خیلی جالبه از دوتا راحتره دیگه نیازی به مرغ و خروس و کفتار نیست بخری بندازی دنبالت که برات ایتم جمع کنن همه چیز تو یه مغازه جمع خیلی با حاله
اما از من گفتن با اونایی که لول بالا دارن در نیوفتین به خاطر لولشون کاراکتر های خفنی می ده
Printable View
خیلی جالبه از دوتا راحتره دیگه نیازی به مرغ و خروس و کفتار نیست بخری بندازی دنبالت که برات ایتم جمع کنن همه چیز تو یه مغازه جمع خیلی با حاله
اما از من گفتن با اونایی که لول بالا دارن در نیوفتین به خاطر لولشون کاراکتر های خفنی می ده
تایید میشهنقل قول:
با بالا 15 درگیر نشین بد میزننتون
در کل از دوتا بهتر
یه خبرم دارم برا دیال اپدارا
دوستانی که دیال اپ دارنم میتونن بازی کنن:31:
بچه ها یه برنامه بریزید یکی یه تاپیک واسه Hon باز کنه !
رقیب جدی Dota شده ! این lol هم به خاطر گرافیک تقریبا کارتونیش نتونسته جای دوتارو بگیره
ولی Hon داره این کارو می کنه ! :)
hon پولیهنقل قول:
/////
می دونم، حتما میشه یه کاریش کرد که ... s: ؟
نمیشه !
من کلاینتشو دان کردم Replay هاشو دیدم خدایی عجب چیزیه :((
مثل بلیز باید game card خریدنقل قول:
خوب اون فابل zip کلی پست اول کار نمی کنه برای چی گذاشتین و remove نمی کنین؟! خوب ملت مثل ما میرن سر کار!نقل قول:
برای اینکه کلا دانلودرشم خرابه یهو دانلود میکنی میپره .
صد رحمت به Shaiya
دیروز حذفش کردمنقل قول:
اون لینک رسمی بود نمیدونم چرا مشکل داشته
گفتم که این بازی به ما نیومده
شروع کردم به دانلود قبل از اون مشکل سرعت 30-40 بود الان شده 6754بایت سرعت دانلود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پستای پارسا پاک شد اسپم بود پست من چرا پاک شد
به هر حال
دوباره میگم
برای بار سوم دارم دانلود میکنم خدا کنه درست باشه . Progress رو توی پست دوم میگم از دانلود :دی این دفعه انشالله مشکلی پیش نمیاد.
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
راستی بازیش کوئست هم داره ؟ یا Daily Mission مثل cf بگه مثلا 5 تا بازی ببر یا ..
خير
من چيزي به نام quest نديديم
بازي pvp خالص هست
بازی کاملا pvp هست یک کاراکتر انتخاب می کنین بعد وارد بازی می شین و تا اخر اون راند با اون بازی می کنین
حسین هر کاراکتر چند اسکین داره چطوری می شه اونا رو باز کرد پولی هستن
در پایان هر بازی سیستم یکسری امتیاز به تیم برنده و کمی به بازنده میده که با همین امتیازات میشه در store چنین چیزهایی رو ازاد کردنقل قول:
اون امتیازات رو میشه با donate هم بدست اورد
البته هیچ چیز اختصاصی برای donor ها وجود نداره با همون امتیازت میشه به همه چیز دسترسی پیدا کرد
جون هر کی دوست دارین لینک تست نشده خارج از سایت رسمی بازی نذارین .نقل قول:
فیلم یا موزیک یا بازی آفلاین نیست که به هر لینکی بشه اطمینان کرد. ظاهرا تو بازی اگه بازی آپدیت بشه فایل های کلی خارج سایت قابلیت آپدیت ندارن و یا حداقل ما نمی دونیم چجوری آپدیت میشن. پس بهتره همون از Downloader سایت استفاده کنین.
بالاخره بازیش دانلود شد
تست میکنم خبرشو میدم
:19:
لول 225 مگ دانلود داره این که باز.
تمومی نداره این دانلودا ؟ نا سلامتی از خود سایت آخرین ورژنشو دانلود کردم با آپدیت . لول
اقای دروید imba :31: این اپدیت هستنقل قول:
یعنی آخرین نسخه ای که توی سایتش واسه دانلود میشه آپدیت نیست ؟نقل قول:
بازی رو دانلود کردم نتونستم بازی کنم بنا به دلیلی که توی امضام هست !
بازي AI داره بشه در حالت آفلاين هم بازي كرد ؟
با تشكر.
خیر.
///////////////
سلام اگر میشه لینک دانلود map 68-69 AI را بزارید
سلام دوستان من و نزدیک به 10 تا دیگه از دوستام همه تو سرور آمریکا عضو هستیم و دلیلمون اینه که اول سرور اروپا پر از باگ هست مثل همین مشکل اجرا یا دانلود و مخصوصا تو خود بازی و دوم اینکه سرور آمریکا درجه سختیش بالاتره و هیجانش بیشتره و همه حرفه ایها تو آمریکا هستن نه اروپا
به شما هم سرور آمریکا رو پیشنهاد میکنم
ما هر روز به طور دسته جمعی باهم بازی میکنیم و خیلی حال میده اگه کسی یوزر تو آمریکا داره بگه تا اددش کنیم
اینم یوزر ما
ardavan
arman047
arthes88
atishpareh
ehsan1234
daashmohsen
datam
dirtyslayer
nevereverdown
paria
peymank
prolaser
shirookamisama
wintersunner
سلام بر همگی من به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
من خودم یکی از طرفداران این بازی هستم و حدود یک ماه هست که اینو بازی میکنم و بازی واقعاً قشنگیه خوشحال میشم منو اد کنین تا یک مچ بریم تا بفهمین بازی یعنی چی.
البته من 2 تا اکانت دارم به دلیل ساسپند شدن ولی من رو با این اکانت اد کنین:
shvb
من لول 11 هستم :46:
من هم دارم نصب میکنم، سرور آمریکا،نقل قول:
User: ShoMpeT
چقدر استقبال از این بازی کمه تو این انجمنه! :13:
خب چیکار کنیم؟
هیچی تو به کارت برس عمو جون
باشه پسریم
سلام!
کیا اینجا LOL بازی می کنن؟!
من 4 تا یوزز دارم و مدلم با هیرو های Assassin هست!
اگه کسی خواست منو اد کنه که با هم بازی کنیم!
Users :
AbC5566CbA
xv5566vx
khob che khabara
ahmad googool
چی کار کنم یوزر هامه دیکه :دی
من همونطور که گفتم این بازی در حال حاظر یکی از بازی های مورد علاقه من هست و همیشه پیگیر این بازی هستم تنها دلیلی که زیاد با ایرانیا بازی نمیکنم اینه که بعضی ها ادعای زیادی میکنن و خودشون رو شدیداً بالاتر از بقیه میدونن اگه کسی باشه که واقعاً بازیش خوب باشه ولی در عین حال ادعا نداشته باشه خیلی دلم میخواد باهاش بازی کنم.
یوزری که در پست قبل گفته بودم اشتباه بود و این یوزر من هست
ShahryarKiller
lvl 30 هست این اکانتم.
این یوزر رو هم اگر دوست داشتین اد کنید یکی از دوستانم هست
shtr86
ایشون هم فعلاً لول 28 هست
در ضمن من hon رو هم خیلی دوست دارم بازی کنم، اگر بازیکنهاش زیاد باشن میتونم آموزش بازی آنلاین بدون خرید اکانت رو بزارم(البته در یک تاپیک جدید).
دوستان من این مشکل رو دارم که امروز روز دومه که اینجور میشه دفعه قبلی یه هفته پیش بود...
نشون میده سرور آنلاینه ولی آفلاینه؟!!!
مشکل از منه یا از اونا؟؟؟!!!
مشکلی نیست پچ دارن میزارن آفلاین میکنن.
الان پچ جدیدش آپدیت شد
میمونه بهش اضافه شده
الان تازه میفهمم بازی چیه اومدم توی سرور اروپا با 160 بازی میکنم قبلاً که 320 بود عذاب بود.
من وقتی 320 ام بیشترین Kill رو دارم :دی
من که همیشه پینگم بالای 700 هست....
نمی دونم مشکل از منه یا از سرور اوتا؟!!
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
به نظر اعلام هاشون مشکل داره مثلا الان که Maintance تموم شده نوشته سرور Offline البته تو سرور Status ولی میشه بازی کرد...
به نظر اونجا متناسب با ساعت کامپیوتر تنظیم شده...که 13:30 ساعت با ماله ما فرق داره...
واسه همین معلوم نیست که Online کی Offline....
واسه Add کردن summoner رو باید بدیم یا user اصلی رو؟
نقل قول:
ممنون میشم اگه بزارید
summoner رو باید بدی...نقل قول:
یوزر اصلی حتی وقتی بکی رو اد کنی هم معلوم نمیشه...
جهت امنیت!
new patcher جدیدی که براش اومده بعد اپدیت دیگه کلاینت من کار نمیکنه
حسین جان فقط صبر لازم داره صبر...
لابد پشت آرمه سیاه یا سفید میشه دیگه...
تو اونو بزار بمونه درست میشه!:10: