boys-won داره :biggrin: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط MTD_GOLD
Printable View
boys-won داره :biggrin: ;)نقل قول:
نوشته شده توسط MTD_GOLD
ممنون عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
:)
منم دبيليو 800دارم
خيلي شارژ نگه ميداره يه جوري خر شارژه
N90 + W800
قابل شما رو هم نداره!
لقب N90 : گوژ پُشت فنلاندی ( به خاطر شکل ظاهرش وقتی کاملا بازش میکنی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لقب W800 : خوشکل همه کاره
دو دلم که و550 رو رد کنم بره و ک750 بخرم
ولی از 550 راضیم بجز حافظه از طرفی هم نمی خام پول زیاد بالا گوشی بدم کمک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
simens Sx1
گوشی بدی نیست ولی باطری زود تموم می کنه برخلاف این که در کاتالوگش نوشته در حالت استند بای چقدر و در حالت فعال چقدر کار می کنه
صدای خوب و استریو داره
خیلی ظریفه -نه اینکه فکر کنید تیتیش مامانیه ، خوش دسته و ای بدک نیست
در نور روز اصلاً صفحه نمایش دیده نمیشه و آنتن دهی اونم زیاد مال نیست
حالا شما اسمشو چی می زارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
منم گوشیم رو دیروز گرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سونی اریکسون K750I
با تشکر مهران...
منم W800i دارم.
مزايا::چي ميخواي كه اين نداره؟
كيفيقت عكسش واسه يه دوربين خيلي عاليه,فيلمهايي كه باهاش ميگيرم خيلي عالي هستن,...
اگه يه ساب ووفر روش ببنديم,انگار يه Pionner 7150 روشنكردي با يه جفت 690R .!!! :biggrin:
آ
نتن دهي:::اينجا تو هلند يه جا هست,هيچگوشي آنتن نميده(حتي ان 91),ولي وقتي گوشيم زنگ خورد,با اينكه سر كار مجاز و بايد خاموش باشه,,,ولي ملت كف مرگ شدن.
باطري هم كه خال نميشه لامسب.شارژش كن,....يه عالمه آهنگ گوش كن,زنگ برن,عكس و فيلم بگير,بازم هنوز باطري داره.
معايب::اگه گير آوردي و پيدا كردي به ما هم بگو.
لقب:::مرگ گوشي ها.امام گوشي ها.واقعا‘‘ به قول سينا,خوشگل همه كاره.در ضمن,تا حالا 7-8 باز ضربه نافرم خورده,ولي آح نگفته.
ببخشيدي,اينجا جاش نيست,ولي نوكيا هم حودش ميدونه كه جلوي سوني اريكسون جرات عرض اندام نداره.
حالا حالا ها بايد بره تا برسه به اينجا ها....
يا حق ;)
كامل گفتي ها
نوكيا خوابشو ببينه از سوني اريكسون پيشي بگيره
منم با صحبتهاي من هانتر در مورد دبليو 800 موافق هستم
بر خلاف صحبتهائي كه در مورد ظريف بودن گوشي هاي سوني اريكسون مي شه به نظر من اگه اينطور بود گوشي دبليو 900 من تا حالا بايد سالگردشو برگذار مي كردم
تنها نوكيائي كه قبولش دارم 6630 هست خدائي از همه لحاظ گوشيه ( دوربين - بدنه مقاوم) :evil:
فكر مي كنم اسمشو بزار گيتار گوشي ها بخاطره كليد هاش كه در دو ظرف بدنه هست يه جورائي ميشه با حاش احساس حال با گيتارو ببيني :puke:نقل قول:
نوشته شده توسط mehran-h
دقيقا ايول !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كه شمام متوجه شدي
به نظر من 6630+3250 فقط اينا ارزش پول دادن رو داره
نوکیا الان فروشش بخاطر 6600 رشه!!!!!!!!
وقتی 6600 رو داد کمپانی های دیگه چیزی در خور توجه نداشتن و از اونجا اسم در کرد
ولی الان وقتی میبینم د600 سامسونگ تو خیلی چیزا از ن90 و ن70 سرتره خوب پس فروش نوکیا بخاطر اسمشه90%
آقا گوشي فقط نوكيا و فقط N70
آخه كدوم گوشي از سوني اريكسون و سامسونگ اينقدر نرم افزار و تم و ... داره؟؟؟؟؟
گوشی من k750 است
دوربین خوبی داره(نسبت به موبایلهای دیگه)
صداش خیلی خوبه
کیفیت LCD خوبی داره ( قابل توجه : تمامی نوکیا های هم قیمت با k750 دارای 65k رنگ هستند ولی k750 دارای 256k رنگ است)
در ضمن مثل گوشی های نوکیا دست همه نیست
جنازش هم روی دوش نوکیا نمیذارم
اسمش هم میذارم دوست مهربون :blush:
سلام
من يه كم گوشي بازم.ماركاي مختلف از گوشي داشتم . آخرين گوشيم 6260نوكيا بود ولي خوب يه كم نزول كردم و الان 6600دارم
اسم نمي تونم روش بذارم چون اسم داره 66پيكان و .....
به هرحال بد نيست با اينكه مناسب خانوما نيست اما كارمو فعلا راه مي ندازه.)
فعلا پي 900
:tongue: :laughing:به سلامتي مباركهنقل قول:
نوشته شده توسط nima_989
مشكل نوكيا يا سامسونگ و سوني نيست كه مشكل سيمبينه گوشيهنقل قول:
نوشته شده توسط behzadjs
من یه 6820 دارم گوشی زاقرتیه ولی با اون صفحه کلیدش منو کشته . یه اس ام اس زدن باهاش آب خوردنه . بهش لقب سلطان اس ام اس رو میدم .
حالا هم یه سامسونگ دی 600 دارم این که دیگه داره غوعا میکنه بهش لقب چی رو بدم موندم چون سر تا پا یه پارچه آقاس . البته لقبش رو آقا مهیار باید انتخاب کنه چون از ما زودتر 600 خریدن
سلام
آقا من با " سالار " حال ميكنم سالار اسم گوشيه منه !!!
نوكيا 1100 هست
چاكرتم
و حالا ك750 دارم بهش ميگم بنز ارزون
من قبل از اينكه 6270 بگيرم نوكيا N.Gage داشتم. بازيهاش واقعا توپه ولي ايرادش اصليش نداشتن دوربين و اينه كه با يك دست نميشه باهاش كاركرد.
لقبش رو هم ميزارم قورباغه چون به قول خود نوكيا دوزيسته. عمودي گوشي - افقي گيم.
د 600 خوبه بگی کوچولو ه همه کاره
از ن 91 آره ولي از ك750 نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قبلا با 1100 كار مي كردم چون خيلي ساده بود عكس و فيلمم نميشد توش ريخت از يه لحظايي خوب بود يك مدت هم ان 90 داشتم .
:puke: :laughing:
يه بار توي ويلاي يكي از دوستام با لباس پرتم كرد تو آب ان 90 توي جيبم بود ولي خوشبختانه باباش درنيومد. :blink: :puke:
نه خير آقا بهراد از كا 750 هم كوچيكتره دي 600 منظورمهنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
خاب آره ولي اينجوري موبايل حساب نميشه چون بايد بازش كني تا بتوني شماره بگيري
در نتيجه بزرگتر ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا" هم اینطور نیس ولی وقتی بازش میکنی کلی کلاس داره . اصلا" خیلی حال میده .
ميدونم
من خودم يي810 دارم اونم كشويي هست
من يه دونه 3250 دارم بهش ميگم چرخ و فلك
يه ان گيج هم دارم كه ته گوشيه از 3250 باحاش بيشتر حال ميكنم به قول mishel بهش ميگيم قورباغه
خوب براي شماره گيري دبليو 900 رو ديگه چي مي گي اصل موقعه بسته بودنهنقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
بحث ما سر د600 هست نه دبليو 900 (اونكه ماشالله ........) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو باهات موافقم :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
به نظر من حرف منطقی اصلا نیست چون گوشی بیشتر از این که باز باشه بسته هست