توی Fifa Manager 10 احساس مینم که اون اول Personal Life و Level Players رو تیک نزدم راهی هست که اونا رو فعال کنم ؟ :13:
Printable View
توی Fifa Manager 10 احساس مینم که اون اول Personal Life و Level Players رو تیک نزدم راهی هست که اونا رو فعال کنم ؟ :13:
دوستان اگه جایی تو اینترنت گیر آوردید که بازی رو میفروخت لینکش رو بزارید ممنون میشم
این دوستمون که لینک گذاشت دمش خیلی گرمه که اصلن جواب نمیده.آدم نمیدونه لینکش اوضاعش چطوره!!!؟؟؟
سلام به همه ی بروبچ باحال اهل فیفا منیجیر
دوستان من دموش رو دانلود کردم
نسخه های قبلیش رو از 2000 دارم بازی میکنم
تغییرات و نکات مثبت و منفیش از دیدگاه من
بازی در دمو شامل چهارتا لیگ هستش
اسپانیا
آلمان
انگلیس
لهستان
من رئال رو برداشتم
خیلی واسم جالب بود
چون چهره ی یا همون عکس فیس خیلی از بازیکنها تغییر کرده بود و بهتر شده بود
ولی میتونم بگم 80 درصد فیس ها وارد نشده بود !!!!
و یه عکس سیاه بودش
مثل ده روسی ، کیلینی ، کونترائو ، دیوید لوییز و خیلی از معروفهای دیگه
از جمله : زلات ، رونالدینیو ، اشنایدر و ...
که معلومه به خاطر اینکه لیگ ایتالیا یا پرتغال تو دمو نبود نیستش
اما اسامی کاملا درست بودن
حتی تیم رزرو رئال که تو نسخه ی قبلی خیلی ایراد داشت تو این نسخه کاملا تصحیح شده بود
گرافیک محیط بازی خیلی بهتر و جذابتر شده منتها تغییرات تو تکست مود خیلی چشم گیره
گرافیکش بهتر شده مخصوصا بعد گل یا 10 دقیقه مونده به پایان بازی یا حتی موقع تعویض
اما حیف که دکمه ها یکم کوچیکتر شدن
سیستم تاکتیک چینی هم خیلی تغییر کرده و میتونم بگم فوق الاده شده
تو 3دی مچ هم گرافیک روون تر شده و دیگه باگ و سوتی از هوش مصنوعی به اون صورت نیست منتها چهره ی بازیکنها کلا متفاوته !!!
اما یه مشکل
سیستم من خیلی بالاتر از سیستم مورد نیاز اجرای بازی هستش
میتونید از اینجا هر کس سیستمشو وارد کنه ببینه سیستمش میکشه واسه اجرای بازی یا نه
چند باز وسط بازی گیر کرد و پرید اومد بیرون !!!کد:http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1131&game=Fifa%20Manager%2011
امیدوارم تو نسخه اصلی اینطور نباشه
موقع خرید بازیکن هم که خیلی سیستمش بهتر و به واقعیت نزدیک شده چشم گیره
مخصوصا وقتی وارد مذاکره میشید با یه بازیکن روزنامه ها تیتر بزرگ میزنن و در حد لالیگا مطلب چاپ میکنن
دیگه اینکه
سیستم صحبت کردن با بازیکنها خیلی بهتر شده
و همینطور تلنت یا استعداد (همون ستاره های بازیکنها) خیلی بروز و بهتر شده
در کل امیدوارم این تصویر چهره ی بازیکنها رو تو نسخه ی اصلی بذارن که اینجوری نصف بازیکنها بدون عکس نمونن
سوالی بود در خدمتم
سلام خسته نباشید
من آخرین آپدید 2010 رو می خواستم همراه با روش آپدیت و ریختن این پچ.
مرسیی.
آقا دمت قیژژ.خیلی خوب بود.نقل قول:
--------------------------------
امروز رفتم انقلاب گفت هنوز نیومده.عجیبتر اینکه گفت هر وقت تو سایت واسه فروش اومد فرداش ما میاریم.تا جایی که من یادم هست همیشه برعکس این قضیه بود.بچه ها هرکی تهران خرید خبر بده!
بابا تو کارت خیلی درسته!!چند بار سوال میکنی؟؟اگه یکم سرچ میکردی تا الان به نتیجه رسیده بودی.تاپیک قبلی بیشتر از 10 بار توضیح دادم و دادند.این لینک رو برو اگه پیدا نکردی سرچ کن در تاپیکنقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5199291&postcount=658[/HTML]
کسی نمیتونه یه کمکی به بنده ی حقیر بکنـــه؟:31:نقل قول:
تا جایی که من میدونم نمیشه.نقل قول:
بابا تو کارت خیلی درسته!!چند بار سوال میکنی؟؟اگه یکم سرچ میکردی تا الان به نتیجه رسیده بودی.تاپیک قبلی بیشتر از 10 بار توضیح دادم و دادند.این لینک رو برو اگه پیدا نکردی سرچ کن در تاپیک
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5199291&postcount=658[/HTML][/QUOTE]
ممنون
ولی می خواستم بدونم کدوم یکی از این پچها آخرین پچ هستش چون یک بار دانلود کردم و 1گیگ از دانلودم حروم شد رفت و وقتی می خواست نصبش کنم پیغام داد ماله خودم جدیتر هستش.
الان من اینجا 4تا فیل آپدیت fm 10 update از یک تا چهار می بینم و یک فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می خواستم بدونم کدوم رو دانلود کنم و نصبش چه شکلیه.
بازم مرسی.
من فردا انقلابم.ببینیم خدا چی میخواد:)
اگه بود خبر میدم.
نسخه کرک شده بازی هم اومد
لینک تورنت
لینک مستقیمکد:http://thepiratebay.org/torrent/5922732/Fifa.Manager.11-RELOADED-%5Btracker.BTARENA.org%5D.iso
[PHP]http://fs76.www.ex.ua/load/4969650/rld-fm11.iso[/PHP]
احتمالا از فردا تو سایتها و مغازه ها بیاد
تو اشتباه دانلود نکردی!جدیدترین همونه.یک گیگا بایتی.اسمش اینه :FIFA World Cup™ Updateنقل قول:
در ضمن من حدس میزنم تو خوب مطالب تاپیک رو نخوندی.اگه درست بخونی اون پیغامو نمیده.
حالا تو هم گیر دادی به فیفا منیجر 10.بابا 11 اومده.بیخیاله اون بشو!!
من دیروز رفتم ولیعصر. هیچ کس نداشت. یکی می گفت بازی هنوز مجوز نگرفته، یکی می گفت مجوز نمی گیره چون اسرائیل داره :31: گفتم چه ربطی داره اخه، مگه فیفا و PES اسرائیل ندارن؟
حالا نمی دونم کی میاد تو بازار.
این قضیه اسرائیل هم داستانیهاااا!!دفعه قبلی هم تو گفته بودی؟؟احتمالن یه مغازه هست هرکی میره همینو میگه:27:نقل قول:
ولیعصر احتمالن دیرتر میاره چون بازی هاش شرکتیه.اما انقلاب یارو میگیره دانلود میکنه رایت میزنه میفروشه.واسه همین انقلاب باید زودتر بیاد.که البته دیروز نبود.امروز هم یکی میخواست بره باید ببینیم اومده یا نه!!
البته شرکتی اطمینانی تره!!:5:
بازم سلام
ایراد که نمیشه گفت اما یه نکته جالب
ویندوز سون قابلیت جالب و منحصر به فردی که داره اینه که اگه سخت افزار سیستم اجازه و قابلیت داشته باشه میشه به صورت لمسی باهاش کار کرد
من یه تبلت دارم و ویندوز سون هم دارم
یعنی تمام کارام رو با انگشت انجام میدم حتی با کیبورد مجازی
منتها تو منیجیر صفحه ی لمسی بر خلاف بازیهای دیگه هیچ کاربردی نداره و اصلا کار نمیکنه
حتما باید موس و کیبورد وصل کرد و بازی کرد
که منم مجبور شدم همینکارو کنم
حالا نمیدونم با عرضه و پخش نسخه ی اصلی این مورد حل میشه یا نه
توی اینترنت جایی نمیفروشه؟
نقل قول:به جای نقطه ها بزن ---------- وبرو حالشو ببر هم دانلوده هم خریدکد:http://www............com/tag/%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%BE%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-fifa-manager-11/
یا علی
اینجا واسه دانلود گذاشته با لینک مستقیم.
کد:http://www.----------.com/1389/08/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C-fifa-manager-11/
امروز انقلاب و ولیعصر بودم.
نیاوردن هنوز.
با اینکه اینجا جاش نیست ولی نه دوست عزیز راهی نداره، دیگه اونو هرکاری کردی ولش کن. برو 11 رو بگیر و این دفه حواست جمع باشه!نقل قول:
پی وقتی توی تهران نیومده یعنی توی شیراز هم نیست!
منو باش که میخواستم فردا صبح برم بخرم.
من امروز ولیعصر، انقلاب و توپخونه رفتم و نیومده بود. البته اگه FIFA بود همون 3 روز پیش میومد ولی متاسفانه چون زیاد پرطرفدار نیست باید صبر کنیم دیگه...
امسال دیگه خیلی دیر شد!!من امروز میرم انقلاب.خودم فکر میکنم حداکثر تا پنج شنبه میاد!!
بچه ها سلام
من بازی رو تو دمو خیلی رفتم جلو
چندتا نکته
یکی اینکه تو 3دی مچ بازی صدا نداره ! که احتمالا برای دمو بودنش هست چون تو قسمت تنظیمات صدا برای بازی هم غیرفعاله
اما متاسفانه همچنان کم و بیش سوتی هایی از ضعیف بودن هوش مصنوعی دیده میشه ولی میشه گفت کمتر شده
اما حرف اصلی من دوتاست
یکی قسمت تاکتیک تیمتونه که تو این نسخه کلا 100 درصد عوض شده
و واقعا تنظیمش وقت گیره البته واقعا شیرین و دلچسب هم هست
و 100 درصد شما تغییر تاکتیکتون رو تو جربان بازی در 3دی مچ میتونید به عینه ببینید که این واسه من خیلی خیلی جالب بود
و دومین اینکه
حتما در جریان بازی تا لبه خط زمین بیاید جلو و با بازیکنانتون حرف بزنید داد بزنید و دستورات تاکتیکی بدید تا اونوقت تغییر عملکردشون رو با چشمتون ببینید
خیلی تاثیر داره
بازم میگم محیط گرافیکی بازی خیلی بهتر و جذابتر شده
قربون همتون
فعلا
سوالی بود در خدمتم
اولن دمت گرم آقا سیااا!!!
دومن یه خبر خوب
انقلاب فیفا منیجر واسه فروش رسید
سی دی فروشی بغل پاساژ(فکر کنم اسمش پاساژ بعثت باشه).میگه بازی رو روی دی وی دی 9 داره.قیمت :3000تومن.
موفق باشید.من الان میرم بخرم!!
دوستان من بازی رو دانلود کردم به صورت کامل و کرک شده
برا فروش دارم اگه کسی خواست با هزینه پستی 5000 تومان
بازی را گرفتییییم:31:
دارم مینصبییییم:31:
دلتون بسوزیییییه:4:
تو غرب تهران جایی نیست؟
سلام از اینجا میتونید دانلود کنید
کد:http://www.----------.com/1389/08/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d9%88%d9%82-%d8%a7%d9%84%d8%b9%d8%a7%d8%af%d9%87-%d8%b2%db%8c%d8%a8%d8%a7%db%8c-fifa-manager-11/#more-11068
سالمه،خودم از اینجا گرفتم
یا حق
آقا تا فردا صبح که ما بریم بگیریم، اونایی که گرفتن بیان تعریف کنند سرگرم بشیم!
کدوم مغازه داره؟
توی شهرستان ها نیز توزیع شده؟؟
کسی از اراک هست بدونه رسیده یا نه؟؟
آقا من اسم پاساژ رو اشتباه گفتم.دور میدون انقلاب پاساژ نبوت.رو به پاساژ بایستی سمت چپ پاساژ میشه.یه سی دی فروشیه اون داشت.3000تومن.البته شرکتی نیستهااا.رایتیه!!الان دارم می نصبم.خبرشو میدم.
اقا شیرازی های فروم هم اگر دیدن خبر بدن.
دانیال 86 بگو چه طوریه؟مردم از بس که صبر کردم.
غرب تهران کسی نیست؟خبر نداره؟
من غربم!ولی رفتم انقلاب خریدم.بازی رو نصب کردم.بیشتر تغییرات بازی جزئیه.خیلی از مشکلاتش حل شده.هنوز تیمم هیچ بازی نکرده ببینم چه خبره.امسال فیفا وردکاپ هم بهش اضافه شده.یه قسمته خوب هم اضافه شد که اگه کسی دیتابیس رو تغییر داده بتونه دیتابیس اون شخص رو لود کنه.قبلن هم میشد ولی یکم روش کار فرق داشت!
این دیگه چیه؟نقل قول:
گه کسی دیتابیس رو تغییر داده بتونه دیتابیس اون شخص رو لود کنه
بخش just football چه طوره؟
شیرازی ها نبود؟؟؟؟؟
یعنی وقتی میرفتیم تو ادیتور فیفا منیجر تغییرات میدادیم گاهی وقتها تغییرات تو بازی اعمال نمیشد اما حالا یه گزینه داره که ازت میپرسه حالت اولیه ی بازی باشه یا اگه تغییراتی دادی اونا باشند!نقل قول:
قسمت تاکتیکش خیلی خوب شد.جزئیات بهش اضافه شده.
متاسفانه قسمت آنلاین که نمیشه استفاده کرد هم پیشرفت کرده.یه قسمت جدید اضافه شده.امیدوارم امسال یه راه حلی پیدا بشه!!
آقا فقط اینترنتی خرید کنین. به خدا کمتر میندازن. چون اعتبارشون رو از دست نمیدن
پرشیا استور آورده. با پیشتاز 3 تا 5 روزه میرسه!
من فردا میرسه دستم. ببینم در چه وضع و حالیست!!!!:31:
آره آقا اینترنتی بهتره!گرچه من اینترنتی نخریدم و هنوز هم مشکلی نداشته اما اینترنتی همیشه مطمئنتره!!واسه ی غیر تهرانی ها که خیلی بهتره.یکم گرون در میاد ولی بازم میارزه