باو واسه من هر جا میرفتم لودینگ داشت . میرفتم تو پایگاه که 10-20 دقیقه لودینگ داشت با ADSL 256
جالبه کلا سرعت همه چیز خوب بود یه جوری لودینگ داشت انگار داره 5 گیگ دانلود میکنه .
Printable View
باو واسه من هر جا میرفتم لودینگ داشت . میرفتم تو پایگاه که 10-20 دقیقه لودینگ داشت با ADSL 256
جالبه کلا سرعت همه چیز خوب بود یه جوری لودینگ داشت انگار داره 5 گیگ دانلود میکنه .
راست میگی اصلان هواسم نبودنقل قول:
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------
منشور رو دانلود کن اصلان معجزه می کنهنقل قول:
امیر تو که منشور رو دانلود کردی درست شد؟(پس چرا تشکر نکردی؟:31:)پس حجت تو هم این منشور رو بگیر.من خودم ازش استفاده میکنم و شاید به خاطر همینه که تو همیشه لودینگ داشتی.
نقل قول:
منم لودینگ داشتم ولی بعد دانلود اون برنامه درست شد
دیروز زد به سرم برم تا اخرین چهار راه
4 تا جون خریدم 4 تا هم غذا رفتم تا اخر
بی فایده بود :13:فقط جک و جونور زیاد می اومد یه لحظه می دیدی 20 تا اوفتادن دنبالت :18:
فکر کنم به شرتی ایتم خوب می ده که لول بالاتری داشته باشی
یه روز رفتم یه روز هم طول کشید بر گردم :31:
راستی چه زمانی به شهر حمله می شه بریم دفاع کنیم یه کم حال کنیم ؟
ثابت شده هر چه بیشتر از مقر دور بشی ایتم های بهتری پیدا می کنی.
این که دوباره داره لود میکنه....
تشکرو پس میگیرما!!!:31:
نقل قول:
ولی من رفتم نداد فقط چند تا تیر تفگ رنگا با رنگ داد
شاید سطحم کم بود
بازیش به نظرم زیاد جالب نیست . صبر میکنم FPS ش بیاد .
بازی به این قشنگی من نمی تونم واستم صبح بشه بازی کنم!!!!:31:
دل خوشی داری.به همین امید باش.:10:نقل قول:
من هنوز هم میگم این بازی محشرههههههههههههه
واقعا بازی به این قشنگی تا حالا بازی نکردم!!
یکی یه ذره توضیح بده من فقط تو این بازی زابی کشتم چیزی گیرم نیومده تا حالا
خوب دوست عزیز تو کنار ماشین ها و جنازه هایی که علامت سوال داره وایسا و loot کن.یعنی دنبال ایتم بگرد دیگه.
OA به 3 بعدی اومده.ولی فقط می تونین از دروازه دفاع کنین.
بدبختی OA معلوم شد(البته برای ایران):
The Outpost Attack starts approximately somewhere between 4:00 PM - 7:00 PM Central U.S. time. The Outpost Attack lasts aproximately 75 minutes (1 hour and 15 minutes)
OA بین ساعات 4 بعد از ظهر تا 7 بعد از ظهر به وقت امریکا اتفاق می افته برای 75 دقیقه.
که این می شه فکر کنم بشه صبح صبح به وقت ایران.:41:
بازیش تهه بازیه اگه کسی هست یک روز با هم بریم دمار از روزگار زامبی ها در بیاریم.
یک سوال هم دارم.به غیر از کشتن زامبی ها چه راهی برای پول در آوردن هست و اینکه بازی باس نداره .یعنی یک زامبی خفن باشه همه بریزیم سرش لهش کنیم کلی exp و پول بده؟
من تو مقر Nastya نیستم.تو Fort Pastor هستم.سری به ما بزن:10:نقل قول:
در مورد سوالات برای پول در اوردن باید تو شهر بری برای Loot یعنی غارت.جنازه ها و هر چیزی که علامت سوال داشت و زرد رنگ بود برو کنار و دکمه F رو نگه دار تا سرچ کنه و دنبال ایتم بگرده.ممکنه هرچیزی پیدا کنه.پول،غذا،کمک های اولیه و ....
