میشه میزان امتیاز دهی رو عوض کنیم؟
Printable View
میشه میزان امتیاز دهی رو عوض کنیم؟
عزیز من مسابقه فقط لول دیزاین هست شما چرا می خوای همه چیز رو عوض کنی.
فرض کن شما تو یک شرکت بازی سازی کار می کنی و مسئول بخش طراحی مرحله هستی . تنها قسمتی که باید روش کار کنی و خوب از آب در بیاری بخش شماست وفقط چنین وظیفه ای داری.
آخه به طور مثال امتیازی که برای کشتن دشمنا گذاشته شده 100 ولی امتیاز سکه 10!
مثلا من میخوام یه مکانی رو بسازم که توش باید از این دشمنا بگذری و به سکه ها برسی در حالی که ارزش کشتن دشمنا بیشتر از سکه هاست. یعنی انگیزه ای واسه جمع آوری سکه باقی نمیمونه:41: .
البته با این حال بازم افرادی هم هستن که میخوان هم تموم دشمنا رو بکشن هم تموم سکه هارو بخورند.
در هر صورت چون شما میفرمایید ما حرفی نداریم
نمیشه که خودمون چیز بهش اضافه کنیم. اگه یه نفر اومد مکس پین کرد توش چی کار میخوای بکنی؟؟؟؟؟؟؟
با شرایط مسابقه برابر باشه.:31:
آقا من که نگفتم میخوام یه چیزی بهش اضافه کنم.
من گفتم میزان امتیازدهی رو عوض کنم اونم که گفتن نمیشه ما هم قبول کردیم رفت
اقا من نمیتونم باشم دیگه تو مسابقه
دو تا سوال.
می شه اون دشمنه قهوهای که هی چپ و راست می کنه رو تغییر بدیم که مثلا فقط به طرف راست بره با سرعتی که ما مبی خواهیم؟
می شه کدی نوشت که مثلا طرف به جایی رسید اون وقت تازه جلوتر دشمن تولید بشه؟
خوب الان فهمیدم چی می خوای . تو شرکت های بازی سازی اگه به همچین مشکلی برخورد کنند احتمالا دو راه دارند :نقل قول:
آخه به طور مثال امتیازی که برای کشتن دشمنا گذاشته شده 100 ولی امتیاز سکه 10!
مثلا من میخوام یه مکانی رو بسازم که توش باید از این دشمنا بگذری و به سکه ها برسی در حالی که ارزش کشتن دشمنا بیشتر از سکه هاست. یعنی انگیزه ای واسه جمع آوری سکه باقی نمیمونه .
البته با این حال بازم افرادی هم هستن که میخوان هم تموم دشمنا رو بکشن هم تموم سکه هارو بخورند.
در هر صورت چون شما میفرمایید ما حرفی نداریم
1- اینکه شما بر همین اساس مرحله رو بچینی که دشمنها از اهمیت بالاتری برخوردار باشند و کشتنشون سخت تر باشه. شاید گیم پلی دیزاینر بازی یک چیزی دیده ( مثلا اون دکمه p که می تونی بزاری و یکدفعه بهت 15 تا بلوک را سکه کنه) که امتیازها رو اینطور گذاشته یا هدف بازی اهمیت دادن ویژه ای به دشمنها بوده
2- این مسئله رو با گیم پلی دیزاینر مطرح می کنی و اون می سنجه می بینی مثلا می شه امتیاز ها رو دستکاری کرد.
البته اینها که برات گفتم مثال بود. اگه دوست داشتی می تونی امتیاز دشمنا رو 20 کنی و سکه رو 10 . به هر حال دشمنا باید امتیاز بیشتری داشته باشند.
-------------------------------------------------
می تونی کاری کنی که به یک طرف فقط بره تو ماریو اصلی هم همینطور و همه در جهت چپ حرکت می کنند ولی سرعتشون رو عوض نکن .نقل قول:
دو تا سوال.
می شه اون دشمنه قهوهای که هی چپ و راست می کنه رو تغییر بدیم که مثلا فقط به طرف راست بره با سرعتی که ما مبی خواهیم؟
می شه کدی نوشت که مثلا طرف به جایی رسید اون وقت تازه جلوتر دشمن تولید بشه؟
تولید دشمن رو هم نمی شه چون که ماریو همچین سبکی نداره که دشمن تازه تولید بشه . بلکه باید از قبل تو محیط کاشته شده باشند.
اینطوری اگه پیش برید کلا سبک بازی رو عوض می کنید. خواهشا غیر از مواردی که گفتم تو گیم پلی تغییر دیگه ای ایجاد نکنید.
فقط رو طراحی مرحله تمرکز کنید.
بعضی اسپرایتا هستن که آبجکت ندارن
اونا چی می شن؟
منظورم اینه که لازمه براشون آبجکت بسازیم یا این که اصلا اجازه ی این کار رو نداریم؟
یه پیشنهاد دارم
البته اگه همه موافقن:10:
همه به نظر من کاری کنیم که اگه همه ی سکه ها خورده نشه مرحله رد نشه
نظرتون چیه:21:؟
نههههههههههههنقل قول:
ما جز روم ساختن کار دیگه ای نمی تونیم بکنیم؟
منظورم از "همه" این بود که اگه Prince_of_persia هم قبول کنه اون وقت
حالا مگه نظر بدیه؟ که این جوری نه:19: میگی
یک سوال ما ایرانی چرا عادت داریم بازیها رو سخت بسازیم. بازیهای ایرانی رو نگاه کنید بعضی هاش اینقدر سخته که یک مرحله هم نمی شه توش جلو رفت. بازی قشنگ این نیست که اینقدر سخت باشه که پدر بازیکن رو در بیاره اونی هست که بالانس خوبی داشته باشه و سختی اش متناسب باشه.نقل قول:
منظورم از "همه" این بود که اگه Prince_of_persia هم قبول کنه اون وقت
حالا مگه نظر بدیه؟ که این جوری نه میگی
اون اسپرایت ها هم که می گی یکسری اسپرایت ها یوشی و متال ماریو و لیوجی هست با اونها کاری نداشته باشید .
لطفا زمان "دقیق" پایان مسابقه رو اعلام کنید
فردا تا ساعت 9 شب آخرین مهلت ارسال هست.
بعد از اینکه کارتون تموم شد . فایل اجراییش رو همین جا تو تاپیک بزارید و سورس رو هم برای من بفرستید .
مهلت هم که گفتم تا فردا شب ساعت 9 هست.
دو سه نفر این چند وقته تو تاپیک فعال بودند . امیدوارم همه مرحله هاشون رو ساخته باشند و اینطور نباشه که فقط 3 تا کار پایانی داشته باشیم.
یک گزینه دیگر هم به جوایز اضافه شد : موتور udk به همراه آموزش های ویدیویی و یونیتی 3 به همراه example های سایت و آموزش ها
اینم فایل EXE:
کد:http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://kianel.persiangig.com/Mario%20by%20KEB.zip
خیلی خوبه فقط من یه جا گیر کردم ! نو مرحله دوم یه بلندی هست که هرچی میپرسم نمیرسه ! چیکار باید کرد اون قسمت رو ؟نقل قول:
سلام
خوب کار من تموم شد ... فایل اجرایی :
کد:http://www.4shared.com/file/JTUhy9bq/AMIR_REZAs_mario_game.html
خوبه ولی کاشکی این دوربینشو درست میکردی
چون جلو آدم دیده نمیشه(KEB)
خیلی خوب شده آفرین.نقل قول:
امیر رضا جان کار شما هم خوب شده . جالبی طراحی مرحله اینه که می شه خلاقیت و طرز تفکر سازندگان رو در اون دید.
باید اون سبزه ها رو بگیری بری بالا.نقل قول:
خیلی خوبه فقط من یه جا گیر کردم ! نو مرحله دوم یه بلندی هست که هرچی میپرسم نمیرسه ! چیکار باید کرد اون قسمت رو ؟
-----------------------
دوستان دقت کنند :
این تیکه سبزه ها که ازش می شه بالا رفت مثل اینکه اسپرایت رو اشتباهی می یاره تو رویداد step ماریو و اکشن change sprite اون رو به اسپرایت ماریو تغییر بدید. البته این طور مشکلات مربوط به سورس تاثیری توی کار نداره و ملاک قضاوت فقط طراحی مرحله شماست.
در خطاب به آقای Prince_of_persia
شما گفتین که می شه تو دوربین تغییرات ایجاد کرد
پس میشه من یه تنظیماتی برای دوربین تو آبجکت World براش قائل بشم؟
من منظورم تغییر در فاصله کاراکتر با انتهای دید بود که شما گفتید کمه و من قبول کردم.نقل قول:
در خطاب به آقای Prince_of_persia
شما گفتین که می شه تو دوربین تغییرات ایجاد کرد
پس میشه من یه تنظیماتی برای دوربین تو آبجکت World براش قائل بشم؟
اگه دوست دارید می تونید تنظیمات آبجکت رو عوض کنید ولی تاثیری در قضاوت نداره و ملاک طراحی مرحله است.
البته درسته ملاک فقط طراحی مرحله است
ولی باید دوربین یه جوری در نواحی مختلف به خصوص موقع بالا و پایین اومدن دنبال آبجکت بره که به شانس بستگی نداشته باشه بلکه به مهارت فرد در کنترل کاراکتر بستگی داشته باشه.
خوب کاشته شده باشه ولی ثابت باشه و وقتی طرف به جایی رسید اون دشمنه که بیرون صفحه است و تو دید نیست راه بیفته.نقل قول:
تولید دشمن رو هم نمی شه چون که ماریو همچین سبکی نداره که دشمن تازه تولید بشه . بلکه باید از قبل تو محیط کاشته شده باشند.
این قبوله دیگه؟
دیگه سبک ماریو بر همین اصله دیگه...
اگه این طوری نبود که همه دشمنای ماریو تا ما بهش نرسیدیم می افتادن تو چاله....
مال امیر رضا هم تموم کردم . میشه مقایسه انجام داد بین کارها ؟ اگر آره به نظر من مال امیر رضا یکم دقیق تر بود .
یه سوال ! من زیاد در جریان نیستم شرکت کننده ها می تونستند موسیقی بازی رو عوض کنن ؟
میگم مشکلی تو دانلود که ندارین
منظورم اینه که اگه حجم بازی از 3,2 مگ بیشتر شد میتونین دانلود کنین دیگه(Prince_of_Persia)
پس قضیه اینه . باشه اشکالی نداره .نقل قول:
خوب کاشته شده باشه ولی ثابت باشه و وقتی طرف به جایی رسید اون دشمنه که بیرون صفحه است و تو دید نیست راه بیفته.
این قبوله دیگه؟
دیگه سبک ماریو بر همین اصله دیگه...
اگه این طوری نبود که همه دشمنای ماریو تا ما بهش نرسیدیم می افتادن تو چاله....
انتخاب موسیقی هر مرحله با خود شرکت کننده ها بود و می تونستند از بین چند موسیقی ماریو که من تو سورس گذاشته بودند انتخاب کنند.نقل قول:
مال امیر رضا هم تموم کردم . میشه مقایسه انجام داد بین کارها ؟ اگر آره به نظر من مال امیر رضا یکم دقیق تر بود .
یه سوال ! من زیاد در جریان نیستم شرکت کننده ها می تونستند موسیقی بازی رو عوض کنن ؟
نه مشکلی نیست. البته سورس رو باید به من بدی و اجراییش رو اینجا بزاری . سورس هم فکر نکنم 500 کیلو بایت بیشتر بشه . مگه اینکه آلبوم خواجه امیری به جای موزیک بازی گذاشته باشی :31:نقل قول:
میگم مشکلی تو دانلود که ندارین
منظورم اینه که اگه حجم بازی از 3,2 مگ بیشتر شد میتونین دانلود کنین دیگه(Prince_of_Persia)
من بازي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو به دقت برسي كردم .
خوب انتظار داشتم خيلي قوي تر از اين حرفا كار ميشد كه نشد :41: اما تو اين وقت و زمان محدود خروجي قابل توجه ي بيرون دادين كه جاي عرض خسته نباشيد داره :11:
راستي يه دست بوسم براي پرنس جون ( با عرض ادب و احترام - بوس )
راستي يادتونه گفتم مسابقه تموم شد يه تك مرحله ميدم تا كلي نكته از توش ياد بگيرين - اينم لينكش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
95 درصد گرافيك طراحي خودمه و صدا ها هم بعضي هاش ركورد هاي خودمه كل برنامه نويسيشم از خودمه
منتظر كار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستيم (برنده مسابقه قبلي :21:)
به نظر من که خوب بود فقط زیاد طراحی مرحله رو جدی نمی گیرند اگه به نظر من وقت بیشتری می ذاشتند کارهای خیلی بهتری می شدند.نقل قول:
من بازي keb و امير رضا رو به دقت برسي كردم .
خوب انتظار داشتم خيلي قوي تر از اين حرفا كار ميشد كه نشد اما تو اين وقت و زمان محدود خروجي قابل توجه ي بيرون دادين كه جاي عرض خسته نباشيد داره
راستي يه دست بوسم براي پرنس جون ( با عرض ادب و احترام - بوس )
راستي يادتونه گفتم مسابقه تموم شد يه تك مرحله ميدم تا كلي نكته از توش ياد بگيرين - اينم لينكش
مخلصیم احسان جان عرض ادب :40:
ممنون از اینکه بازی خیلی خوب سندباد رو گذاشتی برای آموزش.
اینم مرحله ها من . البته من جز مسابقه نیستم. شرمنده بیشتر از 3 مرحله حوصله و وقت نداشتم. امیدوارم خوشتون بیاد.
راستی بعد از اینکه همه کارها فرستاده شد هر بازی رو تجزیه تحلیل و یک کالبد شکافی اساسی می کنم .برنده فردا شب اعلام می شود. راستی هر کس خواست می تونه نظرش رو راجع به بقیه کارها بگه حتی شرکت کنندگان. امتیاز هر برای هر مرحله بدین بد نیست از 5 امتیاز.
نقل قول:
کد:http://gamemakerfarsi.persiangig.com/mario.zip
مال مهدیار هم تموم کردم . تو 2 تای قبلی گاهی اعصاب آدم خورد میشد و احساس یه بازی کامل رو نمی تونست منتقل کنه اما مال آقا مهدیار رو که بازی میکردم یادم رفته بود دارم برای تست و نظر دادن بازی میکنم بیشتر حواسم رفته بود رو خود بازی . امتیاز اگه بخوام بدم مال keb امتیاز 2 از 5 مال امیر رضا 2.5 از 5 و مال مهدیار هم 4.5 از 5 ...
از بدقولی خیلی بدم میاد واقعا شرمم میاد اعتراف کنم ولی با کمال بدبختی اعلام میکنم که این هفته سیستم نداشتم درنتیجه حتی شروع نکردم به ساخت بازی و تا همین دیروز صبر کردم شاید دری به تخته ای بخوره و من بتونم برم سر ساخت بازی اما نشد.نقل قول:
دلیل تراشی هم عذر بدتر از گناهه در هرحال!
شرمنده ام!
اینم مال من
بالاخره تمومش کردم(در آخرین لحظات)
خودتون موقع کپی کردن این [URL ] هارو از اولو آخرش حذف کنین تا آدرس درست شه
------------------------------------------------------
اگه میخواین بازی آسون بشه با F5 و F6 سیو و لود کنید
ولی بهتره مردونه ردش کنین
از این جور بلاهایی که خیلی وقتها که کار دارم سر منم می یاد. اشکال نداره فکرش رو نکنید.نقل قول:
از بدقولی خیلی بدم میاد واقعا شرمم میاد اعتراف کنم ولی با کمال بدبختی اعلام میکنم که این هفته سیستم نداشتم درنتیجه حتی شروع نکردم به ساخت بازی و تا همین دیروز صبر کردم شاید دری به تخته ای بخوره و من بتونم برم سر ساخت بازی اما نشد.
دلیل تراشی هم عذر بدتر از گناهه در هرحال!
شرمنده ام!
خیلی خوبه می رم که تستش کنم.نقل قول:
اینم مال من
بالاخره تمومش کردم(در آخرین لحظات)
خودتون موقع کپی کردن این [URL ] هارو از اولو آخرش حذف کنین تا آدرس درست شه
------------------------------------------------------
اگه میخواین بازی آسون بشه با F5 و F6 سیو و لود کنید
ولی بهتره مردونه ردش کنین
----------------------------
پس کار بقیه کجاست ؟!!!:19:
من الان می فرستم.
مال منم اماده شد :20:
f5 , f8 هم براست.کد:http://wolf144grz.persiangig.com/mario-MARTIN-e-c.zip
خیلی قشنگ کار کرده بودی . اون قسمتی که وقتی میپریدی رو اون دستگاهه به جای سکه بهت گل میداد خیلی جالب بود :31: موسیقی ها هم خیلی مناسب انتخاب کرده بودی . امتیاز اگه بخوام بدم امتیاز 4.8 میدم ...نقل قول:
این امکان سیو و لود هم جالب بود چون بعضی قسمت هاش تو مرحله آخر لازم بود چندین بار بری تا قلقش بیاد دستت . مخصوصا اون قسمتی که 6 تا ماهی باهم بالا پایین میرفتن . ..
سیو و لود تو همه کارها هست . خاصیت پیش فرض گیم میکر هست. با دکمه f5 و f6نقل قول:
خیلی قشنگ کار کرده بودی . اون قسمتی که وقتی میپریدی رو اون دستگاهه به جای سکه بهت گل میداد خیلی جالب بود موسیقی ها هم خیلی مناسب انتخاب کرده بودی . امتیاز اگه بخوام بدم امتیاز 4.8 میدم ...
این امکان سیو و لود هم جالب بود چون بعضی قسمت هاش تو مرحله آخر لازم بود چندین بار بری تا قلقش بیاد دستت . مخصوصا اون قسمتی که 6 تا ماهی باهم بالا پایین میرفتن . ..
جالبه من نمیدونستم . راستی مال آقا MARTIN مرحله سومش مشکل داره ارور میده ! اما تا اینجا که بازی کردم خوشم اومد یکم با بقیه فرق داشت از نظر سرعت و اندازه تصویر ...
سلام.
از این که بازی منو امتحان کردی ازت ممنونم.
الان اگزش و تست می کنم.