این برنامه ایه که با کمکش میتونین کسایی که این بازیها رو آنلاین انجام میدن رو پیدا کنین و باهاشون بازی بکنین.نقل قول:
نکته ی اصلی اینه که میتونه بازی های کرک شده رو هم وارد کنه.
این برنامه ایه که با کمکش میتونین کسایی که این بازیها رو آنلاین انجام میدن رو پیدا کنین و باهاشون بازی بکنین.نقل قول:
نکته ی اصلی اینه که میتونه بازی های کرک شده رو هم وارد کنه.
مزیت این برنامه نسبت به گارنا چیه؟!
Red Alert 2 Online
هرکی پایه س ، بیاد !
من برنامه رو میخوام نصب کنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد سیستمم هم خالیه
من چندتا از این نوع برنامه ها رو ریختم، مثل همین گارنا یا تانگل، اما اکثرا اولا خیلی دنگ و فنگ دارن توی نصب و رجیستر و اینا، بعدم مشکل اساسی اینه که بازی کرک شده رو یا قبول نمیکنن، یا خیلی سخت قبول میکنن!نقل قول:
همین game ranger از همشون بهتر و راحت تره.
سلام من داخل گیم رنجیر اکانت جدید می خوام بسازم ولی هر کاری میکنم نمیتونم از اکانت قبلیم برم بیرون حتی پاکش هم کردم دوباره نصب کردم ولی نشد باز میره توی اکانت قبلی ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
سلام دوست عزیز می بخشید دخالت می کنم ولی گارنا بهترین گزینه برای بازیهای آنلاین هستش برای اینکه با دارا بودن بیش از 830 نفر ایرانی در بخشهای مختلف و همچنین روم مجزا در قسمت اینترنشنال برای ایرانیهای عزیز می تونه برای شما بهترین نرم افزار به شمار بیاد گارنا با دادن level برای شما و امکانات فراوانی همچون تورنومنت جهانی بازی می تونه ساعات خوش و مفرهی رو برای شما به ارمغان بیاره ، باتشکر : admin روم call of duty 4 ایران akbar11111 منتظر شما دوست عزیز در گارنا هستمکد:www.garena.com
یه خبر خوب اینکه نید فور اسپید به گیم رنجر اضافه شد من خودم خیلی من منتظرش بودم
از حالا این بازیهارو تو گیم رنجر میشه انلاین بازی کرد
Need for Speed III: Hot Pursuit
Need for Speed: High Stakes
Need for Speed: Porsche Unleashed
Need for Speed: Hot Pursuit 2
Need for Speed: Underground 2
Need for Speed: Most Wanted
Need for Speed: Shift
سلام
دوستان عزیز بدجوری لنگم.اگر میشه کمکم کنید.
نزدیک به 4 ساله general بازی میکنم.2 3سال با hamachi و بیش از 1 سال با game ranger ولی الان این مشکل در بازی جنرال پیش اومده و بازی های دیگه رو نمیدونم.
مشکلم اینه که host میزنم و همه وارد میشن و strato میزنم و من میرم تو.ولی هیچ کس دیگه نمیاد.و همه میگن connection time out داده.
حالا وقتی یکی دیگی host میزنه و من میرم تو وقتی start میکنه میتونم برم تو ولی فقط host میتونه منو ببینه و دیگران نمیتونن.و وقتی میریم تو بازی.همون اول ارور میده و همه میان بیرون.
یعنی اگر من باشم هیچ کس نمیتونه بازی کنه
خواهشا کمک کتید.خواهشا :41::41::41::41:
سلام کسی میتونه کمکم کنه؟!؟!!؟!؟!؟ دارم دیوونه میشم
هم Garena هم GameRanger بدون وی.پی !ن لوگین نمیشه ! همش Conection Filed میده چیکار کنم؟!
چک کن ببین توی درایوی که ستاپ گیم رنجر هست، به اندازه کافی فضای خالی داری؟نقل قول:
مشکل از ISP شما ست.نقل قول:
---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
چونکه ساختن بیشتر از 1 اکانت در گیم رنجر خلاف قوانین این سرویس دهنده هست، کمکی بهت نمی کُنم ؛ اما اگر از اسم خودت تو گیم رنجر خوشت نمیاد یا خسته شدی، میتونی از Friends > User Profile اسمتو عوض کُنی.نقل قول:
دقیقا , فک کنم از شاتل هست , چجور مشکلی هست به نظر شما؟
مشکل فیلتر شدن IP و سرورهای GameRanger از طرف ISP شما ست ؛ البته احتمالاً موقتیـــ ــه.نقل قول:
دوستان وگاس دو هم اومد تو گیمرنجر بازی باحالیه نصب کنید با هم بازی کنیم
مشکلم باز حل نشد همون ارور رو میدهنقل قول:
چک کن ببین توی درایوی که ستاپ گیم رنجر هست، به اندازه کافی فضای خالی داری؟
بلاخره برنامه برام نصب شد
ایدی من : Davood_Titan
منو اد کنین :11:
من هر کاری کردم اسم شما رو نشد اد کنم :41:
ممنونمـ:11:
سلامنقل قول:
خواهش راهنمایی کنید برای آنلاین بازی کردن call of duty4
چه مراحلی را باید طی کنم
متشکرم
من امروز این مشکل و برای join یا host شدن دارم باید چیکار کنم .با isp هم تماس گرفتم گفت مشکل از ما نیست
Your internet connection is behind a Port-Restricted Cone NAT
Router that may prevent you from connecting to some players
in peer-peer games
دوست من میتونی به اینجا ها سر بزنینقل قول:
codkings.com
برایCOD MW1
برایCOD MW2کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=195941
فقط اینو بدون خیلی سخته انلاین کردنش به زمین و زمون گیر میدهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=366229
من بهت پیشنهاد میکنم بچسبی به Need For Speed Hot Pursuit اونم از اینجا هیچی هم نیاز نداره به جز همین نرم افزار
راستی من وقتی تو Need For Speed Hot Pursuit میرم نمیدونم کجا باید برم که با بقیه انلاین بزنمنقل قول:
رد آلرت 2 آنلاین
هرکی پایه ـس بیاد
والا در حال حاضر من هم دقیق نمیدونم یه سری مشکلات پیش اومده اما به محض اینکه شد خبرت میکنم با هم بازی کنیم اگه هم میخوای خودت در جریان ماجرا باشی به اینجا سر بزننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=488618
اقا میخواستم بدونم بازی آنلاین کردن چقدر از ترافیکمون کم میکنه؟
مثلا یه دست فیفا زدن؟
فرق اینکه هاست بشی یا نباشی تو چیه؟
بعد گرفیک بازی که زیاد باشه یا کم رو سرعتمون تو بازی تاثیر گذاره؟
برنامه دیگه ای تو این مایه ها نیست که بازیهای بیشتری رو ساپورت کنه؟!
گیم رنجر من از امروز صبح لاگین نمیکنه برای شما هم همینطوره
چکار کنم؟
یا لاگین میکنه ولی وارد روم ها نمیشه و میگه فایر وال و... از ای ن حرفا
چکار باید کنم؟
aga man nemitooooooooooonam hot persuitooooooooooooooooo bazi konam
این بازی هنوز معلوم نیست چطوری باید آنلاین بازی کردنقل قول:
من روی آیکون گیم رنجر کلیک میکنم یه نوار میاد پر میشه برای آپدیت و آپدیت انجام میشه ولی بعدش دیگه بالا نمیاد گیم رنجر
دوباره هم بازش میکنم همین ماجراست.....
چکار کنم دارم میمیرم بدون گیم رنجر
دقیقا برای منم چند روزه همین طوره
بپاک دوباره بریز ببین می شه یا نه
من همش کیک میشم :31:
سلام
من میخوام بازی GRID رو توی Gameranger بازی کنم.اکثرا با پچ 1.3 دارن بازی میکننش ولی من مشکل دارم.
من یه بازی GRID دارم که یه شرکت ایرانی کرکش کرده.براش یه پچ 1.3 از سایت softpedia دانلود کردم ولی در حین نصب این ارور رو میده :
couldn,t find an installation of GRID.pleas ensure you,ve aquired this patch from the same source as the game, or try to reinstall the game
اگر کسی بازی Grid با پچ 1.3 رو توی game ranger بازی میکنه لطفا بیاد و بگه :
1. set up بازیش شرکتیه یا اصلیه؟
2. پچ 1.3 رو که درست نصب بشه از کجا میشه گرفت؟
3. ایا من اصلا روی این بازی شرکتی میتونم پچ نصب کنم ؟ وایا این ایراد از بازی منه یا از پچی که دانلود کردم؟
ممنون میشم.
سلام
لطفا درباره ی این 2 خط بیشتر توضیح بدید...
Host : برای ایجاد روم به منظور بازی و چت قبل از استارت کردن
Join : وارد شدن به روم دیگران
Host چیه؟Join یعنی چی؟روم هم متوجه نشدم...
ممنون
پینگ چیه؟اگه سبز باشه خوبه هرچی کمتر باشه؟
سلام میشه باهاش کانتر هم بازی کرد؟
سلامنقل قول:
دیر جواب میدم ولی بازهم از جواب ندادن بهتره
host یعنی شما میزبان بازی میشید و میتونید بازیو شروع یا تموم کنید و همچنین همه ی قسمت های بازی توسط شما تنظیم میشه
join یعنی شما به یه hodt دیگه ملحق بشید و با اون بازی کنید.به وارد شدن به یه روم دیگه و بازی کردنو join میگن
روم هم مثل چت روم میمونه که بسته به تعدادی که host تعیین میکنه میتونه یوزر داشاه باشه و اونجا میتونین با بقیه صحبت کنید تا اینکه host بازی رو شروع کنه
ببخشید ساده گفتم
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:10 PM ----------
برای پینگ به این تایپیک بریننقل قول:
در ضمن پینگ هر چی کمتر باشه بهتره(سبز)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=200656
برای فهمیدن پینگ خودتون به run برید از منوی استارت و تایپ کنید ping 4.2.2.4 -t و اینتر بزنید
تو صفحه ی سیاه باز شده یه سری نوشته هست که در سمت راست جلوی Time یه عدد هست که اون پینگ شما هست
سلام
نمیدونم این سوالو کجا بپرسم
بهم بگید تا جابه جاش کنم
من با همین برنامه میرم برای NFS Most wanted
ولی وقتی وارد لن میشه میخواد connect کنه تو connecting گیر میکنه
چه کار کنم ؟
مشککل از کجاست؟
دوستان من در گیمرنجر بازی میکنم و بازی ها
FIFA 11 ,CALL OF JUAREZ BIB,CALL OF DUTY 4,STRONGHOLD:CRUSADER,WARCRAFT3,FLASHPOINT DRAGON RISING
را بازی میکنم کاری داشتید بگید اینم ای دی گیمرنجرم1001919 به نام ALTAIR یک کلن هم دارم که 1حدوده 40 تا عضو داره به نام S7N ,
سلام
تو صفحه اول نوشته IP باید Vaild باشه یعنی چه؟
Virtua Tennis 4 رو میشه با این نرم افزار بصورت آنلاین بازی کرد ؟
چرا تازگی ها نمیشه most wanted بازی کرد موقع وصل شدن به lan اررو don't send میده
ایرااد کار کجاس؟
سلام.دوستم میخواد یه مودم بگیره برای انلاین بازی کردن.این مودمهای یو اس پی سیم کارتی کارشو را میندازه یا فقط باید adsl خونگی باشه.چه سرعتی برا انلاین بازی کردن مناسبه؟:11: