:31: حامد جون دستت درد نکنه دادا هرچی تیکه و کنایه بود بار ما کردی !! :31: ما کوچیکتیم در کل
تاپیک N61 که فقط کار خوده علیرضاست !! ما فقط داریم کاری میکنیم پستا بی جواب نمونه !! خدا کنه زودتر بر گرده.
خب حامد
در مورد N82 :
مشکل این لپ تاپ اینه که متاسفانه شرکت اومده از Chipset HM55
Beta استفاده کرده که نوع Beta یا Alpha رو از شماره سریال روی Chipset میشه تشخیص داد.
اول اینو بگم که خیلی خیلی خوشحالم که هیچ مشکلی باهاش نداری ! خداروشکر , ولی بدبختانه بقیه از بد شانسیشون با مشکلاتی مواجه بودن که اصلی ترین اون در 90% موارد هنگ های بی مورد بود !!
در بعضی موارد حدود 20% هم شطرنجی شدن صفحه در هنگام هنگ رو داشتیم.
خب راستش اون موقع تعدا لپ تاپ هایی که من گزارش شده بود 3 تا بیشتر نبود :31: تا الان به 20 تا هم رسیده !!
من با لپ تاپ کامل کار کردم و جلوی خودم 2 بار هنگ کرد .
این که انتخاب هوشمندانه ای کردید شکی نیست عزیزم چون واقعا چیزی کم نزاشته !! اگه این مشکل رو نداشت خوده منم الان از این مدل داشتم !! آخه چون من مثل شما شانس ندارم گفتم میگیریم اول بسمه ا... میترکه میره پی کارش :31:
در مورد N82 New هم که کلا با JV و JQ فرق میکنه !! و اسمش رو N82JG گذاشتن .
الان یک لحظه تأمل کن !! چرا Asus اومده یک مدل رو دوباره با امکاناتی تقریبا شبیه به قبلی و چهره ای کاملا کپی شده از سریه قبل تولید میکنه !!؟؟
اینم لینک N82 JG :
کد:
http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=zf6OTg3MsTnQFfac
خب حالا در مورد Dell :
از سال 1388 دیگه نظری براش ندارم . خیلی داره خراب میکنه. البته از نظر کیفیت میگم.
در مورد a42ja :
حامد جان زدی تو خال !!
این مدل به سفارش آسیای میانی و ایران ساخته شده و به صورت Max Config تولید میشه . اون Config هایی که در سایت Asus زدن
همگی Minimum Config هستن و میشه گفت Config های از پیش طراحی شده از طرف Asus برای این مدل هست .
این مدل توسط دوستان بنده کامل Test شده و تا الان کوچیکترین مشکلی رو نداشتیم و گزارش هم نشده.
در کل سالاری حامد جون :10:
میگم حامد iPad 2 رو دیدی !!؟؟ من بد جوری دیوونش شدم :31:
============
راستی حامد جان اگه Bluray به کارت میاد بیار بدم برات درایوت رو عوض کنن .
USB 3 از داخل Bios پشتیبانی میشه !
اگر باهاش مشکل دارید حالت کارکردشو عوض کنید.