مرسی .نقل قول:
ولی اگر ایگنور کنم فقط IM نمیتونه بده درسته ؟
من میخوام وقتی با میلش آن میشه وضعیت من رو نبینه . حتی busy هم زده باشم در آی دیم ، میتونه توی چت ایمیل ببینه .
میخوام پاک شم از لیستش
Printable View
مرسی .نقل قول:
ولی اگر ایگنور کنم فقط IM نمیتونه بده درسته ؟
من میخوام وقتی با میلش آن میشه وضعیت من رو نبینه . حتی busy هم زده باشم در آی دیم ، میتونه توی چت ایمیل ببینه .
میخوام پاک شم از لیستش
نقل قول:
شما ميل خودتون رو به حالت كلاسيك تغيير بدين ؛ ديگه تو اين حالت مشكلي پيش نمي آد..
سلام و درود بر شما
من براي اتصال به اي دي ياهو در مسنجر مشكل دارم
ويندوز رو عوض كردم و خلاصه به هر دري زدم بسته بود
من از فاير فاكس استفاده مي كنم
مشكل از كجاس
اصلا لاگين نميشه
اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ميشم كمكم كنيد
با سلام
من از اوت لوک 2007 استفاده میکنم اما نمیتونم برای یاهو تنظیمش کنم برنامه یاهو پاپ هم نسب کردم اما نشد
ایا راهی داره یا تنضیم خاصی؟
با تشکر
سلام
اگه میلی block بشه ! و سوال امنیتی هم یادمون رفته باشه راهی برای برگشتش هست ؟
نقل قول:
سلام..
دوست من تو اين حالت بعد از 6 و يا 12 ساعت به صورت خودكار آيدي بلاك شده به حالت اول خودش بر مي گرده..
نقل قول:
لینکتون خرابه....لطفا تصویرتون رو با سایت زیر آپلود کنید...
[PHP]www.irupload.ir[/PHP]
ولی چند روزه که بلاک شده:sad:
یعنی راهی نداره؟؟
با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز....امروز وقتی خواستم وارد ایمیل یاهو خودم بشم پیغامی از سایت یاهو ظاهر شد که میخواهید صندوق ایمیل شما از آمریکا به آلمان تغییر کنه...؟ منم اشتباها یه کلیک رو پیغام کردم و ازون به بعد زبان ایمیل یاهو من تماما آلمانی شده و اعصابم رو خورد کرده...!! ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند چجوری میتونم دوباره تنظیمات زبان محلی یاهو خودم رو به انگلیسی بازگردونم..؟؟
و با يه آي پي خارجي داريد وارد ميشيد
موفق باشيد.
سلام...ممنون درسته قبلا از ------ استفاده میکردم که این حالت پیش اومد ولی حتی موقعی که استفاده نمیکنم هم این جوریه ...دوست عزیزم صفحه اصلی سایت یاهو من انگلیسی هست ولی به محض وارد شدن به ایمیلم مطابق شکل زیر زبان آلمانی میل میشه...نمیدونم از کجا میشه تنظیمات زبان یاهو رو عوض کرد:37::sad:نقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم وارد صفحه ی اصلی یاهو بشو - Home Page
از اون بالاش سمت چپ Yahoo!.com رو انتخاب کن
اگه انتخاب کردی و بازم همین مشکل رو داری یه دور کوکی و هیستوری مرورگرت رو پاک کن
و یا از یه مرورگر دیگه استفاده کن
موفق باشید.
چطور می شه سرویس pop3 رو توی یاهو فعال کرد ؟
با سلامنقل قول:
این سرویس پولی هست
مگه اینکه در یاهو کانادا یه اکانت بسازید و به صورت رایگان ازش استفاده کنید
اما در حالت معمولی رایگان نیست
موفق باشید.
موقع ثبت نام تو ياهو وقتي مي خوام يه ميل انتخاب كنم هم yahoo.com هست و هم ymail
يعني اگه يه ميل با yahoo.com ساخته شده باشه ممكنه تو ymail آزاد باشه؟ ممنون
با سلامنقل قول:
بله صددرصد همينطوره
چون دامنه ها فرق ميكنه ديگه
موفق باشيد.
من از دیروز می خوام وارد یاهو میل شم و اینترنتم از محابرات و این صفخه می یاد کسی این مشکل و نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] There is a problem with this website's security certificate.
The security certificate presented by this website has expired or is not yet valid.
Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.
We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Click here to close this webpage.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
مرورگر خودتون رو عوض كنيد حل ميشه..
موفق باشين..
فکر نمی کنم به اون ربطی داشته باشه من هر وفت می خوام وارد ایمیل یونی بشم این پیغام می یاد . بهرحال تنکس :)
همين پيغام براي بنده هم روست شده بود كه با تعويض مرورگر درست شد..نقل قول:
موفق باشين..
با سلامنقل قول:
از پايين همين صفحه گزينه ي add exception رو انتخاب كنيد و و بعد add certificate رو در يه پيامي بزنيد
موفق باشيد.
سلام پنجره یاهو باز میشه اما من نمیتونم وارد ایمیل بشم ارور میده؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم چه اروري ميده؟!
موفق باشيد.
نمیدونم چرا 3 4 روزه یاهو مسنجر نمیتونم وارد بشم
در حالی که با meboo یا webmessnger از طریق مرورگر میتونم وارد آی دی م بشم
یاهوم ورژن 9 هستش
سلام برو بچ پی سی
یه سوال داشتم در مورد مسنجر یاهو
توی یه روم وقتی میخوای یه pm به همه بدی چججوریه؟ میشه ؟
------------------------------------------------------------
راستی یه سوال دیگه بعضی وقت ها یاهو به ip ایراد میگیره و pm نمیره و نمیاد
برای شما هم اینجور شده؟
با سلامنقل قول:
مورد اولی که فکر نکنم بشه - چون اینطوری یه ترافیک سنگینی هم ایجاد میشه توی سرور یاهو
---
مورد دوم هم اینکه بله هست - البته از آی پی نمیدونم باشه یا نه
من توی ویندوز 7 به هیچ عنوان متن ها رو نمیتونم ببینم اما توی ویندوز XP مشکلی ندارم
در این باره در این تاپیک مطرح کنید
Yahoo ! Messenger / تمامی مسائل ياهو مسنجر در این تاپیک
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=230339
با درود
همان گونه که می دانید در جی میل بخشی داریم که می تونه رایانامه (ایمیل) را با HTTPS امن بکنه. آیا در یاهو چنین چیزی وجود داره که نامه ها رو امن بکنه؟ اگر وجود نداره چه کارهایی باید کرد که در امن ترین حالت باشه؟
سلام دوستان، چطور ميشه اسمي كه موقع فرستادن ايميل ميره رو تغيير داد؟؟ من قبلا اين كارو كردم ولي الان هر كاري ميكنم پيداش نميكنم..
سلام
می خواستم بخش هرزنامه ی (Spam) یاهو رو غیر فعال کنم. یا اینکه نمایش داده نشه.
جون هر روز کارم شده 30 تا نامه ی مزخرف رو پاک کردن. می خوام این بخش غیر فعال بشه تا هر روز دیگه این مصیبت رو نداشته باشم و اصلا هرزنامه ای نتونه دیگه فرستاده بشه.
دوستان نمی خوام هرزنامه رو غیر فعال کنم تا هرزنامه ها به In Box منتقل بشنا! می خوام اصلا مشکلی به عنوان هرزنامه نداشته باشم.
دوم اینکه چطور می شه آدرس هایی رو که خود یاهو هرزنامه تشخیص می ده رو ویرایش کرد؟
ممنون، خسته نباشید.
پست اشتباهی
سلام
من ایمیل یاهو (new mail) دارم که در قسمت actions حالت قرار گرفتن و چینش اونها رو date قرار دادم اما متاسفانه در Inbox ایمیلهای جدیدم بالای لیست قرار نمیگیرن:18: و باید کلی دنبالشون بگردم!!:18: مثلا ممکنه همه ایمیلهای امروز از ردیف 30 به بعد قرار بگیرن و مال دیروز از 40 به بعد و به همین ترتیب ....
چرا این اتفاق افتاده :19:
و برای مرتب شدن ایمیلها بر اساس تاریخ غیر از کاری که بالا انجام دادم چکار کنم؟
دوستان ایمیل هایی که من برای دوستان میفرستم در قسمت فرستنده اسم خودم رو نشون نمیده و چیز دیگه ای نشون میده
در صورتی که در پروفایلم اسم کامل خودم رو نوشتم و درسته. خواهشا راهنمایی بفرمایید.
این که مثلا از facebook ایمیل که میاد به من بره تو فولدری که به اسم facebook باز کردم !
هر کاری می کنم نمیره ! نه اینکه move کنم ها ! این که ایمیل خواست بیاد مستقیم بره تو فولدر facebook
!
کسی جواب اینو نمیدونه ؟!نقل قول:
ببخشید سوالم اینقدر سخت بوده؟:18: اصلا جوابی نداره؟:19::19:نقل قول:
نقل قول:
شمــا از قسمــت mail option به شاخه ی account و بعد yahoo mail برین (همانند شکل زیر)
در اینجا اسمی که نوشته شده را عوض کنید و در اخر save changes را بزنید...
ببینید درست نمیشه ؟!
راه حلش همینیست که شما انجام دادین... یعنی با کلیک کردن رو date قاعدتا" درست میشهنقل قول:
ولی گهگداری وقتی رو date میزنین ، ترتیب از قدیمی به جدید هست به این شکل که قدیمیها در ابتدای لیست قرار میگیرن و جدیدها در اواخر لیست و با دوباره کلیک کردن رو date ترتیب عوض میشه (جدیدها در ابتدا قرار میگیرن و قدیمیها در انتها)
شاید از این طریق درست بشه اگه که نه ! من راه حل دیگه ای نمیدونم
البته گهگداری اگه ایمیهاتون گم شد ، میتونید، از طریق actions و بعد sort by unread ایمیلهایی که خوانده نشده را پیدا کنید ...
شما فیلتر کردین ایمیلهای فیس بوک را ؟! اگه نکردین:نقل قول:
وقتی ایمیلی از فیس بوک براتون میاد، روش کلیک کنید و بعد actions را بزنید و بعد گزینه ی Filter emails like this را انتخاب کنید
پنجره ای باز میشه که میتونید فولدر فیس بوک را انتخاب کنید
و از این به بعد ایمیلهای فیس بوک به پوشه ی خودش منتقل میشه
اگه این مراحل را انجام دادین و هنوز مشکل دارین، راه حلی به ذهنم نمیرسه !
+ در عکس بالا مسیر action و فیلتر ایمیل را میتونید ببینید :11:
دو پست قبل جوابتون داده شد :10:نقل قول:
یعنی شما میخواین فولدر spam نبــاشه دیگه ؟!نقل قول:
نمیشه که !!
ولی بعضی از ایمیلها هستند که متداولن براتون فرستاده میشن. (ایمیلهای هرز-واژه ی جالبی بود خودم تاحالا استفاده نکرده بودم برای ایمیلهای اضافه :46:)
این ایمیلهارو میتونید block کنید که دیگه هیچ وقت دریافت نکنید... !
و یا فیلترشون کنید به فولدر ترش
اگر قصد بلاک کردن ایمیلهای هرز را داشتین
از مسیر mail options و بعد spam را انتخاب کنید... در پنجره ی اسپم میتونید در قسمت: blocked email addresses آدرس ایمیلهای هرز را وارد کنید و از شرشون خلاص شید : دی
و اگر قصد filter کردن به پوشه ی trash داشتین :
روی ایمیل هرز کلیک کنید و از قسمت actions / filter emails like this را انتخاب کنید.. در پنجره ی باز شده، پوشه ی trash را انتخاب کنید تا ایمیلها از این پس یک راست به trash برن :46:
آقا در یاهو ایمیل اگر بخواهیم از این قضیه آپدیت ها و کنکشن ها با دوستان کلا انصراف بدیم، به طوریکه نه همچین چیزی در صفحه اصلی میل نشون داده بشه نه مثلا کسی بتونه درخواست دوستی بفرسته و از این حرف ها باید چه کار کرد ؟
من در قسمت تنظیماتش تیک این دو گزینه رو برداشتم ولی باز در صفحه اول میلم آپدیت های دوستام هستند. چه کار باید کرد ؟
اگه دقت کنید در مقابل هر اسم گزینه ی Hide Updates هست... با کلیک کردن رو آن گزینه آپدیتهای اون شخص دیگه براتون نمایش داده نمیشه... اگر برای تمامی اشخاص Hide Updates را انتخاب کنید به طور کلی از این آپدیتها راحت میشین :46:نقل قول: