خروجی 3.5 اش احتمالآ ویدئو هم داره :دی
Printable View
خروجی 3.5 اش احتمالآ ویدئو هم داره :دی
من تا حالا نزدیک به 10 12 تا فیلم فقط از اینتر فیس این گوشی دیدم راحت می گم از گوشی هاییی مثل 9000 یا desire HD سرعتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.نقل قول:
فقط از نظز ظاهر و زیبایی اینترفیس کم میاره که اونم با برنامه ای که یکی از دوستان صبح معرفی کرد فکر میکنم
کامل بر طرف بشه> لینکش بود یه نگاه بنداز خودت قضاوت کن
من فکر نمی کنم چون این خروجی هدفونه آخه! مثل ایکس 6 نیستش:13:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:احتمالا نه 100 %نقل قول:
ان8 هم دو تا سوکت شارژر داره (هم سوزنی هم یو اس بی)
هم دو تا خروجی تی وی داره (هم 3.5 میلیمتری و هم HDMI )
با سلام به شما دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز من همین احساسیو که شما دارید نسبت به 3gs داشتم 1.5 پیش ولی الان میفهمم کارم اشتباهبوده
ببین ما اینجا مسئول صحبت هامون هستیم مثلا وقتی شما میگید در حد desire hd کسیکه مطلبو داره میخونه متوجه میشه شما تعصب دارید و اگر در پست های بعدی شما کاملا حقیقتو بگید خواننده شک میکنه
همون طور که ریویو من نوشتم و بسیار تعریف کردم از سرعت پاینن گوشی گفتم در برابر iphone 4 یعنی n8 در جایگاه خودش بسیار خوبه ولی درمقایسه با drsire hd کنده
همون طورکه میدونید desire hd قراره سریع ترین گوشی جهان باشه که تنها 3 ثانیه سرعت بوتش طول میکشه
فکر کنم شما خودتون بودید که سوال کرده بودید چرا من n8 با آیفون و دزایر اچ دی مقایسه میکنم پس من نه تنها با n8 دشمنی ندارم بلکه شاید بخرمش ولی اینکه بیایم بگیم در حد سرعت بعضی گوشیها هست اشتباه هست
من نظرمو گفتم اگر با نظر شما مخالف بود بنا بر بی اطلاعی من بزارید
با تشکر:40::11:
شما دوباره ببیننقل قول:
شما دقت کنید
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-Nokia-N8
---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------
اینجا گزاشته با قیمت 1.180.000 تومن با گارانتی پارسه:31:نقل قول:
کد:http://www.-------------/?Products=Mobile&Product=Mobile-Nokia-N8
خوب به این میگن یه مباحثه ی خوب.نقل قول:
من حرفی نمی زنم فقط ازت میخوام یه کارو بکنی که در اون صورت قضاوتت رو قبول میکنم.
تو سایتاین دوتا کلمه رو سرچ کن بعد کلیپ هارو دانلود کن و اونوقت واقعیت ببینکد:www.youtubesnips.com
desire hd userinterface
n8 userinterface
البته در مورد بوت کردن هم اگر بخوای بعدا....
اگر نتونستی این کارو بکنی من کلیپ ها رو تو رپید اپ میکنم! فقط خواهشا این کارو بکن
دوست عزیز گارانتی پارسه که گارانتی حساب نمیشه .گارانتی پارسه معادل حالت بدون گارانتیه.منظور من گارانتی اصلی نوکیا هست که هنوز وارد بازار نشده.نقل قول:
مباحثه خوب بماند این فیلم ببین بعدبه نظرت این دوتا سرعتشون یکی ؟!!!
HTC Desire HD vs Nokia N8
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fast Boot یه قابلیت نرم افزاری که میشه روی هر رام اندرویدی اضافه کرد ربطی به دیزایر اچ دی و سخت افزارش نداره سریع ترین گوشی دنیا هم نیست کلا همچین حرفی زدن درست نیستکد:http://www.youtube.com/watch?v=pAPzvcQMmz4&feature=player_embedded
دوست عزیز ممنون از توجهت من تزدیک 15 خط نوشته بودم که کلش یهو پرید :41::19::19:در کل میخوام بگم کلاس اون دو گوشی با هم متفاوته شاید با هم مقایسه هم بشه ولی1گیگا هرتز باید هم با600 فرق کنه که این از خوب بودن n8 چیزی کم نمیکنهنقل قول:
در کل من وقتی باهاش کار کردم تو چندتا چیز کند بود یکی ادین فیلم و عکس یکی بستن برنامه در مالتی تسک
در کل من منظورم اینه که درسته اینه که ما این گوشیو مثلا با omnia hd مقایسه کنیم با این تفاوت که شاید 10_12 برتری اساسی داشته باشه از usbotg تا دوربین وبلوتوث و...
حالا تا چند ساعت دیگه همون مطلبو که پاک شد دوباره مینویسم چون کمرم خشک شد:27:
اتفاقا الان من این مقایسه که دوستمون گذاشته رو دیدم خودم هم شک کردم.نمیدونم به کی اعتماد کنم
اونی که من دیدم از gsmarena بود ولی تو این کلیپ ان8 واقعا کند عمل میکنه.البته اون برنامه ها که به اینترنت احتیاج دارند
حساب نیستند.
دوستان پرتوان بشتابید......:31:
اصلا دوست عزیز نباید نا امید بشی چون باز هم میگم n8 در جایگاه خودش مناسبه ولی من گالری و sms و چندتا برنامه دیگرو باز کرده بودم کند شده بودنقل قول:
انشا الله هرکی هرچی براش مناسبه بخره:11:
نا امید چرا نوکیا که واسه بابام نیست اچ دی بهتر بود اونو میگیریم
ولی ازش بیشتر انتظار میرفت
حالا هر دوتاشون تو یه زمان وارد بازار میشند
معمولا هنگ یه مشکل نرم افزاریه و ممکنه در ورژن های بعدی اصلاح بشه
باید منتظر موند!!!
دوست عزیز از روی 4 -5 تا ویدیو نمیشه قضاوت کرد که یه گوشی خوبه یا نه .یه کم که صبر کنی همه چی مشخص میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدی مقایسه اینه که واقیعت سخت درک میشه
دوستی دارم 5800 دارد حدود1 سال داره میگه ازش راضی ام کارمو راه میندازه سرعتش خوبه
حالا وقتی با ویو یکی دیگه از نظر سرعت مقایسه کرد کم اورده بود اونم خیلی
حالا یه سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بیخیال سوال!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!//
یه نکته : واقعیت اینه که ما میخوایم استفاده کنیم نه مقایسه
..........حدود1 سال داره میگه ازش راضی ام کارمو راه میندازه سرعتش خوبه:8:
تازه: اندروید و بادا تقریبا میشه گفت 70% نرم افزار های جاوا را نصب نمیکنن
کی به کی یه نکته دیگه: 90% برنامه نویسان موبایل در ایران تحت جاوا مینویسن برنامه
s^3 همه مدل جوا رو میساپرته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بدینا >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
آو کی (شمالی شد)
سلامت باشید و................................................ .................
این نرم افزار مثل نرم افزار های تست سختافزار کامپیوتر هست و قدرت پردازش گوشی رو تست میکنه و جواب رو برای شما نمایش میده!
طرز کار هست اینه که سرعت باز شدن بخش های مختلف گوشی رو تست میکنه و همچنین قدرت پردازش گرافیکی رو هم تست میکنه و یک امتیاز به شما میده!
کد:http://aydin.eb.googlepages.com/SpeedyGo_S60_150.sisx
کد:http://rapidshare.com/files/403151022/SpeedyGo_S60_150.sisx.html
کسی تونست نرمی که گفتم رو n8 تست بزنه!#!@$%@^#*)()_*
راستی یه چی دیگر قیمت 870 میباشد با گارانتی اصل نوکیا که 9 روز دیگرمیاید
امروز رفتم بازار، توی شهر ما یک جا پیدا کردم گفتند هفته بعد 900 میتونم بیارم برات!
بنظر شما چه قیمتی برسه ارزش خرید داره؟
درضمن کسی ویدئو نمونه فیلم برداری داره؟ از یوتوب نباشه، در رپیدشر باشه عالی میشه(یوتوب معمولا ویدئو هارو دستکاری میکنه!)
میدونم تکراریه ولی این ورژن فارسی اشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!
بیشترین هزینه گوشی N8 مربوط به صفحه نمایش لمسی 3.5 اینچی این گوشی است که ساخت شرکت سامسونگ بوده و 39.25 دلار قیمت دارد.
حافظه های گوشی N8 ساخت توشیبا و سامسونگ بوده و قیمت مجموع این حافظه ها 37.12 دلار است.
دوربین های گوشی N8 (شامل دوربین اصلی با لنز کارل زایس و قابلیت فوکوس خودکار و دوربین ثانویه) و نیز فلش زنون این گوشی مجموعاً قیمتی برابر 31.08 دلار دارند.
پردازنده های اصلی و پردازنده ویژه رسانه ها به همراه چیپ های جانبی مربوطه در مجموع قیمتی برابر 22.00 دلار دارند.
اجزاء پلاستیکی، فلزی و PCB بدنه و اتصالات مجموعاً قیمتی برابر 21.30 دلار دارند.
بلوتوث، WLAN، جی پی اس و رادیو FM مجموعاً قیمتی برابر 9.91 دلار دارند.
محتویات داخل جعبه شامل بسته بندی، بروشور، شارژر، کابل و هدست مجموعاً قیمتی برابر 5.85 دلار دارند.
کمترین هزینه مربوط به باطری 3.7 ولتی لیتییومی 1200mAh این گوشی است که تنها 3.9 دلار قیمت دارد
وجود تفاوت بارز در سخت افزار گوشی های N8 نوکیا و آیفون 4 اپل شاید به نظر برسد که قیمت تمام شده برای اجزاء داخلی این گوشی ها نیز باید متفاوت باشد. اما مطابق بررسی به عمل آمده توسط iSuppli قیمت اجزاء داخلی گوشی N8 نوکیا و مدل 16 گیگابایتی آیفون 4 بسیار نزدیک به هم بوده و به ترتیب برابر با 187.47 و 187.51 دلار است (4 سنت اختلاف قیمت.)
البته برای رسیدن به هزینه تمام شده خام باید هزینه سر هم کردن قطعات و ساخت نهایی گوشی را نیز به این قیمت ها اضافه نمود که این هزینه برای هر گوشی N8 نوکیا چیزی در حدود 9.5 دلار است
نقل قول:
بالاترین قیمتی که با توجه به گوشی های موجود در بازار هست و قیمت اونا میشه تصور کرد 500 تومن هست بیشتر از اون هر کی بخره پولشو دور ریخته چون اگه از لحاظ دوربین بگیریم پیکسون از اون بهتر میگیره با 290 تومن.
اگه از لحاظ سیستم عامل بگیم ساتیو هستش 400 تومن . اگه از لحاظ تاچ بگیم از اون خیلی بالاتر تو بازار زیاده اونم با قیمت 450 الی 600 تومن . تنها مواردی که میمونه همین usb و hdmi هستش که اونا هم تا این گوشی بیاد رو قیمت اصلیش رقبا بهتر از اونو با قیمت پایین تر زدن. تازه ممکنه عده ای بگن سیستم عاملش اپن سورسه پس برنامه زیاد واسش میاد. اگه اینطوری هم حساب کنیم بازم تا بخواد واسه این سیستم عامل برنامه بیاد کار از کار گذشته و تا شش ما تا یک ساله اینده بادا و اندروئید و مک طوفان ها کردن که نگو و این گوشی از رده خارجه .:2::41:
نقل قول:
نهایت 450 تومن.
كاملا منطقيهنقل قول:
و فكر ميكنم نهايتا همين قيمتش بشه
وقتي با ويو مقايسه اش ميكنم با اون صفحه نمايشش كه به نظر من بهترين در بين تمام گوشيهاي حال حاظر دنياس حتي برتر از گالكسي و اون اينتر فيس زيبا روون و بدون نقصش و پخش بينظير فرمتهاي سنگين و باكيفيت
اگه قيمتش كمتر نباشه ديگه نبايد بيشتر باشه
به نظر من n8 بيشتر يه كمرا فونه تا اسمارت فون واقعي چون هنوز هم اين سيمبين رو سيستم عامل واقعي نميدونم
اين گوشي رو هم يه اسمارت فون واقعي نميدونم
كمرافونها به طور منطقي بايد قيمتي كمتر از اسمارت فونها داشته باشن
مثل قيمت پيكسون در برابر گالكسي و آيفونها
به همين دليل فكر ميكنم قيمت منطقي n8 حدود 450 تا نهايت 500 باشه
نقل قول:
آقای airowa ی عزیز باید به این مطلبم توجه داشت که این گوشیهای موجود در بازار هر کدام جداگانه یه مزیت عالی دارند ولی N8 تمام این مزایا رو باهم داره ، در هر صورت قیمت فعلا خییییییلی بالاست و پیشنهاد میشه کسی نخره تا ارزون تر بشه !!!
دوستان عزي زاحه تا برسه به 500 هم ما ديگه پير شدم 1 سال طول ميكشه و خيلي گوشي بهتر مياد تو بازار اونوقت ديگه فكر نكنم ان8 بخريم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا جون هر کی از این گوشی بدش میاد
دلیلی نداره بیاد تو تاپیک ان8 هی بگه گوشی فلانه گوشی بهمانه
خب خوشتون نمیاد ...نیاد ....این جو سازی ها و بچه بازیا چیه !
اون یکی میگه قیمتش باید 450 تومن باشه !
پیکسون که گوشی یه سال و اندی پیش سامسونگه
جز دوربین هیچی نداره...نه سیستم عاملی ...نه خروجی با کیفیتی...نه فیلمبرداری اچ دی...نه یو اس بی هاست...نه آنتن دهی درست و درمون(دفت کنین به میزان سار فاجعه اش!)...دریغ از یه تاچ خازنی !!
الان 300 تومن به فروش میرسه...اونوقت ان8 450 تومن که میارزه ؟:18:
شما وایسا هر موقع شد 450 که قیمت مطلوبته بخر
یه خرده انصاف داشته باشین به هیچ جا بر نمیخوره !
گوشی وارد بازار شده معایب و محاسنش هم معلومه پس دست بردارین از این تریپ های
اطلاع رسانی و دایه بهتر از مادر شدن:2:
.................................................. ......
خواستم اینو بنویسم (که آدم اینقدر پست های نامربوط میبینه صبرش لبریز میشه)
امروز تو علا الدین به 1 میلیون 50 هم رسیده بوده
اخه این چه دنیاییه c7 با n8 سی و پنج یورو تفاوتشه اونوقت اون که حالا تازه اومده 790 ولی ان8 الان یه هفته میشه تو بازاره
1150 :19::41:
معرفی میکنم
مدرسه اموزش عکاسی ویژه Nokia N8
کد:http://conversations.nokia.com/2010/10/18/introducing-the-nokia-n8-camera-school/
بیزحمت یه سری بزنید خوب
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=446510
تنها برتري N8 نسبت به ويو اينه که "شايد" از لحاظ نرمافزاري بهتر باشه. جايزههاي بيشتري براي برنامهنويسهاش تعيين شده و براي نمونه تا همين الان 12-10 تا بازي فوق باکيفيت براش اومده (ولي در عوض تو زمينه برنامهها مثل اينکه فعلا خبري نيست. - برتري بازيها هم اگر ويو هـک بشه از بين ميره)نقل قول:
اگرچه N8 يه برتري ديگهاي هم داره و اونهم تو فيلمبرداري هست که شايد بعضيا نتونن ازش بگذرن، به نظر من در نهايت N8 ميتونه اندکي از ويو گرونتر باشه. بهرحال هر گوشياي يه مشخصاتي داره و اين مشخصاتن که قيمت رو تعيين ميکنن.
فقط من تعجبمه که چرا اين گوشي با گالاکسي اس و ديزاير مقايسه ميشه. "مگاپيکسل بيشتر" و يو اس بي و HDMI آيا ميتونن جاي اونهمه برنامه و ساپورت اندرويد رو بگيرن؟
مقایسه Nokia N8 و Motorola XT720
جالبش این جاست؛ نوکیا اعلام کرده که تا 3 ماه اینده دو اپدیت اصلی واسه ان8 ریلیز میکنه و احتمالا این اپدیت ها تا 18 ما ادامه دارهکد:http://www.allaboutsymbian.com/features/item/12188_Xenon-drenched_smartphone_flag.php
درسته برتري هاي n8 هم نسبت به ويو كاملا مشخصهنقل قول:
به نظر من باتوجه به چند برتري نسبت به هم اين دوگوشي در يه محدوده قيمت قرار ميگيرن
دو سه جا ان8 برتره دو سه جا ويو هرچند به نظر من برتريهاي ويو در قسمتهاي اصلي و كلي يه گوشيه
ببخشيد اخوي از اينكه پست دادمنقل قول:
من يه مدت اصلا اينجا نيومدم و پست ندادم
اما وقتي توي اين تاپيك اين گوشي رو با گوشيهاي ديگه مقايسه ميكنن
اتوماتيك اين تاپيك از محدوده n8 خارج ميشه
با احترام به تمام حرفاتون
اما به نظر من اختلاف 150 تا 200 تومني با پيكسون براي اين امكاناتي كه گفتين منطقيه
البته فكر ميكنم فيلمبرداري پيكسون هم اچ دي باشه
كلا كمي غير منطقيه كه انتظار داشته باشيم توي يه تاپيك صرفا در مورد يك گوشي بحث بشه
البته ببخشيد
سلام .
N8 VS GS
مخلصیم .کد:http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N8-vs-Samsung-Galaxy-S-review-r_2548.html
یکی از دوستان توی سایت موبایلستان گوشی ان 8 را خریده.من چند تا سوال ازش پرسیدم :این سوالها و این جواب های دوستمون:
1/بعضی دوستان تو فروم های دیگه که با گوشی کار کرده بودند مدعی بودند گوشی زیاد هنگ میکنه؟نظرت چیه؟
الان دو روزه دارم کار میکنم یدونه هنگ ندیدم از این گوشی ، خیلی روون و سرعت بالا داره کار میکنه
2/چقدر طول میکشه گوشی فول شارژ بشه.باطریش را هم یه تستی بکن که با انجام کارهای مختلف چقدر شارژش دووم میاره؟
فول شارژش رو نمیدونم چون پریروز گرفتم شب گذاشتم 12 ساعت شارژ اولیه دیروز صبح روشن کردم تا الان دارم کار میکنم الان دو خط شارژ داره
3/یه فیلم دایویکس با گوشیت پخش کن ببین کیفیت پخشش در چه حدیه.
فیلم دایویکس ندارم ، اما با خود گوشی فیلم گرفتم خیلی روون نشون میده کوچیکترین پرشی هم نداره
ببینید ان 8 به چه ذلتی افتاده که همش دارن اونو با یه 5 مگا پیکسلی مقایسه میکنن جالبه در حالی که وقتی پیکسونه سام اومد اونو با کانن 35 دی مقایسه کردن . یه مورد هم که واسم خیلی جالبه این وسط به طور کامل ساتیویه سونی از یاد رفته و من تا الان یه مورد مقایسه اون با ان 8 و ندیدم.
البته در مقایسه های phonearena وضعیت ال سی دی ان8 زیاد هم نسبت به گالکسی بد نیستا!؟
دیدی لامصب افتاده چه ذلتی ؟:31:نقل قول:
یه اکسسوری جدید بعد از گیرنده دیجیتال تصاویرDVB..h برای سیمبین^3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DAB هدستی می باشد که به پورت Micro usb این گوشی ها متصل می شود ، به صورت دیجیتال ایستگاههای رادیویی را جستجو و پخش می کند که کیفیتش فوق العاده اس
در ضمن میشه با این هدست به تماس ها هم پاسخ داد
سلام .
N8 VS iPhone 4
مخلصیم .کد:http://www.phonearena.com/htmls/Nokia-N8-vs-Apple-iPhone-4-review-r_2551.html
کسی میدونه اون دکمه کوچیکه پایینش تو این عکس کجاست؟ :31:هرچی گشتم پیدا نکردم احتمالا قایمش کردن:31: