سلام
الان 2 هفته است میخوام برم کوهک امتحان بدم هربار میگن چون حیاط خیسه امتحان کنسله!!!:41:
فقط هم دوشنبه ها امتحان میگیرن!!!
شهرک هم همین وضیعت رو داره؟!؟
یعنی اگه زمین خیس باشه امتحان نمیگیرن؟
ممنون:40:
Printable View
سلام
الان 2 هفته است میخوام برم کوهک امتحان بدم هربار میگن چون حیاط خیسه امتحان کنسله!!!:41:
فقط هم دوشنبه ها امتحان میگیرن!!!
شهرک هم همین وضیعت رو داره؟!؟
یعنی اگه زمین خیس باشه امتحان نمیگیرن؟
ممنون:40:
زنگ بزنید .نقل قول:
شاید منظورشون یخ و برف باشه نه خیسی . چون در خیسی بارون سال قبل امتحان می گرفتند . شاید بخاطر مسئولیت امنیت داوطلبان باشه یا حفظ جان موتورسیکلت !
موتور سیکلت که جون نداره مهندس!:31:داشته باشه هم از جون ما مهمتر نیست!نقل قول:
اگه شمارشونو داری برام pm کن.
مرسی
سلامنقل قول:
علامت تعجب معنای جلمه رو غیر مستقیم می کنه
شماره دادن در انجمن نداریم . با 118 تماس بگیرید تلفن روابط عمومی شهر آزمایش رو درخواست کنید .
نقل قول:
ب ـ شرايط شركت در آزمايشها و صدور گواهينامه موتورسيكلتهاي با حجم موتور تا 250 سيسي (گواهينامه الف ـ2)
1ـ حداقل سن 17 سال تمام.
2ـ ارائه گواهي سلامت جسمي و رواني از مراجع صلاحيت دار پزشكي.
3ـ قبول شدن در آزمونهاي آييننامه و مهارت عملي رانندگي با موتورسيكلت مربوط.
يعني كسي كه 18 سال و 4 ماه داره شامل گواهينامه الف.2 ميشه يا الف.3 ؟
بعد به جز اينا بايد سربازي هم بره ؟
متقاضی باید مدرکی داشته باشه تا مشخص کننده ی وضعیت نظام وظیفه باشه ، مثل معافیت تحصیلی ( با ارائه ی گواهی اشتغال به تحصیل ) ، کارت پایان خدمت ، کارت معافیت ، برگه ی اشتغال به خدمت از ارگان های نظامی و ...نقل قول:
بعد به جز اينا بايد سربازي هم بره ؟
با برگه اعزام هم میشه...من گرفتم.:31:نقل قول:
این چی ؟ 1 یا دو ؟نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بالاخره الف 1 و الف 2 مد نظر شما هست یا الف 2 و الف 3 ؟
به هرحال ؛ الف 1 که مشخص هست برای موتورهای گازی هست و شرط سنی 15 سال تمام رو داره ، الف 2 هم که برای موتورسیکلتهای تا حجم موتور 250 سی سی هست و شرط سنی 17 سال تمام ( یا 18 ) .
اما الف 3 ؛ از اونجایی که تردد موتورسیکلت با حجم موتور بیشتر از 250 سی سی در ایران ممنوع هست ( البته شرایط خاصی نیاز داره تا مجوز تردد داده بشه ، مثل معرفی نامه از فدراسیون اتومبیل رانی و موتور سواری که البته مجوز تردد در محدوده و مسیر خاصی داده میشه ، یا معرفی نامه از نهادهای خاص ) ، و شخصا کسی رو نمیشناسم که گواهینامه ی الف 3 داشته باشه ،
+
شرط اختصاصی برای گرفتن گواهینامه ی الف 3 :
پس شرط گرفتن الف 3 ، داشتن الف 2 هست . بنابراین پاسخ پرسش شما مشخص هست . :11:نقل قول:
3ـ دارا بودن گواهينامه موتورسيكلت تا 200 سيسي حجم موتور (الف ـ2) كه حداقل يك سال تمام از تاريخ صدور آن گذشته باشد.
سلام
پس دوستان 70سی سی گواهینامه الف1 میخواد ؟
اما من که ندارم یعنی اگه بگیرنم جریمه میشم ؟
اقایون شهرک تو این ایام عید باز نیست؟
سلام من یه پالس 135 LS خریدم .
- من الان گواهینامه ندارم بهتر نیست موتور رو به اسم پدرم که گواهینامه داره بزنم تا اگه یه موقع موتور رو گرفتن بتونم درش بیارم ؟ یا فرقی نداره ؟
میگم اگه یه موقع تو خیابون به هر دلیلی گرفتنت .... برا آزاد کردن موتور مگه نباید سند موتور و گواهینامه هم برد ؟
(میشه یه کم بیشتر توضیح بدین ؟ من فقط قول نامه کردم و میشه تغییر داد.
دوست عزیز فک کنم بچه های پورتال جوابتو دادن ..نقل قول:
ولی به هر حال نیازی نیست که به نام پدرتون بشه..
مهم این هست که اول خودتون گواهینامه رو بگیرید :46: دوم موقعی که خدای نکرده اگر موتورتو به علت گواهینامه نداشتن گرفتن اسم پدرتونو به عنوان راکب بگید..
بعدشم با گواهینامه پدر محترم و کارت موتور و کارت ملیتون تشریف میبرید خلیج و موتورو ازاد میکنید!( البته بعد از پرداخت چند چوخ پول بی زبون):31:
سلام.
من متولد 68 هستم و پایان خدمت ندارم.
ولی گواهینامه ماشین رو 2 سال پیش بدون پایان خدمت گرفتم.
الان گواهینامه موتور رو میتونم بدون پایان خدمت بگیرم؟
با ارائه گواهینامه ماشین هم نمیشه؟:11:
سلام ، باید مدرکی داشته باشید که تعیین کننده ی وضعیت نظام وظیفه باشه ، مثل گواهی اشتغال به تحصیل ، اشتغال به خدمت در ارگانهای نظامی ، پایان خدمت ، معافیت و ....نقل قول:
در رابطه با سوال آخر هم پاسخ "خیر " هست :11:
سلام
من برای بین الملی کردن گواهینامم باید چیکار کنم؟
ممنون
دوست عزیز به این وبسایت مراجعه کنیدنقل قول:
[PHP] http://www.farsidl.net/news.php [/PHP]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:هشدار : مسئولیت استفاده از این منابع خصوصی برعهده شماست . هیچ تاییدی بر این شرکتها و مدعیان "سازمان جهانی" فلان و بهمان نیست .نقل قول:
تنها مرجع تاییدیه رسمی در ایران "سازمان جهانگردی و گردشگری" هست که با مراجعه به اونجا و ارائه چند مدرک ساده بعد از مدت کوتاهی گواهینامه بین المللی خود رو که تنها و تنها در میان کشورهای عضو کنوانسیون وین اعتبار داره دریافت خواهید کرد - یک تکه کاغذ بزرگ ! - تصور می کنم هزینه اینکار هم سالیانه 40 هزارتومان باشه تا به امروز
ممنون از دوستان که کمک کردن یه سوال دیگه هم دارم من گواهی نامه ماشین دارم میشه آئین نامه امتحان ندم و فقط عملی امتحان بدم؟
سلام .نقل قول:
ممنون از دوستان که کمک کردن یه سوال دیگه هم دارم من گواهی نامه ماشین دارم میشه آئین نامه امتحان ندم و فقط عملی امتحان بدم؟
خیر . دو مقوله ی کاملا مجزا از هم هستند ، هم چشم پزشکی و هم آیین نامه رو باید مجددا امتحان بدید . :11:
درود!
من 21 سالمه و دختر هم هستم. میخوام گواهینامه ی موتور بگیرم ..تو شرایط گواهینامه حرفی از جنسیت نزده! خواستم بدونم تو قوانین چیزی هست که باعث منعیت من بشه؟!
سلامنقل قول:
واقفید که بحث موتورسواری زنان در جامعه ما وابسته به تعیین تکلیف حاکم شرع داره نه نمایندگان مجلس شورا
از اونجاییکه داوطلبی نبوده سووالی طرح نشده که پیرو اون حقوقدانان شورای نگهبان در موردش نظر بدند .
مراجعی از جمله رهبر سیاسی کشور بعنوان "حاکم شرع" پاسخ به استفتاء دادند که می تونید براحتی متن استفتاء و جوابهاش رو در اینترنت جستجو کنید - من نقل قول نمی گیرم چون به انجمن ما مربوط نمی شه -
پس اگر حاکم شرع موافق باشه ، مجری قانون که در اینجا از قوای نظامی و امنیتی تابعیت می کنه . مثل گواهینامه پایه 1 و جرثقیل و ... برای خودش در شهرک آزمایش سالن جدا از مردان داره .
اما اگر تصورتون اینکه تنها مشکلتون در سواری موتورسیکلت تنها محدود به داشتن یا نداشتن گواهینامه است ، اشتباه می کنید . موتورسیکلت سواری شباهتی با اتومبیل سواری نداره .
در هر حال موفق باشید و ایمن برانید
یه سوال فرق بین گواهی نامه ی200سی سی با 250سی سی چییه؟
طبق اجرای آزمون ناجا هر دوش یکیستنقل قول:
اما اجرای ناجا منطبق بر قانون نیست مگر قانون جدید که هنوز مصوب نشده
اقا من 3 ماه پیش ایین نامه قبول شدم و شهرو رد!
حالا اگه بخوام دوباره برم تکلیف چجوریه؟
هیچ مشکلی نداره . تا دو سال قبولی آیین نامه شما اعتبار داره . برخی حتی هر هفته مردود می شند و 7-8 ماه مرتب می رن تا قبول بشند .نقل قول:
گواهینامه بعد از تکمیل مدارک چند روزه میاد در خونه؟
جريمه گواهينامه نداشتن چقدره ؟
من گواهی نامه ندارم اگه منو بگیرند چی می شه؟
دوستان من تازه بعد از یه سال همت کردم این ایین نامه رو بخونم و میخام برم گواهینامه موتور بگیرم.
اخه خیلی ضد حاله:2:
دیگه ماکه گواهینامه ماشین داریم چرا باید دوباره برا موتور ایین نامه بخونیم.:41:
مثه اینکه قبلا اینطوری نبود.
الان برا امتحان همون شهرک و کوهک هستش دیگه...؟
شما کدوم رو تایید میکنین...؟؟؟
سلامنقل قول:
اگر "ضد حاله" و اینقدر براتون سخته معناش اینکه شما همون آیین نامه ترافیکی اتومبیل رو هم بخاطر ندارید و پس گواهینامه خودروی شما هم نیاز به تجدید داره
در سایر کشورها آیین نامه های متفاوتی برای انواع خودرو وجود داره . اما در ایران یکسانه و این باعث تعجب داوطلبین می شه
عليك سلامنقل قول:
ربطي نداره برادر.
شما برو تابلو هايي كه تو ايين نامه هست نگاه كن شايد نصفش رو تو عمرت نديدي و نخواهي ديد.
ولي بايد اسمش رو حفظ باشي.
باور كن بعضي از اون تابلو هارو از خوده سرهنگ بپرسي هنگ ميكنه.:31:
========================================
الاني يه نگاهي انداختم ايشالا تو اين هفته ميرم امتحان ميدم.
فقط نگفتين الان برم شهرك بهتره يا كوهك با توجه به اينكه به هر دو نزديكم.
سلام دوستان من
من متولد 1/9/1371 هستم ، درحال تحصیل هم تشریف دارم ، چون کلی سال روفوزه شدم .
میتونم برم گواهینامه بگیرم ، فقط میخوام یه 125 دارم اونو برونم ، میتونم ؟؟؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
همین ماه هم میخوام برم نه همون آذر ماه
هزینه گواهینامه چقدر میشه ؟
اگر تاپیک رو با کمی دقت دنبال کنید . پاسخ سووالات زیادی در اون وجود داره . منجمله دوتای بالایینقل قول:
هنگام قبول شدن چه قدر طول می کشه تا گواهی نامه بدستمون برسه؟
بین سه هفته تا یک و نیم ماه.نقل قول:
کاملا شانسیه! مال یکی 10 روزه میاد .... مال یکی 2 ماهه!
اصلا مشخص نیست چیه داستان!
سلام به دوستان و آشنایان با مرام
یه کمکی به من بکنید صفـا کنم ، چندتا آموزشگاه موتور که گواهینامه بگیرم ازشون رو میشه بهم بگین ؟ (ترجیحا مرکز تهران رو به پایین یعنی میدون ولیعصر به پایین تا مهدیه تهران که بتونم راحت برم . )
قربون همتون . :10::3::25::15:
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:14 PM ----------
راستی اگه نمیشد اینجا نام ببرید تو صفحه شخصی خودم بگین
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
بعد آدرس هم بدید که گم نشم ، میدونید که تهران خیلی بزرگه و توش همه خلافکارن و افغانی و ...
سلام دوستان
من ۲ هفته شده همه کارا رانندگی رو کردم و تو شهری و آیتومه افسر قبول شدم..
اما هنوز گواهینامم نیومده!
هیچ جایی هست تا قبل از اومدن خود گواهینامه شماره گواهینامه رو بگیریم که بشه پشت ماشین نشست!؟
ممنون
مگر تا به امروز آموزشگاه موتورسیکلتی هم افتتاح شده ؟نقل قول:
بر مبنای قانون ، خیر ! تا اصل گواهی نباشهنقل قول:
پیشتر رسید پستی رو قبول می کردن که اونهم خلاف قوانین بود که حذف شد . باید منتظر بمونید یا افسری دلش رحم بیاد