سلااااام!
راسته ميگمن نميشه اسپرت كرد ماشين رو؟؟؟
محيطش چجوريه؟ مثه آندر گراند 2 تو شهره و بازه؟؟؟
Printable View
سلااااام!
راسته ميگمن نميشه اسپرت كرد ماشين رو؟؟؟
محيطش چجوريه؟ مثه آندر گراند 2 تو شهره و بازه؟؟؟
سلامنقل قول:
راسته!! متاسفانه خبری از اسپرت نیست
محیطش خوبه گرافیک خفنی داره و توی شهر نیست تو جاده مثل UG 2 اوپن ورد هست!
الان این گیم اومده تو ایران واسه کنسول؟!
چند روز پیشا اومدم تو تاپیک انگار همه منتظر !!! بودن!
مثل اینکه بن میشی از سوی مایکروسافت اگر بازی رو اجرا کنی..!(فعلآ کنسول تعطیل)!نقل قول:
الان این گیم اومده تو ایران واسه کنسول؟!
چند روز پیشا اومدم تو تاپیک انگار همه منتظر !!! بودن!
ایشون هم همینو گفتن:
نقل قول:
سلام
بچه ها شما بلاخره تونستید بازی رو اجرا کنید؟ چطوری تونستید؟
کسی هست که روش سایت b.azicenter رو انجام داده باشه؟
لینکش این پایین هست:
[HTML]http://forum.b a z i c e n t e r.com/showthread.php?t=35893[/HTML]
بچه ها ورژن من 2.0.9199.0 اینه به لایو هم وصل نمیشم.....بازم نمیتونم بازیش کنم؟؟
به نظرم زیاد بازیه شاخی هم نیست که میخواین بخاطرش کنسولتونو به فنا بدید
به نظرم یکی دوماه صبر کنید تا این فریمور جدید بیاد بعد با خیال راحت بشینید بازیش کنید
تا اون موقع هم آدم نمیمیره:31:
یک مغازه تو مشهد هست سایت هم داره, از اولین کسانی هستش که بازی ها رو میاره.امروز دیدم NFS رو به سایتش اضافه کرده زنگ زدم بهش گفتم چطوری اجرا میشه گفت کنسول رو میارید اینجا ما یک کاری میکنیم که اجرا بشه. گفتم چه کاری؟
گفت آپدیت داشبورد جدید رو که نصب نکردی ها ؟ گفتم نه. گفت خدا رو شکر, ما یک کاری میکنیم که AP2.5 دور زده بشه و یک آپدیت دیگه برات میریزیم. گفتم این آپدیت بعداً با LT+ مشکل نداشته باشه ؟! گفت نه. گفتم هزینش چقدر میشه گفت 10 تومن که اگه آپدیت کنیم Assassins هم دیگه اجرا میشه.
نظرتون چیه بچه ها ؟
کنسولت رو بیار دم در خونه ی ما برات مجانی درست میکنم ... البته یه دیسک اساسین هم روش بزاری انگیزم بیشتر میشه : دی
آپدیت قدیمی تر رو میریزی ؟ چو کار میکنی ؟ :دینقل قول:
مصطفی دارم ازت نا امید میشم کم کم
برو اینجا قشنگ توضیح داده:
اصلا چیز خاصی نیست فقط اول اینکه نباید آپدیت کینکت رو ریخته باشی و دومی هم نداره : دیکد:http://www.mb-empire.com/index.php?option=com_content&view=article&id=198:-ap25&catid=54:1389-08-17-13-08-39&Itemid=177
دو تا آپدیت میریزی و خلاص!
برادر مصطفی نری 10 تومن بدیا . اصلا کاری نداره آپدیت نرم افزاری هستش . من از جایی که بازی گرفتم 1000 گرفت تا آپدیت هارو برام بفرسته ( نداشتن ای دی اس ال هم داستانی شده واسه ما ) کلا خوب تیغ میزنن اینا
الان مسعود خودت این کار هارو انجام دادی ؟ اگه ردیف باشه میخوام NFS رو بگیرم :5:نقل قول:
اگه خودمم نمیتونستم آپدیت کنم بازم 10 تومن نمیدادم به اینا :27: 1 ماه صبر میکنم LT+ جون بیاد اون موقع 10 تومن میدم :31:نقل قول:
خدایی سر گردنه هست فقط میگینقل قول:
برادر مصطفی نری 10 تومن بدیا . اصلا کاری نداره آپدیت نرم افزاری هستش . من از جایی که بازی گرفتم 1000 گرفت تا آپدیت هارو برام بفرسته ( نداشتن ای دی اس ال هم داستانی شده واسه ما ) کلا خوب تیغ میزنن اینا
10 تومن !!!!
میشه با این 10 تومن حداقل سه تا بازی خرید : دی
آره تست شده هست... تضمیمنی :دینقل قول:
الان مسعود خودت این کار هارو انجام دادی ؟ اگه ردیف باشه میخوام NFS رو بگیرم
بگیر به خیال راحت بازی کنی
+
اگه GT 5 نمیومد میشد به راحتی این بازی رو به عنوان بهترین ریسنگ سال انتخاب کرد.... شانس نیاورد دیگه
+
میانگین نمرات بازی:
X360
از 35 نقد 87/100
PC
از 5 نقد 87/100
PS3
از 35 نقد 89/100
حالا جالب میشه یه اتفاقی بیفته و هرکسی که ازین آپدیت ها استفاده کرده یوهو فلگ بشه : دی
بازی فردا میرسه دستم ببینم چجوریاس خیلی مشتاقم ببینم چجوری شده
در یک کلام فوق العادست . واقعا بهتر ازین نمیشد . گیم پلی بازی بسیار نفس گیر و جذابه . من خودم با پلیس بودنش بیشتر حال کردم و ازون حالتی که باید با ماشین پلیس به خط پایان برسی خوشم نمیاد : دی . گرافیک بازی هم خیلی خوبه با صدا گذاری به شدت حال کردم ترجیحا هنگام بازی کردن صدا رو زیاد کنید و نیترو بزنین خونه میلرزه : دی کلا خیلی لذت بردم واقعا عالیه
دقیقآ..خیلی مسخره هست اون قسمتش!تازه به در و دیوار هم نباید بخوری ازت تایم کم می کنه!!!نقل قول:
ازون حالتی که باید با ماشین پلیس به خط پایان برسی خوشم نمیاد : دی
منم با همینش مشکل دارم آدم استرس میگیره نمیتونه درست بازی کنهالبته شاید یکم بیشتر بازی کنیم هندلینگش بیاد دستمون بهتر بشه با قسمت کنار اومد اما در حال حاضر من فقط اینارو میرم که رفته باشم یعنی حتی نقره یا برنز هم بگیرم راضی بیدم حالا بعدا میرم واسه طلا .نقل قول:
دوستان آهنگ های بازی رو می تونید از اینجا دانلود کنید ....
کد:http://www.download4pc.ir/1389/09/need-for-speed-hot-pursuit-soundtrack
من که موزیک رو کاملآ آف کردم تو بازی بلکه صدای غرش موتور ماشین رو بشنوم لذت ببرم!کلآ حالش به همینه تو این سبک بازیها..نقل قول:
دوستان آهنگ های بازی رو می تونید از اینجا دانلود کنید ....
حالا برو این آهنگ ها رو دانلود کن بیرون بازی به آهنگ ها گوش بده قشنگه آهنگاش....نقل قول:
آهنگ های بازی واقعا قشنگن من که خیلی خوشم اومده .
کلا امروز 3 ساعت بازی کردم خیلی چسبید
خب دوستان انگار LT+ عرضه شده !!!
برو بچ کسی پلاس نریخت بازیو اجرا کنه؟/
من اشتباهی آپدیت کینکت رو توش ریختم حالا دیگه راهی ندارم که بازی رو اجرا کنم!!!!:41:
راه که داری!نقل قول:
باید آپدیت lt+ که یه کار تخصصیه و باید بدی بیرون کنسول رو باز کنن و فریمور رو آپدیت کنن و هزینش هم 6 تومنه
منم مثل شما شدم.. کنسول رو آپدیت نهایی کردم حالا باید lt+ کنم ...
ديروز تقريبا 2-3 ساعت بازي كردم.بازي خيلي خوبيه و از Undercover-pro street -shift واقعا بهتره ولي اونقدرا هم برا من جذاب نبود!:31:طراحي ماشين ها و ... خيلي خوبه ولي زياد از بازي خوشم نيومد.نميدونم چرا....:31:
من بگم...من میدونم...: دینقل قول:
چون اگر تصور کنید این گرافیک و گیم پلی رو میشد اوپن ورد بازی کرد(مثل mw و carbon) خیلی عالی میشد!متاسفانه اوپن ورد مختصری که برای بازی در نظر گرفتن فوق العاده مبتدیانه درست کردن!شما حتی Full Map هم ندارید!توی جاده ها فقط خودتون باید با خودتون کورس بزارید!
نميدونم...!شايد اين دليلش باشه!:31:نقل قول:
ولي يه دليل ديگه براي من داره:وقتي NFS:MW اومد واقعا با بازي كيف كرديم!انتظار همچين چيزي داشتم!:20:
کاملا درسته تنها مشکل فعلی بازی همینه البته از خیابونای خلوت بازی هم نباید گذشت که هیجان لایی کشیدن و .. رو از بین می برننقل قول:
من بگم...من میدونم...: دی
چون اگر تصور کنید این گرافیک و گیم پلی رو میشد اوپن ورد بازی کرد(مثل mw و carbon) خیلی عالی میشد!متاسفانه اوپن ورد مختصری که برای بازی در نظر گرفتن فوق العاده مبتدیانه درست کردن!شما حتی Full Map هم ندارید!توی جاده ها فقط خودتون باید با خودتون کورس بزارید!
در کل بازی بسیار بسیار زیبایی هست نمرات عالیی هم گرفته اما من بشخصه هنوز با burnout paradise همین شرکت بیشتر حال می کنم
اي بابا. من نميدونم چرا همه اينقدر mw ، mw ميكنيد؟ بابا به خدا mostwanted خيلي چيز شاخي هم نبود. من به عقيده ديگران احترام ميزارم. ولي به نظر من hot pursuit بسيار جذاب تر از mw هست. (الان حتما پيش خودتون ميگين من از بازي چيزي سرم نميشه، اما سخت ميتونين بازي خوري مثل من پيدا كنيد) آخه معني نداره هر بار وارد اين تاپيك ميشم ٥ نفر گفتن اين چيه و mw بهتر بود و فلان بود و ال و بل ! من هميشه پيش خودم ميگم اي كاش ea هيچوقت mw رو عرضه نميكرد كه چشم شما رو ، روي بازي هاي ديگه اين سبك نبنده. به طور كل كه به نظر من hp از mw جذاب تر و قشنگ تره. (درضمن فكر نكنيد گول گرافيك بالاي بازي رو خوردما !)
موفق باشيد.
از نظر امکانات و شبیه سازی ماشین که HP بهتر از BP هست اما همون جاده های شلوغ و تصادف های ناخواسته ی BP بازی رو خیلی جذاب کرده بود. :8:نقل قول:
اگر به HP مواردی مثل Open World ه واقعی , شلوغ بودن خیابون ها و کمی داستان اضافه میشد بدون شک نمره ی بالای 9 میگرفت :10:
درسته ولی میشه این 2 تا جمله که گفتین رو یکم روشن کنین واسه دوستان!؟نقل قول:
اي بابا. من نميدونم چرا همه اينقدر mw ، mw ميكنيد؟ بابا به خدا mostwanted خيلي چيز شاخي هم نبود. من به عقيده ديگران احترام ميزارم. ولي به نظر من hot pursuit بسيار جذاب تر از mw هست. (الان حتما پيش خودتون ميگين من از بازي چيزي سرم نميشه، اما سخت ميتونين بازي خوري مثل من پيدا كنيد) آخه معني نداره هر بار وارد اين تاپيك ميشم ٥ نفر گفتن اين چيه و mw بهتر بود و فلان بود و ال و بل ! من هميشه پيش خودم ميگم اي كاش ea هيچوقت mw رو عرضه نميكرد كه چشم شما رو ، روي بازي هاي ديگه اين سبك نبنده. به طور كل كه به نظر من hp از mw جذاب تر و قشنگ تره. (درضمن فكر نكنيد گول گرافيك بالاي بازي رو خوردما !)
موفق باشيد.
اگر شاخ نبود چرا باز میگین ای کاش mw رو عرضه نمی کرد!
+
hp چند تا ریزه کاریه خیلی بدی رو تو این سری از بازیش جا انداخته و برای همین هست که مثل mw همه نمی پسندن..
-نداشتن اوپن ورد درست و حسابی
-با اینکه اوپن ورد هم میشه بازی کرد ولی با این حال سرتاسر از عیب و نقص هست..(نداشتن map,نبود رقیبی واسه کورس گذاشتن یا همون کل کل,نبود پلیس,...)
-نداشتن آیتم تیونینگ کردن خودرو(خیلی ها nfs ها رو به خاطر همین آیتم قبول داشتن)
-...
