سلام
من میخوام که 5741 بگیرم تنها چیزی که موجب تردید من شده نداشتن کیبرد فارسی و مشکل در
قرار گرفتن جای حروف میباشد ایا این مشکل جدی هست و موجب مزاحمت می شود یا خیر
در مورد کیفیت صدا وتصویر چتور؟
تشکر.
Printable View
سلام
من میخوام که 5741 بگیرم تنها چیزی که موجب تردید من شده نداشتن کیبرد فارسی و مشکل در
قرار گرفتن جای حروف میباشد ایا این مشکل جدی هست و موجب مزاحمت می شود یا خیر
در مورد کیفیت صدا وتصویر چتور؟
تشکر.
دوست گرامی من خودم هم اوایل یک کم با کیبورد و جابجایی حروف مشکل داشتم ولی الان واسم عادی شده و مکان کلید ها را حفظ شدم و الان یک نرم افزاری هست که با اون میتونی مکان و حروف هر کلید را خودت تعیین کنی و این مشکل هم به راحتی قابل حل هست:20:نقل قول:
در مورد فارسی میتونی با برنامه Keyboard Layout Loaderمیتونی حروفها رو جابجا کنینقل قول:
در مورد کیفیت صدا وتصویر باید بگم خوب هست و دیگر هیچ:40:
من چی کاار کنم؟هر سری که اینو روشن می کنم وایرلسش روشنه!!!
نمیشه کاری کرد خاموش باشه ؟اکه خودم خواستم روشنش کنم؟
کسی نبود جواب بده؟
من این مدل رو به تازگی خریدم مشکلی هم ندارم فقط یه سوال این پورت Kensington نحوه کارکردن باهاش چطوریه؟؟؟ باید براش قفل بخرید ؟؟؟؟
بله اما من تو ایران ندیدم.....نقل قول:
من تو پاساژ ایرانیان دیدم .نقل قول:
فکر نکنم به درد من و شما بخوره . احتمالا عملکردش شبیه افسار اسبه !!!:31:
بیشتر به درد مکان های عمومی که احتمال دزدیده شدن لپ تاپ هست میخوره
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Kensington_lock[/HTML]
لااقل بگین ببینم دستگاه شما هم وقتی ویندوزش میاد بالا وایرلسش روشنه یا نه؟نقل قول:
من چی کاار کنم؟هر سری که اینو روشن می کنم وایرلسش روشنه!!!
نمیشه کاری کرد خاموش باشه ؟اکه خودم خواستم روشنش کنم؟
سلامنقل قول:
روی آیکون باتری(گوشه ی پایین سمت راست) کلیک راست رو بزنید. حالا windows mobility center رو انتخاب کنید
حالا در قسمت wireless network بر روی turn wireless off کلیک کنید. البته این برای ویندوز 7 بود
کسی می دونه برای استفاده از دوربینش باید چیکار کنم؟
اقا كسي قيمت ايم مدل رو نداره؟
البته بعد از گرون شنش رو ميخواما:40:
آخرسن قیمتی که ازاش دارم 880 با گارانتی سازگار (قیمت 4 روز پیش)
در نرم افزار های مسنجر کار می ده اما در حالت عادی شما باید نرمافزارشو از سایت ایسر دان کنی و به صورت نصبی نصبش کنی.نقل قول:
دوست عزيز به خاطر جديد بودن سخت افزار شما بايد از جديدترين ويندوز XP استفاده كنيد تا بتونه سخت افزارتونو شناسايي كنه.نقل قول:
مثل لينكهاي زير:
کد:http://dl2.-------------.com/software/exclusive/ex9/Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.October.2010.Corporate-BIE.part1.rar
کد:http://dl2.-------------.com/software/exclusive/ex9/Microsoft.Windows.XP.Professional.SP3.Integrated.October.2010.Corporate-BIE.part2.rar
آره آقا...نقل قول:
هر وقت روشن کنی وایرلس روشنه
دوستان هرکی راهی بلده بگه لطفا
آقا من هم بعد از گذروندن هفتاد خان رستم 5741 خریدم به خودم و به تمام دنیا تبریک میگم
گارانتی سازگار 860000 تومن
احتمالا شما از تو بايوس دستگاه ميتوني وايرلس رو غير فعال كني.نقل قول:
آقا مبارکت باشه ایشالا فنش برات بچرخه....راضی هستینقل قول:
---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
برادر دنیا اینترنت و تکنولوژیه این روزا هر کسی adsl+modem wireless دارهاینا همش مزیته....نقل قول:
:20:آقا فنش میخواد بچرخه اما نمیتونه چون تبدیل دوشاخشو یادم رفته ایشالله از فردا میچرخه تا ابدنقل قول:
اما قیافش که خوبه خیلی باهاش حال کردم
در ضمن قابلیم نداره :11:
سلام دوستان بالاخره هاردم را بد سکتور یابی کردم که هفت سکتور خراب داشت که تمامی توسط نرم افزار بازیابی شد و الان مجددا هیچ بد سکتوری پیدا نمی شود چند تا اشکرین شات گرفتم لطفا دوستان یک مگاهی بیندازید و نظرتان را بدهید
کد:http://www.4shared.com/file/k9dbudbV/sector.html
تبریک میگم برادر :11:امضاتم که جمع کردی:31:؟؟!!!!:27:نقل قول:
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
علی جان امیدوارم مشکل بدسکتور نرم افزاری باشه و دیگه برنگرده مال من هم همینطوری بود سکتورها رو رفع میکرد اما بعد از مدتی دوباره بدسکتور شروع میشد و بیشتر هم میشد امیدوارم مثل من نباشه ولی کاشکی میبردیش گارانتی یه هارد نو برات میذاشتن چون این هارد سابقه بدسکتور داره یه کم ناراحت میشه آدمنقل قول:
چشم داداش در اولین فرصت میبرم گارانتی متاسفانه الان به شرکتی که خریدم دسترسی ندارم ولی تا اخر اذر بر میگردم خونه و در اولین فرصت میبرم گارانتی واسه تعویضنقل قول:
امان از دانشجویی در شهر غربت:13:
نقل قول:
اره برادر دیگه الان دارم حالشو میبرم فعلا
فقط با این سیستم عاملش مشکل دارم cd ویندوز 7 میزارم اما هرکاری میکنم از رو دی وی دی boot نمیشه
چی کار کنم ؟
در این شهر غریب سازگار نمایندگی نداره همون جا تحویل بدی؟؟؟نقل قول:
:18:نقل قول:
:18:این از اون سوالها بودا!!!!!:19:
خب تو ستاپ بوتشو بیار رو سی دی یا f12 رو تو ستاپ فعال کن
اگه کار ويندوزت تموم شد يه بازى خفن نصب کن ببينيم گرافيک در چه حده.نقل قول:
همین کارو کردم ویندوز هم نصب کردم البته xp ولی بعدش خواستم seven بریزم از رو xp یه پیغام میدهنقل قول:
I://setup.exe is not a valid win 32 application
الان خفن ترین بازی که داشتم code of honor2 (conspiracy island بود ریختم همه جزئیاتش روی high بدون مشکل دارم بازی میکنم تا فردا برم بازی بخرمنقل قول:
از تمام کسانیکه راهنمایی کردن متشکرم :10:نقل قول:
مشکل از dvd بود با عوض کردنش مشکل حل شد الان 64 بیتی ریختم :20:
واقعا اسپیکر با کیفیتی داره بیشتر لپ تاپ ها صداشونو که زیاد میکنی خش خش میکنه اما 5741 کم نمیاره خیلی شفاف و عالی :8:
در مورده فنش هم باید بگم واقعا بی صداست :46:
فقط dvdram وقتی ازش استفاده میکنی یه کم صدا میده البته من ساعت 2 شب استفاده کردم یه خورده ازار دهنده بود :13:
__________________________________________________----------------------------------------------------
یه سوال هم داشتم اینکه وقتی لپ تاپ خاموشه عیبی نداره به برق وصل باشه البته با باطری ؟
به هيچ وجه منشکلى نداره توصيه شده تا ميتونيد hibernate کنيدنقل قول:
بله صدا و همچنين حجمش مناسبه.
اقا سازگاركه قيمت نزده.شما قيمت روز رو ندارين؟
حداقل ویرایش کن اونایی که راهنمایی کردن تا دلمون خوش بشه....:10:نقل قول:
سلام من تازه این لپ تاپ رو خریدم (گارانتی سازگار ، 870) میخواستم بدونم چه جوری میشه فهمید ری اسمبل نشده باشه ، سرویس تگش رو چه جوری میشه چک کرد و کارهایی که خودتون بعد از خرید انجام دادید. خیلی ممنون
نشده برادر مطمئن باش!نقل قول:
والا فکر نکنم هيچ رقمه بشه...!
به چه چيزهاى شک ميکنيد ها.....!
سلام یه چند روزی نبودم ویرایش شد فقط یه سری برنامه توپ کاربردی که 64 بیتی اجرا کنه معرفی کنی که خیلی حال دادی :10::27:نقل قول:
خب همش توی سافت گذار هست:نقل قول:
کد:www.---------.com
سلام دوستان
این 5741G نور زمینه کیبورد نداره ؟
یه سه ماهی هست خریدم شبها وقتی میخای تایپ کنم اذیت میکنه
باتشکر
نه نداره برادر اگه داشت قیبمتشم بالاتر میرفت :21:نقل قول:
بعضى از پست هارو که ميخونم واقعا شاخ در ميارم! مثل همين نقل قول.نقل قول:
خير نداره.
یه نقطه سبز اندازه سره سوزن افتاده رو صفحه مانیتورم (وقتی صفحه تیرست بیشتر به چشم میاد) امکان داره که پیکسل های مانیتورم سوخته باشه (هر کاری میکنم نمیره ) ؟
اگه سوخته ایا امکان داره که به مانیتور آسیب بزنه ؟