پست اشتباهی بود حذف شد...........................
Printable View
پست اشتباهی بود حذف شد...........................
سلام دوستان...خیلی از این مدل تعریف شنیدم...قیمت هم مناسبه....بعد میخواستم 1 مقایسه از نظر کیفیت تصویر با ex500 بکنید...مدل 40 اینچ...بعد 1 سوال هم که دارم اینه که --- -t داره این مدل ال جی؟؟بعد در کل این --- -t چی هست؟به چه دردهایی میخوره....بعد شبکه بی سیمش چه کارایی هایی داره/؟؟خواهشا زود کمک کنید
سلام از نظر کیفیت تصویر این مدل 200 هرتز ولی سونی 100 هرتزهنقل قول:
از نظر کنتراست و USB که مثل یه WD Player کا میکنه و قابلیت شبکه و اندازه LG یه سر و گردن بالاتره ولی خیلی از مردم گول اسم سونی رو میخورند
----T یا تیونر دیجیتال دستگاهی است که به شما امکان میده کانال های آنالوگ رو به صورت دیجیتال یعنب بدون پارازیت دریافت کنید مهم ترین سود اون کیفیت بالای تصویر (البته تصویر SD) خلاصی از دست کنترل گیرنده دیجیتال و شبکه که شاید یکی از بهترین مزایای ال جی باشه اینه که میشه فایل های مالتی مدیا رو با تلویزیون و سایر دستگاه ها به اشتراک گذاشت
این مدل تصویر در تصویر داره؟ لطفا دوستانی که این مدل رو دارن خبر بدن
سلام حضور دوستان وآرمین عزیز و با اجازه اساتیدنقل قول:
از مقایسه معذورم چون خودم منهم تو همین مرحله مقایسه موندم ولی برای سوالای بعدی جواب مختصر دارم که عرض میکنم
----t : این بطور خلاصه میشه تلویزون دیجیتالی که بگفته دوستانی که دارن ازش استفاده میکنن گویا بسیار باکیفیت هم هست و در شهرهایی که سیستن تلویزیون دیجیتال راه افتاده میتونن تصاویر تلویزیونی رو با کیفیت بسیار بالا و بدون برفک و فکر میکنم در حد HD یا FULL HD ببینن مثل شهرهای تهران و قم و مشهد و گویا بزودی اصفهان و تبریز و ارومیه هم صاحب تلویزیون دیجیتال میشن
درمورد سوال بعدی: همونطریکه از اسمش پیداست شبکه بی سیم هستش یعنی میتونین بدون استفاده از سیم و بدون نیاز به کابل کشی که اغلب پر دردسر و دست وپاگیره براحتی تلویزیونتون رو با سیستمهای دیگه ای که این توانایی رو دارن مثل لپ تاپ ، کامپیوتر ،بعضی گوشیهای تلفن همراه ( عموما گوشیهای هوشمند) ،مودم وایرلس ویا یک اکسس پوینت مشترک کرد و حتی به اینترنت وصل شد....
ارادت :
ناصر
با سلام
من در قسمت تنظیم حالت تصویر c695 از رو فلش 720p mkv را بصورت full ببینم ایا در lg 660 هم میشود هم همین کارا کرد
وبدون تعصب من کدام را انتخاب کنم. 37 اینچ می خوام بگیرم. در ضمن سامسونگ الان حدود60 تومان گرانتر از الجی هست
من میخواستم ال سی دی بگیریم با این چیزایی که دوستان درباره این تلویزیون گفتن فکر کنم باید عالی باشه برای گرفتن بچه ها گفتین سیستم ----T را داره
با تشكر نظر دوستان greenmidi و mana341 كه راجع به ----T توضيح دادند اما جواب سوال دوستمونو (كه سوال من هم هست) ندادن.
سوال اينه كه آيا اين مدل ال جي ----T دارد يا ندارد؟
با تشكر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
تصوير در تصوير ندارهنقل قول:
یه چیز دیگه دوستان تلتکست نداره و صدای اسپیکر اون چطوره
تلتکست داره و صدای اسپیکرش هم خوبه.نقل قول:
میگم ----T را هم ساپورت میکنه بعد قیمت 42 را میخواستم
چند روز پيش افت قيمت داشتننقل قول:
قيمت در شهرستان 1250
قيمت در تهران معمولا 30-40 تومن ارزونتره
----tv دارد عزیز دل برادر! اگه به صحبتهای هادی عزیز توجه کرده باشین و همچنین سایر اساتید حاضر همگی فرمودن : "دارد" اینم بگم آقا هادی خودش نماینده فروش ال جی هستن و وقتی میگن داره خوب حتما داره دیگه؛ایشون که قصد گمراه کردن کسی رو ندارن که............:18:نقل قول:
در ضمن ؛عزیز جان خیلی ممنون از تشکرتون ولی خواهشا اگر خواستید به کسی از بابت تشکر لطفی بکنین بجای نوشتنش یه تلنگر کوچولو روی دگمه تشکر بهترتره و اجرش بیشتر در ضمن جای دوری هم نمیره....:31:
بچه ها بدون گارانتی 47 میگه یک میلییون سیصد بگیریم تو شهر خودمون از ادم معتبری هم هست
قیمت خوبی داده...فقط من نتونستم بدون گارانتی این مدل 660 رو پیدا کنم...همشون 460 رو دارند فعلا...کسی از دوستان نمیدونه در تهران کجا میتونم این مدل رو بدون گاررانتی پیدا کنم؟؟البته پیغام خصوصی کنیدنقل قول:
چطور ميشه فهميد كه تلويزيوني كه فروشنده به ما ميده قبلا كار نكرده(مثلا پشت ويترين مغازش) ؟
کلید منو بعد قرمز رو فشار بدید، در منویی که ظاهر میشه وارد قسمت اطلاعات خدمات/محصول بشید و مدت استفاده رو ببینید.نقل قول:
سلام
دوستان فرموده بودن که این تلویزیون فایل wmv رو ساپورت میکنه ولی من فیلمهایی که از ایران پرود مثلا سرزمین بادها رو که با فرمت wmv هستن دانلود می کنم ، نمی تونم در تلویزیون ببینم. و میگه فایل معتبر نیست، درباره DAT هم همینطوره. پسوندش رو به MPG هم تغییر نام دادم، بازم فایده نداشت.
یه مشکل دیگه هم دارم و اون اینه که مثلا وقتی از فارسی وان فیلمی ضبط می کنم و با یو اس بی تلویزیون می خوام ببینمش به صورت دراز و باریک نمایش داده میشه، به این صورت که اگر صفحه تلویزیون رو به سه قسمت مساوی از چپ به راست تقسیم کنیم ، دو قسمت چپ و راست سیاه هستن و فیلم فقط در قسمت وسط نشون داده میشه. درباره فایلهای vob هم همین وضعیت صادقه.
با سلام
من به کمک شما برای حل مشکلم احتیاج دارم لطفا کمک کنید
من با کابل cat 5 از مادربرد مستقیما به تلویزیون وصل شدم اما ارتباط برقرار نمیشه و ارور میده
در حالت تنظیم خودکار میگه درگاه متصل نیست آدرس دروازه اشتباه است یا متصل نیست
در حالت تنظیم دستی میگه بررسی کنید DHCPتنظیم شده باشد اگر تنظیم نشده به صورت دستی وارد کنید و یک آدرس میدهد
من باید چه کنم لطفا کامل توضیح دهید
دو تا سوال راجع به اين مدل:
1- آيا اينترنتي را كه ميگن داره، سايتهايي مثل يوتيوب را ميتونه باز كنه يا اينكه ف ي ل ت ر هستش؟
2- ميشه با مودم وايرلس و ADSL با TV به اينترنت وصل شد؟
2-زير نويس فارسي و انگليسي را نشون ميده؟ اگه جواب مثبته، با چه فرمتي؟ همون فرمت srt هستش؟
با تشكر
خوابيد يا بيداريد؟!!!
1.بله به یوتیوب وصل می شود بدن فیلتر.فقط تنظیمات دارد.نقل قول:
برای وایرلس نیاز به کارت شبکه مخصوص ال جی دارید که در ایران موجود نیست کابلی مشکلی ندارد.
زیر نویس فارسی هم مشکلی ندارد .
چند نوع زیر نویس بود اما اکنون یادم نمیاد کدا ها را تست کردم چون با بعضی ها مشکل داشت با بعضی ها بدن مشکل.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:04 PM ----------
در مورد پخش نکردن فرمتwmv,dat در حال تست روی این پنل هستم .نقل قول:
چون یک سری را باز میکند (قهوه تلخ و پوپک و مشت ما شاالله)
یک سری هم باز نمی کند.
در مورد اینه تصویر را وسط نشان میدهد در تمامی دستگاه ها و تمامی مارک ها به این صورت است.
با تشکر.
هادی
شما بیشتر توضیح دهید بنده مشکل شما را حل کنم.نقل قول:
به چه صورت از مادربورد به صورت مستقیم به پنل کابل کشیدید.
با تشکر.
هادی
سلام مشکل من یک هفته میشه که حل شدهنقل قول:
فقط یه چیز میمونه این که تصاویر USB و Share شده رو به صورت تمام صفحه نشون نمیده برای دوستان هم همین مشکل رو داره با اپدیت حل میشه یا راه دیگه ای داره؟
تمامی فایل هایی که از طریق یو اس بی پخش می کنید به این صورت است یا بعضی ها؟نقل قول:
اگر همه که باید در تنظیمات پخش گزینه مربوط را فکر کنم تمام صفحه بود را فعال کنید.
اما اگر منظور شما بعضی از فرمت ها است که بستگی به رزولوشن و نوع فرمت داره حتی در کامپیوتر هم در مانیتورهای فول اچ دی هم به صورت تمام صفحه نمایش داده نمی شود.
با تشکر.
هادی
آقا هادی به نتیجه ای رسیدید؟نقل قول:
سلام دوستان
من یک 660 42 گرفتم ولی روش آدابتور وایرلس نیست
مال شما هم روش نبود؟
کجا باید پیگیری کنم توی اصفهان؟
ادابتور وایرلس روی سری های 3بعدی هم نیست اینکه جای خود.نقل قول:
با تشکر.
هادی
هادي جون شما توي رشت LD660رو چند ميديد؟"42
من که نه فروشگاه دارم نه میفروشم.نقل قول:
ولی دوستان .
1,220,000
فکر کنم قیمتش از این پایین تر اومده.
اخرین قیمتی که داشتم این بود.
با تشکر.
هادی
با سلام خدمت بزرگوران ..
آقا اين مدل lg 32 lcd 660 در مقابل مدل هاي سامسونگ 32c695 با 32c6960 چه حرفي براي گفتن داره ..؟؟32 اينچاشون
يه تست همه جانبه...؟؟؟قيمتاشون رو هم ميشه اگر داريد کم و بيش بگيد
احتمالا هفته بعد اين مدل را بگيرم. قبلش خواستم چند سوال بپرسم:
1- من فيلمهاي زيادي روي هارد كامپيوتر دارم (هارد اكسترنال) كه از اينترنت دانلود كردم و زيرنويس همشون هم به فرمت srt است. ميخام بدون اينكه مجبور باشم از دستگاه dvd player استفاده كنم، مستقيما هارد را به تلويزيون وصل كنم و فيلمها را ببينم. آيا با اين مدل 660 ميشه اين كار را انجام داد يا نه؟
2-در صورتيكه جواب قبلي مثبته، آيا ميشه فيلمهاي HD را هم مستقيما از هارد اكسترنال روي تلويزيون ديد؟ بوسيله USB چطور؟
3- آيا فكر ميكنيد قيمتها در ماه بعد باز هم كاهش چشمگيري داشته باشند؟ (مثلا بعلت جشنواره شب عيد يا ...)
با تشكر
با سلام و تشکر از اساتید گرامی
چند سوال داشتم
در سایت ارادو نوشته lcd lg 660 32 اینچ تله تکست ندارد آیا درست است
من به دنبال خرید تلویزیون با کیفیت خوب 32 یا 26 اینچ هستم و بیشتر امکانات جانبی از جمله پخش فیلم از طریق یو اس بی و تله تکست و امکان ضبط برنامه ها بر روی فلش و تصویر در تصویر مهم است
آیا lg660 این امکانات را دارد
مبدل های دیجیتال امکانات زیادی دارند از جمله ضبط برنامه از شبکه دیگر که پخش نمی شود و ... از طرفی ال جی هم خود تیونر دیجیتال دارد آیا می شود برای بهره بردن از این امکانات از مبدل استفاده کرد
لطفا توضیح کامل دهید در صورت امکان چون می خواهم کمترین هزینه را انجام دهم
آیا تلویزیون تنها می شود یا هر ترکیبی با مبدل یا دی وی دی پلیر
از اینکه وقتتان را گرفتم معذرت می خواهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک ماه هست که این ال سی دی رو دارم و هارد 1 ترابایت اکسترنالم شبانه روز با یو اس بی بهش وصله و دارم فیلم میبینمنقل قول:
همه فرمت ها رو جز wmv پلی میکنه
سلام میشه بگید این بهتره یا c650 یا ex500
راستی کسی میتونه مشخصات کاملشو بده چون تو سایتایه مختلف اصلا این مدل وجود نداره؟در ضمن نور به طور مناسب توزیع میکنه؟ رنگ سیاه رو خوب نشون میده؟برای بازی کردن با کنسول مشکلی نداره؟
دوست عزیز قابلیتها و برتریهای که این تی وی داره هرگز این دو مدل به پاش نمیرسن :46:نقل قول:
اگر برا کنسول می خوای پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
برو روی یه مارک دیگه.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 10:42 AM ---------- Previous post was at 10:39 AM ----------
تلتکست در تمامی مدل ها موجود است یه تکنولوژی پیش پا افتاده که دیگه نیاز به نوشتن نداره.نقل قول:
بیشتر فرمت ها از طریق یو اس بی پخش میشه.
تا رزولوشن فول اچ دی در پخشفرمتwmv مشکل داره.
تیونر دیجیتال داره.
اما قابلیت ضبط کانال نداره.
با تشکر.
هادی
چرا مگه برای کنسول مشکل داره؟دوستان کسی باهاش xbox ps3 بازی نکرده بگه چطوریه؟نقل قول:
راستی با زیر نویس ها مشکل نداره؟ بخصوص srt؟
کلا روی هیچ کدام از تی وی های ال جی کیفیت مناسبی با xbox نگرفتم.نقل قول:
با زیر نویس مشکلی ندارد.
با تشکر.
هادی
آيا لازم است هارد آداپتور دار باشه يا اينكه هارد بدون آداپتور هم جواب ميده؟نقل قول:
ميخوام يه هارد 1 ترا بگيرم. مارك خاصي را براي اينكار(ديدن فيلم) پيشنهاد ميكنيد؟