اما آیا میشه همه این عیب و نقص ها رو با گرافیک بالا جبران کرد؟!!!نمیدونم..شما قضاوت کنید
یه مشکلی که وجود داره اینکه که در بیشتر جاها Hot Pursuit (بهتره بگم سری Hot Pursuit) با Most Wanted مقایسه شده... با اینکه هر دو بازی, Need for Speed حساب میشن اما قابل قیاس نیستن.نقل قول:
سازنده بازی دقیقا همون فرمول موفق Hot Pursuit های قبلی رو حفظ کرده و به نظر خودم نقاط ضعف رو برطرف و نقاط قوت رو بخوبی تقویت کرده... من واقعا تعجب میکنم که بعضی ها انتظار این رو داشتن که در این بازی تیونینگی حتما خواهد بود و یک دنیای باز کامل (طبق انتظارات شما) رو میدیدن در حالی قبلا هم نبوده.
سلام
دوستان من این بازی رو گرفتم و میخوام LT+ رو بریزم چون دستگام رو آپدیت کردم حالا دوستان اگه جایی رو سراغ دارن که با یک قیمت مناسب این کارو بکنه به من معرفی کنن ممنون میشم P.M
حرف شما درست هومان خان ولی بحث سر اینه که اگر واقعآ یک بازی نمیتونه یکی از آیتمها(open world) رو که اصلآ هم اجباری به قرار دادنش نبوده چرا گذاشته تا خیلی ها انتقادشون رو روی همین نکته متمرکز کنن!!!نقل قول:
واقعآ اگر قرار بر حفظ کردن اصالت خودش بوده پس با این حال نیازی به این آیتم نبوده که حال قرار داده شده و تمام وجه بازی رو برده زیر سوال..الان نیمی یا بهتره بگیم بیشتره کسانی که دارن بازی رو انجام میدن فقط از گرافیک تعریف می کنن..
چند مسابقه دیشب بازیدم...
بازی خوبه...جذابه...
اما نمیدونم چرا حال نمیکنم همینجور بی مقدمه میره تو مسابقه: دی
میدونم هر چی بگم تکراریه و کلیشه...اما خداییش نیدفور اسپید سینمایی یه چیزه دیگس...لاکردارا خودشون مزشو بهمون چشوندن حالا دیگه دریغ میکنن: دی
من از بعد از کربن حتی یه نیدفور اسپیدم بازی نکردم! چون با استایلشون حال نمیکردم...اما این یکیو گرفتم چون باز اقلن شبیه نیدفوراسپیدای قدیمیه...
این که یه آدم تو ماشینه خیلی خوبه...حرکاتش هم طبیعیه فقط کاش این آدم شخصیت داشت اسم داشت...مثلا دوتا داستان داشت اولش مسیرتو انتخاب میکردی که ریسر باشی یا پلیس بعد سینمایی میشد مثلا اگه ریسر بودی بازم میومدی به یه شهر غریبه چارتا بچه خوشگلم میگفتن هی خوشگله اومدی اینورا چکار و...: دی یه دخمله بِلوند هم میومد طرف تورو میگرفت و الباقی...: دی
پلیسم میشدی یه همکار لیدیه پلیس میشست بغل دستت: دی خیابونارو گز میکردی اونم یه داستان واس خودش داشت...مثلا اینکه شهر نا امن شده باس این ریسرارو سرجاشون نشون و از این ...ها
کلا که این نیدفوراسپید هیچ ایرادی نداره توپه توپم هست از گرافیک بگیریم تا گیم پلی و جذابیت...آنلاینشم نتستیدم ایشالا بعد ولی از همین حالا معلومه چیزه خریه... فقط تم سینمایی کم داره...
سلام.تو xbox این بازی co-op داره؟؟؟
Online داره ... ولی با یک سیستم نمیشه دونفره بازی کردنقل قول:
نقل قول:
سلام
ای ول حرف دل منو رو زدی. منم می خوام بیام ایراد بگیرم به بازی اما وقتی خوب نگاه کنی میبینی که هیچ ایرادی بش نیست یعنی از لحاظ فنی اصلا نمیشه بش ایراد گرفت فقط نمی دونم چرا به منم نچسبیده ، حال نمیده ، نمی تونم باش ارتباط برقرار کنم. من حتی با اون اندرکاور بیخود با اون همه باگ تونستم یه جوری کنار بیام و حداقل یه بار تا اخر برم و لی این با این همه جذابیت یه جورایی نچسبه.