نقل قول:
برو تو قسمت مسیجت از اونجا ستینگ رو باز کن و اس ام اس دلیوری رو آن کن
Printable View
نقل قول:
برو تو قسمت مسیجت از اونجا ستینگ رو باز کن و اس ام اس دلیوری رو آن کن
کسی میدونه چجوری باید با hd7به کامپیوتر وصل شد ایا نرم افزار خاصی داره
نقل قول:
نرم افزاری داره به اسم زون برو به لینک زیر دانلنود کن و رو سیستم نصب کن بعد هر وقت که گوشی رو وصل کنی به سیستم خودش سینک میکنه فایلات رو بین سیستم و موبایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولا چرا مردم رو تو شک میندازینقل قول:
دوما HTC تو تایوان هست و چینی نداره
سوما بلفرض که چینی هم داشت Apple با اون عظمتش همه ی محصولاتش رو تو چین سمبل میکنه
چهارما 570 با گارانتی هست
پنجما شاید منظور شما تو چین سمبلش میکنن که هیچ تفاوتی با سمبل شدن تو تاوان نداره که بعید میدونم
آقا یکی به من جواب بده پا در هوامنقل قول:
نقل قول:
با سلام
من قبلا هم ازتون خواستم که تفاوتهایی رو که گفتین رو اینجا اعلام کنید تا بقیه هم مطلع بشن اما جوابی ندادین
شما که اینقدر مطمئن هستین چرا جوابی ندادید. از طرفی قیمت بالای هر جنسی مملاکی بر اصل بودن اون نیست . من اطلاع ندارم شما از کجا خریدین و این تفاوتهایی که مدعی هستین چی هستش ولی چند روز قبل از بازار قیمت گرفتم و قیمت با گارانتی اون رو 470 اعلام کردن .
با تشکر
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
نقل قول:
در مورد تاچش باید بگم که شک نکن که بسیار عالیه
در مورد بازی هم اگه اینترنت وایرلس داری خونه و یا دسترسی به اینترنت وایرلس داری میتونی از مارکت پلیس گوشیت وصل بشی و بازیهای رایگان رو دانلود کنی رو گوشی .
راستی Zune store با IP ایران کار میکنه
نقل قول:
والا من اون اوایل چندبار سعی کردم استفاده کنم نشد و پیغام خطایی که به من میداد میگفت لوکیشن ادرس میلم با لوکیشن کامپیوترم یکی نیست دیگه هم خیلی فرصت نکردم باهاش ور برم ببینم میشه یا نه . نمیدونم کسی از دوستان این کارو کرده یا نه؟؟
من کردمنقل قول:
البته Mozart دارم
البته قبلش نرم افزار Zune رو نصب کردم و اکانتم (Live) رو توش اکتیو کردم رو گوشی هم همینطور که اجازه داد برم مارکت پلیس
البته Mozart دارم:8:
بچه ها من گوشی را اپدیت می کردم. وسط گیر کرد و ارور داد و حالا تو این حالت گیر کردهچطور میشه درستش کرد ؟کد:https://socialtimes.com/files/2011/04/hd7_nodo_update.jpg
نقل قول:
میشه دقیقتر توضیح بدی.منظور من اینه که از طریق کامپیوتر وقتی میخای یک نرم افزاررو دانلود کنی و در حالی که گوشی با کابل به سیستم وصل هست یک همچین پیغامی میده وگرنه با خود گوشی که من راحت وصل میشم به مارکت پلیس و مشکلی هم ندارم.
ممنون
عجیبهنقل قول:
من که نه با کامپیوتر مشکل دارم نه با گوشی
احتمالا با V*N کانکت نیستید؟
سلام دوستان
یه سوال فوق فوری .....ایا میشه روی این گوشی وی پی ان نصب کرد ؟ اگه راهی هست ممنون میشم کمک کنید ........با تشکر..........
نه نمیشه
سلامنقل قول:
خیر نمیشه ولی مایکروسافت قول داده این امکان رو اضافه کنه (احتمالا بعد از اپدیت Mango)
نقل قول:
نه با وی پی ان وصل نیستم.من زمانی که کوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر و از روی بعضی سایتها که میخام نرم افزار دانلود بکنم یک روشش اینه که با زون دانلود بکنم وقتی این روش رو انتخاب میکنم اونوقت نرم افزار زون که رو سیستم نصبه باز میشه اتومات و یک صفحه باز میشه که باید با یوزر ویندوز لایو لاگین کنم و زمانی که یوزر و پس رو میزنم بهم پیغام میده که لوکیشن سیستم با لوکیشن اکانت ویندوز لایوم یکی نیست . نمیدونم مشکل از کجاست. شما میشه چک کنی ببینی اکانت لایوت و سیستمت روی یک کشور ست شده یا نه .
بقیه دوستان هم اگه تجربه ای دارن ممنون میشم راهنمایی کنن.
ممنون
سلام من میخوام بدونم آیا روی این گوشی میشه آندروید نصب کرد مثل hd2
این گوشی به غیر از ویندوز 7 چیزی بالاتر از hd2 داره اصلا هم تراز hd2 هست
اگه میشه سریع جواب بدید
اساتید با عرضه خسته نباشید.
گوشی hd7 من با برنامه zune هم به کامپیوتر وصل نمیشه چی کارش باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جزء اساتید با عرضه نیستم ولی یک سوال : برنامه ZUNE رو کامپیوترتون نصبه ، اگه نصبه آپدیت شده است یا نه ؟
خبر جدید.تا 1 ماه دیگه صبر کن چون پیش زمینش اومده.نقل قول:
اینک لینکش:
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=161386
سلام
من در حال حاضر نوکیا N8 دارم اما میخوام به جاش یه HD7 بگیرم، فقط باید شکم نسبت به چند مساله برطرف بشه. لطفاً کمکم کنید:
1- کیفیت عکسهای دوربین این گوشی چطوره و آیا 5MP واقعی هست یا فقط اسمش 5 isj?
2- آیا این گوشی با اجرای برنامه های جاوا که محتوی فونتهای فارسی باشن مشکل داره؟
3- دیکشنریهای معتبر صوتی انگلیسی و فرانسوی برای این گوشی پیدا میشن یا نه؟
خواهشاً با اطمینان کامل به سوالا جواب بذین و حدس نزنید.
بازم ممنون
دوستان كسي راهنمايي نميكنه؟؟؟؟!!!!!!!نقل قول:
با سلام خدمت دوستان بزگوار
من میخام یک نرم افزار همراه بانک را روی htc hd7 نصب کنم نمیدونم چه جوری فایلش رو بریزم رو گوشیم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان خوب کمکم کنه.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
دوست عزیز با نرم افزار zune میتونی وصل شین ولی بلوتوث فعال نمیشه.
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
دوست عزیز با نرم افزار zune میتونی وصل شین ولی بلوتوث فعال نمیشه.
روش آندروید هم نصب میشه؟
من برنامه ریموت remote wp7 روی گوشی نصب کردم ولی کار نمی کنه ، کسی می تونه راهنماییم کنه لطفاً؟
با سلام خدمت عادل جون
می خواستم بپرسم که درباره ویندوز فون چیزی میدانید؟
گوشی htc hd7 خریدم ولی بلوتوثش غیر فعاله و اصلا نمیشه توش نرم افزلر ریخت لطفا در این باره کمکم کنید.
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
شاد باشید:40:
با تشکر
ـــــــــــــــــــ
کلیه گوشیهای ویندوز فون فاید چنین امکانی هستند مگر اینکه -- بشوندنقل قول:
شما از بلوتوث فقط میتونید برای اتصال به هندزفری بلوتوث استفاده کنید
سلامنقل قول:
سیستم عامل Windows Phone 7 کلا Bluetooth File transfer نداره. به دوستتون هم بگید که الکی تلاش نکنه.
با کابل که وصل می کنید فقط میتونید توسط نرم افزار Zune تو گوشی فیلم و عکس و برنامه بریزید. و USB Mass storage نداره.
این گوشی کلا با HD2 غیر قابل مقایسه هست چون سیستم عامل Windows mobile با Windows Phone حدود 180 درجه فرق داره
به طور خلاصه نمیتونید.نقل قول:
من میخام یک نرم افزار همراه بانک را روی htc hd7 نصب کنم نمیدونم چه جوری فایلش رو بریزم رو گوشیم. ممنون میشم اگه یکی از دوستان خوب کمکم کنه.
سلامنقل قول:
نه با وی پی ان وصل نیستم.من زمانی که کوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر و از روی بعضی سایتها که میخام نرم افزار دانلود بکنم یک روشش اینه که با زون دانلود بکنم وقتی این روش رو انتخاب میکنم اونوقت نرم افزار زون که رو سیستم نصبه باز میشه اتومات و یک صفحه باز میشه که باید با یوزر ویندوز لایو لاگین کنم و زمانی که یوزر و پس رو میزنم بهم پیغام میده که لوکیشن سیستم با لوکیشن اکانت ویندوز لایوم یکی نیست . نمیدونم مشکل از کجاست. شما میشه چک کنی ببینی اکانت لایوت و سیستمت روی یک کشور ست شده یا نه .
شما باید برید تو تنظیمات اکانت ویندوز لایو کشورتونو ایران بزنید
سلام.
موقع آپدیت ویندوز فون توسط zune به مشکل برخوردم.موقع آپدیت از 10 قسمت 4 قسمتش کامل میشه...قسمت پنجم موقع install update یه دفعه ارور میده.....کد ارور:800706be
دوستان کسی راه حلی براش داره؟
ممنون.
دوستان سلام. من یه مودم ADSL دارم که وایر لس هم داره و وقتی با این گوشی بهش Connect میشم همه مراحل انجام میشه ولی نمیتونه بره توی هیچ صفحه ای! یعنی Can`t open page میزنه! باید چه تنظیماتی انجام بدم؟؟ مگه Wi-Fi نیست این گوشی؟؟ چرا نمیتونم باهاش به اینترنت وصل شم؟
با سلام
دوستان مصرف باطری گوشیتون چطوره ؟
من اگه بخوام باهاش بازی کنم نهایت 2 ساعت دووم بیاره
اگر هم بازی نکنم تماس و اس ام اس معمولی نهایت 12 تا 18 ساعت دووم بیاره
مال شما هم همینطوره ؟
سلام.آره برای منم همینطوره.نقل قول:
در کل اصلا گوشی خوبی نیست.تازه برای من یکم که با گوشی کار می کنم،بازی و وب و ... گوشی خود به خود ری استارت میشه.
واقعا nokia کجا htc کجا.
سلام
دوستانی که گوشی HTC HD7S رو دارن ازش راضی هستن؟
میخوام معایب گوشی رو بدونم
مرسی از لطف دوستان
تنها و تنها و تنها عیب گوشی ( به جز عیب هایی که خود ویندوز فون 7 دارند) به نظر من باطری ضعیف این گوشی هستشنقل قول:
سلام خسته نباشید.کسی نرم افزار گوشی اچ تی سی اچ دی 7داره به کامپیوتر نمی تونم وصل بشم اگه میشه کمکم کنید
سلام به دوستان عزیز
من تازگی ها یه گوشی HTC HD7 از اونور آب واسم آوردن که روش ارم اپراتور T mobile هستش
مشکلی که الان دارم اینه که به هیچ وجه نمی تونم روش برنامه نصب کنم و یا آپدیتش کنم
موقع آپدیت ، آپدیت رو کامل دانلود میکنه اما موقع نصب ارور می ده و نصب نمی شه
اگه میشه راهنمایی کنید
از گوشی هیچ لذتی نمیتونم ببرم جوری که پشیمون شدم از گرفتنش
دوستان کسی نم تونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟نقل قول:
از برنامه windows phone device manager استفاده کردید؟؟من یک اچ دی 2 داشتم روش ویندوز سون نصب کردم و هر کاری کردم نتونستم روش برنامه نصب کنم ولی با این برنامه به راحتی بازی و نرم اقزار نصب کردمنقل قول:
باید از برنامه zone استفاده کنید ی سرچ تو گوگل بزنید حتما پیدا می کنید.نقل قول:
سلام یچه ها منم به تازگی HD7 خریدم .
شما :
اینو امتحان کن :نقل قول: