مـمـنـون از تـذكـر بـه مـوقـع شما .نقل قول:
خـيـر ، بـنـده فقط اين نـسخه جـديد رو ديـدم و اينجـا اعلام كردم
و مطلب و كمي اصلاح كردم
تـشـكر
Printable View
مـمـنـون از تـذكـر بـه مـوقـع شما .نقل قول:
خـيـر ، بـنـده فقط اين نـسخه جـديد رو ديـدم و اينجـا اعلام كردم
و مطلب و كمي اصلاح كردم
تـشـكر
این فریمور یه ماهی هست که اومده.
شما اگه تست كرديد به دوستان هم نتيجه اون رو اعلام كنيدنقل قول:
پرسيده بودند : منوي فارسي هم داره ؟
سلام
اين فريمور خيلي وقت هست كه امده من نصب كردم
اما زبان فارسي ندارد
بچه ها یه سوال :
رزولیشن تلوزیون ما HD هست .
میخواستم ببینم اولا قسمت پلیر این گیرنده فرمت FULL HD پخش میکنه ؟
دوما اگه فرمت FULL HD را در تلوزیون HD پخش کنیم ، چه جوری پخش میشه ؟ یعنی فریم فریم نمیشه ؟
نقل قول:
این ورژن منوی فارسی نداره.جدیدترین ورژنی که منوی فارسی دارد و از زبان فارسی پشتینانی می کند ورژن 2.8 هست .
منوي فارسي مهم نيست
اين ورژن جديد ، زير نويس فارسي پخش مي كنه يا نه ؟
سلام
این دستگاه امکان این رو داره که وسط ظبط از تلویزیون pause کنی و هروقط خواستی دوباره ظبط رو ادامه بدی؟
من مارشال گرفتم این امکان رو نداره وقتی آگهی پخش میشه باید stop کنم و بعدش دو باره ظبط بزنم که میشه دو تا فایل
دوستان سلام
جدیدا مدل وب تی وی بلوسنس هم به بازار آمده به قیمت 275000 تومان که من لینک مشخصات به شرح زیر است
کد:
و همچنین ورژن نرم افزار 1.2 بلوسنس T14+ هم آمدهکد:http://www.blusensinteractive.com/marketing/blureligion/en/product.html
اینم لینک دانلود
کد:
کد:http://www.saamabusiness.com/FirmwareV1.2.zip
تغییرات در این ورژن چیه ؟نقل قول:
هارد های اکسترنای جدید ADATA که USB3 هستند ، را میشه با کابل USB2 به این گیرنده وصل کرد و از روی اون فیلم پخش کرد ؟
این هارد ها منبع تغذیه جداگانه دارند؟نقل قول:
نقل قول:
بله آداپتور برق دارند .
سلام دوست عزیز شما این دستگاهخ رو داری یک سوال داشتم.نقل قول:
اگه فولدر DVD رو روی USB بریزم و باهاس اجرا کنم آیا "منو" رو هم اجرا میکنه یا فقط فایل رو شروع میکنه به اجر.
میخوام بدونم توانیی اجرای منو از DVDفولدر رو داره ا نه؟
من دنبال یک پلیر میگردم که فولدر DVD رو با مو پثل یک DVDplayer اجرا کنه
MKV پیشکشش :31:
با تشکر
سلام
این ورژن جدید دستگاه بلوسنس t14 نیومد؟
تفاوتهای بلوسنس t14 با t14+ غیر از اون تغییرات ظاهری ؛ چیه؟
در ورژن 1.2 چه بهبود هایی ایجاد شده؟
آیا میشه ساعت رو در این ورژن بصورت دستی وارد کرد؟
احتیاجی به تنظیم دستی ساعت نیستنقل قول:
گیرنده بطور اتوماتیک توسط مرکز فرستنده ساعت را تنظیم می کند
بله تنظیم میکنه ولی اگه فرستنده ساعتش رو تنظیم نکرده باشه که وقتی دستگاه خاموش میشه ساعت هم صفر میشه.نقل قول:
البته من قم هستم نمیدونم شاید توی تهران مشکل برطرف شده باشه.
سلام دوستان گیرنده دیجیتال کوم مارکش بهتره - دنا چطوره
اگه فقط میخوای فقط بعنوان گیرنده ازش استفاده کنی، مطمئن باش همه دستگاه ها مثل همدیگه هستند و تفاوتی زیادی جز تو ظاهر و منوهاش ندارند.اما اگه پلیر هم برات مهمه (به نظر من) بلوسنس یکم بهتره اما اگه بتونی پلیر را جدا یبخری دیگه مشکلی وجود ندارهنقل قول:
T14+ به نظر خیلی خوب میاد:
کد:http://www.saamabusiness.com/T14+.html
T14+ به نظر خیلی خوب میاد:
کد:http://www.saamabusiness.com/T14+.html
با اين قيمت ، فعلا از بقيه بهتره .
سلام
من امروز یکی برای یکی از فامیلا گرفتم.
متاسفانه فقط پرس تی وی و اینها رو میگیره و شبکه هایی داخل رو نمی گیره خودم یه پرو ویژن دارم که اصلا این مشکل رو نداره ( یعنی اشکال از آنتن نمیتونه باشه) یکی دیگه از دوستان هم گفته که این مشکل رو داشته ولی را جع به حلش چیزی نگفته.
به نمایندگی هم زنگ زدم گفت تا شنبه باید صبر کنی...
دوستانی که ار t14+ استفاده میکنند وضعیت پخش فیلمای hd تست کنن .
راستی الان با چه قیمتی میشه تهیه کرد این دستگاه و آیا در مقایسه با سایر دستگاهها توصیه میشه ؟
مرسی
کدوم بهتره ایکس ویژن یا بلوسنس؟
سلام
آقا ببخشید بلوسنس OTA داره ؟
ممنون
ظاهرا بلوسنس بهتره ولی 14 -15 تومن هم گرونترهنقل قول:
:41::13::21:بالاخره ایکس ویژن یا بلوسنس؟
سلام چه گيرنده ديجيتال بخرم بهتره ؟
لطفا راهنمايي كنيد
طریقه دریافت 14 شبکه تلویزیونینقل قول:
1-شهر شما تحت پوشش فرستنده های دیجیتال صدا و سیما باشه!
2-سیم آنتن کوتاه و مستقیم و یک تکه باشه و سالم
(عمر سیم آنتن ها کم است، حدود 3 تا 5 سال بستگی به مقدار آفتاب خور سیم داره، اگه درصد کیفیت سیگنال پایین است یکی از مهمترین علت هاش سیم آنتن دستگاه است که فوق العاده تو گیرندگی اثر داره)
3-آنتن UHF سالم داشته باشید
4-ترجیهاً به پایه چوبی متصل باشه
5-با جستجوی دستی روی دوتا کانالی که برنامه ها را میفرسته رفته و مرحله 7 را اجرا کنید
6-برای پیدا کردن جهت ها بعد از یافتن کانال ها در مواردی که کیفیت کم است باید دکمه info را یک یا دوبار بسته به مدل دستگاه زد و مرحله 7 را اجرا کرد
7-پس از مشاهده درصد سیگنال دریافتی، با چرخاندن آنتن جهتی که بیشترین سیگنال دریافتی ثابت (باز هم تاکید می کنم ثابت "یعنی مثلا روی عدد 80% یا 65% و ... ثابت بمونه و کم و زیاد نشه") را دارین پیدا کنید
8-این جهت بهترین جهت آنتن برای استفاده است
9-با توجه به اینکه 14 شبکه دریافتی روی چند تا کانال فرستاده میشه باید توجه داشت دوستانی که توی شهرشون بیشتر از 8 کانال ارسال میشه ولی فقط یا 8 تای اولی یا بقیه را میگیرند با انجام مرحله 7 جهتی را پیدا کنند که هر دوتا کانال با کیفیتی بالای 60% سیگنال دریافت کنه تا مشکلشون حل بشه
10-ثابت بودن درصد سیگنال دریافتی فوق العاده مهم است چون اگه درصد سیگنال ثابت نباشه دائم کم و زیاد میشه و حس میکنند دارند یک سی دی سراسر خش!! را نگاه میکنند! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر بگم که من خودم برای یکی از مشتری هام با 16% (درسته فقط 16% سیگنال) 15 تا شبکه ای که توی اصفهان پخش میشه را بدون مشکل گرفتم و طرف مات و مبهوت شد که با 16% داره این کیفیت را میبینه چون از موقع خرید خانه به خاطر بد جا بودنش تصویر صاف تلویزیون را ندیده بود!!!
من T14+ گرفتم
در مورد بخش hd:
فایلهای mkv با کیفیت FullHD رو بدون مشکل با فریم ریت 24 بخش می کنه
فایلهایی که جند تا stream صدا دارند رو هم پخش می کنه و براحتی می شه بین صدا ها سویچ کرد
در مورد پخش دیجیتال :
من توی کرمانم و همه 9 تا کانالی که توی کرمان پخش می شه رو به راحتی می گیره
شما اخیرا خرید کردید؟ چون من دنبال این مدل بودم ولی گویا این مدل در بازار پیدا نمیشه !!!نقل قول:
حدود 3 هفته ای می شه که خریدمنقل قول:
در حال حاضر تو بازار نابایه
نمایندگی می گفت بسته بندی هاشون داره عوض میشه یکی دو هفته آینده دوباره وارد بازار می شه
دوستان راهنمایی کنید لطفا
آیا بلوسنس t14
1- فیلم های mkv با کیفیت 720p و با حجم های 2 گیگ و بالاتر رو پخش میکنه؟
2- فیلم های mkv با کیفیت 1080p و با حجم های 2 گیگ و بالاتر رو چی؟
سلام دوستان.زیر نویس فارسی رو خوب پخش میکنه؟
isfahaneshopجان
آنتن مغناطیسی که در سایت خودت همراه بلوسنس عرضه میکنی جوابگو است ؟( کیفیت )
قیمت ؟ عکس لطفا ؟
نظرت در مورد PROVISION T8 چیه ؟
بله فرمت های SRT را بدون مشکل پخش میکندنقل قول:
با MKV هیچ گونه مشکلی وجود ندارد البته هرچه حجم فایل بیشترباشد، در اجرا تاخیر پیش می آیدنقل قول:
ولی فایل های MPEG حجیم را بسختی اجرا میکند حتی بعضم مواقع هم اجرا نمیکند
آنتن های سرخود را در کنار پنجره باید استفتاده کردنقل قول:
برای دزیافت بیشترین بازدهی از آنتن های هوایی UHF استفاده کنید
فکر کنم این مدل farassoo با توجه به قیمت 58500 تومنی و داشتن خروجی hdmi بتونه یکه تاز بازار باشد ( farassoo هم که جنس های مرغوبی تولید می کند )
FDR-212
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه ماهی میشه t16 بلوسنس گرفتم خیلی خوبه
پشت تلویزیون نصب میشه و اندازش خیلی کوچیکه. دریافت کننده سیگنال ریموت کنترلش هم با یه سیم میاد جلوی تلویزیون (یا کنارش) که کنترل مشکل نداشته باشه. از نظر ظاهر به نظرم خیلی خوبه چون چیز جدیدی به مجموعه وسایل زیر تلویزیون اضافه نمیشه.
کیفیتش هم عالیه. ۱۴ تا کانال + ۱۱ تا رادیو هم میگیره
توی مشخصاتش نوشته زیرنویس فارسی هم پشتیبانی می کنه ولی من یه بار که امتحان کردم نتونستم باهاش زیرنویس فارسی بیارم. باید ببینم مشکلش چیه
۹۲ تومن از بازار پایتخت گرفتم
در کل پیشنهاد میشه.