عیبهای گوشی مورد علاقه خودشو بگه ...شاید بیان عیبهای گوشی ها هم کمکی به انتخاب گوشی مناسب هر شخص (و نه صرفا بهترین گوشی موجود) بکنه ...
ممکنه یه عیبی که تو یه گوشی هست اونقدر برای من مهم باشه که کلا دور اون گوشی رو خط بکشم و ممکن هم هست این عیب برای یه نفر دیگه به هیچ وجه مهم نباشه .( و چه بسا برای اون شخص یه مزیت هم به شمار بیاد!!!)
اگه هرکس عیبهای گوشی موردعلاقه خودش(و نه سایر گوشی ها) رو بگه خیلی ممنون میشم...
هر چند واقعا مشكلاتش كم هستن و ايراد اساسي محسوب نميشن
نمونش ايراد سه دكمه (براي رفتن به دانلودينگ) بود كه توي بعضي از گالكسيا بود كه فكر كنم به دو روز نكشيد و مشكلش حل شد
صداي فيلمبرداريشه كه وقتي با صداي بلند مثلا يك متري يه باند قوي مي ايستادين صداي پف پف ضبط ميكنه كه من با هنديكم هم تست كردم هر چند كمتر ولي اينجوري بود وقتي به باند سينماي خانگي نزديك ميشدم صدا ناواضح ميشد
ولي در حالت عادي مثلا توي جنگل صداي پرنده هارو بهتر از wave ضبط كرده بود
ايراد ديگه اي من كه نداشتم هرچند همون ايراد سه دكمه رو هم نداشتم
خب اول یه توضیح مختصری در مورد مگاپیکسل بدم
مگاپیکسل که به موازات DPI هست، بیانگر تراکم پیکسلی و به نوعی ابعاد عکس هست
همهی ما میدونیم که هر چی تراکم پیکسلی بیشتر باشه، ابعاد تصویر ما بیشتر خواهد بود و هر چه این ابعاد بزرگتر باشن، تصاویر ما موقع چاپ کیفیت بهتری خواهند داشت
DPI که مخفف عبارت Dot Per Inch هست، مشخصا به تعداد پیکسلهای تصویر در هر اینچ اشاره داره ( که از این حیث، نمایشگر رتینا، برتری محسوسی نسبت به رقبا داره )
گفتیم که مقدار DPI رابطهی مستقیمی با مگاپیکسل داره مثلا :
ممکنه در مقدار 100 DPI تصویر شما ابعاد 1000×1000 پیکسل داشته باشه و همون تصویر در رزوشولن 300 DPI ابعادش بشه 3000×3000
به فرض دوربین iPhone 2G که دو مگاپیکسل هست، تصاویری با ابعاد 1600×1200 و رزولوشن 72 DPI میندازه
و اما آپشنهایی که تو عکاسی نقش به سزایی دارن عبارتند از :
فاصلهی کانونی لنز، ISO، زمان پاسخدهی، نوع فلاش ، کیفیت ساخت قطعات و از همه مهمتر، قابلیتهای نرمافزاری و اینترفیس ( مثلا : اتوفکوس، تشخیص چهره و یا لبخند و امثالهم )
به نظرم بهتره از کیفیت دوربینهای این چهار مدل، فاکتور بگیرم
پس در مورد سایر مباحث تک تک نظر شخصیمو میدم : ( به ترتیب برتری )
کیفیت ساخت :
1- iPhone 4
2- HTC Desire HD
3- Nokia N8
3- Samsung I9000
5- S.E Xperia X10
کیفیت صفحهی نمایش : ( Retina به نظرم از Super AMOLED بهتره :دی )
1- iPhone 4
2- Samsung I9000
3- Nokia N8
4- HTC Desire HD
5- S.E Xperia X10
برتری سیستم عامل و نرمافزاری ( بر حسب آمار )
1- iOS
2- Andriod
3- Symbian
قدرت پردازنده ( آنالایزر و گرافیک پراسسور ) و مقدار حافظههای جانبی ( اعم از رم و رام ) :
متاسفانه اطلاع خوبی از مقدار دقیق اعداد ندارم اما گویا همهشون به غیر از N8 مجهز به پردازندهی 1 گیگاهرتزی ( منتها با معماریهای مختلف هستن )
اما شتابدهندهی گرافیکی iPhone 4 باید قبول کنیم که یه سر و گردن از سایرین بالاتره
ولی در مورد آنالایزر و Main Processor همهی این مدلها، تقریباً با هم مساوین ( به غیر از N8 )
یکی از نقاط ضعف iPhone 4 هم عدم ساپورت کارتهای حافظهی خارجیه
تبادل اطلاعات با سایر گجتها ( همسانسازی / Sync )
باز هم این مورد سلیقهایه، با این حال، آزادی عمل نوکیا در مورد تبادل اطلاعات به صورت سیمی و بیسیم رو خیلی دوست دارم، راحت و کم محدودیته، بر عکس iPhone که کاملاً وابسته به iTunes بوده و راحتی رو بعضی جاها از کاربر سلب میکنه
نتیجه گیری :
انتخاب گوشی کاملاً بستگی به خود شما و انتظاراتتون داره، اما در صورتی که از لحاظ بودجه هیچ محدودیتی ندارید، iPhone 4 رو پیشنهاد میکنم
ولی اگه دوست دارید کمی سبک تر خرید کنید، Desire HD و I9000 رو بسته به ظاهر و بعضی امکانات، براتون مناسب میبینم
البته چیپ گرافیکی گالاکسی از ایفون 4 قوی تر هست ولی موقعی که میخوان بازی برای اندروید بسازن فکر گوشی های ضعیف تر رو هم میکنن و به همین خاطر گرافیک بازی های ایفون بیشتر هست.
حرفای دوستمون درسته فقط در مورد شتاب دهنده 3 بعدی
مال آیفون powerVR SGX 535 با قدرت پردازش 28 میلیون مثلث در ثانیست
مال گلکسی powerVR SGX 540 با قدرت 90 مثلث در ثانیه
پردازش گرافیکی ان 8 بالاتر از آیفون4 هست.
32 میلیون مثلث هست.:46:
من به ایفن4 و دیزایر اچ دی رای دادم اخه هر دو گوشی های خوب و ماندگاری هستن و ارزش خرید دارن.
اگه مشکل مالی نداری ایفن4 واقعن تجربه ی به یاد ماندنی ای خواهد بود.
اگر به فکر پولی میتونی دیزار اچ دی بگیری که قیمت خوبی داره و ارزون ترم میشه و همچنین سیستم عاملش اندرویید که با قدرت زیادی داره پیشرفت میکنه
باورم میشه ولی نمیدونم کجای سایته؟ لینک اون پیج رو بده عزیز!نقل قول:
البته دوستای گلم در نظر بگیرید، آیفون مجهز به ژیروسکوپ هم هست که حرکت گوشی رو تو سه محور X و Y و Z محاسبه میکنه و این خیلی تو کیفیت بازیها تاثیر خواهد گذاشت
اگر اشکالی هم تو اعداد و ارقام دیدید به خاطر تفننی دنبال کردن مشخصات گوشیها از طرف من، ببخشید :)
نکتهی دیگهای که الان به ذهنم رسید، یک وسیلهی All in One تفاوت عمدهای با یه ابزار تخصصی داره
مثال میزنم : برای بحث دوربین، گوشیها هنوز که هنوزه تا حدودی کار راه انداز هستن و نمیشه باهاشون عکاسی حرفهای کرد
یا برای بازی کردن، هیچوقت نمیتونیم دستگاههای پرتابل بازی مثل PSP رو با یه گوشی موبایل مقایسه کنیم
سایز رو هم در نظر بگیرین
آیفون 4: 9.3×58.6×115.2 ميليمتر
ان 8 : 12.9×59.1×113.5 ميليمتر
گلکسی: 9.9×64.2×122.4 ميليمتر
اچ تی سی دیزایر اچ دی: 11.8×68×123 ميليمتر
اچ تی سی اچ دی 2 با 67 میلیمتر پهنا رو دستم میگرفتم خیلی گنده بود و بد ریخت به نظر میومد
پهنای زیاد واسه کسایی خوبه که دستهای بزرگی دارن
بازم شما درست گفتید ولی کامل نگفتید یعنی گلکسی هم شتاب سنج 3 بعدی داره مثله ایفون
ژیروسکوپ با شتابسنج معمولی فرق داره ، وگرنه i900 من هم شتابسنج دارهنقل قول:
یعنی شما میگی گلکسی هم ژیروسکوپ سه محوره مثل آیفون داره ؟
شما نمونه نرم افزار gyroblox 4 رو برای گلکسی سراغ دارید ؟
ژیروسکوپ سیستمی هست که قابلیت تشخیص موقعیت بالا ، پایین ، چپ ، راست و جلو و عقب گوشی رو داره
بله عزیز متوجه هستمنقل قول:
شما یه سرچی بکن تو گوگل galaxy s gyroscope یا six axis acclerometer
اینم یه دونه برای مثال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.intomobile.com/2010/06/29/all-samsung-galaxy-s-variants-to-receive-android-2-2-froyo-os-update/
آره عزیزجان داره ژیروسکوپ تازه گفته شده اول هم رویه گالاکسی گذاشته شده یعنی زودتر گفته شده:46:نقل قول:
گویا فقط ورژن Verizon گوشی گالکسی ژیروسکوپ داره :)
یه چیز تو مایههای جریان Droid و Milestone
ببینید سخت افزار و در واقع برد آیفون همونی هست که تو گلکسی استفاده شده البته اپل اسمشو عوض کرده ولی طبق عکسهایی که گرفته شده از cpu آیفون معلومه که همون huming bird سامسونگه تنها تفاوتشون تو شتاب دهنده 3 بعدی هست که توضیح دادم
این ژیروسکوپ یا شتاب سنج 3 بعدی مربوط به همین برد سامسونگه در نتیجه هر دو گوشی دارن ولی چون رو اندروید هنوز بقیه گوشیا از این قابلیت استفاده نمیکنن برنامه ای هم براش نیست دقیقاً مثله اون جریان پردازنده گرافیکی گلکسی که میتونه بازی های خیلی با گرافیکتر از اینو اجرا کنه ولی متاسفانه بقیه گوشیا سطح گرافیکو محدود میکنن و بازی ساز ترجیح میده یه چیزی بسازه که با گوشیهای بیشتری سازگار باشه که بتونه در آمد بیشتری داشته باشه
یه نمونه از توانایی گرافیک گلکسی
محدودیت گوشیهای دیگه باعث میشه برای گلکسی هم بازی با کیفیتر ساخته نشه
برد کل سری گلکسی دقیقاً یکی هست یعنی humingbird و همه این قابلیتو دارن ... ممکنه خود verison برای گوشیش یه برنامه سازگار با این قابلیتو تولید کرده باشه و تصور بشه که فقط همین این قابلیتو داره در حالی که بعیدهنقل قول:
گویا فقط ورژن Verizon گوشی گالکسی ژیروسکوپ داره
یه چیز تو مایههای جریان Droid و Mileston
مطمئنید؟نقل قول:
مگه همچین چیزی ممکنه؟ همه ی گلکسی ها ژیروسکوپ دارن...!
نه دیگه متوجه منظورم نشدید :دی
یه حالت انحصاری تو شرکتهای امریکایی و اروپایی حاکمه
دقیقا مث Motorola Droid که به صورت پیش فرض بعضی قابلیتهای Milestone رو نداره در حالی که سختافزار این دو گوشی 99.9٪ یکی هست ، یه همچین جریانی ( حالا برعکسش ) برای گالکسی حکم فرماس
درسته، با سرچی که کردم سختافزار مشکلی نداره، منتها فریمور مانع میشه
کاش خودمم میدونستم دارم چیکار می کنم! نه اونقدر پولداریم که همشونو بخریم و تست کنیم و نه اونقدر دوستای پولدار یا لاقل لارج یا کمتر از اون باحال داریم که داشته باشن این گوشیا رو بدن یه تست عملی داشته باشبم چون شنیدن کی بود مانند دیدننقل قول:
نمیدونم بخدا گیر کردم. آیفون که گرونه خریدنش و خدای ناکرده پسند نکردنش عین تضرر میلیونیه چون بخری دیگه کسی نصف قیمتشم نمیخره چون پول نمیدن واسه این گوشی گرون! این یکی ها هم که دارن میکشن پایین. ان 8 هم بتازگی ایراد دار شده وقتی خاموش می کنن و میزنن به شارژ دیگه روشن نمیشه البته بعضیاش! که گفتن ایراد از خط تولید تو کاروخونه بوده (برای حفظ آبرو) این حالت همون dead هستش. سونی اریکسون هم که والا از رای دادنش معلومه. موند دیزایر!
اگه گوشی همرده ای هم وجود داره بفرمایید
قربان شما ولی بدجور گیر کردم. البته باید بگم کم کم سونی اریکسون داره کنار میره!نقل قول:
دوست من با بررسی و گوش دادن به ندای قلبت انتخاب کن برای دل خودت گوشی بخر نه با سلیقه وو نظر دیگران
به نظر من اچ تی سی بگیر یا صبر کن نوکیا x9 بیاد بازار
دوست من سونی اریکسون x10 گوشی خوبیه و سیستم عامل آندروید هست اما صدای ضعیفی داره .
معايب:
1-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
2-نداشتن شماره گير هوشمند و صوتي
3-نداشتن دوربين دوم جهت تماس تصويري
4-نداشتن نرم افزار مکان ياب GPS رايگان
5-عدم پشتيباني از فايل هاي فلش در مرورگر اينترنتي
6-نداشتن راديو FM
7-کيفيت پايين صدا
8-صداي اسپيکر ضعيف
9-عدم تعبيه پوشش براي لنز دوربين
اچ تي سي Desire
معايب:
1-کيفيت نااميد کننده ي ويديو ها
2-عدم پشتيباني از فرمت هاي تصويري DivX/XviD
3-نداشتن شماره گير صوتي
4-عدم امکان جابجايي کارت حافظه حين روشن بودن دستگاه
5-حافظه ذخيره سازي کم در بخش سيستمي براي نصب نرم افزار(تنها 120 مگابايت)
NOkia N8
معايب:
1-فاصله زياد Symbian^3 با استانداردهاي سيستم عامل هاي ديگر نظير آندرويد و iOS
2-عدم تعبيه نور کمکي براي فيلمبرداري
3-رابط کاريري و منوهاي منسوخ دوربين
4-تعداد نسبتا کم نرم افزارهاي در دسترس
5-عدم امکان ويرايش فايل هاي Office
6-چند اشکال نرم افزاري در پخش کننده ويديويي
7-عمر باتري متوسط براي يک گوشي در اين سطح امکانات
8-باتري داخلي غير قابل تعويض توسط کاربر
1.در مورد اف ام ترزنمیتر باید بم که درسته قابلیت بدردبخوره ولی اصلا من طرفدارش نیستم چرا؟! میدونی پخش موسیقی ت ورادیو بخصوص تو موج اف ام بدلیل مدولاسیون فرکانس ی هستش اولا کیفیت پخش میاد پایین با رعایت اینکه پارازیت کمتر روش تداخل می کنه و انگار صدا از تو چاه در میاد. گوشی دادن موسیقی از تو سی دی یا فلش مموری بسی بسی باکیفیت تر از اف ام ترنزمیتره ولی باید بگم امکانات در جای خودش خوبه!نقل قول:
2.البه در مورد سونی اریکسون ایکس 10 باید بگم که این گوشی از اول ساپورت 16 میلیون رن گ ومولتی تاچ رو داتشه واگر مثلا سیمبیان روش سوار میشد از اول ساپورت داشت ولی چون اندروید 1.6 این ساپورت رو نداشت مولتی تاچ بودن و 16 میلیون رنگ بودنش به تعویق افتاده بود. این راه کاستومش هم رسمی نیست و بنظرم دسکاری شدش و بدردنخوره!
شما باید از طریق حذف گزینه عمل کنی
آیفون که میره کنار چون خودت گفتی خیلی گرونه و افت قیمتشم بالاست
ان8 هم که میدونی فقط به خاطر دوربینش مطرحه که اونم خیلی لازم نداری
x10 هم بین دو تا اندروید دیگه حرفی برای گفتن نداره
پس عملاً باید بین دیزایر hd و گلکسی انتخاب کنی
برتری های گلکسی :
صفحه super amoled
بلوتوث 3
باتری قویتر
16 گیگ مموری داخلی
2 گیگ رام
فیلم برداری بهتر
تبدیل usb به HDMI
پردازنده گرافیکی قویتر
و...
و قیمت پایینتر
دیزایر hd
صفحه بزرگتر
دو تا فلش LED
اینترفیس سنس
و...
دیگه انتخاب با خودت
راستش من هم بین این گوشی ها موندم...:41:
از طراحی گلکسی زیاد خوشم نیومد.....
یه حسی بهم میگه که دیزایر hd خیلی باحاله ...نمیدونم چرا....
عاشق طراحی ایکس 10 ام ... ولی خب امکانات گالاکسی نمیزاره ایکس 10 رو انتخاب کنم...
هرچی با خودم کلنجار میرم که از قیافه گالاکسی خوشم بیاد نمیتونم !
البته درسته داشتن امکانات خیلی خیلی مهمتر از قیافه اس ولی خب اونم اهمیت خودش رو داره ...
نمیشه قاب ایکس 10 رو انداخت روی گالاکسی ؟؟؟!!! :31:
آی گل گفتی!:31:نقل قول:
عزیزم شما این ترجمه بخون(لینکش گذاشتم ).اونوقت میبینی که گالاکسی واسه خودش غولیه و از لحاظ کنتراست و رنگ از آیفون هم بهتره و فقط رزولوشنش کمی پایین تره ولی در عوض صفحشی بزرگ تره.
بعدشم جنس بدنه گالاکسی باعث میشه در مقابل ضربه آسیب پذیریش کمتری داشته باشه ولی آیفون اگر بیافته زمین ترک های زیبایی بر میداره و گالاکسی
چیپ گرافیکی گالاکسی هم از بقیه گوشی ها قوی تره
گالاکسی دارای قدرت گرافیکی 90M Triangles/s
آیفون دارای قدرت 'گرافیکی 28M Triangles/s
N8 دارای قدرت گرافیکی 32M Triangles/s
به نظر من Desire HD هم به غیر از دوربین و 3 دهم اینچ صفحه بزرگتر(که به نظر من بیشتر وبگردی کمک میکنه)هیچ حرفی در مقابل گالاکسی نداره(آدم وقتی صفحه Super Amoled میبینه دیگه اصلا نمیتونه با TFT کنار بیاد)
به نظر من که اصلا سمت N8 و X10 نرو
اول Galaxy s و بعد Desire HD
آیفونم که خودت حذف کردی
Desire HD خیلی زیادم از گالاکسی خوشگل تر نیست(البته این سلیقه شخصیه)
البته در مورد ظاهر شما باید گالاکسی از نزدیک ببینی(مطمئنم نظرت عوض میشه) ولی اگر بازم خوشت نیومد به نظر من یکم صبر کن Samsung Nexus S بیاد(این یکی دیگه یه غول بی شاخ و دمه)که به سفارش خود google ساخته شده
:46::11:نقل قول:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2306
امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشی
فقط آیفون 4
دلیلش مشخصه .
اونایی هم که میگن نه مطمئنا یا باهاش کار نکردن یا بلد نیستن استفاده کنن . :31::8::10: