سلام
من wildfire تازه خریدم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه ؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
Printable View
سلام
من wildfire تازه خریدم فونت فارسی رو ساپورت نمیکنه ؟
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
سلام
شرمنده که چنین تاپیکی زدم نمیدونستم تو کدوم قسمت این سوال رو بپرسم
آیا برنامه HTC Pc Suite یا Android PC SITE داریم ؟
دوستان اگه چنین برنامه داریم دوستان لطف کنن لینکشو باسه دانبود بزارن
یا حق
تو کلوپ خود این گوشی بپرسید،سریع تر راهنمایی میشین!!! تا اخرین اپدیتی که من دارم( دو سه هفته ی پیش!!) نه نداره....
البته برا ارسال اس ام اس برنامه هست که تو بخش برنامه های اندرویدی میتونید دریافت کنید....
در مورد مرورگر هم نمیدونم!
فعلا رامی که فارسی رو کامل ساپورت کنه برای این گوشی نیومده ولی ممکنه بیاد...من بیشتر تحقیق میکنم اگه اومده بود میگم...برای دریافت و ارسال SMS فارسی میتونین از برنامه ی Mirsal استفاده کنین ولی بقیه ی امکانات فارسی هنوز راه حلی ندارن:11:نقل قول:
شما بهتر بود تو قسمت مشکل با گوشی های آندرویدی این سوال رو میکردی و تاپیک اسپم نمیزدی... ولی مشکلی نیست بله HTC Sync داریم و PC Suit شما اگه روی گوشیتون Sense UI هستش از HTC Sync استفاده کنین لینک رو الان میزارم...
خیلی ممنوننقل قول:
من تو قسمت مشکلات آندرویدی زدم ولی کسی جوابمو نداد
راستی چه جوری Wildfire رو فارسی کنم و چه جوری برنامه تو این گوشی میشه نصب کرد ؟
در ضمن گوشیم روت نشده است وکلا گیج شدم و نمیدونم file manager کجاست ؟
سلام به همه
من یه به تازگی یه گوشی Wildfire خریدم نمیدونم توش چه جوری برنامه و بازی و ... بریزم ؟
درضمن گوشیم آکه و هیچ برنامه ای روش نصب نیست و روت و ... هم نشده !!!
لطفا دوستان منو راهنمایی کنم که از کجا شروع کنم
یا حق
مبارک باشه....نقل قول:
من یه به تازگی یه گوشی Wildfire خریدم نمیدونم توش چه جوری برنامه و بازی و ... بریزم ؟
اموزش نصب برنامه و ازی با چند کلیک هست!!!(برنامش رو اپلود کردم با لینک مستقیمه، حجمش هم یکی دو مگ بیشتر نیست!!! بعد از نصب و ریست سیستم،گوشی رو وصل میکنی،تیک نصب برنامه های ناشناخته رو هم میزنی و برنامه رو از طریق سیستم نصب میکنی.....
اک بودن به معنای روت بودن یا نبودن نیست!! هرچند گوشی تو جعبش روت نیست!!! ولی برخی فروشنده ها روت شده میدن دست مشتری....نقل قول:
درضمن گوشیم آکه و هیچ برنامه ای روش نصب نیست و روت و ... هم نشده !!!
نقل قول:
میثم مگه واسه نصب نرم افزار نمیشه فایل Apk رو داخل مموری کپی کرد بعد تو گوشی روش کلیک کنیم تا نصب شه؟؟اینی که تو میگی با HTC Sync هستش یا PC Suite ؟؟
با pc !!!! خیلی راحت برنامه رو توی سیستم روش دبل کلیک میکنی و برنامه نصب میشه!! تو تاپیک اموزش نصب برنامه گفتم روشش رو...
سلام
دو تا سوال داشتم
1- من گوشی samsung i5503 گرفتم .سیستم عامل اندروید. اندازه صفحه 2.8 اینچ هست.برنامه فایرفاکس تحت اندروید دانلود کردم و نصب کردم ولی اجرا که می کنم تا فایرفاکس اجرا میشه خودش میبنده یعنی یه لحظه باز میشه و بسته میشه.
به نظر شما ایراد کار کجاست؟
2- یه مرورگر هم خود گوشی از اول داشت که اونم خراب شده یعنی باز که می کنی به فارسی میزنه " برنامه به اجبار بسته شده است یک بار دیگر امتحان کنید" این برنامه رو چیکار کنم تا به روال قبل برگرده ؟
مرسی
از چه رامی داری استفاده میکنی؟!!! فارسی ساز این گوشی مشکلی احتمالا مشکلی ایجاد نکرده؟!!
فورس کلوز دو برنامه،ممکنه مربوط به رام باشه یا برنامه هایی که نصب کردین....
سوال در مورد wildfire
خیلی ممنون از توضیحاتتون
7 نمیدونم file manager گوشی کجاست یعنی تو منو اصلی گوشی من چیزی بنمام file manager یا file browser و ... ندیدم
9.برنامه ای نیست که گل گوشی رو فارسی کنه ؟
10 در ضمن وقتی تو قسمت مموری میرم حافظه تلفن رو زده فقط 150 مگابایت خالیه در حالی که رم گوشی خیلی بالاتر از ایناست
11.تو قسمت manage application میرم برنامه file browser تو گوشی نصب هست اما حجم برنامه رو زده 0 kb ?
بازم خیلی متشکر
برنامه task manager باسه گوشی های آندروید هست
این فیل منیجر wildfire کجاست هرچی گشتم گیر نیووردم
ممنون
خود گوشی فایل منیجر نداره شما باید اون رو دانلود و نصب کنین ... باید اول USB android Driver نصب کنین بعد HTC Sync:10:نقل قول:
خوب حالا ما میخوایم یه روشی استفاده کنیم تا بدون هیچ نرم افزار پیچیده و درایوری یه فایل منیجر خوب واسه گوشی شما notorious عزیز نصب کنیم...
اول این 2 فایل رو دانلود کن که برات آپلود کردم
این اینستالر بدون دردسر!!
[HTML]http://www.4shared.com/file/1m63as6z/5862d1287658422-install-.html[/HTML]
اینم فایل منیجر با فرمت apk دقیقا معادل sis تو سیمبین!
[HTML]http://www.4shared.com/file/2eELmR1S/AFM.html[/HTML]
خوب حالا شروع میکنیم روش نصب رو...
اول از تو ستینگ گوشی به قسمت application برین و unknown sources رو تیک بزنین و بعدش از همون منو به development برین و USB debugging رو تیک بزنین...حالا گوشی رو تو حالت charge only به PC وصل کنین بعد از وصل کردن نرم افزار install رو که دانلود کردن اکستراکت کرده و اجرا کنین ... حالا شما یه دکمه Open پایین این نرم افزار میبینین اون رو بزنین و در قسمت browse اون فایل AFM.apk رو open کنین بعد 3 دقیقه صبر کنین تا نرم افزار این فایل منیجر رو روی گوشی شما نصب کنه ... و دیگه مار تمومه و شما میتونین Linda file manager رو توی application هاتون ببینین ( همون منو) با این فایل منیجر شما میتونین فایل های apk دیگه رو که دانلود میکنین نصب کنین...
جواب شما رو تو تاپیک مشکلات گوشی های آندرویدی دادم ...:10:نقل قول:
من هر وقت برنامه تو گوشیم نصب میکنم ارور میده یا میزنه expire برای رفع این مشکل چیکار کنم ؟
آیا روت کنم مشکل حل میشه ؟
ممنون
نقل قول:
شما بهتره فقط سوالاتون رو اینجا بپرسین تا انجمن ها اسپمی نشه...ممنون:10:
ویرایش شد.
الان من از کجا بايد بفهمم گوشي روت شده يا نه ؟
قسمت حافظه تلفن رو فضاي خالي زده 156 mb در حالي که حافظه اين گويش اگه اشتباه نکنم 384 mb هست در ضمن با linda manager رفنم تو قسمت حافظه تلفن يه فايل بنام روت و يه فايل هم بنام goldfish حالا ميخواستم بدونم گوشيم روت شده هست يا نه ؟
ممنون از همه عزيزان
شما از طریق اون لینک هایی که من دادم اقدام کردید!!!؟؟نقل قول:
باید توضیح بدید چه کارایی کردین؟؟
بهترین راه برای فهمیدن روت شدن اینه که گوشی رو خاموش کنین و با گرفتن کلید home گوشی رو روشن کنید تا recovery mod بالا بیاد اگه اونجا گزینه هایی مثل wipe ...partitioning ...update from zip و اینها رو دیدید یعنی روت شده... لطفا در اون قسمت دست به چیزی نزنید و دوباره گوشی رو ریست کنین...اون حافظه ی 380 مگ هم که همشو به شما نمیده که!! فقط شاید نصفش رو به کاربر بده و بقیه برای استفاده سیستم عامل هستش و شما قادر به دیدن حجم اون نیستید:40:
باور کنید لینکاتونو که برام فرستادین یادم رفت و نمیدونم چی بودش حقیقتا من چند روز توسایت های مختلف دارم میگردم بخاطر همین دقیق یادم نیست اگه دوباره لینک ها رو بفرستین و بگید باسه چی هستن ممنون میشمنقل قول:
2.الان تو سایت آندروید ایرانی هم عضو شدم اما میخوام برنامه روت wildfire رو دانلود کنم میگه فعلا دالود سایت خرابه
3.کار خاصی فعلا نکردم چند تا برنامه ریختم همشون اجرا شد فقط نمیدونم که چرا برنامه rock player فایل های صوتی و تصویری رو پخش نمیکنه یعنی برنامه اجرا میشه اما پخش نمکینه
4.راهنمای روت wildfire رو اگه دارین لینکشو بزارین
5.یه توضیحی در مورد روت های 1 کلیکی بدین خوشحال میشم
موفق باشید
نقل قول:
بهترین کار همونی بود که کردین و آندروید ایرانی عضو شدین اما برای لینک ها باید بگم که خیلی تعجب میکنم ندیدینش چون دقیقا همین صفحه 1 همین تاپیک هست!!!
لینک ها از همون سایت آندروید ایرانی هستش!
بهترین کار اینه سوالاتون رو از همون سایت بپرسین اونجا بحث تخصصی تره!
مخلص شما...
نقل قول:
شما بهتر بود تاپیک جدید نمیزدین و تو خود تاپیک مشکل با گوشی های آندرویدی سوالتون رو مطرح میکردین...روت به معنی دسترسی به فایل ها و منابع بسته شده و کد شده ی گوشی هستش (اسم فارسیشو بلد بودم یادم رفت:31:) برای روت باید به انجمن های تخصصی رجوع کنین ولی شاید از Senaps بپرسین براتون توضیح بده...شاید خودم تاپیکشو زدم...
سلامنقل قول:
من تاپیکی ندیدم که مشکلات آندروید باشه اگه لطف کنید آدرس تاپیک را بدید ممنون میشم .
نقل قول:
می خوای گوشی رو روت کنی ؟
البته الان که آپدیت 2.2 اومده دیگه زیاد نیاز نیست.
روت کردن هم بستگی داره که گوشی شما S-lCD باشه یا AMOLED و اینکه نسخه ی Hboot شما چیه ؟
اگر روت کنی می تونی از رام های کوک شده استفاده کنید ، برخی برنامه ها و بازی ها نیاز به روت شدن دارن.
یعنی برای انجام برخی کار ها و( ه-ک) گوشی یا دسترسی به فایل های سیستمی گوشی رو روت می کنند.
تا این سطح دسترسی داده بشه.
مزایا :
می تونید نرم افزار ها رو روی کارت حافظه نصب کنید ، می تونید از رام های مختلف استفاده کنید ، می تونید فارسی ساز نصب کنید و ..................
معایب : یک ریسکه ! یعنی ممکنه گوشی بریک بشه !
ممنون از شما که جواب کامل رو دادید ...من سرم شلوغ بود نمیتونستم دقیق توضیح بدم...
اینم لینک تاپیک مشکلات با آندرویدی ها!
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447214[/HTML]
سلام.
ميخواستم بپرسم آيا با گوشي Samsung I5500 Galaxy 5 ميشه سايتهاي فارسي رو مرور کرد؟
(تاپيکي براي اين گوشي پيدا نکردم و از اين رو تاپيک جديد دادم. اگر اشتباه ميکنم عذر ميخوام.)
ممنون.
:46:
چرا نشه؟؟اگه رامی که روش باشه زبان فارسی رو ساپورت کنه میشه.اگر رامش مربوط به اروپا و ... باشه فکر نکنم بشه.البته صفحش کوچیکه شاید زیاد حال نده...
کلوبش هنوز توی بخش سامسونگ هست.کیبورد فارسی داره فکر کنم اپرا مینی روش بریزی مرورگرش هم نشون بده.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=415516&page=6
رو x10 چرا نشه ؟ من x10 دارم ! فقط باید بخوای!!
گوشی رو روت کن
فونت فارسی بریز
3 تا فایل توی فایل سیستمی رو ریپلیس میکنی و تمام !
اون کلوب مال کوربي I5500 هست. من منظورم گالاکسي I5500 هست.نقل قول:
اپرا ميني هم راستش براي اکسپريا X10 خودم اينطور نيست و فارسيو نميخونه.
خبر نداريد هست همچين رامي (رام با ساپورت فارسي) براش يا نه؟نقل قول:
ممنونم. :46:
معمولا يه رام كه ريليز ميشه براي تمام مناطق دنيا هم همزمان ارائه ميشه؛شما ميتونيد وقت خريد با فروشنده شرط كنيد كه بايد فارسي بخونه.تا حالا جايي نديدم كه نحوه نصب رام رو روي اين مدل توضيح داده باشه؛بس به دردسرش نمي ارزه و بهتره با رام فارسي بخريد؛تو كلوب اينجا من عكساشو ديدم با رام فارسي خريده بودن.
دوست عزیز هیچ احتیاجی به رام جدا و روت نیست
شما با گارانتی مایکروتل که بخری همه چیز روش هست هم رام فارسی هم صفحه کلید فارسی کامل
در مورد بروزر هم اپرا مینی و fennec (فایرفاکس) میخونه ولی بعضی وقتا حروف رو جدا نشون میدن
مرورگر skyfire نصب کن هیچ مشکلی نداره و خیلی عالیه
سلام دوستان
دوست من از امريكا برام يه گوشي samsung vibrent آورده ولي متاسفانه وقتي به وسيله كابش به كامپيوتر وصل كردم , كامپيوتر هنگ كرد و من مجبور به ريست كردن كامپيوتر شدم و وقتي دوباره سعي كردم وارد گوشي بشم بهم پيغام ميده your phone does not have a SD card inserted تو رو خدا كمكم كنيد. كمك كمك كمكم كنيد
بازم از تمام دوستان ممنونم
سلام دوستان
دوست من از امريكا برام يه گوشي samsung vibrent آورده ولي متاسفانه وقتي به وسيله كابش به كامپيوتر وصل كردم , كامپيوتر هنگ كرد و من مجبور به ريست كردن كامپيوتر شدم و وقتي دوباره سعي كردم وارد گوشي بشم بهم پيغام ميده your phone does not have a SD card inserted تو رو خدا كمكم كنيد. كمك كمك كمكم كنيد
بازم از تمام دوستان ممنونم
بازم سلام
راستي يه چيزي يادم رفت بگم , من كارت SD رو از گوشي در آوردم و توي گوشي ديگه انداختم ,( از اونجايي كه از اول تو كارت SD فيلم avator بود) , و محتواي كارت رو نشون داد , ولي وقتي دوباره به گوشي زدم باز همون پيغام رو بهم داد .
يكي به من كمك نميكنه ؟
بازم از همه ممنونم.
بازم سلام
راستي يه چيزي يادم رفت بگم , من كارت SD رو از گوشي در آوردم و توي گوشي ديگه انداختم ,( از اونجايي كه از اول تو كارت SD فيلم avator بود) , و محتواي كارت رو نشون داد , ولي وقتي دوباره به گوشي زدم باز همون پيغام رو بهم داد .
يكي به من كمك نميكنه ؟
بازم از همه ممنونم.
سلام.نقل قول:
لطف کنید سوالاتتون رو یکبار و اونم جلی درستش (که همینجاست )بپرسید سوالات شما چه ربطی به گوشی گالاکسی اس داره که تو تاپیکش پرسیدید؟ :11: