دوست عزيز ما قدم به قدم جلو ميريم ... درسته شما با HTML مشكلي نداريد اما خيلي از دوستان ديگر هستند كه براي اولين بار مي خواهند طراحي وب كنند ، پس اونها چي ؟؟ ... به زودي آموزش PHP & ASP رو قرار ميدم .نقل قول:
نوشته شده توسط aleks
Printable View
دوست عزيز ما قدم به قدم جلو ميريم ... درسته شما با HTML مشكلي نداريد اما خيلي از دوستان ديگر هستند كه براي اولين بار مي خواهند طراحي وب كنند ، پس اونها چي ؟؟ ... به زودي آموزش PHP & ASP رو قرار ميدم .نقل قول:
نوشته شده توسط aleks
خيلي ممنون ! مي شم به پي اچ پي بپردازين !نقل قول:
نوشته شده توسط n I M A
فعلاhtml بهتره
مثل اينكه خبر ندارين ! اين زبان ديگه بسيار قديمي شده ! ولي پي اچ پي رشدي داشته كه نگو و نپرس ! بيش از سايت هايي كه در فرمت زبان اچ تي ام ال بودن ! سايت خودشون رو به پي اچ پي تبديل كردن !نقل قول:
نوشته شده توسط titansepid
اين رو هم در نظر بگيريد كه زبان HTML ننه مي باشد!!!نقل قول:
نوشته شده توسط aleks
زبان PHP زبان بسيار خوبي است و حرفي هم توش نيست ولي از نظر اينترفيس و طراحي صفحه انعطاف پذيري زبان HTML را ندارد .
سلام!
بچه ها من يه وب سايت طراحي كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی بازدید کننده صفحه رو می بینه باید enconding کنه به Arabic
این مشکل رو چه جوری رفع کنم؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوست عزيز ... البته جاي اين سوال اينجا نبود ! ولي شما بايد در Style سايتتون يوني كد رو هم تعريف كنيد ...نقل قول:
نوشته شده توسط soroush66
آقا نيما!
سوالم رو كجا مطرح كنم؟
بعد چه جوري بايد Unicod رو تعریف کنم؟
دوست من شما بايد سوالتون رو در يك تاپيك و موضوع مجزا مطرح مي كرديد ....نقل قول:
نوشته شده توسط soroush66
شما به چه برنامه اي طراحي وب كرديد ؟
میشه یکی توضیح بده که چطوری میشه یک وبسایت دیگر رو در سایت خود نشون بدیم؟
لینک نه خودت صفخه وبسایتو
دوست عزيز شما بايد از اين دستور استفاده كنيد و اون در در صفحه ي وبسايت خود قرار بديد كه وبسايت در سايت شما نشان بده.نقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
کد:<p><IFRAME
src="آدرس صفحه مورد نظر يا سايت مورد نظر را در اينجا بنويسيد" width=745
height=400 frameborder="0"></IFRAME></p>
دوست عزیز من این کارو کردم انگار این کد رو ساپورت نمیکنه. صفحه با زبان Css طراحی شده.
من دنبالش گشتم اما پیدا نکردم دوست عزیز ... لطفا سوالتون در انجمن مطرح در یک تاپیک مجزا مطرح نمائید شاید دوستان داشته باشند ... با تشکر - نیما احدینقل قول:
نوشته شده توسط Realamd
ازت ممنونم. من مي خوام هر جوري شده تو سايت استريم لود انتشار وب كنم. ولي اطلاعاتم خيلي كمه لطفا راهنماييم كنيد . خواهش مي كنم.
با سلام
من چندان تجربه ای در کار با پایگاههای داده ندارم و برای شروع فکر کردم کار با اکسس ساده تر باشد. یک جدول ساده در اکسس ایجاد کردم و میخواستم آن را از طریق فرانت پیج به صفحه وب متصل کنم ، اما موفق نشدم. ممنون خواهم شد اگر راهنمائی کنید که چگونه از اکسس بعنوان یک پایگاه داده در وب سایتم استفاده کنم؟
با تشکر
دوست عزيز صفحات قبل رو يه نگاهي بنداز !نقل قول:
نوشته شده توسط nasehi
با تشكر - نيما احدي
آموزش هات عاليه من هم توي وبلاگ سولئارس توي قالب كتاب الكترونيكي آموزش ميدم البته من خيلي توضيح ميدم اگر اسب بخونه مي تونه طراح قالب وبلاگ و وبسايت بشه .
آقا واقعا دستت درد نكنه
ممنونم ازتون واقعا عاليه وهمشو گرفتم كه بخونم
سلام بعد چند وقت امدم
آموزش کامل قرار دادن عكس در پس زمينه ي صفحه
شما براي قرار دادن يك عكس در پس زمينه ي وبتون بايد يه تغيراتي تو تگ <body> بديد . براي اينكار تگ <body> را در قالب خود پيدا كنيد و اونرو به صورت زير دربياريد :
<body background="Adress Of Image">
كه بايد به جايه Adress Of Image آدرس عكسي رو بزاريد كه ميخوايد بره به پس زمينه ي وب . با اينكار اين عكس در پس زمينه تكرار ميشه .
حالا اگه خواستيد تكرار نشه و يا اينكه عمودي يا افقي تكرار بشه ادامه رو بخونيد :
براي اينكه تكرار نشه بايد تگ بادي به شكل زير در بياد :
<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:no-repeat">
همونطور كه ميبينيد با اضافه كردن ميان كد background-repeat:no-repeat براي تكرار عكس مقدار No رو قرار داديم . پس عكس تكرار نميشه .
حالا اگه خواستيد عكس پس زمينه به صورت افقي تكرار بشه تگ بادي بايد به شكل زير دربياد :
<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:repeat-x">
براي اينكه عكس فقط به صورت عمودي و زير هم تكرار بشه هم بايد تگ بادي به شكل زير در بياد :
<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:repeat-y">
در آخر هم نمايش هر كدوم از عمليات بالا رو براتون ميزارم كه بهتر متوجه بشيد :
من تو نمايش اين تغيرات در تگ بادي عكس روبرو رو گذاشتم واسه پس زمينه كه ببينيد چطور تكرار شده :
عكس پس زمينه ( با تكرار )
عكس پس زمينه ( بدون تكرار )
عكس پس زمينه ( تكرار افقي )
عكس پس زمينه ( تكرار عمودي )
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
پس خیلی عالی میشه اگه بعضی از آموزشها رو تو انجمنها بذاری :biggrin:
مرسی از تشویقت...
شاد باشید - نیما احدی
علی جان ادامه بده .. بسیاز عالیه ...و حرف نداره
شاد باشید - نیما احدی
اون چيز كه نيماي عزيز گفتن را تاكنون نشنيده بودم داخل css كسي encode بده ولي اين كد را ببيننقل قول:
نوشته شده توسط soroush66
اين براي عربي است در تگ <head> مي نويسن راحت بايد شماکد:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
را جايش قرار دهي!کد:<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
بله كاملا حق با شماست!نقل قول:
نوشته شده توسط Ray9
حقيقتش من منظور ايشون رو درست متوجه نشده بودم
شاد باشيد - نيما احدي
خيلي خوش حال شدم نيما جان كه متوجه اين مشكل شديد راستي شما كارت چيه مي تونم چندتا از نمونه كارت را ببينم!!
ba salam man yek faza az persiangig dar ekhtyar daram ama nemidanam ke anra chegoone bayad tarhi kard chon aslan jaye barae edit ya kathae dige nadare fgat mishe upload kard lotfan mara rahnamee konid.
ba tashakor,
inam adrese page:
موردي نداره دوست عزيز !نقل قول:
نوشته شده توسط Ray9
از طريق ياهو مسنجر ميتونيد با من تماس بگيريد و نمونه كارها رو مشاهده كنيد.
شاد باشيد - نيما احدي
نقل قول:
نوشته شده توسط azivan
سلام ..!
دوست گرامي شما مي بايست صفحات خودتان رو در كامپيوترتان با استفاده از نرم افزارهاي مرتبط مانند Front Page طراحي كنيد و سپس آنرا بر روي هاست پرشين گيگ خود آپلود كنيد!
لطف كنيد زين پس فقط فارسي تايپ كنيد! ( تمامي امكانات فارسي نويسي مهياست و اين انجمنها فارسي ميباشند!)
شاد باشيد - نيما احدي
سلام
اين سوال رو تو يك تاپيك جداگانه پرسيدم ولي كسي جوابم نداد
شايد شما بتونيد كمكم كنيد
من یک سایت با asp.net طراحی کردم یک چیزی شبیه یک mailing list می خوام ببینم اگر شیوه طراحیم اشتباهه عوضش کنم
راستش درست نمی دونم mail box ها رو چطور طراحی کنم
اگر متن نامه های ارسالی رو توی database ذخیره کنم باید برای هر کس به عنوان mail box یک جدول داشته باشم
این کاریه که من انجام دادم مسخرست یا قابل قبوله؟؟؟
از اینکه وقتتون رو می گیرم معذرت می خوام ولی یک سوال دیگه هم دارم
نمی خوام سطح امنیتی خیلی بالایی داشته باشم اما اینکه user , password رو با session منتقل کنم خیلی جالب به نظر نمی یاد
اگر جوابم رو هر چه زود تر بدید ممنون می شم راستش نمی دونم جای درستی سوالم رو مطرح کردم یا نه
پیشا پیش ممنون
فعلا
ميخواستم بدونم چجوري ميشه يه لينك ساخت كه وقتي روش كليك ميكنيم تو صفحه ي جديد باز شه !؟
آخه يه مشكلي هست ! من الان رو صفحه ي اول يه آهنگ گذاشتم كه با باز كردنه لينكا آهنگ قطع ميشه ! راهي هست كه آهنگ قطع نشه يا لينكا تو صفحه ي جديد باز شن !؟ در ضمن وقتي صفحه رو مينيمايز ميكنم بازم آهنگ قطع ميشه!
اگه زودتر جواب بديد خيلي ممنون ميشم چون فردا بايد تحويل بدم يني تا آخر امشب وقت دارم...
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi yari
دوست عزیز شما می بایست زمانیکه مطلبی را به صورت لینک قرار می دهید حتما blank_ باشه .. در غير اينصورت لينكها در همان صفحه باز خواهند .. اگر از برنامه هائي مانند فرونت پيج و يا دريم استفاده مي كنيد كه اين كار در حالت Design بسيار ساده مي باشد... اما اگر با استفاده از كد نويسي اين كار را انجام مي دهيد از كد زير استفاده كنيد :
<a href="Link Adress" target="_blank">Your Text Here</a>
در قسمت Your Text Here نوشتتون رو براي لينك بنويسيد و در قسمت Link Adress آدرس صفحه....
در مورد قطع شدن آهنگ هم بايد عرض كنم اگر از كد BGSound استفاده كرده ايد اين مشكل هست .. اما شما سعي داشته باشيد در كدهائي استفاده كنيد كه با استفاده از پليرها كار مي كنند.
شاد باشيد - نيما احدي
بنده از برنامه ي فرانت پيج 2003 استفاده ميكنم... و از طريق page propertis و بك گراند سوند يه آهنگ گذاشتم !!!نقل قول:
نوشته شده توسط N I M A
چه كدي بايد استفاده كنم تا اين مشكل پيش نياد ؟
در ضمن من لينكارو همه رو blank درست كردم ولي خب تو همون صفحه باز ميشه !
براي اينكار ، شما كليدي را در وب لاگ يا سايت خود قرار مي دهيد و با زدن اين كليد موزيك متن شروع به كار كرده و با دوباره زدن آن از كار مي افتد . با اينكار هم مي توانيد موزيك متن داشته باشيد و هم اينكه هر كس دوست داشت آنرا بشنود . اين كار به مقدار زيادي هم زمان لود صفحه شما را كم ميكند ( البته با توجه به حجم فايل موزيك شما ) ، زيرا فايل موسيقي هنگام در خواست لود مي شود ، نه در همان ابتدا.نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi yari
خوب اين كد دو قسمت دارد كه با كمي تغيير مي توانيد آنرا در وب لاگ يا سايتتان قرار دهيد .
قسمت اول در واقع قسمت تصميم گيري است . و كد آن به اين شرح است :<script language="javascript">
function BeginMusic(){
if(document.MusicForm.snd.value == 'Music on')
{
document.all.music.src='UrSndFile';
document.MusicForm.snd.value = 'Music off';
}
else
{
document.all.music.src='';
document.MusicForm.snd.value = 'Music on';
}
}
</script>
اين قسمت را بايد در قسمت HEAD صفحه وب يا قالب خود قرار دهيد ( بين دو تگ < head > و < / head > ) فقط به جاي UrSndFile نام و آدرس فايل موزيك خود را قرار دهيد .
قسمت دوم را بايد در قسمت BODY و جايي كه دلتان مي خواهد كليد در آنجا قرار گيرد بنويسيد :<p>
<form name="MusicForm">
<input name="snd" type="button" value="Music on" onClick="BeginMusic()">
</form>
<bgsound id=music loop=1 autostart="true" >
</p>
اين قسمت نياز به هيچ تغييري ندارد .
البته يك تغيير سليقه اي هم هست و اين تغيير مربوط به نوشته روي كليد مي شود . شما مي توانيد نوشته روي كليد را به هر چيزي كه دلتان خواست عوض كنيد . براي اينكار كافيست به جاي Music On و Music Off در هر دو قسمت ، نوشته دلخواهتان را بنويسيد . فقط دقت كنيد كه در هر دو قسمت اين نوشته ها كاملا متشابه باشند .
سلام
نيما جان ميشه يه سري به اين ادرس بزني و جواب مارو هم بدي چون ديگران توجهي نكردند متشكرم
سلام ..نقل قول:
نوشته شده توسط cnn
دوست عزيز شما مي بايست تمامي عكسهاي خود را در يك آپلود سنتر ديگر بريزيد و پس از آن در فرونت پيج تك تك اونها رو به آدرسهاي آپلود شده راهنمائي كنيد تا در زمان بازكردن سايتتان عكسها از آن آپلودسنتر باز شوند!
شاد باشيد - نيما احدي
مرسی
خوب بود
من یه سوال دارم :چه جوری فایلswf . میتونم بذارم
یه سوال دیگه خط عمودی چه جوری ایجاد کنم
مرسییییی.
با سلام وخسته نباشيد...
فكر ميكنم اين سوال رو قبلا خيلي ها پرسيده باشن ولي من هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم...لطفا توضيح بديد ...خواهش
ميخواستم طريقه گذاشتن عكس رو در زير نوشته هام تو تاپيك رو بدونم... يه جا خوندم كه بايد از ... <"img src="url> استفاده كنم ولي هر كاري كردم نشد ...
يك سوال داشتم
ممنونم از آموزشت ولي من ميخواستم بدونم كه جطوري ميشه اين وبي كه ساختيم پخش كنيم
باتشكر
لطفا جوابمو به ايميلم بفرست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] email:
سلام ..نقل قول:
نوشته شده توسط alirezamatinrad
دوست عزيز اگر منظورتون گذاشتن عكس در امضاي شخصي هست بايد به عرض شما برسونم كه فعلا اينكار خلاف قوانين سايت مي باشد و همچين اجازه اي رو تا اطلاع ثانوي كاربران ندارند ...
شاد باشيد - نيما احدي
سلام ...نقل قول:
نوشته شده توسط arman_pv3
خب مشخصه دوست عزيز .. شما مي بايست از فضائي در اينترنت براي آپلود وب ساخته شده ي خودتان استفاده كنيد كه به اصطلاح به اين فضا Host گفته ميشه ...
شاد باشيد - نيما احدي