سلام پس اين پي دي اف چي شد
Printable View
سلام پس اين پي دي اف چي شد
آفرین ؛ خیلی خوب داری کار می کنی N I M A جان . من مطالعه میکنم پست هاتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به کارت ادامه بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا نيما اين لينك كار نميكنه
سلام فایل تست شده کار میکنه !نقل قول:
نوشته شده توسط OmId68
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجدد امتحان کنید .. در ساعات خلوت سرور امتحان کنید دوست عزیز !
شاد باشید - نیما احدی
salam.mer30 az amozesheton agha nima.in file pdf hame in amozeshast ke inja gofti ya kamtare????
نیما جان دستت درد نکنه از این آموزش خوبت
همشه عزیزم !نقل قول:
خیلی استفاده کردم...
ادامه بدین...؟!
اگه فايل پي دي اف آن را هم بگذاري ممنون مي شوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لطفا بیشتر دقت کنید !
دلارام باشید - نیما احدی
من می خواهم در یک گزارش در نرم افزار اکسس یک Textbox اضافه کنم و آن به صورت خودکار بدون تصال به فیلدی ، شماره ردیف باشد ؟
با سلام
دستتون درد نكنه اما اغلب اين مطالب تو كتابهاي اموزشي هست . اگه ممكنه اصل كار يعني ماكرو نويسي و كد نويسي رو بگيد . با تشكر از زحمات شما
با سلام لطفا" به سوال من سريع جواب بدين
چطوري ميشه در اكسس از جداول و فرم هاي كه ساخته ايم فايل اجرايي را درست كنيم كه ديگه نيازي به باز كردن خود اكسس نباشه
و چطوري ميشه Autonumber
رو تنظيم كرد كه با حذف شدن يك رديف شماره يكي كم بشه
بازم خيلي ممنون ميشم
سلام به همگی
یه سوال در باره اکسس
من میخوام که در یک فرم Calendar control داشته باشم که با کلیک برروی دکمه ها یعنی درواقع روز ها و ماهها و سالها یک text box را پر کنم چی کار باید بکنم
دوستان توجه داشته باشید انجمن مقالات مکان مناسبی برای بحث و حل مشکلات مختلف در مورد نرم افزارهای مختلف نیست و باید به انجمنی مثل بحث های نرم افزاری مراجعه کنید...
سلام
ممنون از آموزشتون
لينك پي دي افي كه دادين كار نميكنه
ميشه لينك فعالشو بدين؟
دوست عزیز اول از همه ورودتون را تبریک میگم.
بالای همین صفحه در پست # [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین فایل پیوست شدند. از آنجا دانلود کنید.
ممنون از اموزش حرفه ايت لطفا اگر در مورد ماژول هم توضيح بدهيد
سلام
اين تاپيك فقط مخصوص مقالات اموزشي اكسس است
سوالات و مشكلات اكسس اينجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165106
ممنون دستت درد نكنه:5:
تشکر خیلی جالب بود
نمیشه یک سایت را معرفی کنید که آموزش کامل مجموعه افیس را به ما تکمیل بده؟
دوست من آموزش كامل آفيس كه نيست . بايد تك تك گير بياري .
سلام...
من همه پست ها را خواندم...
در سایر انجمن ها و تاپیک ها هم مشکلم را گفتم اما هنوز جوابی براش پیدا نکردم..
من می خواهم در دیتابیس اکسس ام چند تا user و password تعریف کنم به نحوی که هر کاربر به اطلاعات و توانایی های خاصی از برنامه دسترسی داشته باشه ، اما نتونستم راهی براش پیدا کنم.کتاب sql نویسی را هم خوندم اما چیزی نفهمیدم!
دومین سوال من در مورد expression builder هست...چه جوری می شه اینجا دستور نوشت...دستوراش چه شکلیه و اینکه کاربرداشون چیه؟
سومین سوالم در مورد ساخت macro های شرطی است ... به عنوان نمونه می توانید از sample های خود اکسس با نام northwind در منوی help استفاده کنید و ماکروهاشو ببنید...
ممنون می شم!
حتی اگر بتوانید کتابی در این زمینه هم به من معرفی کنید که اکسس را در سطح پیشرفته آموزش داده باشه خوبه...
آقا سلام من یک فرم html ساختم و با asp آن را به یک بانک acsses ربط دادم
که بدرستی کار می کند حالا نیاز به کدی دارم که پر شدن بعضی فیلدها رو در فرم الزامی کند و پر شدن بعضی رو با عدد الزامی کند
یعنی اگر غیر از این پر شد یک پیغام به کار بدهد
شنیدم با javascript شدنی است ولی بلد نیستم
اين يك كتاب آموزش Access هست. اميدوارم كه به دردتون بخوره:
کد:http://www.irpdf.com/Book/CD2/Computer-Tknoloji/%281159%29.pdf
سلام آقا من میگم جاوااسکریپت شما می گی اکسس ..
ممنون از معرفی کتاب...
من یک کتاب به نام " راهنمای جامع access 2003 " خریدم . سی دی اش هم هست ... دستور نویسی مربوط به sql , vb را هم آموزش داده... فکر کنم با آن مشکلاتم حل بشه
من کتاب اکسس رو به خاطر این پست گذاشتم.نقل قول:
کتابی که خریدم اون مشکل را هم حل کرد...باز هم ممنوننقل قول:
wordist عزیز ممنون از بابت تاپیکی که ایجاد کردید.نقل قول:
دوستان در رابطه با سوالاتشان به تاپیک مذکور مراجعه کنند.
قفل شد ...