بعد می تونی ایتم هایی که نمی خوای تو بازار برای فروش بزاری.اگه یه ایتم رو دستت باد کرد برو تو Scrap کن.یعنی متلاشی.از بین میره و پولی بهت میده.پولش کمه.برای وقتیه که رو دستت باد کرده.
اگه بخوای می تونی شرط بندی کنی و پول بدست بیاری ولی شانسیه و حتی ممکنه پول هم از دست بدی.
اینا راه های پول در اوردن.
در مورد باس.زامبی های مخصوص زیادی تو بازی هست.با عکس.
فقط دقت کنید زامبی های 3بعدی رو با 2 بعدی قاطی نکنین.
این لیست کامل با توضیحات و مشخصات:
کد:http://deadfrontier.wikia.com/wiki/Bestiary
اسم مقر هارو کجا مینویسه.من هنوز مبتدیم شما یک سر تا جای مقر ما(همون اولیه) بیا بعد با هم بریم اون مقری که میگی.نقل قول:
یک سوال هم دارم.چه جوری میره رو 3 بعدی ؟پایین صفحه نوشته بود واسه تغییر اما بین 2 بعدی و 3 بعدیش فرقی نبود.(بازی الان شبیه اون عکس های پست شمارهی 9 که طرف داره با زامبی ها می جنگه)
تو پست اول عکس 4 تا مقر رو گذاشتم.
برای اینکه نقشه رو ببینین دکمه M رو تو بازی بزنید.
تا لول 20 به fort pastor نیاین.می میرین.
این نقشه هستش.
خیلی از nastya دوره.کد:http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20101022011136/deadfrontier/images/a/a0/DF3D_Map.png
3بعدی هم که تابلوئه دیگه.ضایع فرق داره با 2 بعدی.عکس های پست 9 نسخه ی 3 بعدی هست.
نابود شدم بازیو 2 بعدی کردم حالا نمی دونم چه جوری سه بعدی کنم:31:(helpppppppppppppppp)نقل قول:
یک سوال.من اون نرم افزار که صفحه رو سیو میکرد دان کردم حالا باری لگ داره چیکار کنم؟(ای دی یاهوت رو هم شما بده اگه تونستی)
ممنون+
ایدیم تو پروفایلم هست.برای برگشت به 3 بعدی فکر کنم تو My profile و قسمت Options تو My profile بگرد پیداش می کنی.نقل قول:
بازی اگه لگ داره سعی کن کلا از هر برنامه ای از اینترنت استفاده می کنه بیرون بیا.مثل یاهو
my profile کجاست؟(تو سایت خود بازی که میرم(deadfrontier.com)فقط لوگین دارهو تو بازی هم که میرم option یا my profile نداره)نقل قول:
my profile دیگه معلومه کجاست.تو بازی که میری تو مقر البته بالای اواتارت سمت چپ زده my profile
شرمنده هر چی گشتم چیزی ندیدم(توی 2 بعدی اصلا با 3 بعدی کلا فرق داره.شهر و اینجور چیز ها نداره.یک اکانت جدید ساختم اما با قبلی یکم کار کرده بودم اگه درست بشه بهتره).یوزر و پسمو پ.خ کردم اگه شما وقت کردی درستش کن.ممنوننقل قول:
میشه اینجا تو 3 بعدی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون هر کار کردم نشد یکی دیگه ساختم الان لول 10 هستم شاتگان داشتی خواستی بفروشی خریدارم(خودم mancini دارم)نقل قول:
سلام
من رسیدم لول 12 حالا این خوراکی ها و دارو ها دیگه کاراییش کم شده. کدوم مقر برم الان بهتره؟
یک چیز دیگه اینکه من الان کلی پول تو بانک دارم اما بانک باز نمیشه(رو لودینگ می مونه)چیکار کنم؟
اگه مقر رو عوض کنم پول هایی که تو بانک این مقر داشتم میاد تو اون مقر؟
شما هم یک لطفی کن یک سر تا مقر ما بیا منو تا یک جایی ببر(تنهایی برم احتمالا می میرم)
یک سوال دیگه هم دارم:چه جوری فول اسکرین می شه؟
بابا این چقدر سوال می پرسه!!!!:31:
سروش جوابشو بده یارو داره دق می کنه!!!!:10:
اسپم!!!!!!:31:
فروم برا سوال کردنه دیگه.:31:نقل قول:
این همون الکس تی ورلده؟؟؟
نخیر:13::13:نقل قول:
ببخشید.کامپیوترم مشکل پیدا کرده.بعد 1 ساعت خاموش میشه.فکر کنم از power هستش.:41:
در مورد سوالات و چند توصیه:
1-مقر ها هیچ فرقی با هم ندارن.هر کدوم به نظرت با امکاناتت می تونی بری برو.فقط یه توصیه قبل از حرکت خوب خوب stock up کن.
یعنی غذا،گلوله،کمک های اولیه،و کلا هرچی رو دسته بندی کن و حرکت کن.پول هم حتما بریز تو بانک
2-سفر بیشتر از اون چیزیه که فکر می کنی.خیلی بیشتر.حتی اگه سریع راه بری و با زامبی ها نجنگی.
3-پول باهات میاد.فقط بریز تو بانک حتما.
4-لودینگ بانک رو نمی دونم والا.با یه مروگر دیگه امتحان کن.
من می خوام جایی برم که آیتم های بهتری داشته باشه آخه الا مثلا با potato chips فقط 3 درصد گشنگیم بر طرف می شه.تفنگ درست حسابی هم ندارم.یک mancini shotgun یک chef knife و یک ppk با اینا ها برم حریف زامبی های بقیه ی مقر ها می شم؟نقل قول:
الان اومدم برم dogg's stockade تو راه اومدم تو چت یک چیزی بنویسم داشتم مینوشتم که یک زامبی اومد کشت.نصف راهو رفته بودم بر گشتم سر جام.خواهشا یک سر تا مقر ما بیا بعد با هم بریم fort pastor.
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :11::37::33:
گفتم که من کامپیوترم مشکل داره اصلا نمی تونم کار کنم.همش خاموش میشه.
بازی درست و حسابی هم نمی تونم بکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هر وقت مشکلت بر طرف شد بگو من سوالامو بپرسم:20:.نقل قول:
تو یاهوش نوشته :
computeram dorost shod huraaaaaa
حالا برو مچشو بگیر:31:
:31::31::31::40:huraaaaaaaaaaaaنقل قول:
کسی دیگه اینو بازی نمی کنه؟
من می خوام برم fort pastor یکی بیاد کمکم کنه.
تا Fort Pastor خیلی راه زیادیه.خیلی مواظب باش.زامبی زیاد داره.یکم هم که جلوتر بری زامبی های دیگه و جدید هم میان.یکیشون که عین باد می دوه و دستاش که شاخکیه دراز میشه یعنی Range زیادی داره.دستش خیلی دراز میشه ایناهش:
خدا رو شکر جون کمی داره.
ولی این یکی:
این هم قویه هم سرعت خوبی داره هم نسبتا دستش زیاد جلو میاد.
این دو تا زامبی مخصوص هستن که تو راه زیاد می بینی.
PS:
عکس ها متحرکن.
اینا ها در موردشون خوندم یکیشون 500 تا جون داشت یکیشون هم 190 بعد من چه جوری با یک اسنایپر که 12 damage داره باید ایناهارو بکشم؟نقل قول:
اون اولی که اگه سلاح سرد باشی و سرعت و Critical بالا نداشته باشی فاتحت خوندست و تسلیت میگم.ولی با سلاح گرم زود کشته میشه اگه سلاحت خوب باشه.
دومی هم که برا خودش یه پا جان سخته.هم سرعت خوبی نسبتا داره و هم قدرت زیاد و هم جون زیاد.فرار توصیه میشه.البته برای لول پایین.
من هر دو این ها رو با چند ضربه صلاح سرد می کشم.چون Critical زیاد دارم.
نمی شه مثل زامبی های معمولی از ضربه هاشون جا خالی داد؟نقل قول: