فکر نکنم مشکل از دستگاه باشه.احتمالا مشکل از dvd شماست.نقل قول:
Printable View
فکر نکنم مشکل از دستگاه باشه.احتمالا مشکل از dvd شماست.نقل قول:
یعنی دی وی دی کپی پخش میکنه؟آخه زنگ زدم نمایندگی طرف گفت مگه قراره پخش کنه؟نقل قول:
در ضمن 10 تا دی وی دی گذاشتم حتی دی وی دی اورجینال هم گذاشتم نخوند
طبق مشخصاتی که از دستگاه اعلام شده مشکلی با خوندن dvd نداره.در ضمن اورجینال و کپی نداره،اگه قراره dvd بخونه فرقی نمی کنه ارجینال باشه یا کپی.نقل قول:
منم همین بلوری پلیر رو دارم dvd راحت اجرا میکنهنقل قول:
ممنون از دوستان.خودش درست شد بردمش روی یه تلوزیون دیگه و اجرا شد بعد برگشتم رو همون تلوزیون هم اجرا شد حالا مشکل از کجا بود نمیدوم
با سلام من LED سامسونگ گرفتم اونم از نوع 3بعدی مدل 8880 سری 8 اما بلوری روش نبود و سینمای خانگی بود حالا چه مدلی از سامسونگ بگیرم که بلوری رو بخونه و 3بعدی نشون بده
همون مدل samsung BD-C6900 خوبه. همه این کارها رو میکنه بجز زیرنویس فارسی که مشکل دارهنقل قول:
اين مدل C6900 سامسونگ آيا فيلم بلوري هم روش ميدن يا نه؟
من احتمالاً يكي از همين مدل بگيرم، ديگه دارم تحقيقات نهايي رو انجام ميدم. در ضمن ميتونيد بگيد كه توي تهران از كجا اين پلير رو بخرم بهتره؟ منظورم اينه كه كدوم نايندگي رو پيشنهاد ميديد؟
راستي، الان تو بازار ايران، پاناسونيك Blu-Ray Player آورده يا نه؟
ممنون
منم این بلوری c6900 رو دارم همه چیش عالی فقط زیر نویس srt فارسی نمیخونه. ولی زیر نویس به زبانهای دیگه با همین فرمت srt رو میخونه. فقط بدیش همینه.
شما چند خريديد؟نقل قول:
چند وقت هست كه داريد؟
چند تا فيلم بلوري باهاش تماشا كردين؟ فيلم بلوري كپي هم باهاش ديديد؟
آيا مشكلي در اجراي فيلمهاي بلوري كپي داشتيد؟
بچه ها من چند مدل بلوری با قیمت مناسب در دسترسم هست.البته بدون گارانتی هست در بندرعباس.کدوم مدلش بهتره؟کلا استفاده از اینترنت و داشتن lan و وایرلس به نظرتون در ایران مهمه؟ چون سرعت پایینه میگم.کسی هم خواست پیغام بگذاره قیمت بدم.مدلها :
Panasonic : DMP-DB60
Panasonic DMP-DB45
Sony BDP-S370
Samsung BD-C5500
سلامنقل قول:
من یکی از اشناهامون این مدل رو خریدن بعد نیود البته این 3D هستش قیمت بانه حدود 400 بود
تاپیکش هم هست برو ببین در مورد اینترنتش
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=478421
این قیمتش چقدره؟
Sony BDP-S370
بنده خدا سرش کلاه گذاشتن که.الان فروشگاه چاره با گارانتی حافظ پخش 395 قیمت زدهنقل قول:
قیمتها را دقیق فردا میگیرم .حدود قیمت را گفت برای sony BDP-370 که lan داشت و wifi هم روش نوشته بود گفت 260هزار یا 270 هزار تومان در میاد میارزه؟کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=38149
البته تفاوت قیمت bd60 پاناسونیک با سایت چاره خیلی بود.گفت حدود290-300 در میاد.
نه بابا اینا حدود 10-12 ماه پیش گرفتندنقل قول:
خمش 260 تومن خیلی خوبه
260 پس خوبه؟ من داشتم ناز میکردم گفت تعداد بخری ارزونتر میدم یکم.بچه ها کسی نمی خواد پای ما هم ارزونتر در بیاد؟
سلام به همه دوستان.
من یه lx6500 3D LG خریدم که عینک مخصوصم داره اما شنیدم برای دیدن فیلم 3D باید از این یارو بلوری بخرم!!!!!
الان من برای دیدن یه فیلم 3D باید دقیقا چکار کنم؟ ممنون میشم اگه یکی به دادم برسه الان یک هفتس همه فک وفامیل به هر بهونه ای هر شب میان خونه ما فیلم 3D ببینن.کمکم کنین که دارم ضایع میشم
شما علاوه بر داشتن یه پلیر 3D باید سورس 3D یعنی یه فیلم بلوری سه بعدی هم داشته باشی + یه تلویزیون که قابلیت پخش 3D داشته باشه... اگه همه ی این ها جور هستن.... فیلم های Avatar و یا Resident evil نسخه های 3D دارن که رضایتت رو تامین می کنه...نقل قول:
با سلامنقل قول:
آقا ما بعد از این همه مدت گیر کردن بین خرید پلیر یا کیس (htpc) آخر نفهمیدیم کدوم یکی کیفیت بالاتری برای پخش فیلم داره. خودم به این نتیجه رسیده بودم که پردازنده هایی که اختصاصا برای پردازش تصویر و صدا در پلیرهای خوب ( در اینجا بلوری پلیر ) بکار میره، کیفیت تصویر و صدای بهتری نسبت به کامپیوتر داره. باز هم تاکید میکنم برای فیلم دیدن.
حالا با این پاسخ دوستمون دوباره گیج شدم. مگه نه اینکه کیفیت تصویر و صدا بستگی به چیپست یا پردازنده دستگاه داره؟ پس حالا چه فرقی میکنه اطلاعات از روی دیسک خونده بشه یا از روی هارد؟ اگر اطلاعات روی هارد یه ایمیج از بلوری باشه با همون حجم چه فرقی بین کیفیت تصویر و صدای پلیر و کیس وجود داره؟. خیلی از دوستان که هر دو رو امتحان کرده بودند از تصویر کامپیوتر زیاد تعریفی نکردند.
دوست عزیز سلام و ممنونم از راهنماییت. یه چندتا سوال دیکه هم داشتم
1. قیمت یه پلیر 3D خوب چنده؟ و مدلش چیه؟
3. قیمت فیلم های 3D حدود چنده و از کجا میتونم تهیه کنم؟
فیلم 3d رو از این سایت میتونید تهیه کنیدنقل قول:
[PHP]http://www.iran3dcenter.com[/PHP]
درود...نقل قول:
برای خرید یه پلیر خوب باید ببینی چه خواسته ای داری و اینکه چقدر می خوای پول بگذاری.... و چه برندی رو بیشتر دوست داری مضافا اینکه الان دقیق نمی دونم چه مدل هایی تو بازار هستند ولی مدتی پیش خبر داشتم که فیلیپس 7500 هستش که خوب اون موقع تحقیق کرده بودم مشخصات خوبی داشت و قیمتش هم به نسبت خوب بود 320 هزار تومن.
سلام و ممنون از راهنماییت دوست عزیز. من حدود 400 تومانی میتونم هزینه کنم. یه مدل ال جی BX580 دیدم جالب بود اما من زیاد تو نخ اینجورچیزا نیستم راستش من قصدم اینه که با LX6500 LG یه چندتایی فیلم 3d ببینم. الان من یه تلویزیون و 2 عینک مخصوص و جندتا فیلم 3d دارم و الان متوجه شدم یه پلیرم میخواد!!! الن بغییر این چیزا من برای دیدن فیلم 3d وسیله دیگه ای باید تهیه کنم یا نه؟
خواهش می کنم...والا در مورد برندهای کره ای کمتر اطلاعات دارم...در واقع زیاد دنبالش نبودم ولی با این بودجه...شما می تونید رو خرید یه دستگاه استاندارد و خوب حساب کنید...فقط قبل از خرید ریویوهای دستگاه و نقدهایی که ازش نوشته شده رو کامل بخونید تا بهترین انتخاب رو انجام بدین...در مورد سوال آخر هم باید بگم همون پنل 3D+ملزوماتی مثل مثل عینک و کیت های لازمه (تو هر برند یکم فرق داره)+بلوری پلیر با قابلیت 3D+فیلم 3D چیز خاص دیگه ی لازم نیست.نقل قول:
سلام دوستان.
میشه لطف کنین و در مورد این مدل نظرتونو بگین؟
Panasonic DMP-BDT300
اگر کسی قیمت رو هم داره ممنون میشم که اطلاع بدین.
با تشکر
برای خرید فیلم های سه بعدی بلو-ری Blu-ray 3D آدرس دقیق تر اگر بخواهید باید به لینک زیر مراجعه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای خرید فیلم های سه بعدی بلو-ری Blu-ray 3D آدرس دقیق تر اگر بخواهید باید به لینک زیر مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گل من فقط برا دیدن فیلم های 3 بعدی میخوام ایا واقعا فیلم 3 بعدی بلوری دیدن با دیسک بلوری با ریختن روی فلش و دیدن فرق میکنه ؟
ایا دیسک های بلوری زیر نویس فارسی رو ساپورت میکنه یا خیر ؟
میخوام بلوری بخرم باید به چه مشخصاتی توجه کنم ؟ مثلا خروجی hdmi داشته باشه.. دیگه چی؟:n12:
بله کیفیت فیلم با کیفیت اصلی با فایل های ریپ شده که روی فلش میریزن فرق می کنه.نقل قول:
سه بعدی با زیرنویس فارسی هم هست منتها دیگه کیفیت اصلی دیسک نیست و باز یک مرحله ریپ میشه ولی باز هم کیفیتش از فایل های ریپ شده ای که روی فلش میریزن خیلی بیشتره.
خروجی HDMI که همه بلوری پلیرها دارن.شما فقط هر دستگاهی میخری دستگاه جدید بخر مثلا نری مدل 2 سال قبل بخری.
عزیز همه دستگاه های الان زیر نویس فارسی رو ساپورت میکنه همون فرمت srtنقل قول:
این جملت نمیدونم سوالیه یا خبریه.نقل قول:
در هر صورت زیرنویس srt زیرنویسی نیست که تو هر دستگاهی پخش بشه.
عزیز سوالی هست...نقل قول:
چطوری بفهمم فرمت رو پشتیبانی میکنه یا نه ؟ ایا تو مشخصات حتما نوشته شده ؟ دیگه به چی باید توجه کنم
نه تو مشخصات نوشته نشده بهترین کار اینه که یه فیلم با زیرنویس فارسی srt با خودت ببری و هر پلیری که مد نظرت هست تو نمایندگیش تست کنی.نقل قول: