من امشب میزارم تا صبح دانلود شه از مدرسه که اومدم اگه کسی خبری تز سالم بودنش نذاشته بود من حتما می زارم
Printable View
من امشب میزارم تا صبح دانلود شه از مدرسه که اومدم اگه کسی خبری تز سالم بودنش نذاشته بود من حتما می زارم
بازی فقط واسه پلیه ؟واسه pc نمیاد ؟مگه نسخه های قبلیش توی پی سی نبود ؟
کلا سری بازی های god of war انحصاری سونی هست و فقط برای سری پلی استیشن منتشر میشوند.نقل قول:
god of war 1 و god of war 2 برای ps2 منتشر شد (البته چند وقت پیش این 2 عنوان با عنوان god of war collection برای ps3 هم منتشر شدند) و god of war 3 هم برای ps3 و دو بازی chains of olympus و Ghost of Sparta هم برای psp
من نسخه ای که جناب choory گزاشتن رو دانلود کردم روی fw 5.03 Gen C به راحتی اجرا شد
آقا کسی لینک دانلود نسخه دومش رو داره که به من بده؟
ممنون بابت اطلاع رسانی.نقل قول:
منظور شما از نسخه دوم چی هست؟ چون این این بازی دومین نسخه از سری بازی های god of war برای psp هست.نقل قول:
IGN بازی را نقد کرد و امتیاز فوق العاده 9.5 را داد .
[HTML]http://psp.ign.com/articles/112/1129918p1.html [/HTML]
آقا من اون لینک مستقیم رو دانلود کردم ارور Game couldnot be started 80020148 میده .
چی کار کنم ؟
GEN- C full دارم .
آقا منتشر شده كامل؟(يا دمو هستش؟)
دوستانی که احیانا با اجرای بازی مشکل دارند.افزونه Prometheus-2 را با توجه به فریموری که الان هستن دانلود کنند و نصب کنند.به احتمال زیاد بازی اجرا میشه.نقل قول:
Prometheus-2 for 5.00 M33-6
Prometheus-2 for 5.50 GEN-Dکد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1987
Prometheus-2 for 5.03 GEN-Cکد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1953
کد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1952
بله نسخه کامل منتشر شده و خیلی از دوستان هم بازی را دانلود کردن و در حال بازی کردن بازی هستن.نقل قول:
آقا الهی قربونت برم .نقل قول:
دمت گرم اجرا شد .
لامسب نمیدونم چرا اینترنت ما ترکیده.چندین ماهه نمیتونم شبانه دانلود کنم.
کسی که خونش نزدیکه بگه بیام ازش بگیرم:31:
من تهران هستم
ایول منم تهرانم یعنی خونهامون به هم نزدیکه؟
این رو چه ورژنی اجرا میشه؟
دمویی که دوست عزیزمون لینک دادن رو دستگام اجرا شد یعنی اینم اجرا میشه؟
دستگاه منgen-d2 5.50هست برا اجرا باید چی کار کنم؟
کسی لینک غیر مستقیم داره؟
من سرعت دانلودم از 200 شروع شد کم کم ، کم شد الان رسیده به 40، 10درصدم بیشتر دانلود نشده فکر کنم به 50 که برسه بر ه رو 3 یا 5 در ثانیه!
پس همسایه شدیم:31:دانلود کن بیام ازت بگیرم:31:جدی میگما
طريقه ي نصب اين فايل ها كه گذاشتيد چه جوريه؟(ببخشيد آخه من خيلي با PSP بازي نميكنم و خيلي كم پيش بياد باش بازي كنم برا همين بلد نيستم!)
نصبی نیست که.باید بازیو دانلود کنی بعدش یه فایل iso یا cso داره.اونو پرت میکنی تو فولدر isoه psp.همین
بابا چاچریمنقل قول:
چشم همسایه
خواهش میکنم عزیز.قابل شما را نداشت.نقل قول:
دوست داشتی آدرست را برام پیغام خصوصی کن تا برات پست کنم.نقل قول:
من خودم از لینک سایت ex.ua دانلود کردم و به راحتی و بودن مشکل با پچ Prometheus-2 اجرا شد.شما هم پچ را با توجه به فریموری که هستی دانلود کن و نصب کن بدون مشکل اجرا میشه.نقل قول:
همه دنبال لینک مستقیم میگردن شما برعکس هستی و دنبال لینک غیر مستقیم میگردی؟؟؟!!!بقیه لینک ها که از سرور هایی مثل هات فایل و فایل فکتوری و ... هست به صورت غیر مستقیم هست.
منظورت از فایل ها چی هست؟اگه بازی هست که فقط کافیه فایل iso را داخل پوشه iso کپی کنی.نقل قول:
اگر هم منظورت پچ Prometheus-2 هست که باید با توجه به ورژن فریمورت پچ مخصوص را دانلود کنی از حالت فشرده خارج کنی سپس فولدر حاصله را در مسیر x:\psp\game کپی کنی سپس از بخشی که بازی ها را اجرا میکنی برنامه اضافه شده را باز کنی و کلید ضربدر را فشار دهی تا این افزونه بر روی فریمور نصب بشه.
اگه باز هم سوالی در این ضمینه بود در تاپیک اصلی psp در خدمتتون هستم.
منظورم پچ بود!ممنون!(ميگم ديگه در اين حد هم نوب نيستم بلد نباشم بازيو بريزم!:31:)
عجب چيزيه اين بازي ها!!!
دیشب موفق شدم بازی را تهیه کنم .
حدود نیم ساعت هم بازی کردم .
بازی نسبت به نسخه قبلی خیلی بهتر شده و در مقایسه با دیگر بازی های psp با یک اثر فوق العاده مواجه هستیم .
مبارزه با غول آخر ها خیلی هیجان انگیز تر از نسخه قبل شده .
این افکتی که تو بازی گذاشتند و بعضی وقت ها تصویر برای چند ثانیه مات میشه خیلی جالب از کار دراومده .
پس بگو خونتون کجاست بیام ازت بازیو بگیرم:31:نقل قول:
راستی من هر روز دو بار پستاتو میخونم:31:یه بار اینجا یه بارم تو بازی سنتر:31:
من وقتم اصلا دست خودم نیست .نقل قول:
یه روز تا 6 غروب سر کارم یه روز ممکنه تا هشت یا نه شب هم سر کار باشم .
شما برو توپخونه اونجا همه دارند میفروشن بازی رو .
یا پی اس پی یا فلشتو ببر برات میریزن تو فلشت - 1000 تومان هم بیشتر نمیگیرن .
من خودم رفتم فروشگاه تماشا ( روبروی ورودی مترو در میدان اما ) - 10 دقیقه طول کشید بازی را برام کپی کنه .
میدونم داداش داشتم شوخی میکردم.فردا میرم بگیرمش
آقا من بازیو دانلود کردم Error میده!
فریمورم 5.50Gen D2 هستش!
ویرایش:
اجرا شد!
من مشکل ندارم با همین فریم ور بازی رو کلی رفتم جلو.نقل قول:
بازی خیلی خوبه از نسخه ی قبلش بهتره.
بالاخره منم بازیو رفتم خریدم.نشد دان کنم.اینترنتمون پکیده.
راستی دوستان من تو بازی هی لگ میبینم و انگار بازیو رو صحنه آهسته گذاشتن.
خیلی حالم گرفته شد.برای شما هم اینطوریه؟؟
بیشترجاهاش خوبه ولی وقتی خرتوخر میشه و کلی دشمن میاد دیگه اوضاع ناجور میشه و هی شاهد لگ های وحشتناک هستم.:41::19:
چرا؟؟؟؟
من که تا اینجا نزدیک به دو ساعت بازی کاملا روان اجرا شده .نقل قول:
منم همينطور.تا اينجا كه بازي كردم هيچ مشكلي نداشتم.نقل قول:
هرچی که بیشتر بازی میکنم به عظمت بازی هم بیشتر پی میبرم .
تا حالا همیچین شکوه و عظمتی را در هیچ یک از بازی های psp ندیده بودم .
بار داستانی بازی هم فوق العاده بالا هست .
احتمال داره مموریه پی اس پیم تا خرخره پره بازیم دچار لگ شده؟؟؟
به اون ارتباطی نداره .نقل قول:
من مموریم 8 گیگه الان 50 مگ خالی داره .
خدارو شکر که فعلا مشکل نداشتم .
سرعت cpu رو ماکزیمم هست؟نقل قول:
ای نامرد:31::31:خب بازیتو برام بفرست دیگه:31:نقل قول:
لگ بخاطر مموری تقلبیه بی کیفیت هستش. من همین بازی رو یکبار با مموری تقلیبه خوب انجام دادم و مشکلی نداشت و یکبار با مموری تقلبی بی کیفیت رفتم هی لگ میزد. به سرعت سی پی یو ربطی نداره. محتویات مموری رو بریز روی هارد و با PSP یکبار فرمت کن و فقط خود بازی رو بریز و امتحان کن شاید بهتر بشه.
سلام دوستان
من دیروز بازی رو تموم کردم. عجب بازیه خفنی بود!
نکته منفیش این بود که گیم پلی کوتاهی داشت و زود تموم شد.
به نظر من بعد silent hill shatterd memories بهترین بازی پی اس پی هست.
خب gamespot به بازی نمره ی 8/10 رو داد
یه باگ مسخره تو بازی دیدم.یه جایی رفتم که باید برای اولین بار اون اسکلت هارو که بزنی دوباره درست میشنو بترکونم،دیدم یهو محیط بازی رفت تو هم و من داشتم رو مذابها راه میرفتم.برای شما هم اینطوری شده بود؟؟؟
تقریبا اخرهای بازی هستم...
باگ نبود توش ...ولی بازی های بزرگ رو دیگه باید همچین زود زود ندن بیرون رو....یا..هی واسش داستان
اضاف کنن قبلا چه کار کرده بعد می خواد چی کار کنه
به هر حال باز گیم پلی بازی خیلی روان و درگیرانه هستش.
من هم امروز بازی را تمام کردم.بازی فوق العاده عالی بود.
برای من هم که هیچ باگ و لگی نداشت.اما حیف که زود تمام شد و psp تا مدتی (تا عرضه شدن patapon 3) باید گرد وخاک بخوره. :(
بگو ببینم حالا که بازیو تموم کردی:من رسیدم به جایی که 4 تا مجسمه هست بعدش باید بهشون برق بزنی تا خم و راست بشن،چقدر مونده تا آخر بازی؟؟؟
راستی من دارم رو sparta(خیلی سخت)بازی میکنم.پدرم دراومده.بعضی موقع ها به خودم میگم بیکار بودی گذاشتی رو این درجه سختی.واقعا سخته.به هیچ کس پیشنهاد نمیشه رو این درجه سختی تمومش کنه