سلام اطلاعات کاملی در مورد امریه میخواستم
کلا یعنی چی ؟ چطور میشه امریه گرفت ؟ و به کدوم سازمانها
ممنون
Printable View
سلام اطلاعات کاملی در مورد امریه میخواستم
کلا یعنی چی ؟ چطور میشه امریه گرفت ؟ و به کدوم سازمانها
ممنون
من نمیدانم برای چی باید به دولت و نظام بیگاری داد الان دیگه اکثر کشورهای دنیا سربازی اجباری رو برداشتن اما در این کشور بازم این میراث رضاخانی همچنان پابرجاست . نمیدانم چرا ما پسرها اینقدر بدبختیم که اجازه می دهیم به ما یک مشت انسانهایی که تابع نفس خود هستند زور بگن . ما گناهمون چی بوده که پسر به دنیا آمدیم ؟ ما باید تاوان چی رو بدیم ؟ برای چی باید بهترین زمان عمرمون رو این طوری با خم و راست شدن پیش یک سری آدم که گوسفند از اونها باهوشتره حروم کنیم ؟ این اختلاف درجات بین تحصیل کرده ها و نکرده ها برای چیه ؟ احمق ها استناد می کنند به آیه قرآن و می گویند " آیا آنها که می دانند با آنها که نمی دانند یکی هستند ؟ " در صورتیکه قضاوت کردن در مورد آنهایی که نمی دانند با آنها که می دانند فقط کاره خداست نه خلق خدا , خلق خدا از کجا بداند چه کسی می داند و چه کسی نمی داند . آیا مدارک دانشگاهی که دیگه به عنوان کاغذ پاره شناخته می شوند و در بازار خرید و فروش می شوند می تواند ملاک دانستن و ندانستن باشد ؟ و هزار و یک سوال دیگه که هنوز جوابش برای من مشخص نشده . مهمترین و بزرگترین علتی که می تونه برای ابقا کردن سربازی مطرح باشه اینه که با برداشتن سربازی خیلی از آقایون از کار بیکار می شوند و دیگه فقط باید در محل کار خودشون پشه کیش کنند اینه که براشون خیلی زور داره که سربازی رو حذف کنند , واقعا مخم سوت می کشه که به خاطر اینکه تن به سربازی اجباری نمی دهم و زیر بار خفت نمی روم از ابتدایی ترین حقوق انسانی محروم هستم , دعا می کنم خدا خودش نجاتمون بده
بله دوستان من مشمول غایب دیپلم هستم . و تا الان نتونستم خودمو قانع کنم برم سربازی چون اصلا هیچ دلیل قانع کننده ای برای رفتن به سربازی پیدا نمی کنم . من در مورد مخالفت با سربازی چند تا وبلاگ پیدا کردم که امیدوارم روز به روز این وبلاگ ها گسترش پیدا کنه
کد:
margbarsarbazy.blogfa.com
کد:
sarbazanghayeb.blogfa.com
کد:
sarbazyy.blogfa.com
الان فقط تا اونجایی که من میدونم تو آمریکا خدمت سربازی اجباری نیست و به داوطلبان خدمت در ارتش مث یه کارمند عادی حقوق میدن. ولی تو خیلی از کشورهای دیگه (من جمله کشورهای اروپایی) خدمت سربازی اجباریه.نقل قول:
الان دیگه اکثر کشورهای دنیا سربازی اجباری رو برداشتن اما در این کشور بازم این میراث رضاخانی همچنان پابرجاست .
سلامنقل قول:
دوست عزیز فرمایش شما متین
ولی خب به نظرم این راهش نیست
یعنی تو این شرایط فقط خود شما ضرر میکنید
استرس و فشارهای روحی از یک طرف
از طرف دیگه هم به قول خودتون محروم بودن از ابتدایی ترین حقوق انسانی
من هم با سربازی به این شکل مشکل دارم چون واقعا هیچ ارتباطی با خدمت کردن به کشورم نداره!!
ولی خب در حال حاظر چاره ای نیست متاسفانه:19:
و با سربازی نرفتن و غیبت خوردن هیچ چیزی حل نمیشه:41:
سلام
من دو سه تا سوال داشتم :
1) توی برگه ارائه به خدمتم که دانشگاه به عنوان گواهی موقت بهم داده تاریخ 15/6/89 خورده همین میشه تاریخ فارغ التحصیلی ام؟
2) هنوز مهلت اعزام برای ارسال دفتر چه همون 6 ماهه ست؟ یعنی من تا 15/12 باید دفترچه ام پست شده باشه؟
3) قبل از ارسال دفترچه چه کارایی باید بکنم و این کارا چقدر طول میکشه؟؟
و آخریش که خیلی مهمه برام
4) من اگه حدود اسفند دفترچه ام رو بفرستم با مدرک لیسانس نرم افزار حدودا چه ماهی اعزام میشم؟؟
ممنون
1- آرهنقل قول:
2- آره
3- یکی زدن واکسنهای مننژیت و دوگانه است. یکی پر کردن برگه های مورد نیاز که تو دفترچه ی سربازیه. کپی شناسنامه و کارت ملی و عکس 2*3 تمام رخ با زمینه سفید به مقدار لازم:31: (بیشتر از 3 چهار تا احتیاج نمیشه)
4- تو دفترچه نوشته. دقیقشو نمیدونم ولی احتمالا میفته برای مرداد.
حذف..........................
ممنون
می شه بگی تو دفترچه چی نوشته؟؟ یعنی بازه تعیین کرده یا مثلا چجوریاس؟؟؟نقل قول:
تو دفترچه نوشته. دقیقشو نمیدونم ولی احتمالا میفته برای مرداد.
اگه دفترچه رو بفرستی بعد 1 - 2 ماه یه برگه میاد به ادرسی که دادی و زمان اعزام مشخص میشه و بعد 1 ماه دیگه باز یه نامه میاد که توش یه کد هست که اون کد مشخص میکنه که به کجا افتادینقل قول:
نوشته اگه فارغ التحصیل خرداد باشی یا بهمن، چه زمانی اعزام میشی. (بسته به مدرکت) (فکر کنم ترم خرداد، بهمن ماه اعزام میشن و فارغ التحصیلای بهمن، مردادماه اعزام میشن)نقل قول:
دفترچه سربازی تو هر اداره ی پلیس +10 به راحتی و با پرداخت 500 تومن قابل خریداریه. بالاخره که باید این دفترچه رو بخری و پست کنی. خب یکم زودتر برو بگیر و مطالعه کن. همه ی شبهه ها و سوالات توش پاسخ داده شده و از این لحاظ جامع هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون نیروی مسلح
بدون خدمت وظیفه
در صدد حذف خدمت وظیفه در ۳ سال آینده
دارای خدمت وظیفه عمومی
بدون اطلاعات
بچه ها خواهشا یه راه برای نجات من از خدمت وظیفه عمومی پیشنهاد کنید
من بیماری خاصی ندارم که مشمول معافیت دائم بشه
قابل تحمل ترین آسیب جسمی که می تونم به خودم بزنم تا معاف بشم چیه ؟
خواهش می کنم این سوالو شوخی نگیرید چون من دیگه بیش از این نمی تونم صبر کنم . هر کاری که میخوام بکنم گیره کارت معافیت یا پایان خدمت هستم واقعا یک معضلی شده برام گرفتن این کارت
ممنون از راهنمایی
اگر کارت معافیت پزشکی داشته باشی ممکنه نتونی بعضی جاها استخدام بشی.نقل قول:
سلامنقل قول:
من متکی به توانمندیهای خودم هستم نه هیچ کس و جای دیگه
همچین کاری کمی غیر ممکنه چوننقل قول:
خواهش می کنم این سوالو شوخی نگیرید چون من دیگه بیش از این نمی تونم صبر کنم . هر کاری که میخوام بکنم گیره کارت معافیت یا پایان خدمت هستم واقعا یک معضلی شده برام گرفتن این کارت
ممنون از راهنمایی
اول خودشون میفهمن در این صورت باز برات بد میشه...چون به کمسیون پزسکی میبرنت و اونجا
د رمورد موردی که به وجود اومده بررسی میشه
دوما دیگه باید طوری اسیب برسونی که یکی از اعضای بدنت اسیب ببینه..
از اعضای داخلی...اعمالی مثل شکستگی و حاد تر همچین مورد خاصی نیستند.
یه مقدار غیر عاقلانس ولی اگه انگشت اشارتو دوتا از بنداش قطع بشه معافی.:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
همچنین میتونی خودتو به دیوونگی بزنی البته اگه بتونی از تستایی که ازت میگیرن سربلند بیرون بیای.:31: من شنیدم یه نفر با همین ترفند معاف شده البته شایدم جوک بوده و من باور کردم.:31:
[PHP]بچه ها خواهشا یه راه برای نجات من از خدمت وظیفه عمومی پیشنهاد کنید
خواهش می کنم این سوالو شوخی نگیرید چون من دیگه بیش از این نمی تونم صبر کنم . هر کاری که میخوام بکنم گیره کارت معافیت یا پایان خدمت هستم واقعا یک معضلی شده برام گرفتن این کارت [/PHP]
داداش برو خدمت کن من 1 ماه نیست که تموم کردم ولی واقعا ادم اونجا خیلی چیزها یاد میگیره و خیلی براش خوبه!
