دکمه وسط موس رو فشار بده اونجا یه چیزی میزنه بیرون که اون پل رو تعمیر میکنه
بازیه قشنگی حتما بازی کنید
Printable View
دکمه وسط موس رو فشار بده اونجا یه چیزی میزنه بیرون که اون پل رو تعمیر میکنه
بازیه قشنگی حتما بازی کنید
بازی را دیشب تموم کردم .
باید بگم فوق العاده بود . اصلا مثل نسخه های قبلی نبود و بیشتر به یک بازی شوتر شبیه بود .
آخره بازی هم داستانه بازی خیلی جذاب شد .
کلا از عید به این ور بهترین بازی بود که انجام دادم .
بالاخره بازی تموم شد و باید بگم تو بعضی مرحله ها واقعا می خواستم گریه کنم از بس که سخت بود .
کسی هست تو قسمت Cheat بازی گزینه ای رو Upgrade کرده باشه ؟ آخه رقماش خیلی سنگینه....................:8:
اصلا فکرشو نمیکردم این بازی اینقدر خوب باشه! بخصوص گیم پلی که واقعا روون و عالی بود.
سلام
من همون اول بازی موندم
وقتی اون 3 تا برج رو منفجر میکنیم
میرسم به یه جایی که اگه ازش دورشم بعد از 10 ثانیه میمیرم
چیکار باید بکنیم اینجا؟؟؟
سلامنقل قول:
کسی برا کمک نبود؟؟؟
سلام
من هم دیروز بازی رو تموم کردم ....
کلا بازی سگرم کننده و جذابی بود . شوتر خوب با دموهای قشنگ . فیزیک محیط عالی
شما با کلید tab میتونی همیشه راه صحیح رو پیدا کنی....نقل قول:
کلید tab رو بزن وبه دنبال مسیر برو,بازیش اصلا پیچیده نیست که:20:
این چرا اینجوریه بازیش :2:
بد جایی لود میکنه
اون قسمت هست که سوار اون ربات عنکبوتی شده بعد آسیب میبینه باید با کلید Space زره رو فعال کنی . من اونجا وقتی مردم بعد از لود منو انداخت بین کلی دشمن تا زره رو فعال میکنم میخوام برم جایی پناه بگیرم سریع زره تموم میشه و اونا منو میزنن :41:
من موندم چی کار کنم.
دیگه به سرم زد با تراینر برم اون قسمتشو ولی هیچ تراینری هم کار نمیکنه روش :19:
شما تو این بازی هیچ اجباری نیست همه ی دشمنا رو نفله کنید!نقل قول:
می تونید تو بعضی مراحل فرار کنید راحتترین کار هم هست به نظرم...
سلامنقل قول:
من اینجا گیر کردم
کمک کنید ممنون میشم
نمیدونم باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام
من اینجا گیر کردم
کمک کنید ممنون میشم
نمیدونم باید چیکار کنم
شما tab رو بزن مسیری که باید بری رو نشون میده!
سعی کن بیشتر جاهایی که گیر می کنی از اون سلاح آهنربایی استفاده کنی خیلی به کار میاد.
منم نمیخوام دشمنا رو بزنم تا اون ماشین گنده با اون سرعت پایینش بخواد خودشو تکون بده به راحتی منو زدن :41:نقل قول:
کسی سیو قبل یا بعد اون قسمت رو داره ؟؟؟؟؟؟؟
اگه نیست بازیو پاک کنم بره. مثل آدم که سیو نکرد . بدتر از اون لول بندی هم نداره که ما بعئ یا قبل اون قسمت رو بیاریم :2:
دوستان سلام نظرتون در مورد این بازی چطوره که دانلود کنم؟
یه تریلر از بازی کسی بزاره ممنون میشم :11:
نقل قول:
گیم پلی و موضوع خوبه
ولی این مشکل من از همه عجیب تره که تو بدترین جای ممکن لود میکنه :41:
سیستم Checkpoint بازی واقعا مسخرست مخصوصا اگر با Very Hard برین شدیدا رو مُخ هستش ! تا اینجا تنها مشکل همین بود . البته چندتا باگ کوچولو هم مشاهده شده است
نقل قول:
کد:http://up.--------.com/images/eqe6lwaczx68pbupn9v1.rar
ارزش خرید داره این بازی؟
من که تا اخر بازیش کردم به نظر من خیلی جالب بود مخصوصا قدرت تخریب بالاش که حال کردم
بازی هم زیاد پیچیده نیست و راحت راه رو پیدا مکنید مرحله های بالاترش که خیلی شلوغ میشه
در کل بازیه جالبی بود.
به نظر من که بازی بزرگیه !
اگه بخوایم با شماره قبل مقایسه اش کنیم کاملا متوجه گام های بزرگ رو به جلو بازی خواهیم شد !
درسته که بازی خطی تر از قبل شده ولی این خطی شدن به زیبایی بازی افزوده و سلاح گرانشی باعث شده چیزی از محدودیت گیمر کاسته نشود !
یک دلیل هم برای خرید بازی باشه همین سلاح گرانشی است ! چون با یک بار استفاده از آن قدرت فیزیک فوق العاده بازی نمایان می شه !
من که از بازی خیلی لذت بردم ! ( البته نه در حد یک عنوان ماندگار ! چون داستان بازی اصلا جالب نبود ! )
توی این بازی چه جوری میشه موقع تیر اندازی کاور (سنگر)گرفت؟؟
سنگر میخوای چیکار...مگه کال آف میخوای بازی کنی؟؟!نقل قول:
این بازی کلا همش جک وجونوره که اونم به کاور احتیاج نداره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..ضمنا تا اونجا که من میدونم اصلا کاور هم نداره:20:
سلام من توی قسمت تعمییر اسانسور گیر کردم . اونجا هر چی به طرف اسانسور نشنه می گیرم و کلید وسط را می زنم ژنراتور تعمیر نمی شه
فکر می کنم با اون آسانسوری مشکل دارین که فاصلش ازتون زیاده و بالاست...نقل قول:
جی پی اس رو دنبال میکنین و میرین دنبال یه ایسگاه آپگرید و تعمیرش میکنین. قابلیت Repair Grenade رو بدست میارین و برمیگردین به آسانسور... حالا با زدن همون دگمه توانایی تعمیر کردن از راه دور رو دارین.
من اون مسیر را میرم و توی اون دستگاه که لباس را آپدیت می کنه می نویسه که این قابلیت فعال شد ولی وقتی بر می گردم هر چی به سمت اون نگاه می کنم و دکمه وسط موس را فشار می دم هیچ اتفاقی نمیافته؟؟!!نقل قول:
باید دکمه وسط موس رو تقه ای بزنی تا اون تعمیر کننده مثل یه تیر شلیک بشه!نقل قول:
=================================================
تمومش کردم
بازی در حد گیم های 4 و 5 سال پیش بود
فقط تنها نواوریش اسلحه مغناطیسیش بود که انصافا خیلی باحال بود
روبات ها و سفینه هاش هم که استفاده میکردیم خیلی خوب بود
اما گرافیکش اصلا جذاب نبود
صداگذاری و موزیکش هم متوسط رو به پایین
اینقدر هم سازنده ها بازی رو الکی شلوغ و پلوغ ریخته بودن که مثل مور و ملخ از همه جا دشمنان میومدن
بدون هیچ استراتژی و....
فقط بکش و برو جلو
کلا مالی نبود.....
بازي خوبي بود و روي قسمت تخريب پذيريش خوب كار شده بود ولي حيف Open World نبود.
من تو مرحله اول اونجا که پیام میده پل رو تعمیر کنم گیر کردم....
برای تعمیر, دکمه وسط موس رو نیگر دارین.نقل قول:
آقا بازیشو بگیرم؟ گرافیکش چجوریه؟ از این بازیایی نیس که گرافیک بالا ولی خیلی سنگین داره؟
نه گرافیکش زیاد سنگین نیست که بخواد ازیت کنه.نقل قول:
باز واقعا جالبه.مخصوصا قسمت تخریب پذیریش.
کلا بازیو از دست نده،چون نسخه ی بعدی ای دیگه در کار نیست(به گفته ی شرکت سازنده ی بازی):41:
ممنون رفیق. همین الان دارم میرم بگیرم.
بازی واقعا قشنگه ولی نمیدونم چرا نسخه ی قبلیش بیشتر بهم چسبید
انگار باید اینم open world میبود
سلام
سیو این بازی تو ویندوز 7 کجاست؟
کسی نیست:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19:نقل قول: