چه خوشگله کاراکترت.لباسای خودشه؟لباس براش بخری چی میشه؟:31:
daily quest رو یادت نره انجام بدی.
Printable View
چه خوشگله کاراکترت.لباسای خودشه؟لباس براش بخری چی میشه؟:31:
daily quest رو یادت نره انجام بدی.
خوشکلی به چه درد میخوره ! به هر کی میگفتم پول بدین نمیدادن :دی
کلی چیز عجیب غریب داره ! الان یه آیتم داده تا یه هفته فعاله مثل نقاب دور چشمه (واسه خوشکلی) !!
مسافت ها خیلی طولانیه واسه کوئست زدن .
بابا چرا نيستي تو بازي هيچ وقت؟
بيا اددت كنم ديگه.
ديگه لول آپ خيلي سخت شده فكر كنم بالاي 100 ديگه دهن سرويس كنه.
راستي لول چندي؟اومدي skysong ؟
نه مسافتا اونقدرم طولاني نيست.اين سيستم ديلي كوئستش خيلي جالبه سه نوع exp به آدم ميده يكيش كه همينجوريه ديگران كوئست ميزنن تو تجربه جمع ميكني يكيش هم كه خودت ميزني تجربه ميگيري و بعد از اينكه كوئست رو زدي get prize رو كه ميزني يه تجربه خيلي بزرگ ميده.
لول 24 موندم :دی
وقت نشد بازی کنم ! امروز میام . شب هم هستم :46:
مونت نداره ؟ لول چند میشه مونت خرید ؟
لول 30 يه مونت ميده كه 1 ماه ميتوني استفاده كني.نميدونم كجا و چطور ميشه مونت خريد.
ولي مونتش خيلي مزخرفه.يه اسبه كه تفاوت سرعتش رو با پياده من حس نميكنم.وقتي سوار اسبم انگار كه پياده دارم ميرم نميدونم چه مونتيه.
آخه اسب هم شد مونت.:2:
یه سوال:
اگه لینک پست اول رو دانلود کنم همون Installer بعد چقدر اپدیت میخواد؟
لينك توررنت رو بيخيال شو سرعتش پايينه.
برو تو سايت بازي و از قسمت دانلود direct download رو انتخاب كن.قابليت رزيوم هم داره دانلودرش.
خوب اونو دانلود کنم چقدر اپدیت داره؟
160 مگ.........
به به به به.
می ارزه دانلود کنم؟می خوام یه بازی MMORPG بگیرم تا خرخره بازی کنم.خوبه؟
چند تا عکس از بازی بزارین.از محیط بازی ها.
تقريبا بهترين mmorpg فري كه الان ميشه بازي كرد همينه.اين رو كسي داره بهت ميگه كه عمري پاي اين بازيها گذاشته و از shaiya و perfect world و rohan و .... تا wow توي بليزارد و همه نوع بازي رو تست كردم.البته wow كه حسابش جداست فعلا بنا به دلايلي شارژ نكردم.
بازي فري بهتر از اين فعلا وجود نداره.البته perfect world هم خوبه ولي به نظرم اين بهتره چون جديدتره.
بابا حرفه ای :5: (چاکریم:40:)
لول چندی هادی ؟! بیا کمک کن واسه لول آپ ...
این تلنتش چطوریه ؟ من سر در نیاوردم . یدونه بیلد خوب واسه هیلر میخوام بعدا که خواستیم پی وی پی بزنیم میرم تو کار کستر شدن
من لول 45 هستم.ولي خيلي سخت شده لول آپ.كي ميخواد 150 كنه!!!
تلنت هم تو فرم بگردي هستش.من تو فروم براي خودم پيدا كردم.
علی امشبم نیومدیا....
من شدم 47 . tier 2 هم آزاد کردم.
من بودم . ساعت 10-11 بودش
کوئست نمیده چرا !! نشستم دو ساعت مب زدم یه لول بگیزم بعد بازم کوئستی باز نشد ! کوئست روزانه هم که باید دو روز تو راه باشی تا به اونی که کوئست رو میده برسی ... :41: یه طوری میذاشتن هر منطقه یه لول خاصی باشه تکلیف خودمون رو بدونیم ...
یه چند تا عکس از محیط بازی می زارین؟از محیط ها
بعد یه سوال دیگه.با 128 می شه بازی کرد؟حوصله لگ زیاد ندارم.
بابا لول 30 شو از اون منطقه ضايع بيا بيرون.تازه بازي از لول 30 شروع ميشه.
كوئست هاي dispatcher رو بگير خيلي خوب exp ميده.
كوئست هم هست مگه ميشه نباشه.q رو بزن برو تو available ببين چه كوئستي ميتوني بگيري.
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
حس عكس گرفتن نيست.دانلود كن بازي كن ديگه.همش 2.5 گيگه.نقل قول:
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
يه سرچ هم تو گوگل بزني كلي عكس از محيط بازي مياره.
عکس شماها یه چی دیگه است:31:
لول 28 بودم چون هیچ کوئستی نبود دو ساعت مب زدم تا لول 30 شدم ببینم چه خبره بعد رفتم skysong اوضاع اونجا بدتره !
مب که مثل چیز میمیره ولی کوئستی نیست به خدا !!! همش دارم با مب ردن لول آپ میکنم ...
امشب ساعت 10 میام تو بازی :دی
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
سروش بازیو دانلود کردی ؟
هادی تو شرکت یا جایی هستی میگی 2.5 گیگ چیزی نیست ؟ من که 24/7 WOW بازی میکنم حالا بر فرض بخوام دانلود بذارم 3-4 روز طول میکشه حوصله آدم سر میره :دینقل قول:
حس عكس گرفتن نيست.دانلود كن بازي كن ديگه.همش 2.5 گيگه.
علی دل خوشی داریا...منم مثل حجت..
گذاشتم دانلود شاید 2-3 روز دیگه تموم شه تازه اگه Pause نزنم.اون موقع تازه اپدیت می خواد.خدا رو شکر 160 مگ اپدیته.
راستی عکساشو دیدم بسی خوشم اومد .
از کیفیت برفش خوشم اومد خیلی عالی بود . گرافیکش یه جورایی در حد WOW Wotlk هست :دی
Raid اینا داره ؟ Dungeon finder چی مثلا ؟ نباید که یه ساعت تو گلوبال LFM بدی ؟
BG چی ؟ چند تا لوله ؟ لول آپ مثل بلیزه یا سرویس تر ؟ :دی
---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
پ.ن : من که فعلا تو کف wow تازه باید چند روز دیگه وسط امتحانا برم 8 تا باس icc بزنم وگرنه از گیلد احتمال کیک شدنم هست :دی
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
پ.ن : من که فعلا تو کف wow تازه باید چند روز دیگه وسط امتحانا برم 8 تا باس icc بزنم وگرنه از گیلد احتمال کیک شدنم هست :دی
حجت به چه زبونی حرف می زنی؟:31:
من تا حالا mmorpg بازی نکردم.نوب خالص هستم.از حالا بگم که وسطاش هی نگین نوب نوب.
ای بابا یعنی چی کوئست نیست؟من که همش دارم کوئست میزنم.تو که نوب نبودی علی.نقل قول:
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------
این چیزایی که گفتی فقط wow داره.اگه دنبال این چیزایی بهتره دانلود نکنی.نقل قول:
BG داره ولی نمیدونم چطوره. 150 لول داره.تو فروم گفتن که 2 ماهه میشه 150 کرد...
دستت درد نکنه !! :دینقل قول:
ای بابا یعنی چی کوئست نیست؟من که همش دارم کوئست میزنم.تو که نوب نبودی علی.
اصلا بازی باید اینقدر کوئست بده که حق انتخاب داشته باشی ولی من از لول 28 تا 30 از بی کوئستی داشتم مب میزدم !
از چند نفر هم پرسیدم تو بازی گفتن نمیتونی کاری بکنی ...
شاید این کلاس کوئستاش کمه ! به هر حال داریم لول آپ میکنیم دیگه . امیدوارم از این وضعیت در بیام .
این مونتش هم خیلی باحاله ! نمیشه بهش نون بدی سریعتر بره :27:
الان تو بازی هستی؟
اگه هستی منو ادد کن.
بچه ها هیتلر ش ک ن خوب کسی سراغ نداره؟این u.9.8 که دیگه جواب نمیده.
تو بازی 6-7 بار پیغام فرستادم هادی .
این چرا اینطوریه ... تو دو ساعت 28 لول میگیری بعد 3 روز نمیشه لول گرفت !
الان میخوام برگردم divine realm که اون کوئست double exp رو بگیرم نمیشه . تلپورت نداره بعد گذاشتم 30 دقیقه پیاده تا اونجا رفتم بعد میبینم راهی برای ورود به اون منطقه نیستش حالا نمیدونم پورتالش کجاست .
---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------
تو سایت v-p-n reactor یه اکانت بساز تا یه ماه کار میکنه باز ماه بعد یه اکانت دیگه :دینقل قول:
من ریلم 12 هستم.بیا اونجا.
باید تلپورت کنی به اونجا.توی skysong همونی که تلپورت میکنه اسمش فکر کنم skylord هست.quest related رو بزن مجانی برمیگردی همونجا.یه جا قرار بذار همدیگرو ببینیم.همون divine خوبه؟من 10 دقیقه دیگه میام اونجا اوکی؟
ای بابا باز نیومدی که.من منتظرم تو divine .تا 11:30 نیای میرم بخوابم.
تا فردا پس فردا دانلودش تموم میشه.
به نظرتون Arden بردارم؟
arden خوبه.ولي من ميگم rayan بردار.تو فروم اكثرا ميگن قويترين كلاسه.نقل قول:
arden هم كلاس خوبيه.
البته اين توضيحاتي كه دوستمون زننده تاپيك در مورد كلاسها داده من نميدونم از كجا آورده يا ترجمه كرده ولي بعضياش نادرسته.مثلا نوشته balo اسكيلهاي aoe داره ولي تو فروم همه ميگن بالو اصلا aoe نداره.
من اولین بارمه mmorpg بازی می کنم ها.برای همین می گیم.rayan چون قویه کار باهاش هم سخت تر به نظر میرسه.
بازم نمی دونم هر چی تو بگی.حرفه ای هستی خوب.:10:
نه اتفاقا يكي از راحت ترين كلاسها هستش.يه اسكيل داره به اسم shadow خيلي باحاله.كاراكترت تبديل ميشه به دو تا و با قدرت دو برابر حمله ميكنه.ديشب يكي رو ديدم كف كردم.
بعدش بيا سرور wildlands pvp .ريلم 12.البته همه ريلم هاش ميتوني بري چون همش به هم وصله.
pvp زیاد بلد نیستم. نبازم!باره اوله ها.برم realm ای که pve باشه. نه؟
ميتوني تنظيم كني كسي بهت نتونه حمله كنه.بعدش ريلم 12 هميشه خلوته كسي بهت حمله نميكنه.
لول 40 شدم باز خوردم به پی سی ! مشکل از کلاس منه یا از جای دیگست !! الان تنها کوئستی که دارم میگه باید بری به به منطقه دیگه که حداقل ورود هم لول 45 هستش ! حالا من 5 لول از کجا بیارم ؟ تازه همش با double Exp هم میرم وضعیت اینطوریه ...
میخوام یه ست درست حسابی بخرم هادی از کجا بگیرم ؟ هر جا میری فقط لباس human پیدا میشه ! لباسام واسه لول 10 :41:
فعلا نشستم پت لول آپ میکنم :دی
فکر کنم طراح NPC های بازی ایرانی بوده :دی
هر چی NPC میبینم اسمش ایرانیه ! تا حالا بیشتر از 10-15 تا اسم ایرانی دیدم . فقط توی sunstream چندتا هستش .
مثل : ایرج - نگار - فردین - شاهین و ... تازه یکی هستش اسمش Meri koon ه :27:
ست که خودش میده.یه جعبه سبز رنگ توی کیفت هست.مثل پرفکت ورلد هر 5 لول آیتمهای خوبی میده.نقل قول:
ست لازم نیست بخری.لول 45 اون جعبه رو باز کنی یه سلاح خوب میده.بعد همونی که ازش کوئست double exp میگیری یه کوئست داره که کل ست tier 2 رو بهت میده.کوئست tier2 هم لول 45 باز میشه.
چرا daily quest رو انجام نمیدی؟کلید N رو بزن دیلی کوئست رو بگیر انجام بده راحت 2 لول بهت میده هر روز.حرف گوش نمیدی دیگه.
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
بیا ریلم 12 من اونجام الان.
1 گیگ و 400 مگابایت دانلود شد.هی Pause می زنم.پس فردا فکر کنم تموم شه.
حجت تو هم میای؟