با همون مدار ساده دست ساز البته مقاومت 22 کیلو رو فاکتور گرفتم! از یه ترانزیستور منفی دیگه استفاده کردم که خیلیم مشابه نبود!!! 0413 هم کدش بود و نه تغییری ندادم! این بلوتوث رو نمیشه فعال کرد؟نقل قول:
Printable View
با همون مدار ساده دست ساز البته مقاومت 22 کیلو رو فاکتور گرفتم! از یه ترانزیستور منفی دیگه استفاده کردم که خیلیم مشابه نبود!!! 0413 هم کدش بود و نه تغییری ندادم! این بلوتوث رو نمیشه فعال کرد؟نقل قول:
سلام دوستان
سوال برام پیش اومده که کدامیک از مدلهای LG این قابلیت --- T رو دارن که می شه از این راه فعالشون کرد؟
1-کدوم پلاسماها؟(Pj350؟)
2-کدوم LCD ها؟
3-کدوم LED ها؟
مرسی
جواب سوال اولتون رو من می دونم که PJ350 نداره.سری LH70 رو هم دیدم نداشت.نقل قول:
کنترل بچه ها را گرفتم(کنترل سرویس)دیجیتالlh500 را فعال کردم مثل هلو.
با تشکر.
هادی
با سلامنقل قول:
اپشن 3 Audio amp
تغییر بقیه اپشنها مشکل ایجاد نکرد
30000 تومان هزینه گرفت
فرمور جدید هم نصب کرد که کد pass به 0413 تغییر کرد
تلتکست هم در انتخاب ir به هم نمی خوره
و در ضمن پیشنهاد خرید فرمور هم از طرف من رد کرد:10:
با سلام خدمت اقای کاظملونقل قول:
با عرض تشکر از راهنمایی شما
می شه وارد منوی مخفی پلاسما PJ350 شد؟؟؟؟؟
با ریموت گوشی جواب نداد
با نگه داشتن منو هم جواب نداد
با سلام. با همین روش من ورارد منوی ۴۲PJ350 شده ام (روش دست ساز خودم) با گوشی هم اگر همه چیز درست باشد باید وارد شوید.رمز عبور هم ۰۰۰۰ بود (چهار تا صفر)نقل قول:
اگر به قصد فعال کردن دیجیتال می خواهید وارد منوی مخفی شوید متاسفانه این مدل از DTV پشتیبانی نمی کند ولی اگر برای پخش فیلم از روی فلش مشکل دارید می توانید فعال کنید.چون در بانه که بودم برای خرید تو بعضی از فروشگاه ها پخش فیلم غیر فعال بود.
در ضمن باید بگویم که شما کمی از من بد شانس ترید چون تو آپشن ۳ همون گزینه صدا رو هم تغییر داده بودم فقط صدای تلویزیون قطع شد که با برگرداندن به حالت قبلی مشکل برطرف شد.
از نسخه تريال برنامه استفاده كرديد يا ساين كرديد؟نقل قول:
بعد مگر براي اين كار موبايل بايد به اينترنت وصل شود؟
نقل قول:
سلام
از نسخه موجود در سایت فقط استفاده کردم بدون هیچ اضافه کاری براحتی نصب شد و کار کرد:11:
طبق اموزش سایت 1 جای برقراری برنامه ریموت باید کانکت شی حتما:10:
با سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
با تشکر از راهنمایی خوب وکامل شما
فقط باید بگم اگر در موقع تغییر اپشن تا موقعی که ال سی دی را خاموش نکردی می تونی برگردانی
در غیر این صورت ال سی دی اگر نتونه ایتم تغییری را شناسایی کنه در مو قع شروع ب کار برمی گرده
و این عمل دایما تکرار می شه:10:
آقا اين لپتاپي كه پورت سريال داشته باشد هم چيز عتيقه اي است من كه هر چي گشتم پيدا نكردم؛ اگر هم باشد بعيد است بتواند XP را بالا بياورد.
گوشي سيمبيان S603rd اينفرارد دار هم همين حكايت را دارد، الآن نسل اينفرارد از گوشيها منقرض شده است؛ كسي N73 ندارد نصف روز قرض دهد؟
من بالآخره N73 پيدا كردم؛ برنامه را نصب كردم، اينترنت همراه اول كار مي كند و راحت وارد سايت ها مي شود ولي اين برنامه موقع Referesh خطا مي دهد و مي گويد Unable to connection
در Setting برنامه هم همه چيز درست است و اكسس پوينت هم درست است.
اشكال از كجاست؟
شمايي كه با گوشي كار كرده اي مي تواني ديتا بيس برنامه را از گوشي دانلود كني تا ما هم استفاده كنيم؟
با تشكر از همه دوستان
موفق به راه اندازي روي LCD660 شدم!
شما براي فعال كردن بلوتوث به نتيجه رسيديد؟نقل قول:
دوستان اين كار ها رو ميه روي مدل 32LG606 انجام داد؟؟؟
نقل قول:
در صورت امکان همراه با عکس تغییراتی را که در منو lh500 اعمال کردید نشان دهید.
منو lh500 من با منویی که در فایل PDF در پست اول آمده متفاوت هست
چون سری ساخت LCD من برای سالا 2010/2 است مانند منو مخفی است که در فایل PDF است.
ومانند منوی شما با کلید منو وارد منو مخفی نمی شود وحتما نیاز به کنترل یا ترفندی که دوستمان گفتن نیاز است.
با تشکر.
هادی
نقل قول:
سلام
اینم منو ال سی دی من که به احتمال زیاد جزو سری اول می باشد و با پسورد 0000 به راحتی می توان به آن دسترسی پیدا کرد
با این حال بعید می دونم با تغییر پارامتر های اون ----T فعال شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی جواب منو نمیده!!؟؟؟نقل قول:
با عرض سلام.دوست عزیز ورژن فیرم ور جدید که نصب کرد چیست؟روش دیدن ورژن رو هم که حتما می دونید جهت یاد آوری: دکمه منو بعد دکمه قرمز بعد انتخاب software update.نقل قول:
با تشکر
با سلامنقل قول:
04/08/03
منو من هم شبیه به منو همین دوستمون هست کاری نمیشه کرد ؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزیز:10:
با تشکر از راهنمایی خوب و اموزنده شما
ایا می شه فیلم فلش مموری را به صورت فول تصویر در LD460 دید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:42:
با سلام خدمت کلیه دوستان.نقل قول:
دوست عزیز فکر می کنم تلویزیون شما با نگه داشتن دکمه منو روی تلوزیون و ریموت وارد منوی مخفی بشود و نیازی به این کارها نباشد.با این حساب اگر نشد باید زحمت بکشید و امتحان کنید چون هیچ کس نمی تواند قاطعانه بگوید می شود یا نمی شود.من خودم وارد منوی مخفی PJ350 وLH70 شده ام و دیدم که DTV ندارد در صورتی که در چند فروم رومانیایی دیدم که کاربران می گفتند که TV اونها DTV داره! لذا باید زحمت بکشید و امتحان کنید.
دوست عزیز شما هم باید زحمت بکشید و قسمت Area option را تغییر دهید و مثلا روی AU استرالیا قرار دهید اگر تلویزیون شما این قابلیت را داشته باشد حتما در این ناحیه فعال می شود.نقل قول:
خواهش می کنم.متاسفانه امکان فول دیدن تصویر از فلش مموری وجود نداره مگر اینکه به صورت ۱۶:۹ باشه خود سیستم روی فلش قابلیت تغییر سایز رو نداره.نقل قول:
دوستان هنوز کسی هست که بخواد وارد منوی مخفی بشه ولی نتونسته باشه؟ اگر کسی هست که این روش بدردش نخورده بگه تا روش استفاده از گوشی سیمبیان و انفرارد دار رو توضیح بدم تا از اون روش وارد بشه.
با تشکر و آرزوی موفقیت برای دوستان.:11:
با سلام
احتمالا ركورد روي فلش و فول ديدن فيلمها و عكسها بايد راهي داشته باشه. مثلا شايد با دستكاري فرمور كه كار تخصصيه و اگر نسخه جديدش پيدا بشه آپگريد كردن. حدس ميزنم به سخت افزار ارتباط نداشته باشه
من فرستنده رو ساختم و وارد منو مخفي شدم از اين بابت مشكلي ندارم ولي همونطوري كه ميبينيد area option منو عكسي كه گذاشته شده و همچنين منو تلوزيون من به صورت عددي هست و نميشه روي au استراليا گذاشت (مال بنده هم مثل توي عكس جلوش عدد 7 نوشته شده) كسي تست كرده كه با تغيير اين عدد فعال ميشه يانه؟ البته اين رو هم بگم كه مدل تلوزيون من 32LG606 ur هستنقل قول:
سلام
چطوری میشه وارد منوی مخفی SL90-LGشد؟
با سلام جناب اقای کاظملو
با توجه به ایتمهای دستکاری شده در منوی مخفی توسط خودم
زمان خاموش-روشن شدن tv نسبت به قبل کند شده اگه امکانش هست
از تمامی ایتمهای LD460 عکس گرفته و در سایت قرار دهید تا هم مشکل من حل شود وهم
بقیه دوستان استفاده کنند.
با تشکر از شما:10:
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان...
دوستان لطفا بفرمایید که در 42ld460 چه امکاناتی را می شه فعال کرد؟
با تقدیم و احترام.
سلام
ميخواستم ببينم اين منوي مخفي رو ال جي ماشين زمان هم داره؟
اگه داره مثل همينا ميشه داخلش شد؟
ممنون:20:
من با نرم افزار موبایل irremote تونستم وارد منوی سرویس 5600 بشم اما روی 660 جواب نداد کسی میتونه کنم کنه!
من با همان برنامه با موبايل وارد 660 شدم.نقل قول:
اگه ممکنه این پست 71 را هم یک محلی بگذارید
لطفا طريقه ورود از طريق گوشي به منو مخفي رو يكي توضيح بده آخه سايت اعلام شده بسته است باتشكر
سلام
با این روش میشه وارد منوی مخفی 42le4500 شد ؟
از دوستان کسی می داند روی مدل le 8500 هم کار می کند؟می توان وارد منوی مخفی شد؟قبلا برای بنده تیونر دیجیتال غیرفعال بود که نمایندگی آن را فعال کرد ولی پس از آپدیت نسخه نرم افزاری تلویزیون به ورژن بالاتر دوباره از کار افتاده می خواستم ببینم جواب می دهد یا خیر؟
سلام شما irremote را روی کدوم گزینه گذاشتین ؟ در ضمن کدوم دکمه منوی مخفی را میاره ؟نقل قول:
من روی lg tv گذاشتم همه کار میکنه ولی منو سرویس را پیدا نکردم اگه میتونین اسکرین شات بذارین . خیلی خیلی ممنون
دوستان خواهشا يكي بياد نحوه ورود به منو مخفي با موبايل رو كامل بده؛ ؛خيلي نياز داريم؛كامل بكيد فقط
با توجه به حذف شدن صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای آنهایی که لازم دارند save شده 2 صفحه پر کاربرد را آپلود می کنم.
[HTML]http://rapidshare.com/files/438479494/USBLG.rar[/HTML]
خرابی های احتمالی به عهده خود استفاده کننده است.
url جدید سایت [HTML]http://lgusb.wikispaces.com/[/HTML]
[HTML]http://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_H a c k[/HTML]