سلام
دوست داري وقتي مردي :sad: ( بعد 120 سال) رو سنگ قبرت چي بنويسن؟ :puke:
Printable View
سلام
دوست داري وقتي مردي :sad: ( بعد 120 سال) رو سنگ قبرت چي بنويسن؟ :puke:
سعيد چرا امضا نداري؟
بيشترين مسافتي كه با دوچرخه يا پياده رفتي چند كيلومتر بوده؟
از كدام شهر ايرام بيشتر از همه خوشت مياد؟
تاريخ تولدت ؟
شنا بلدي؟
نظرت درمورد اين جمله چيه؟
عافيت را براي ديگران بخواه تا نصيب تو شود . پيامبر اكرم (ص)
چند کیلویی ؟
تا حالا مشروط شدی؟
شماره پات چنده؟
اخرين منزلگاه يك عاشق دل سوختهنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
امضاي سابقم به گفته ميثم خان يكم چاق بود. ورش داشتم تا بره رژيم بگيره. الانم نه وقت و نه حوصله اينو دارم كه يه امضاي جديد براي خودم دستو پا كنم. ولي تو فكرشمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
با دوچرخه زياد مسافت نرفتم ولي پياده از ميدون امام حسين تا چهار راه نبرد(خيابان پيروزي) حدود 2 كيلومتر
تهران. شيراز.بوشهر. كرمانشاه ;)
بيست و دو بهمن شصت وهفت.
اره.با اين كه بلدم ولي ميترسم تو عمق زياد شنا كنم
71نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
من محصلم نه دانش جو. تجديد شدم ولي تو شهريور با نمره بالا قبول شدم.
41
تا حالا كسي رو كتك زدي؟
من ادم دعوايي نيستم ولي دربرابر بعضي موارد نميتونم ساكت وايستم. براي همين متاسفانه بله. يكي دوبار مجبور شدمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
مصاحبه با اعضا رو در لینک زیر یعنی در امضا من ببینید دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
دوست عزيز به پست شماره 8 مراجعه كنيد. در ضمن نميدونم چرا اصرار داريد اين تاپيك رو مشابه تاپيك مصاحبه به شمار بيارين.نقل قول:
نوشته شده توسط Griffin
اونجا شما خودت مصاحبه شونده رو انتخاب ميكني. خودت سوالارو مشخص ميكني. خودت مصاحبه ميكني و خودت پستش ميكني و كاربران فقط يك خواننده هستند.
ولي اينجا خود كاربران مشخص ميكنن از كي سوال بشه. خود كاربران سوال ميكنن و جوابشونو ميگيرن.
يعني طراح سوالات يه نفر نيست.
گذشته از اون شما فقط با مديرا مصاحبه ميكنيد ولي اينجا مدير و كاربر فرقي نداره.
و در اخر اينكه اصلا سبك سوالاتي كه اينجا مطرح ميشه با مصاحبه فرق داره و بيشتر سوالات شخصي و داغ پرسيده ميشه.
اگه يك روز بن بشي چي كار ميكني؟
شكر خدا.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
خوب بن شدم ديگه چي كار بايد بكنم؟
من اينجا رو دوست دارم ولي براي اينجا موندن دست به هر كاري نميزنم
جناب استاد Griffin ... اين با اون زمين تا آسمون فرق ميكنه ... جفتشون جالبن ...
خب ... با اينكه يه بار ضد حال زدين ! ولي منم ميپرسم :
احساس و نظرتو درباره اين عكس بگو ! ( ديگه شد خود صندلي داغ ! ) : :happy: ;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 سال خون دلي كه اين عزيزان خوردن نتيجش شده اسايش و رفاه اكنون ما و پيشرفت هاي روز افزون كه نمونه اش راهيابي به باشگاه هسته اي جهان
عده اي از اين جمع از بين ما رفتند. مردند يا شهيد شدند.
عده اي هم اين هشت سال رو به سلامت سپري كردند و اكنون با ياد و خاطره آن دوران و رشادتهايشان زندگي ميكنند.
هر دو در اوج قراردارند. دسته اول به بالاترين درجات الهي دست يافته و اكنون لذت تمامي سختي هايي كه بر انها وارد شد را ميچشند.
دسته دوم هم زندگي دنيوي خود را با اسايش و ارامش كامل سپري ميكنند و با اينكه فرق جسمي با مردم عادي ندارند ولي از مقام و منزلت بالايي برخوردارند.
ولي گروه سومي نيز هست. گروهي كه نه مردند تا شايد به جمع بزرگان الهي پيوسته و رنگ اسايش به خود ببينند و نه كاملا زنده مانده تا اسايش دنيوي را در اختيار بگيرند
انها بين مرگ و زندگي دست پا و... خود را فداي خاك وطن كرده و پس از گذشت سالها باقي عمر خود را نيز در رنج و سختي به سر خواهند برد.
تا حالا تو زندگيت چقدر سختي كشيدي؟
مثال بزن
سختي؟
نميدونم ولي هر چي بوده خداروشكر الان بدون هيچ مشكلي و در عين سلامتي در خدمت شمام و خدارو شكر ميكنم.
اين يعني اگه سختي هم بوده به لطف خدا الان رفع شده .پس با توكل به خدا به اينده خودم فكر ميكنم و دوست ندارم برم سراغ گذشته
اگه بهت لگن فقط یک روز دیگه زنده می مونی توی اون یک روز چیکار می کنی؟
تا به حال دل كسي رو شكستي؟اگه آره كي؟ بعدش چه احساسي داشتي؟چي كار كردي؟
نظرت درباره ازدواج با مهريه بالا چيه؟
نظرت در مورد سایت چیه؟؟؟؟در مورد ریاضی؟؟؟در مورد هک و.............
زيباترين شعري كه تا حالا خوندي چي بوده؟اصلا اهلش هستي؟
خنده دارترين جكي كه تا حالا شنيدي چي بوده؟
بهترين ضرب المثل؟
بهترين هديه اي كه تاحالا گرفتي ؟
تا حالا بابات كتكت زده ؟
بچه بودي شيشه شكستي يا نه؟ نگو نه كه از تو بعيده
از همه حلاليت ميطلبم. همه بدهي هام رو صاف ميكنم.و تا اونجايي كه وقت دارم نمازهاي قضام رو به جا ميارم و اخرين كار شهادتين رو ميخونمنقل قول:
نوشته شده توسط پرنس
اره. اونم كسي رو كه خيلي دوستش دارم. ازش معذرت خواهي كردم. و تا حالا كه هشت ماه از اون جريان ميگذره هميشه بهش محبت كردم تا اون كارمو جبران كنم. اون منو بخشيده. شايد اصلا اون اتفاق الان يادش نباشه ولي من هنوز نتونستم خودمو ببخشمنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
از اينكه امروز ظهر تعداد پستهايت 400 بود و الان شده 388 چه حسي داري؟
اين تو كتابهاي ديني اومده:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
((درپيمان زناشويي. مرد به نشانه ي ارزشي كه براي زن قائل است و اعلام صداقت خود در محبت به همسر. متعهد ميشود كه هديه اي را به زن تقديم كند.اين هديه در صورت درخواست زن بايد بلافاصله به وي داده شود.
قرآن كريم در اين باره ميفرمايد:به زنان به عنوان هديه صداقشان را بپردازيد))
به نظر من اگه ادم طرف مقابلشو واقعا دوست داشته باشه نبايد مساله اي به اسم مهريه براش مطرح باشه.
ولي توقع مهريه بالا براي دختر هيچ وقت عامل خوشبختي نيست. از يه طرفم خيلي دخترها به كم راضي اند ولي پدر مادرشون راضي نميشن. در كل مهريه عامل خوشبختي نيست
اگه در مورد اين سايت منظورتونه فقط ميتونم بگم حيف از اين سايت و بچه هاي به اين گلي. توضيح بيشتر نخواين.نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
از رياضيات متنفرم.هك هم خيلي دوست دارم. اگه استفاده درست بشه ازش چيز مفيديه. هك فقط براي اذيت كردن نيست
شايد كمتر كسي به اندازه من اهل شعر باشه.من در روز كلي از وقتم رو روي ادبيات ميذارم. خودم هم بعضي وقتها شعر ميگم. قشنگ ترين شعري كه خوندم چون خيلي طولانيه يه بخش كوچيكشو ميخونم براتون.صداي پاي آب از سهراب سپهرينقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
رفتم از پله مذهب بالا.
تا ته كوچه شك
تا هواي خنك استغنا
تا شب خيس محبت رفتم.
من به ديدار كسي رفتم در ان سر عشق
رفتم. رفتم تا زن
تا چراغ لذت
تا سكوت خواهش
تا صداي پر تنهايي
چيزها ديدم روي زمين:
كودكي ديدم ماه را بو ميكرد.
قفسي بي در ديدم كه در آن. روشني پرپر ميزد.
نردباني كه در آن عشق ميرفت به بام ملكوت.
من زني را ديدم. نور در هوان ميكوبيد
ظهر در سفره آنان نان بود. سبزي بود. دوري شبنمبود
كاس داغ محبت بود.
من گدايي ديدم. دربه در ميرفت آواز چكاوك ميخواست.
وسپوري كه به يك پوسته خربزه ميبرد نماز
بره اي را ديدم. بادبادك ميخورد.
من الاغي ديدم. ينجه را ميفهميد.
درچراگاه نصيحت گاوي ديدم سير.
.
.
.
.
اهل كاشنم اما
شهر من كاشان نيست.
شهر من گم شده است.
من با تاب من با تب
خانه اي در طرف ديگر شب ساخته ام
...
جك قشنگ زياد شنيدم ولي يكي از بامزه هاشو ميگم. شايد شنيده باشيد . من درمورد اذري زبانها شنيدمش ولي دوست ندارم جكي رو به اذري هاي عزيز نصبت بدم براي همين جاي اون سه تا نقطه ميذارم خودتون هرجور دوست داشتيد برداشت كنيد.
يه .... تو خيابون دوستاش بهش ميرسن ميگن قضنفر چرا مشكي پوشيدي خدا بد نده. ميگه بد نبيني بابام عمرشو داد بشما.
ميگم حالا چرا لباسات خاكيه؟ ميگه اخه لا مصب نميذاشت خاكش كنيم
----------
قشنگ ترين ضرب المثل:
هر سربالايي يه سرازيري داره(در پس هر سختي آساني هست)
بهترين هديه رو از عشقم گرفتم. نميتونم بگم چيه چون ممكنه بهم بخندين.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
بچه بودم اره. سه چهار دفعه.
اره ولي نه اون جوري كه تو فكر كني .با توپ يا با سنگ. همش اتفاقي بوده. شيشه هاي خونمون رو شكستم.
جدي ميگي؟ خودم اصلا متوجه نشدم. شايد باورت نشه من هفته اي يه بار هم چشم به تعداد پستهام نميخوره.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
چون برام مهم نيست.
ولي فكر كنم مربوط به تاپيك مربيگري در pes باشه كه قراربود پست هاي اضافي پاك بشه و شايد ما هم زيادي حرف زديم اونجا و 12 تاش رو برداشتند. به هر حال ممنون خبر دادي
شما آمار پست باقي رو اينقدر دقيق داري پست هاي خودت رو روزي چند بار تست و سر شماري مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از اينكه امروز ظهر تعداد پستهايت 400 بود و الان شده 388 چه حسي داري؟
مافيا جان اين همه شما به ما تذكر دادي حالا نوبت ماست.نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
اينجا فقط از كسي كه روصندليه سوال بپرسيد خواهشا
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
ضمنا سعيد جان اين صندليه داغ راس راستي داغه؟
(ممكنه ما هم اعلام امادگي براي نشستن كنيم)بهتره اقدامات احتياطي رو در نظر بگيريم!! :wac:
اولش ورلمه بعد كم كم داغ ميشه.نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
از من ميشنوي موقع نشستن روش مجهز باش
با سلام
آقا سعيد تا حالا شده كه كار اشتباهي انجام بدين و عذرخواهي كنين ولي طرف مقابل قبول نكنه ؟
در صورت مثبت بودن جواب سوال بالا عكس العمل و اولين اقدام شما ؟
اره خيلي شده. بستگي داره طرف كي باشه و اشتباه من تا چقدر بزرگ باشه. ولي معمولا طرفم رو به هر شكل راضي ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط FX64 Dual Core
به هرشكل؟؟؟ميشه توضيح بدي؟ :whistle: :whistle: :whistle:نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
يادت باشه كه اين صندلي داغه وداغ تر هم ممكنه بشه :wac: :wac: :devil:
پي نوشت ياد خودمم باشه كه يه روزي خودمم ممكنه رو اين صندلي بشينم(تا اونروز ديگه چقد داغ شده؟) :puke: :puke: :puke:
الان ساعت 4.30 است من دارم ميرم كوهنوردي
اهل كوهنوردي هستي؟
ببينيد من دوست ندارم كسي از دستم ناراحت باشه. بنابراين سعي ميكنم هر طور شده راضيش كنم. حتي شده با منت كشي و التماس راضيش ميكنم. ولي اگه خودم از دست كسي ناراحت باشم راحت ميبخشمشنقل قول:
نوشته شده توسط saviss
در مورد صندلي هم نترس اون قدرها هم داغ نيست