ببخشيد منظورتون از اينكه مستقيم آپديت كنم اينه كه فايل رو دستي ندم و از خود سايت ريستور كنم؟نقل قول:
Printable View
ببخشيد منظورتون از اينكه مستقيم آپديت كنم اينه كه فايل رو دستي ندم و از خود سايت ريستور كنم؟نقل قول:
یعنی اینکه تو خود آیتونز روی آپدیت بزنید و آپدیت کنید.
درود اقا شاید این جا جاش نباشه شرمنده
1:می خواستم بدونم هزینه انلاک کردن گوشی ایفون 4 چند هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی همون ابدیت کردن گوشی ؟؟؟؟
من سولم رو جای دیگه پرسیدم ظاهرا جاش اینجا بوده
سلام من یک iphone 4 از کسی گرفتم که اگه خوشم اومد بردارم ماهی کار کرده
1- از کجای گوشی میشه مشخصاتش مثل memory که چقدره یا دوربینش چقدره رو فهمید؟
2-بعد یک سوال مسخره این که پشتش مینویسه designed apple in california assembled in china اصل دیگه گوشی؟
3-دیگه اینکه زیاد که باهاش بازی اجرا می کنم احساس می کنم بالاش یک خورده داغ میشه همینجوریه؟
4- این چند تا speaker داره؟ صداش فقط از یکی از speaker ها پخش میشه اما ظاهرا دوتا داره می خواستم ببینم گوشی مشکلی داره؟
4-سوال آخر از کجا میشه فهمید touch بودنش صدمه دیده یا نه؟ آخه به نظرم touch کنار ضفحه خوب عمل نمیکنه
ممنون میشم زود جواب بدید
1-از داخل گوشی نمیشه با برنامه های جانبی میشه،کلا یه نوع آیفون 4 داریم دیگه مشخصاتش همه جا هست برید gsmarena ببینید
2-بله اصله برای همه همین و نوشته
3-بله طبیعی هست
4-یدونه داره اون یکی میکرفون هست
5-این و دیگه خودت تشخیص باید بدی با جاهای دیگه مقایسه کن ببین فرق داره
[QUOTE=yas_6969;5658652]1-از داخل گوشی نمیشه با برنامه های جانبی میشه،کلا یه نوع آیفون 4 داریم دیگه مشخصاتش همه جا هست برید gsmarena ببینید
حافظشم نمیشه فهمید 32 یا 16 آخه شکل ظاهریش اصلا جاییش مشخص نیست کدومه
چرا اونو برید تو ستسنگ بعد General و About ببینید چند هست.
بعد یک سوال دیگه این تو setting که reset داره گوشی بر می گرده به حالتی که از کارخونه اومده دیگه؟ یعنی نرم افزارایی که بعدا روش نصب شده هم ظاک میشه؟ و هرچی از اول بوده روش میمونه دیگه؟
بله همینطوره.نقل قول:
البته آیفونهای جیلبرک شده ریست نمیشوند. حتما باید با آیتونز ریستور کرد واسه برگرداندن آیفون به حالت اول
سلام من ایفون 4 گرفتم انلاک فاکتوری
هنوز سیم کارت روش نگذاشتم و وقتی روشنش میکنم میگه سیم کارت بزارین و به itunes وصل شین و به ایتون که وصل شدم بازم میگه سیم کارت ندارین
سوال اینه برای هرکاری باید حتما اول سیم کارت بگذارم روش؟
ایا نیاز به dfu داره یا فقط باید جیلبریک کنم؟
در چه حالتی باید dfu کنم؟ و مهم نیست چه ورژنی در حال حاضر روش هست؟
ممنون
سلام خوش اومدین.نقل قول:
شما باید حتما سیم کارت رو بندازی تا گوشی اکتیو بشه و شما یه منو دسترسی پیدا کنین. اگر گوشی سیم کارت رو نمیشناسه حتما اشتباه بریدین سیم کارتو. در ضمن وقتی سیم کارت رو جا میندازی باید یه بار کابل رو دربیاری و دوباره وصل کنی.نقل قول:
هنوز سیم کارت روش نگذاشتم و وقتی روشنش میکنم میگه سیم کارت بزارین و به itunes وصل شین و به ایتون که وصل شدم بازم میگه سیم کارت ندارین
همینکه اکتیو شد دیگه بدون سیم کارتم میتونی همه کار با آیفون انجام بدی.نقل قول:
سوال اینه برای هرکاری باید حتما اول سیم کارت بگذارم روش؟
چه نیازی به DFU است اخه؟؟؟ اگر خواستی میتونی جیلبرک کنی اگر هم نخواستی میتونی همونطوری استفاده کنی.نقل قول:
ایا نیاز به dfu داره یا فقط باید جیلبریک کنم؟
وقتی میخوای ریستور کنی یا وقتی گوشیت دچار مشکل میشه. خیر مهم نیست.نقل قول:
در چه حالتی باید dfu کنم؟ و مهم نیست چه ورژنی در حال حاضر روش هست؟
با سلام
ممنون از راهنماییتون
اینجور که فهمیدم اول یه سیم کارت بزارم بعد باید جیلبریک کنم چه ورژن جیلبریکی را باید روش بریزم؟که هم اخرین باشه هم بهترین؟و ربطی هم به ورژن خود گوشی نداره یعنی؟
ممنون
با سلام من الان گوشی را به روش Limera1n جیلبریک کردم
سیدا رو هم نصب کردم و نصب شد
حالا میشه بهم بگین دقیقا برای ریختن برنامه ها ی -- شده بازی و برنامه های ایتونز چی کار کنم؟
شما اینجا رو بخون شاید خیلی از سوالاتت حل بشه :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=454805
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
سورس زیر رو اضافه کن :نقل قول:
از توش Appsync رو نصب کنکد:sinfuliphonerepo.com
بازم سلام الان Appsync را هم نصب کردم
حالا چجوری برنامه های کرک شده و سایر برنامه را بریزم روی گوشی؟
ممنون
با سلامنقل قول:
شما باید گوشی رو بزنید به کامپیوتر و برنامه ی iTunes رو اجرا کنید
و بعد برنامه هایی که میخواید نصب کنید رو از سمت چپ iTunes به قسمت app برید و اونجا برنامه ها رو کپی/پیست کنید
و بعد هم sync کنید
موفق باشید.
با سلام
ممنون خب من موفق شدم یه بازی رو روی ایفون بریزم
حالا چند سوال مبتدیانه دارم تا کم کم حرفه ای بشم :دی
روی سیدا الان با قرمز عدد 1 را نوشته و بعضی موقع ها عدد 2 این یعنی چی؟
وقتی روی یه برنامه میریم exit نداره؟فقط با زدن منو کاملا از برنامه خارج میشه؟
جیلبریک کردیم که خیلی از برنامه های خوب ایفون که توی ایتونز پولی هستند رو کرک شدش را بریزیم اولا از کدوم سایت میتونیم برنامه های مورد نظر را پیدا کنیم؟دوما روش ریختن فرمت هایی که ipa نیستند چجوریه؟ممنون
با سلامنقل قول:
خواهش دوست عزیز - انشالله شما هم روزی پاسخگوی سوالات دوستان در این زمینه در همین انجمن باشید ...
اون نوشته که روی برنامه ها مینویسه یعنی اینکه به طور مثال چند تا آپدیت توی این نرم افزار هست
و یا مثلا زمانی که شما یه missed call داشته باشید بالای برنامه ی phone مینویسه 1
و زمانی که اس ام اس واستون اومده باشه و هنوز مرورش نکرده باشید مینویسه بالای برنامه ی message یک
---
آره برنامه ها exit ندارن با همون دکمه ی Home میتونید بیاید بیرون
----
برای دانلود اینطور برنامه ها به نظرم سایت apptrackr.org عالی هست
میتونید مراجعه کنید و نصب کنید
موفق باشید.
بسیار ممنون از راهنماییتون تو موبایلستان خودمو کشتیم بعد از سالی جواب میدن :دی
الان برنامه هایی که توضیه میکنید چی هستن؟به جز بازی و... یعنی از اصلی ها چیا رو باید نصب کنم؟
چرا وقتی به چیز پی ان وصل میشم روی بعضی از برنامه ها که میزنم که با نت هستند میگه فقط با wifi کار میکنند..چی کار باید کرد؟
برنامه هایی که ipa نیستند رو چجوری بریزم؟
فیلم موزیک و عکس گلچین شده چجوری بریزم؟یعنی تک تک نه اینجوری که از توی ایتون البومی یا موضوعی میشه ریخت
چجوری میشه یه ایکون مثلا مثل گیم ساخت بعد بازی ها رو بریزیم توی این؟
کلا شرمنده همه دوستان اما چی کار کنیم تازه گرفتیم و مشتاق یاد گیری هستیم
بسیار ممنون
من خیلی خوندم در مورد نصب نرم افزارهای سیدا
لطفا بهترین و مهم ترین هاش را هم بگین و نحوه نصب که خیالم راحت شه
ممنون
استاد ببخشید
فرق بین recovery و DFU چیست
کلا برای ریستور کردن باید از کدامشان استفاده کرد
دو ستان 1 برنامه ی gps می خواستم که بشه اطلاعات محلی رو که می خوام رو مثلا خونم رو جایی مثل contact گوشی ذخیره کنم...:46:
همچین GPS ی هست...:13:
اسمش یا لینک DL رو اگر بدید ممنون می شم :5:
خود برنامه MAPS که رو گوشی هست،اینکارو می کنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اینجا به بعد هم که معلومه!
نقل قول:
مرسی .
اما به صورت offline فکر نکنم کار کنه ...
نمی خوام وقتی کانکت هستم به اینتر نت فقط کار کنه...
برنامه های offlinemaps و xgps وظیفه انجام اینکار رو دارند.
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برنامه و بازی که میتونی پیدا کنی مشکلی نیست. از سایت apptrackr.org میتونی جدیدترین بازیها رو لحظه به لحظه بگیری. همچنین برای برنامه ها و بازیهایی که حجمشون بالاس میتونی از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی که لینکهاشون مستقیمهنقل قول:
برنامه های غیر ipa هرکدوم روش خودشون رو دارن که میتونی با iFile و iFunbox یا iPhone PC Suite بریزی روی گوشی
عکس رو میتونی توی یه فولدر جداگانه بزاری که همیشه آیفونت با اون فولدر هماهنگ باشه برای آهنگ هم گلچین شده میتونی از playlist استفاده کنی
یک چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید.
ا- این جعبه iphone 4 توش هیچگونه cd و , و وسایل جانبی نداره؟ فقط برای من یک شارژر توش بود با usb البته دسته دوم گرفتم من
2- این تو قسمت setting بعد general که میرم میزنه capacity 29.1 گیگ درسته؟ بعد وقتی به pc وصل میکنم میگه فقط 13 گیگ فضا دارید. الان به بقیش چطوری می تونم دسترسی پیدا کنم با pc ؟ 32 گیگه
از تاپیک زیر کمک بگیرنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428496
In the boxنقل قول:
اگه خودت روش هیچ چی نریختی ! برنامه ی iFile و روش نصب کن و فولدراشو چک کن یا با iFunBox از روی کامپیوتر چک کن ببین چی روش ریختن !
- iPhone 4
- Apple Earphones with Remote and Mic
- Dock Connector to USB Cable
- USB Power Adapter
- Documentation
firmware گوشی من2.10.04 نسخه جدیدترم داره؟ از کجا میشه گیر اورد؟
ببخشید اینجا از بس پستا مختلفه که نمیشه همشو خوند یک پیشنهاد دارم که تمام مطالب از ابتدا تا ا[ر رو در یک topic قرار بدید. هرکی یک آموزش گذشته و جاهشم با هم فرق می کنه من چندتا سوال داشتم
1- از کجا میشه فهمید گوشی jailbreak شده یا نه؟
2- اگر گوشی jailbreak باشه و من reset کنم از بین میره ؟
3- گوشی اگه reset کنم frimwork هم از بین میره؟
4-این که تو گوشی نوشته version 4.1 منظور همون frimwork دیگه؟ بعد من اگه کل گوشی رو restore کنم میشه راحت طبق آموزش که گذشتید jailbreak کرد دیگه؟ من لازمه که ios4.1 رو قبلش دانلود کنم؟
5- راهی برای download برنامه cydia به جز وایرلس نیست؟
6- چطوری میشه همه شماره تلفن های گوشی رو با هم پاک کرد؟
7- من موبایل قبلیم N70 راهی هست که تمام contact ها رو به گوشی منتقل کنم؟
باز ممکنه سوال پیش بیاد میام می پرسم
ممنون
1.CYDIA رو ببین تو منو هست یا نه. نبود+جیل نیست.نقل قول:
2.بستگی داره دستگاهتون چه ورژنی داشته باشه اگه 4.1 باشه که نه نمیپره اگر 4.2 باشه بعد روشن خاموش کردن به PC نیاز داری که هکر های ارجمند دارن کار میکنن تا این رو برای این ورژن حل کنن چند روز دیگه منتشر میشه.
3.نوچ.
4.بله ورژن مد نظرت رو دانلود میکنی و بعد نصب با آیتونز رستور و بعد اون جیل.
5.هست اما دردسر داره بهترینش وایرلسه برای استفاده اولین بار از سیدیا هم احتیاج به وایرلس و یا اینترنت سیم کارت دارید.
6.نمیدونم.
7.به N سالار منم گوشی اولیم بود.
در خدمتیم.
6.
شماره هات و کپی کن روی سیم کارتت بعد داخل آیفون بزن شماره های سیم و بیاره
ها اخه دادم سیم کارتو برید راه دیگه نداره؟
آقا من ميخوام از يكي از دوستام يه iphon 3gs دسته دوم بگيرم اون ميگه 450 هزار تومن حالا چند تا راهنمايي مي خواستم.
از اونجايي كه من آصلا با آيفون آشنايي ندارم از كجا بفهمم كه گوشيش ايراد نداره؟
قيمتي كه ميگه مناسبه؟
از كجا بفهمم Lcd ش ايراد نداره؟
چند تا نكته ي مهم كه بايد موقع خريد توجه كرد بهم بگيد ممنون ميشم.
یک سوال
من هرکاری کردم نتونستم راهی پیدا کنم که آهنگ زنگ خور رو به موزیک دلخواه خودم تغیر بدم
باید چیکار کنم که انجام بشه یعنی این گوشی فقط همون چند تا زنگ خوری که داخلش هست رو فقط قبول میکنه:41:
در ضمن برنامه IFile هم که دوستان پیشنهاد داده بودن هم پولی هست نمیشه دانلودش کرد راهی نیست این برنامه های پولی رو کرک شده دانلود و ریخت تو گوشی؟اگر میشه باید چطوری ریخت روش خاصی داره؟و از کجا میشه اخرین نسخه و کرک شدشو دانلود کرد؟
با برنامه های مخصوص همین کار میشه زنگهای دلخواهتون رو انتخاب کنید. با برنامه iPhone Ringtone Maker رینگتون مورد علاقه تون رو بسازید و در آیتونز توی قسمت Ringtones بزارید. همچنین میتونین از توی سیدیا هم مساقیما رینگتون دانلود کنید.نقل قول:
برنامه ی unlimTones هم که توی سیدیا هست مخصوص همین کار هست.
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
قیمت مناسبه. برای تست lcd سعی کنید همه جای تاچ رو خوب بررسی کنید که کار بکنه. خوب تست کن بعد ازش بخرنقل قول:
سلام
یکی از دوستان Iphone4 رو از امریکا آوردن براش اما Lock هست و برای AT&T ....
فریمور 4.2.1e هست و گویا هرچی گشته هیچ طوری نتونسته آنلاک کنه ...
آیا برای این ورژن راهی هست برای آنلاک کردنش ؟
ممنون میشم کمک کنید .
متاسفانه فعلا راهي نيست و بايد منتظر بمونيد
ممنون جنابنقل قول:
به طور نسبی معمولا چقدرطول میکشه ؟