بابا چرا نارحت شدی؟!!نقل قول:
شوخی کردم یه کم جو عوض شه(نه اینکه الان خیلی خشکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مگه این شکلکها(:31:)رو ندیدی؟؟:31::31:
Printable View
بابا چرا نارحت شدی؟!!نقل قول:
شوخی کردم یه کم جو عوض شه(نه اینکه الان خیلی خشکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مگه این شکلکها(:31:)رو ندیدی؟؟:31::31:
ناراحت نشدم که:31:نقل قول:
ابا چرا نارحت شدی؟!!
شوخی کردم یه کم جو عوض شه(نه اینکه الان خیلی خشکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مگه این شکلکها( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )رو ندیدی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه تو این شکلک رو ندیدی(:20:)؟؟؟؟؟؟؟:31::31:
بله دیگه چیز کردن.... موقع انتخابات برداشتن چیز کردن : دینقل قول:
مبخوام ببینم قبل اینکه ناظر بشه هم این حرف رو میزدی؟؟
+
میگم الان آرمین و شهاب برابرن.... حسین دوتا تی شرت افتادی : ))
+
نگاه کنید اسم منو کج نوشتن بچه ها نمیتونن بخونن واسه همین دومم : دی
تاپیک برا من باگ داره! تو نظرسنجی شرکت نکردم ولی نتایج رو نوشته×
بله بالاخره یک سند تقلب پیدا شد...نقل قول:
+
به VOA و BBC ارسال شدش...::دی
آره مسعود. این رای گیری به نظر منم قابل استناد نیست. اول اینکه به قول خودت اسمت رو کج نوشتن که معلوم نیست هدفشون از این کار چی بوده ؟!!! :5: :21: دوم اینکه ترتیب حروف الفبای انگلیسی رو از پایین به بالا رعایت کردن :31:نقل قول:
اين بحث كج بودن اسم رو رها كنيد ... چون اگه ادامه بديد معلوم ميشه به كي راي دادي.. :دي
اميدورام فهميده باشيد منظور رو :دي
عجب ما رو خیط کردی شهاب :31: ناظر شدی فرق کردی اصلاً:27:نقل قول:
البته این رو که بزار بدونن رای من مسعود بوده :21:
دو نفرم به من رای دادن ناراحتی حسود ... !!!دی:نقل قول:
اين بحث كج بودن اسم رو رها كنيد ... چون اگه ادامه بديد معلوم ميشه به كي راي دادي.. :دي
اميدورام فهميده باشيد منظور رو :دي
+
من دیگه با توجه به تغییرات مدیریتی جدید (اقای متقلب به کادر فنی اضافه شده!) کمتر میام فروم فقط به حسین بگین در مورد جایزه 41 گیگم بعدا به مسنجرم مراجعه کنه !دی:
من هنوز رای ندادم.
از 4 نفر یکی PM بده یا یه چیزی بزاره تو دستم تا بهش رای بدم.:31::27::31:
ولی بدور از شوخی هر 4 نفر زحمت زیادی کشیدن و جای قدر دانی داره.
به هر کی جایزه نرسید من خودم جایزشو میدم:21::21::21:(بدون شوخی گفتم:31:)
چطوری عزیزم !؟!!دی:نقل قول:
به هر کی جایزه نرسید من خودم جایزشو میدم:21::21::21:(بدون شوخی گفتم:31:
چی میدی حالا !
از حسین که به ما چیزی نماسید !دی:
سلام
با این تفاسیر ارمین جان برنده هستند
اقا تبریک.
البته ارمین کریزر
لطف داری !! همین که همه برنده واقعی رو شناختن برام کافیه !أی:نقل قول:
سلام
با این تفاسیر ارمین جان برنده هستند
+
حسین نمی خوای ببندی این جارو جایزه منو بدی؟
من هنوز رای ندادم! در سر 4 راهی موندم : دی
امیدوارم این تمدید بشه و سریع صندوق ها رو نبندید : دی
وحید جان مگه منتظری بریم دور دوم. رای بده تموم کن دیگه
رای بده خلاص دیگه کلا سر جم 20 یا 30 نفر ادم هستیم اونم معلومه که همش رای دادن
اون عروسک تو اواتورت هم روشو برگردون. دی
حامد جان زیاد هم مطمئن نباش : دینقل قول:
من حتی بعضی ها رو دیدم که 4 بار رای دادن! : دی
اون عروسک هم پشتو رو نداره : دی
همه ی نقدها رو با دقت خوندم انتخاب اینکه کدوم بهتره یه مقدار سخته (به غیر از یکیش) ولی رای خودم رو به بهترینشون دادم ولی فکر کنم یکی از این نقدها که اسمشو نیارم تویه قسمت معرفی و بررسی بازیها از سایت بازی سنتر شبیه و تکراری میزد به هر حال ممنون.مرسی
:31:نقل قول:
دوست من اون نقد خودم بود كه بعد از اين كه اينجا نوشتم توي اون سايت هم فرستادم :دي
برا همين شبيه بوده :31:
يوزر اون كسي كه نقد رو فرستاده نگاه كن .... ساعت فرستاده شدن اون رو هم نگاه كن. ..
نه دورغ نگو:21:نقل قول:
دوست من اون نقد خودم بود كه بعد از اين كه اينجا نوشتم توي اون سايت هم فرستادم :دي
برا همين شبيه بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يوزر اون كسي كه نقد رو فرستاده نگاه كن .... ساعت فرستاده شدن اون رو هم نگاه كن. ..
بچه ها حرف این بارسلونایی ها رو باور نکنین:21::31:
یا داور رو میخرین یا پست تقلبی میزنین:21:
:31:
زیاد به حرفای این برادر شهاب توجه نکنید : دی
کسی که می تونه امضای تقلبی بذاره دیگه توی همه کارا می تونه راحت تقلب کنه :14:
وحيد حالا گريه نكن ... :دي
يه كاري ميكنم تو هم بتوني از اين امضا ها بزاري : ))
+
از الان حكومت نظامي اعلام ميشه : دي
اجتماع بيش از دو نفر در يك تاپيك باعث بسته شدن تاپيك و بن شدن اون دو نفر ميشه .. همچنين هر نفر نميتونه بيش از يك پست در يك تاپيك در يك روز بده .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
به ارمين اصلي هم اول شدنش رو تبريك ميگم ... :x
همچنين به مسعودي گل هم دوم شدنش رو تبريك ميگم ... :x
همچنين به امين هم دماغ سوختنش رو تبريك ميگم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ))
برادر من نیازی به این کارای فانتزی ندارم!: دی
+
منم سوم شدنت رو تبریک میگم هر چند که مقام چهارمی قشنگ برازنده ت بود : دی
دوستان ديگه اين بحث رو رها كنيد ..
ديگه پست شوخي و اين حرفا در اين تاپيك حذف ميشه ...
ديگه داره ميشه اسپم سرا ...
من بهش یاد دادم اینطور امضا گذاشتن رو... خودم کردم, که... :31:نقل قول:
پست شهاب هم تایید میشه. لطفا شوخی رو هم از حد دیگه نگذرونین. اونوقت تهش یه جور دیگه میشه...
پست قبلی هم خیلی تایید میشه :31:
ما که رای خودمون رو دادیم ولی اون کسی که می خواستیم اول نشد! البته از راه های دیگه میشد کاری کرد اول بشه ولی گفتم که همین جوری رقابت به صورت سالم باشه بهتره :31:
بله دیگه یسری این وسط یه کارایی کردن که اونی که میخواستی (اینجانب ) اول نشدم !نقل قول:
پست قبلی هم خیلی تایید میشه :31:
ما که رای خودمون رو دادیم ولی اون کسی که می خواستیم اول نشد! البته از راه های دیگه میشد کاری کرد اول بشه ولی گفتم که همین جوری رقابت به صورت سالم باشه بهتره :31:
+
هومان بنده نظرم اینه طی یک حرکت انقلابی جایزه ها رو که دادش حسین تاپیکو بفرست ترش تجزیش کنن ردی از اسپم ها باقی نمونه !! پس فردا اینو بچه هامون میان می بیبنن میگن نگاه کن چه باباهای اسپمری داشتیم !دی:
+
بنده نیز اول شدن ارمین 2 را بعد از خودمان تبریک گفته و می گوییم همین که نقدش فقط یک پله با برا من فاصله داشت خودش افتخاریه براش
+
شهاب جان !! عزیزم !!! خر و گاز گرفتن و ... رو یادت بیار همیشه !!!دی:نقل قول:
دوستان ديگه اين بحث رو رها كنيد ..
ديگه پست شوخي و اين حرفا در اين تاپيك حذف ميشه ...
ديگه داره ميشه اسپم سرا ...
حالا كي جايزه ها رو ميدي حسين ؟ :دي
ای بابا این تاپیک چرا هنوز بازه؟ مسعود هی من باس تو این اوضاع گرونی sms بزنم تا یه کاریو سروقت انجام بدی؟جمعه شب باس بسته میشد تاپیک... گِل بگیر دره تاپیکو: دی
جایزه ها هم با کسر مالیات بر ارزش افزوده تقدیم خواهد شد!
ها نت نداشتم....نقل قول:
ای بابا این تاپیک چرا هنوز بازه؟ مسعود هی من باس تو این اوضاع گرونی sms بزنم تا یه کاریو سروقت انجام بدی؟جمعه شب باس بسته میشد تاپیک... گِل بگیر دره تاپیکو: دی
sms میدی که کیل زون رو تموم کردی و دل ما را آب میکنی.... دل ما را آب میکنی پدر سوخته؟ : دی: دی
+
حسین من جایزه نمی خوام همون چیزه رو بفرست تا یه عمر دعات میکنم
+
تخته میکنیم