چرا فقط داخلی ؟؟؟
محمد رسول الله که واقعا عالیه
آهنگ برنادت هم قشنگ بود
من از فیلم سفیر خوشم میاد گه تو گزینه ها نیست !!
در ضمن سینمایی و سریال رو هم قاطی گذاشتی !!
چرا فقط داخلی ؟؟؟
محمد رسول الله که واقعا عالیه
آهنگ برنادت هم قشنگ بود
من از فیلم سفیر خوشم میاد گه تو گزینه ها نیست !!
در ضمن سینمایی و سریال رو هم قاطی گذاشتی !!
مختار نامه و امام علی(ع).
خب، این تصمیم بنده بود که آثار تولید داخل رو از نگاه شما بسنجم. شما در صورتی که تمایل دارین یه نظرسنجی جدید برای کلیه آثار تاریخی ساخته شده در جهان بذارین.نقل قول:
+
فیلم سفیر رو بنده تا حالا ندیدم. میشه یکم بیشتر در موردش توضیح بدین؟ کارگردانش کیه؟ چه سالی ساخته شده؟ موضوعش چیه؟ چند تا اسکرین شات هم قرار بدین از این فیلم.
+
بالاخره بعضی از آثار تاریخی-مذهبی در غالب فیلم بودند و برخی در غالب سریال. به نظرم نمیشد به خاطر اینکه فقط روی فیلم تکیه کنیم، از آثار سریالی چشم بپوشیم و بالعکس.
موفق باشین.
89/11/6
ولی davy jones جان فکر کنم خیلی ها از جمله خودم ملک سلیمانو هنوز ندیدن واسه همین بهش رای ندادن
منم هنوز ندیدم. ضمن اینکه مثلا مختارنامه رو هم هنوز هیچ کس کامل ندیده. ولی خیلی ها بهش رای دادن.:8:نقل قول:
آره ولی مختارنامه یه شاهکار از داوود میرباقریه از از آهنگ تیتراژ شروعش گرفته تا نحوه ساختش و.... من خیلی نگاهشم نمی کنم ولی بازم سریال مذهبیه جالبیهنقل قول:
کاشکی یه روز واسه تمدن خودمونم فیلم میساختن
فکر کنم که فیلمها و سریالهای نسبتا زیادی از زمان صفویان و خوارزمشاهیان ساخته شده. البته فکر کنم منظورتون ایران زمان ساسانیان و ماقبل بود :31: خب ایشالله اونها هم به زودی زود ...:20:نقل قول:
موفق باشین.
89/11/6
بیشتر فیلما فکر کنم ماله زمان قاجار بوده اونم می خواستن پادشاهان ظالم رو نشون بدننقل قول:
واسه کوروش و داریوش چی
فیلم رستمو هم که مذهبیش کردن
نقل قول:همون بهتر که ندیدینش! جای نقدش اینجا نیست! ولی خیلی کلی بخوام بگم، به جز جلوه های ویژش چیزه خاصی نداره!:20: البته کارگردانش بدون اینکه خودش بفهمه، درون مایه طنزی هم بهش داده!! تو یه سری از صحنه هاش کل سینما میزدن زیر خنده!!:31:نقل قول:
سلام
به نظر من در صدر جدول مختار نامه با کلی امتیاز بالاتر از بقیه قرار داره !
بعد از اونم امام علی !
البته بعضی فیلم ها هم از لحاظ بعضی چیزای خاص واقعا خوب بودند ؛ مثلا :
- مریم مقدس انتخاب بازیگر خوبی داشت به نظر من !
- ملک سلیمان کلاس کاریش خیلی بالا بود ولی خود فیلمش چندان مثه ظاهرش قشنگ نبود !
- لوکیشن های یوسف پیامبر از لحاظ زیبایی خیلی خوب بودند !
ماجرای حضرت صالح کدوم بود ؟ یادم نمیاد ! اصلا هم رای نیاورده بیچاره ! : دی
هيچ كدام...!
نقل قول:به نظرتون کدوم سریال تاریخی-مذهبی تولید داخل تو این لیست نیست که از بقیه بهتره؟نقل قول:
سایر (لطفا نام اثر مورد نظر خود را ذکر کنید)
والا من برعكس دوستان زياد از مختارنامه خوشم نيومد. مخصوصا از صحنه هاي جنگش و همينطور وقايع كربلاش
ولي بازي يه سري از بازيگراش عاليه مخصوصا رضا كيانيان كه محشره
در كل سريال امام علي (ع) يه چيز ديگه بود
اصلا كلا تا به حال سريال تاريخي نديدم كه به دلم بشينم...!:5:نقل قول:
یعنی نمیتونین از بین بد و بدتر تو ذهنتون یکی رو انتخاب کنین:31:نقل قول:
راستی حمید جون! به نظرسنجی میشه فیلم ایوب پیامبر به کارگردانی جناب سلحشور رو هم اضافه کرد... من یه تیکه جزئی ای رو ازش یادمه... اگه اشتباه نکنم چند وقت پیش هم تی وی پخشش کرده بود...:20:
کد:http://www.sourehcinema.com/Title/Title.aspx?id=138109211661
به نظر من : امام علی - مختار - ولایت عشق
ملک سلیمان رو جدیدن دیدم . اصلن خوشم نیومد . خیلی مسخره بود .
اینا رو یه بار گفتید!!نقل قول:
نقل قول:
ممنون حسین جان، ولی آدرسی که گذاشتین باز نمیشه :41:نقل قول:
============
ویرایش:
الان باز شد. دستت درد نکنه حسین جان. به همکارا و ناظرای این بخش باید پیام خصوصی بدم تا بیان درستش کنن. از حیطه ی اختیارات من خارجه.:20:
موفق باشین.
89/11/17
گزینه سایر
امام علی(ع) رو واقعاً دوست دارم . یکی از معدود آثـار مذهبـی هست کـه دیدم . . .
ممنون از نظـر سنجـی ...
هیچ کدوم رو ندیدم چون ارزش دیدن نداشتن .
غیر از یکی
اون که در مورد عیسی مسیح بود واقعا" روم تاثیر گذاشت . فکر کنم بشارت منجی بود اسمش !
یوسف پیامبر خیلی پیامبر خیلی خوب بود
مردم هم خوب ازش استقبال کردن
داستانش قشنگ بود و همه شنیده بودن هر کسی میساخت نگاه میکردن سلحشور بدتر خراب کرد بیشتر براش جوک و sms میساختننقل قول:
اول اصحاب کهف که کلا تو زمان خودش یه سرو گردن از بقیه سریال ها بالاتر بود و هنوزم واسه من جذابیت داره بعد مختارنامه به خاطر
ساخت حرفه ای و اکشنش و بعدش مریم مقدس به خاطر فضای فوق العادش که با مخاطب به شدت ارتباط برقرار میکرد
مختارنامه:40:
اولی مختارنامه.
دومی امام علی (ع).
باقی کارها پراز مشکل ونقصان هستن.در وصفشون همین بس که اقبال چندانی ازشون نکردن.
مختارنامه برای ما که شیعه هستیم...
+
امام علی
+
ولایت عشق
+
مریم مقدس با بازی خوب شبنم قلی خانی
+
جابربن حیان هم عالی بود
+
:46:
یوسف پیامبر خوب ساخته نشده بود... در انتخاب بازیگرا هم خیلی خیلی ضعیف بودند...
و این رو هم بگم که عنوان تاپیک رو خیلی بد انتخاب کردین به خاطر همین من تا حالا اینجا نیومده بودم و گرنه من از طرفداران فیلم های مذهبی ام....
سریال امام علی یه چیز دیگه بود.
از تیتراژ تا بازیها با امکانات زمان خودش از تمام آثار بعدی واقع گرایانه تر بود.
بعد از سریال امام علی به نظرم همه از دم مصنوعی میان به راحتی میتونی وجود دوربین رو روبروی بازیگر حس کنی.
جابربن حیان، تو پست قبلیم هم گفتم... خیلی هم قشنگ بود...نقل قول:
به نظرتون کدوم سریال تاریخی-مذهبی تولید داخل تو این لیست نیست
+
مسلم بن عقیل، اینو ندیدم.. چند ماه بعد زمان یوسف پیامبر شروع شد...
سلام.
ببخشید که این چند پست اخیر همش از من شد... آخه متاسفانه من این تاپیک رو خیلی دیر کشف کردم؛ دلیلش هم انتخاب عنوان نه چندان معرفش بود...
....
بگذریم اومدم یه پیشنهاد خیلی خوب به علاقمندان به آثار مذهبی بکنم...
اگر ساکن مشهد هستین و یا اگر به مشهد مقدس اومدین... حرم - صحن جمهوری اسلامی - دارالقرآن کریم- روبروی دارالقرآن یه جایی هست که همیشه جلسات فرهنگی و مذهبی برگزار میکنند (نشست هم اندیشی در مورد مسایل اجتماعی و دینی، طرح مسایل شرعی، ارایه ی خدمات مشاوره ای و....) اونجا یه غرفه ای هم داره که خدمات کامپیوتری ارایه میده... و از اونجا میتونید فیلم و سریال های مذهبی رو به صورت رایگان ببینید...
.... حرم رفتین ما رو هم دعا کنید...