من قبل خدمت هم دوست داشتم برم. نه اینکه عشق نظام باشم هاا خداییش سخرتین سختیهارو توی نیروی ارتش کشیدم اونم منطقه محروم ولی عشق و حالشو هم کردیم مثلا کل خدمتم گوشیم همرام بود اولش گوشی ساده ولی بعد با کامل تجهیزات. باور میکنی شبها مینشستم با موبال تو یاهو چت میکردم اصلا یه کارهای کردیم که قابل باور نیست ولی شده.ولی اینم بگم خیلی هم تو سرمون زدن نه اینکه بزنن هاا آزار روحی و روانی زیاد داشتیم بخصوص آخراش که ادمو دیوونه میکنه .من که 2 ماه اضافه سنواتی هم کشیدم نزدیک بوئ فراری بشم خیلی زور زدم 1 ماهشو بخشیدن .بگذریم .ولی خیلی روم تاثیر گذاشته.هم تفریعه هم امتحان.خلاصه دلتو بزن به دریا بی خیال همه چیز.برو دفتر چه رو بگیر پر کن. موفق باشی
نقل قول:
بستگی به این داره که برای گرفتن معافیت تا چه حد بخوای خودتو درگیر کنی یا به عبارت دیگه حاضری دست به چه کارایی بزنی.
اگه میتونی خودتو به افسردگیه شدید بزنی و تحت نظر دکتر اعصاب و روان قرار بگیری و نسخه جمع کنی و خلاصه کلی فیلم بازی کنی و نقش آدمای کمی تا قسمتی روانی رو در بیاری این کارو بکن.و تو کمیسیون پزشکی از علاقت به خود کشی و دیگر کشی و این جور مسائل حرف بزنی. :21:
به بیماری های پوستی هم معمولا خیلی حساسیت نشون میدن چون واگیر داره و معمولا با درصد بالا معافت میکن.اینکه چه جوری برای خودت یه بیماریه پوستی دست وپا کنی هم اگه خواستی خصوصی بهت میگم.:46:
راه های دیگه ای هم هست که بعد از اعزام تو دورهء آموزشی میتونی انجام بدی.مثلا از اولین روزی که وارد پادگان میشی با همه درگیر بشی.یعنی هر کی و هر چی رو بزنی و داغون کنی و کلا هر روز یگانتو بریزی به هم به طوری که دیگه نتونن تحملت کنن.از هم خدمتی هات تا فرماندتون .خلاصه هر روز باید درگیر بشی اونم اساسی نه زرگری.تو همون آموزشی معافت میکنن.:27:
یا اینکه از اولین شب آموزشی خودتو بزنی به تکرر ادرار و هر شب گلاب به روت جاتو خیس کنی و این کارو تا 20 روز انجام بدی وکل اون 20 روز رو تو تخت خودت بخوابی بدون اینکه تشکت رو عوض کنی و خلاصه برات مهم نباشه تو چه وضعیتی سر میکنی.:2:شک نکن معافت میکنن.(البته بازم میگم دوست عزیز باید ببینی برای معافیت تا کجا میتونی جلو بری)
دیگه بسته به خلق و خو و روحیت و تواناییت انتخاب با خودت.:5:
در ضمن کتابی هم هست در مورد قوانین خدمت وظیفهء عمومی که توش کاملا در مورد انواع بیماریها و معافیت ها توضیح داده حتما بگیر بخون.
موفق باشی.:12:
نه عزیز من چی چی رو براش خوبه و خیلی چیزا یاد میگیره. من هر چی بلد بودم هم یادم رفت. 21 ماه خدمت کردم(با سه ماه سنواتی). اصلا هم تفریح و امتحان نیست. فقط دو سال از شیرین ترین دوران زندگی به باد فنا میره و بس. اصلا هم خاطرات شیرین نداره. قشنگترین دوران زندگیم دوران دانشگاه بود و گندترینش دوسال خدمت. :41::19:نقل قول:
جناب Include...
شما الان سالمی قدر سلامتی رو نمیدونی...
مطمئن باش اگر آسیبی به خودت برسونی پشیمون میشی.. هیچ چیز جای سلامتی رو نمیگیره.
با سلام
دوستان من تک پسر هستم
پدرم هم زیر 60 و 58 سال هست
یه خواهر هم دارم که شهرستان دیگه دانشجوس
راهی برای معافیت ندارم؟ :41:
شما نامه از ثبت و احوال بگیر که سرپرست خانواده ای اون ببر نظام وظیفه اگه در حال خدمت هستی نامه بهت میدن واسه جایی که خدمت میکنی ترخیصت کنند وگر نه همونجا مدارکتو میفرستن واسه معافی!نقل قول:
سلامنقل قول:
شما اگه بتونی ثابت کنی که پدرتون بیمار هستن میتونی با وجود اینکه سنشون 59 سال تمام نیست ، معافی بگیری
+
برای کفالت در حالت عادی باید سن پدرتون را + 59 کنید (یعنی اگه مثلا پدرتون متولد سال 32 هستن ، شما سال 91 شرایط کفالت شامل حالتون میشه)
با سلامنقل قول:
ممنون
نه هنوز که سربازی نرفتم
اما مشمول هستما 0- منتظرم تا جواب تاریخش بیاد
---
آخه چطوری نامه بگیرم که سرپرست خانواده هستم؟! پدرم که هست و سنش هم بالای 59 نیست
میشه بیشتر راهنمایی کنی ببینم از چه قراره
با سلامنقل قول:
ممنون
سن رو حساب که کردم دیدم سال 96 شرایطش رو دارم :31:
من هم نزدیک 1 ماهی است خدمت رو تموم کردم و باید بگم خدمت انوع مختلف داره از راحت به سخت)
سپاه.....نیروی انتظامی...راهنمایی ورانندگی...ارتش...
سخترین جای سپاه از بهترین جای ارتش راحتتره...
خودم تو ارتش بودم توی تیپ زرهی پیاده...فرمانده خمپاره انداز بودم عذر می خوام ولی دهنم سرویس شد...
13 ماه کسری اوردم و بعد 5 ماه رها شدم از ارتش...
خدمت خوبی هایی داره ...مثلا من با سلاح های..
ژ3
کلاشینکف..
گرینف..
ار پی چی 7
خمپاره 81 م م
نارنجک..
تیربار...
تیراندازی کردم که در نوع خودش با حال بود....
اما این خدمت منو از زندگی عقب گذاشت فراموش شدم خفن حالا خوبه 5 ماه بود زیاد بود چی میشد..
بزرگترین بدی خدمت اینه که ادم فراموش میشه.....من دوست دخترم رو از دست دادم افسردگی و خلی چیزهای دیگه که
شاید جا واسه نوشتن تو تاپیک واسش نباشه....هی روزگار...همه اینها رو ارتش سر من اورد..
دوست من سرپرست خانواده بودن موقعی از طرف سپد احوال شهرتون تایید میشه که شمانقل قول:
با سلام
ممنون
نه هنوز که سربازی نرفتم
اما مشمول هستما 0- منتظرم تا جواب تاریخش بیاد
---
آخه چطوری نامه بگیرم که سرپرست خانواده هستم؟! پدرم که هست و سنش هم بالای 59 نیست
میشه بیشتر راهنمایی کنی ببینم از چه قراره
کلیه دارایی های خانواده رو به نامت بکنی و از کارافتادگی پدرتون تایید بشه...
این یک راهه که می تونی معاف بشی...
و اگر سن پدرتون بالای 59 بود الان معاف بودید....من هم تک پسرم و پدرم 55 سال سن داره..
خدا همشون رو حفظ کنه.
سلام دوستان به این سر بزنید و جواب بدین ممنون میشم
: خدمت وظیفه و کنکور کارشناسی ارشد من :::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=451536
واقعا ارزش داره به خاطر سربازی ادم به خودش صدمه برنه؟؟؟!!!نقل قول:
ممنون از راهنمایی
راه های زیادی هست! من فقط یکشو میگم که کشیدن همه ی دندوناست!
واقعا حیفه! من خودم سربازم الان اگه اهمیت ندی زود تموم میشه! الان نه جنگه و نه چیزی! سربازی هم مثل قدیم سخت نیست!
ارتش ارتش که میکن فقط 2 ماه اموزشیش سخته! به جای اینکه بخوای به خودت صدمه بزنی یه بسیجی چیزی جور کن تا کسر خدمت بیاری! این بهترین راهه!
دوستان من الان 3 دبیرستان هستم تا برسم پیش دانشگاهی بابام 60 ساله میشه اما یه برادر دارم که عروسی کرده و رفته آیا معافم؟:31:
برادرت رفته سربازی..تموم کرده....؟نقل قول:
دوستان من الان 3 دبیرستان هستم تا برسم پیش دانشگاهی بابام 60 ساله میشه اما یه برادر دارم که عروسی کرده و رفته آیا معافم؟
اگه...رفته و تموم کرده بله شما معاف بیدی...(که باید شیرینی بدی..)
ولی اگه نرفته ایشون معاف هستش...که باید شیرینی ندی...
بله 2 سال به نظام خدمت کرده...:31: پس من معافم؟؟؟!!!:31:نقل قول:
جایزه شما:11::31:
سلام
خوب من برای بار سوم دارم چیزای سربازی رو می فرستم اون دو بار قبلی دانشگاه قبول شدم معاف شدم ! حالا یه سوال من بار دوم واکسنم زدم شهریور ماه سال 87 (رفته بودم الان تموم شده بودا ) !!! لازمه دوباره بزنم ؟!؟
یه سوال داشتم
من مثلا الان دفترچه سربازی رو ارسال کنم تقریبا چه قدر طول می کشه که اعزام بشم؟ میگن 4-5 ماه می کشه. درسته؟!
هیچ کس نمیتونه اینو بگه!نقل قول:
بستگی به شانست داره! یعنی اصلا قابل پیش بینی نیست! شاید 2 ماه دیگه و شاید 1 سال دیگه !
ظاهرا میگن میشه یکمی جلوتر اونو انداحت. درسته؟نقل قول:
اگه بشه هم من احتمالا این کارو نمی کنم :31:
یه سوال دیگه. تصویب شده که از سال 90 سربازی 24 ماه میشه؟
بله تصویب شدهنقل قول:
تصویب شده که از سال 90 سربازی 24 ماه میشه؟
نه خیر تصویب نشده !نقل قول:
من چند روز پیش تو نت تو اخبار ها دیدم که خدمت سربازی افزایش نیافته یعنی همئنی که الان هستش هست /.:20::46:
با سلامنقل قول:
الان چند ماه هست؟؟
بله دوباره واکسن زده میشه....نقل قول:
سلام
خوب من برای بار سوم دارم چیزای سربازی رو می فرستم اون دو بار قبلی دانشگاه قبول شدم معاف شدم ! حالا یه سوال من بار دوم واکسنم زدم شهریور ماه سال 87 (رفته بودم الان تموم شده بودا ) !!! لازمه دوباره بزنم ؟!؟
هیچ موردی هم نداره...........
بله شما معافی...نقل قول:
بله 2 سال به نظام خدمت کرده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس من معافم؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جایزه شما
وحید جون بستگی داره....نقل قول:
یه سوال داشتم
من مثلا الان دفترچه سربازی رو ارسال کنم تقریبا چه قدر طول می کشه که اعزام بشم؟ میگن 4-5 ماه می کشه. درسته؟!
مثلا من خودم مهر 88 فرستاده بودم....که زده بودن واسه اردیبهشت 89...
یکی هم بود دی فرستاده بود با من اومد.
بستگی مه حوزه اعزامت داره که می تونی بری و بپرسی...نقل قول:
ظاهرا میگن میشه یکمی جلوتر اونو انداحت. درسته؟
اگه بشه هم من احتمالا این کارو نمی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه. تصویب شده که از سال 90 سربازی 24 ماه میشه؟
بله احتمالش بالای 90 درصد هستش...
اما ممکنه که حقوق سربازی هم افزایش پیدا کنه...
الان 18 ماه هستش...که اگر محل خدمتت از 150 کیلو متر یا به بالا از محل زندگیت فاصله داشته باشه 17 ماه میشه..نقل قول:
با سلام
الان چند ماه هست؟؟
اگر لیسانس باشی 1 ماه هم واسه اون حذف میشه..
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
راستی چرا همه گیمرا اینجان....:31:
با این قانون یعنی همه از زیر دیپلم تا دکترا 24 ماه خدمت می کنند؟؟؟؟؟نقل قول:
تصویب شده که از سال 90 سربازی 24 ماه میشه؟
آرش جان می تونی منبعش رو هم بگی؟؟نقل قول:
نه خیر تصویب نشده !
من چند روز پیش تو نت تو اخبار ها دیدم که خدمت سربازی افزایش نیافته یعنی همئنی که الان هستش هست
یه سوالم خودم داشتم
وقتی تاریخ اعزامت بیاد تا چند ماه می تونیم عقب جلوش بکنیم؟
بکس عزیز ما که رفتیم خدمت کدمون هم 71 سپاه کازرون
فعلا دوماه آموزشی رو بریم امشب دارم پست میزنم پس فردا هم اعزاممه یا حق