با سالمنقل قول:
1- باید اونها رو به کامپیوتر منتقل کنید و از طریق آیتونز بریزید داخل گوشی و نصبشون (سینک) کنید.
2- مهمترین مشخصه های وی پــی ان قیمت account و password و server هست. که اینها رو باید داشته باشید حتما.
موفق باشید.
Printable View
با سالمنقل قول:
1- باید اونها رو به کامپیوتر منتقل کنید و از طریق آیتونز بریزید داخل گوشی و نصبشون (سینک) کنید.
2- مهمترین مشخصه های وی پــی ان قیمت account و password و server هست. که اینها رو باید داشته باشید حتما.
موفق باشید.
مرسینقل قول:
اما من این فایل ها رو با برنامه ای به اسم downloads گرفتم!
حالا چطور به کامپیوتر منتقل کنم یعنی چطور تو ituns پیداشون کنم و اینکه چطور از ituns میشه نرم افزار ریخت؟
این مشکل حل شد
اما حالا این چی میگه؟؟
من میخوام 2 تا برنامه رو سینک کنم این پیغام رو میده
مرسی
all existing apps and their data on the iphone will be replaced with apps from this itunes library
من 13gb نرم افزار دارم ولی تو itunes فقط همین 2 برنامه رو دارم
با سلامنقل قول:
خوب حتما دادید بیرون واستون نرم افزارها رو ریختن و هیچکدوم رو توی سیستم خودتون ندارید.
موفق باشید.
Installous : instalation failed ; invalid ipa
همش اين اخطارو ميده راهنمايي كنيد لطفا
واسه هر برنامه اي
سلام !! من 2 تا سوال دارم
1. من گوشیم جیلبرک شده !! لاک فکتوری هم بوده !! حالا اگه اپدیتش کنم چی میشه؟
با سلامنقل قول:
1- جیلبریک گوشیتون از بین میره. و باید از اول جیلبریک کنید.
اگه گوشیتون لاک باشه باید صبر کنید تا روش آنلاکش هم بیاد.
موفق باشید.
سلام خیلی خیلی خیلی......n........خیلی عالی بووود !
راستی ! من میخواستم دانگرید رو واسه من شرح بدید ؟؟
مرسی !
دانگرید مخالف آپگرید و به معنای پایین آوردن ورژن گوشی است. روشهای دانگرید برای هر ورژنی مختلف است سوالتون رو واضحتر بپرسیدنقل قول:
سلام
این پیج آیفون از صفر هستش
منم صفرم
لطلاعاتم هم در حد اینه که میدونم لاک چی هست و ...
یه ایفون تری جی اس از اونورا برام اوردن
حالا از صفر میخوام بدونم چکار کنم
فقط میدونم که پر برنامست
حتی تمیدونم چه سیم کارتی میخوره و چجوری انلاک کنم
یه جایی معرفی کنید لطفا
ممنون
فوری کمک:(
با سلام
من یه گوشی iphone 3Gs خریدم ولی هرچی این کامنت ها درباره کار با itunes رو خوندم هنوز هم نمیتونم روی گوشیم برنامه و آهنگ و .. اضافه کنم البته یک بار چند تا نرم افزار رو گوشیم ریختم که الانم دارن کار میکنن ولی دیگه هیچ برنامه ای بهش اضافه نمیشه البته هر تغییری در itunes میدم بعد از sync کردن تو itunes دیده میشه ولی تو گوشی نه دارم دیونه میشم لطفا کمک کنید:41:
آیفون شما جیلبریک شده ؟نقل قول:
من iphone 2G دارم. قبلا داده بودم برام jail break کرده بودن و برنامه ریخته بودن. حالا می خوام خودم براش برنامه بریزم. اولا نمی دونم firmwareش چنده. چه جوری باید بفهمم؟ دوما آیا در حال حاضر برنامه برای این گوشی وجود داره؟ یا همه ش مال آیفون ۴ ه؟ سوما cydia ایی که روش داره باز نمی شه. installerش هم یه سری برنامه های محدود به درد نخور داره.
چه کنم؟
شما برای متوجه شدن نسخه فریمور دستگاهتون باید ه مسیر settings => general => about بریدنقل قول:
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
منظورتون versionه؟ نوشته ۲.۱. این نسخه ی firmwareشه؟
بله بلهنقل قول:
کاملا درسته
ممنون.
برای این گوشی برنامه وجود داره؟ cydia کار نمی کنه. چه جوری باید برنامه هاشو پیدا کنم؟
نقل قول:
والا نسخه فریمورتون خیلی قدیمی هست ولی اگر بگردید میتونید برنامه هاشو از تو اینترنت پیدا کنید
اگر سیدیا کار نمیکنه میتونید یک بار کامل دستگاهتون رو ریست کنید و ببینید درست میشه یا نه
ممنون. امتحان می کنم. نمی شه آپدیتش کرد. نه؟
فریمور ۵.۱ دستگاه شمارو ساپورت نمیکنه
شما یک بار با آیتیونز امتحان بفرمایید فکر کنم ۴.۳.۳ رو ساپورت کنه
اقا restor یعنی چی نگفتید! ممنون
ریستور به اصطلاح آمیانه همون فلش کردن تو گوشی های نوکیاست.نقل قول:
اقا دستت درد نکنه خوب شد گفتید چون همه جا نوشته بود اموزشه ریستور ولی ننوشته بود یعنی چی ممممممنون
ریستور به تعریف آمیانه به معنای رفتن به فریمور های بالاتر گفته میشود . ( یا میتواند همان فریمور که مورد استفاده قرار میدهید باشد به دلیل بروز مشکلاتی در فریمور )نقل قول:
دانگرید هم به معنای رفتن به فریمور های پایین تر میباشد .
میشه بگین حرف شما با من چه فرقی داره؟نقل قول:
فرقی نداره دوست عزیز :46:نقل قول:
عذر میخوام اگر ناراحت شدید . خواستم تعریف کاملتری رو ارائه بدم :20:
سلام یه چند تا وسال در مورد آیفون ها داشتم!
مثلا میگن گوشی پارت نامبر آمریکاست یا امارات از کجا میشه این رو فهمید بعد چه فرقی داره معمولا پارت آمریکا گرون تر هست چرا؟
بعضی گوشی ها آنلاک هست بعضی ها هم لاک که با گیوی آنلاک میکنن.این گیوی چی هست؟
چرا گوشی هایی که آنلاک فکتوری هستن از گوشی هایی بعدا آنلاک شدن گرون تر هستن چه فرقی میکنه؟از کجا میشه فهمید.
فعلا همینا به ذهنم رسیده ممنون میشم جواب بدین:46:
با سلام
ميخواستم بدونم آيا بر روي گوشه هايي كه جيلبريك نشده اند هم ميتوان با iFUNBOX كار كرد و نرم افزار و اطلاعات رد وبدل كرد؟
سلام دوستان
راستش یه چند روزی که میشه آیفون 5 اس خریدم و صبح تا شب دارم باهاش سر کله می زنم که یه چیزایی دستگیرم بشه اما کار کردن باهاش مثل اندروید نیست و خیلی فرق داره.
الان بزرگترین مشکلی که دارم مشکل سینک کردن آهنگ و فیلم و این چیزاست که بخوام از آیتیونز بریزم توی گوشی همین که برنامه رو باز می کنم یه پیغامب میده itunes was unable to load data class information from sync services. reconnect or again later که فقط یه گزینهok داره و من ظاهرا تمامی کارا رو درست انجام می دم اما یه مشکلی که وجود داره اینه که برای تایید نهایی پلی لیست گزینه سینک رو باید فشار داد تا آهنگا برن توی گوشی در صورتی که این گزینه واسه من خاموشه و هیچ کاری نمی توتونم بکنم در ضمن آیتونز گوشی منو میشناسه و بالای صفحه گزینه ی i phone ظاهر می شه .به نظرتون مشکل از ویندوز هست؟لطفا راهنمایی کامل کنید...
سلامنقل قول:
آیتونز ورژن چند دارین؟
اگه با آخرین آپدیت هم ارور میده ویندوز رو عوض کنید حتما درست میشه
ممنون دوست عزيز ظاهرا مشكل حل شد البته از كامپيوتر دوستم.نقل قول:
سؤال بعدي اينكه ميخوام موزيك ويديوها رو پلي آل كنم اينكار چه جوري و با چه نرم افزاري انجام ميشه(يعني ميخوام بعد از اتمام يك موزيك ويديو خودش بره بعدي)
سلام ممنون از وقتی که میگذارید من ایفون 4 دارم و میخاهم یک نرم افزار همراه بانک نصب کنم اما نمیتونم از کحا بفهمم که 1 گوشی جیل برک شده 2 برنامه سیدیا رو چگونه ببینم که داره یا نه و اگر نداه از کجا و چگونه نصبش کنم خود بانک میگه از طریق برنامه box نصب کنم اما اونم ارور میده لطفا راهنماییم کنید ممنون
سلام ... در اسپات لایت ( سرچ گوشی ) بزنید cydia اگر نبود یعنی جیلبریک نشده ... با توجه با ورژن گوشی باید جیلبریک کنید ...نقل قول:
ممنون از جوابتون میشه لصفا راهنمایی کنید چگونه گوشی رو جیل برک کنم
خواهش ورژن فريمور گوشي ؟ براي پيدا كردن ورژن setting/general/aboutنقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk
agar manzor modem firmwar hast 04.12.09
نمیتونیم مستقیم صحبت کنیم ممنون میشم
نقل قول:خیر شما عدد روبه روی version رو بگید ...نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم توی بازار کدوم پارت نامبر ارزون تر هست؟؟