بهتره بری بازار کامپیوتر ولی عصر مغازه اریانا من از اونجا گرفتم همه چی داره قیمتاشم عالیه
Printable View
بهتره بری بازار کامپیوتر ولی عصر مغازه اریانا من از اونجا گرفتم همه چی داره قیمتاشم عالیه
منم از این سیستمی که بستی خیلی خوشم اومده.:10:
و میخوام تا هفته آینده منم ببندمش.:31:
لطفا گزارش خرید و به ما هم طلاع بده.
فقط من مادربورد asrock 890FX Deluxe3 رو ترجیح میدم چون USB 3 داره و تو بنچ مارک ها تقریبا بهتر عمل کرده و ارزش 30 هزار تومن قیمت بالاتر رو داره.ببین میتونی اینو پیدا کنی؟
مانیتور هم من از سامسونگ خوشم میاد.به نظرتون سامسونگ خوبه یا ال جی ؟
نظرتون دربارهFull HD SAMSUNG - 23" - SW233 چیه؟
پاور هم زیاد گرون نیست ؟
میتونید P23500 بگیرید ... جدید تره ...نقل قول:
نظرتون دربارهFull HD SAMSUNG - 23" - SW233 چیه؟
امروز رفتم سیستم رو قیمت کردم.یکی از مغازه ها حساب کرد گفت کل سیستم رو 1.100 نصب میکنه.به نظرتون چه طوری ؟
MONITOR:SAMSUNG SN2233 Full HD=190
CPU:AMD PHENOM II X6 1055 2.8GHZ=235
M.B: Asrock 890FX Delux3 =200
VGA:ATI ?????? HD5750 1GB GDDR5=190
RAM:?????????? 2*2GB 1333 CL?=100
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=48
ODD:LITEON 24X=25
PSU:Green 4?0=53
Case:Green MagnumeII=45
M&K:FARASSOO=20
-----------
1100
نظرتون چیه ؟ گرون نگفته ؟
البته خودش گفت قیمت های دقیق CPU و مادربورد رو نمیدونه .
نقل قول:
برند رم و گرافیک که معلوم نیست!! و بهتره قبل از خرید برند رم و گرافیک رو تو انجمن عنوان کنین تا دوستان راهنماییتون کنن!!
قیمتهاش خوبه!!
قطعات هم تقریبا خوبه!!
فقط پاور کمه!!
بهتره حداقل green 585b بگیرین به قیمت100 که بشه اور هم انجام داد!
در مورد مانیتور هم اگه بودجش هست بهتره 22500 بگیرین به قیمت 230 !! چون اون مدل که شما میگی قدیمی شده!!
نقل قول:نقل قول:
توی همین یکی دو هفته ببینم قیمت ها تغییری میکنه یانه. اگه تغییر نکرد، به ناچار با همین قیمت ها سیستم رو میگیرم.
- AMD 1055T رو به من 223 تومن قیمت دادن (کل ایران و بازار رضا رو زیر و رو کردم).
- من هم توی فکر Asrock 890FX Delux3 هستم. به جای Biostar TA890 FXE. ولی قیمت جدیدش رو ندارم.
- اگه توی این یکی دو هفته قیمت ها بیاد پایین، با 190 تومن میشه 5770 گرفت. احتمالاً ارزش داره چند روز صبر کنیم.
- چرا میخوای 2233 سامسونگ بگیری با سرعت پاسخگویی 5 میلی ثانیه؟ مانیتور LG 2253TQ با همون رزولوشن (Full HD) با همون کنتراست (پنجاه هزار) با همون قیمت، ولی با سرعت پاسخگویی 2 میلی ثانیه!
من فعلاً چند روز دست نگه می دارم. ببینم بازار تغییر میکنه یا نه.
حتما.نقل قول:
بابا این فروشنده به زور میگفت این پاور کافیه.پس حتما باید قویترش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطعات تقریبا خوبه :13:
اگه فکر میکنین میتونه بهترم بشه لطفا راهنمایی کنین.این سیستم قراره رفیق چند ساله باشه.زیاد اهل ارتقا نیستم.سیستم فعلیم که عالی بود و مثل یه سرور 4 ساله داره 24 ساعته کار میکنه.بیچاره روزها که ما ازش کار میکشیم و شبها هم تنهایی دانلود میکنه.:40:
درسته زیاد فرقی ندارن ولی 100% ارزششو داره.البته شایدم دیدی گرون ترم شدن :31:نقل قول:
در مورد مونیتور هم حق با شماست.رایان صبا منو اغفال کرد.چون قیمت LG رو نزده بود.
پاور رو همیشه باید بالاتر گرفت تا برای ارتقا و OverClock محدودیت ایجاد نکنه ...نقل قول:
بابا این فروشنده به زور میگفت این پاور کافیه.پس حتما باید قویترش کنم
این Radeon HD 4890 Sapphire نسبت به کاراییش قیمتش بهتر نیست ؟
یه نگاه به سایت زیر بندازین :
[link]http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html[/link]
قیمت یک ماه پیشش 248 بوده الان فکر کنم ارزون ترم شده باشه.
Radeon HD 5770 1580
Radeon HD 5750 1423
میبینین که 5750 و 5770 زیاد فرقی ندارن.:41:
تا زمانی که GTX460 768Mb هست خرید 4890 و حتی 5830 اشتباهه!نقل قول:
این Radeon HD 4890 Sapphire نسبت به کاراییش قیمتش بهتر نیست ؟
یه نگاه به سایت زیر بندازین :
[link]http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html[/link]
قیمت یک ماه پیشش 248 بوده الان فکر کنم ارزون ترم شده باشه.
Radeon HD 5770 1580
Radeon HD 5750 1423
میبینین که 5750 و 5770 زیاد فرقی ندارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mb .p5q3dolux asus
cpu .9550 intell
power .green533
vga .9600asus
مانيتور ledبدون ضمانت بگير هم ارزون تر هم كارش بهتره LGبگير
تو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟نقل قول:
با برند Zotac حدود 250 تومننقل قول:
تو بنچمارک که این کمی بهتر از این دوتا جواب داده. ولی قیمتش فکر کنم خیلی بالاتر از این دو تا باشه.قیمتش الان چنده ؟
این مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارن:41:و برای همین نمیارن.از لحاظ کارایی که همه مادربوردها با این چیپست 890fx حداکثر 5% فرق دارن ولی قیمتاشون خیلی خیلی فرق میکنه.مثلا مادربرد گیگا با همین امکانات فکر کنم بالای 320 باشه.
کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت.:13:
این مادربوردهای Biostar چطورن ؟ زود خراب نمیشن ؟ قیمتش که خیلی خوبه 140 تومن.
کارت گرافیک های سری VAPOR-X چطورن ؟
تو انجمن که خیلی تعریفش کردن
مثل اینکه Sapphire ATI VAPOR-X HD5750 همون 5750 هست که کمی اورکلاک شده و سیستم سرمایشیش هم کارایی بهتری داره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413152&page=1
به نظرتون کدوم یکی از اینا کارایی/قیمت بهتری دارن :
Sapphire ATI HD5750 173
Sapphire ATI HD5750 Vapor-x 195
Sapphire ATI HD5770 204
Sapphire ATI HD5770 Vapor-x 228
نقل قول:
نقل قول:
مادربورد Asrock 890fx هیچ جا نیست.همه فروشنده ها هم میگفتن این مادربوردهای ازراک کیفیت خوبی ندارن
1- اصولاً فروشنده ها از برندی که دارن تعریف میکنن و سایر برند ها میشن بد!
2- مغازه دار ها با اسوس و گیگا حال میکنن. براشون نسبت کارایی به هزینه مهم نیست.
دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟نقل قول:
کاش برای این چیپست 890fx از برندهای باکیفیت تر موجود در بازار یه مادربورد زیر 200 تومن داشت
یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.
یک دلیل ارزون بودن Biostar TA 890 FXE هم عدم پشتیبانی از USB 3 هست.نقل قول:
این مادربوردهای Biostar چطورن ؟
امروز زنگ زدم نمایندگی Biostar، گفت 890FXE رو سفارش دادن. تا یک ماه دیگه میرسه.
با این همه، Asrock 980 FX چون USB 3 رو ساپورت و اختلاف قیمت کمی با Biostart 890FXE داره؛ آینده نگرانه تر هست.
مادربردی که با Asrock 890FX Deluxe3 برابری کنه پیشنهادی ندارین چون من هم پیدا نکردم :41:
تو بخش فروشگاه AMD که 9 تا مادربرد با چیپست 890fx وجود دارن که همشون قیمت زیر 200 دلار دارن.ولی تو ایران قضیه خیلی جالبه.مادربرد Giga GA-890FXA-UD7 اونجا 189$ قیمت داره ولی اینجا قیمتش :18:.فکر کنم برای ایران برد ویژه میزنن که اینطوری قیمتهاش بالامیره. اگه ویژه نبودن که اینجا این همه طرفدار نداشتن.:5:
3 برد هم مال ASUS هست که من نتونستم حتی تو فروشگاه های اینترنتی هم پیداشون کنم.
َAsrock دو ورژن از 890fx داره با اسم های delux 3 و 4 که اولی 125$ و دومی 185$ قیمت دارن.یعنی این delux 3 اگه روش سود منطقی بیاد باید زیر 160 قیمت داشته باشه.ولی متاسفانه تو بازار کمیاب شده.:41:
Biostar ta890fxe مگه نیست که نماینده گفته تا یک ماه دیگه میاره؟ من که از یه مغازه با قیمت 140 تومن پیدا کردم.حتما فروشنده اشتباه کرده.
Biostar ta890fxe هست که قیمتش دوروبر 140 هزار تومنه.تنها عیبش هم اینه که USB 3 نداره.ولی عوضش قیمتش مناسب تره.نقل قول:
اتفاقا هیچ مشکلی نداره ...نقل قول:
دقیقاً چه ایرادی در کارآیی Asrock دیدید که شده بی کیفیت و برند های دیگه باکیفیت تر؟؟! چون قیمتش منطقی تره؟
یک دلیل عمده قیمت پایین تر Asrock 890 FX نسبت به بقیه 890 ها پشتیبانی از کراس فایر تنها 2 کارت می باشد. که برای گیمر های حرفه ای خوب نیست.
شما تا حالا چه گیمری رو دیدی 3 تا کارت روی AMD Crossfire کنه ؟؟؟
نقل قول:
1- نمی دونم گیمرهای حرفه ای چند تا کارت رو کراس فایر میکنن. ولی حتما بیشتر از دو کارت رایج هست که بقیه 890 ها کراس فایر چند تا کارت رو ساپورت میکنن.
2- سایت هایی که Asrock 890 رو بررسی کردن، پشتیبانی از کراس فایر تنها دو کارت رو در قسمت ضعف های این مادربورد نوشتن.
در کل من به شخصه این مدل رو بد نمیدونم. چون نمیخوام بیشتر از یک کارت گرافیک روش ببندم.
نقل قول:
وقتی زنگ زدم به نمایندگی Biostar ، با مدیر فروشش صحبت کردم. اون گفت سفارششون یه ماه دیگه میرسه.
ولی چیزی که برام عجیب بود اینه که وقتی قیمت تقریبی اش رو پرسیدم، گفت 890Fxe رو صد و بیست میفروختیم و 890Gx رو حدود 160 تومن!
مگر نباید قیمت Fx باید گرون تر باشه؟
z
حتما اشتباه کرده.
ولی اگه 890fx تنها 120 تومن باشه خیلی عالیه.
خیلی مسخره هست.890fx گیگا 350 بایوستار 120 :2:
در حالیکه فرقشون تنها وجود USB3 در مدل گیگا هست.
این بازار صاحب نداره که گیگابایت مادربرد هاشو دو برابر قیمت جهانی میفروشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نمیدونم چطور قیمت gx رو گرون تر از fxe گفت! ولی در مورد 120 تومنی بودن fxe مطمئنم که اشتباه نکرده. چون فکر میکرد همکارم.
دلیلشم اینه که وقتی با سایت اصلی Biostar مکاتبه کردم و آدرس نمایندگی ایران رو پرسیدم، برام شماره تلفن و آدرس شرکت انفورماتیک گستر رو ایمیل کردن و گفتن که فروشنده جز نیست.
حتما 120 به همکار میدن و اونها هم به قول شما 140 میفروشن.
ولی نداشتن USB 3 یه جوریه!
من به سمت Asrock سوق پیدا کردم.
بازار کلا خر تو خر شده !! من که امیدی به پایین اومدن قیمتا ندارم هر روز داره میره بالاتر
منم به سمت ازروک سوق پیدا کردم ولی مشکل اینه که پیدا نمیشه.تو تبریز که اصلا نیست.اگه شما آدرس نمایندگیشو دارین اونجا پیگیر بشین ببینین اوضاع از چه قراره.نقل قول:
ولی نداشتن USB 3 مشکل زیادی نیست.چون با یه کارت PCI چند هزار تومانی حل میشه.
اما این برند بایوستار یه جوریه!
با این جو منفی بازار علیه ازراک و بایوستار من خودمو قانع کردم که اگه 890fx ازراک رو پیدا کنم 100% میگیرم:10:.ولی بایوستار رو نمیدونم بردهاش چه کیفیتی دارن :5:
شاید مجبور بشم GA-770t-USB3 بگیرم 130 تومن و CPU رو 955 بگیرم و عوضشون گرافیکو بهترش کنم.
رایج ترین نوع Crossfire 2 تا هست ... بیشتر از دوتا معمولا پول هدر کردنه ...نقل قول:
1- نمی دونم گیمرهای حرفه ای چند تا کارت رو کراس فایر میکنن. ولی حتما بیشتر از دو کارت رایج هست که بقیه 890 ها کراس فایر چند تا کارت رو ساپورت میکنن.
ولی شما درست میگی بیشتر بودنش نکته مثبت به حساب میاد ... ولی کاربرد چندانی نداره ...
میهن مارکت امروز Asrock 890fx deluxe3 رو قیمت زده 205 و Asrock 870 deluxe3 رو 130 تومن.یعنی سی چهل تومن گرون تر شده.
890fx با 870 چه تفاوت اساسی دارن که قیمتشون این قدر متفاوته ؟
راستی درسته این هاردهای 1T صدای زیادتر وسرعت کمتری نسبت به 500G ها دارن و بهتره دوتا 500 رو Raid بندیم ؟
دوستان! سه تا سوال...
1- به نظرتون ارزش داره که به جای گرافیک 5750 مدل 5770 بگیرم؟ یعنی به اختلاف قیمتش می ارزه؟
و اگر جواب سوال بالا مثبته؛ به نظرتون ارزون ترین مدل 5770 مثلاً Powercooler رو بگیرم؟ یعنی کاراییش با سافایر و ... فرق نداره؟
2- با پاور 535B که معرفی کردید؛ اصلاً روی اورکلاک AMD 1055T حساب نکنم؟ یا اینکه کمی میشه اور کرد؟ اگه بخوام اورکلاکش کنم؛ به چه پاوری و با چه قیمتی نیاز دارم؟
3- با توجه به ساپورت ASROCK 890FX DELUXE3 از USB3؛ لطف کنید قیمت این مدل از مادربورد رو هم بفرمایید. (به نظر جایگزین بهتری برای Biostar 890FXE باشه)
سیستمی که معرفی کرده بودید این بود:
نقل قول:
MONITOR:LG W2253TQ=190
CPU:AMD PHENOM II X6 1055 2.8GHZ=215
M.B: ASROCK 890FX DELUXE3=XXX
VGA:ATI SAPPHIRE HD5750 1GB GDDR5=160
RAM:A-DATA GAMING 4GB 1333 CL8=120
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=45
ODD:LITEON 24X=25
PSU:Green 535B=65
Case:Green MagnumeII=40
M&K:FARASSOO=20
بله ارزشش رو داره ارزونترین برند 5770 هم FORCE3D هست حدود 180 تومننقل قول:
- به نظرتون ارزش داره که به جای گرافیک 5750 مدل 5770 بگیرم؟ یعنی به اختلاف قیمتش می ارزه؟
و اگر جواب سوال بالا مثبته؛ به نظرتون ارزون ترین مدل 5770 مثلاً Powercooler رو بگیرم؟
خیر مدل های مرجع کاراییشون تفاوتی ندارهنقل قول:
یعنی کاراییش با سافایر و ... فرق نداره؟
تا حدی با همین پاور هم میتونید اورکلاک کنید ولی برای اطمینان بیشتر میتونید 585B یا 685B بگیریدنقل قول:
2- با پاور 535B که معرفی کردید؛ اصلاً روی اورکلاک AMD 1055T حساب نکنم؟ یا اینکه کمی میشه اور کرد؟ اگه بخوام اورکلاکش کنم؛ به چه پاوری و با چه قیمتی نیاز دارم؟
حدود 190 تومن هستنقل قول:
3- با توجه به ساپورت ASROCK 890FX DELUXE3 از USB3؛ لطف کنید قیمت این مدل از مادربورد رو هم بفرمایید. (به نظر جایگزین بهتری برای Biostar 890FXE باشه)
بلهنقل قول:
به نظر جایگزین بهتری برای Biostar 890FXE باشه
امروز رفتم قطعات رو بخرم ولی چون پنجشنبه بود اکثر مغازه ها بسته بودن.فقط کیس و پاور رو گرفتم.قیمت پاور چرا اینقدر گرون تر شده ؟
535B رو گرفتم 83 تومن :18: مگه نمیگفتین 65 تومنه.
کیس هم Green Orbit گرفتم 64 تومن.انصافا کیس خوبیه.کلا از محصولات گرین خیلی خوشم اومد.اصلا به محصولاتش نمیخوره شرکت ایرانی باشه.
اگه بقیه قطعات هم اینجوری پیش بره بیچاره شدیم.:41:
نقل قول:
عجب بازار شیر تو شیری!
بقیه ی قطعات رو قیمت کردید؟ CPU و ... ؟
نهنقل قول:
مادربرد که تبریز اصلا پیدا نمیشه.CPU رو هم که اکثر مغازه ها ندارن.حتی گرافیک سافایرم فکر کنم نتونم پیدا کنم:41:
اینجا همه اینتل و جی فورسو و گیگابایتی هستن :2:
یه سوال!
رم Corsair 4GB FSB 1600، فقط 118 تومن! مگه این برند با این FSB نباید گرون تر از این حرفا باشه؟
کد:http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=1092
سلام
چند تا سوال از اساتید:
1- هارد 1TB چی توصیه میکنید؟ قیمتش؟
2- نظرتون در مورد EVGA GTX260 Core 216 چيه؟ چقدر بهتر از 5770 هست؟
3- قيمتش چنده؟ و آيا ارزش داره به جاي 5770، برند EVGA GTX260 Core 216 رو بگيرم؟
4- در آينده براي كراس فاير، حتماً بايد يه EVGA GTX260 Core 216 ديگه بگيرم؟ كراس فاير با برند ديگه نميشه؟
5- چند تا از دوستان هستن که میخوان EVGA GTX260 Core 216 رو بفروشن (چند ماه استفاده کردن). هم اورکلاک کارخانه اش رو دارن و هم GTX260 اورکلاک نشده. چند بخرم؟ (البته اگه این کارت رو توصیه میکنید)
6- اسپیکر Edifier M3700 رو پیشنهاد میکنید یا Edifier C2؟ اگه برند بهتری توی این حدود قیمت میشناسید که صدای بهتری دارند، لطفاً اعلام کنید. (صدای اسپیکر رو بلند نمیکنم. کیفیت صدا برام مهمه. بیش تر آهنگ گوش میکنم. فیلم خیلی کم)
ببخشید سوالام زیاد شد. آخه این پنجشنبه دارم میرم سیستم رو بخرم. نمیتونم تا چند ماه صبر کنم که شاید قیمت ها بیاد پایین.
اگه سیستمتون بر پایه ی AMD هست نمیتونید بیشتر از 1 Nvidia داشته باشید ... یعنی SLI نمیشه ...نقل قول:
چند تا از دوستان هستن که میخوان EVGA GTX260 Core 216 رو بفروشن (چند ماه استفاده کردن). هم اورکلاک کارخانه اش رو دارن و هم GTX260 اورکلاک نشده. چند بخرم؟ (البته اگه این کارت رو توصیه میکنید)
در ضمن اون کارت از سری قبل Nvidia هست و DX11 ساپورت نمیکنه ولی خب چند قیمت دادن ؟
M3700 5.1 هست و برای فیلم و بازی عالیه ... برای آهنگ هم خیلی خوبه ولی من خودم C2 دارم و بسیار ازش راضیم ...نقل قول:
6- اسپیکر Edifier M3700 رو پیشنهاد میکنید یا Edifier C2؟ اگه برند بهتری توی این حدود قیمت میشناسید که صدای بهتری دارند، لطفاً اعلام کنید. (صدای اسپیکر رو بلند نمیکنم. کیفیت صدا برام مهمه. بیش تر آهنگ گوش میکنم. فیلم خیلی کم)
انتخاب خودتونه 5.1 صدای فراگیر تری داره ولی 2.1 بیشتر برای آهنگ استفاده میشه ...
نقل قول:
پس این کارت گرافیک زیاد جالب نیست. نه DirectX یازده رو ساپورت میکه و نه بیش از یک کارت رو.
پس 5770 با این سیستم AMD بهتر مچ میشه.
دوستان برند EVGA GTX260 اورکلاک کارخونه ای رو 170 قیمت دادن. چند ماه همگارانتیش مونده بود.
هارد یه ترابایت رو نفرمودید.؟!
مچ شدن که زیاد محسوس نیست من خودم روی سیستم AMD کارت Nvidia دارم :31:نقل قول:
پس این کارت گرافیک زیاد جالب نیست. نه DirectX یازده رو ساپورت میکه و نه بیش از یک کارت رو.
پس 5770 با این سیستم AMD بهتر مچ میشه.
دوستان برند EVGA GTX260 اورکلاک کارخونه ای رو 170 قیمت دادن. چند ماه همگارانتیش مونده بود.
به طور کلی قدرت 260 از 5770 کمی بالاتره و 5770 هم کارتی نیست که بتونید از تمام قابلیت های DX11 استفاده کنید ... بنابراین در حالت تکی 260 بهتره ...
اما اگه قصد کراسفایر دارید 5770 رو تهیه کنید چون با کراسفایر قدرت بالایی پیدا میکنه ...
در ضمن پاور رو چی انتخاب کردید ؟
من خودم هارد های Western Digital رو میپسندم اما Seagate و Samsung هم هارد های خوبی دارن ... مادربردتون چی هست ؟نقل قول:
هارد یه ترابایت رو نفرمودید.؟!
اگه Raid 0 ساپورت میکنه و قصد ارتقا به 2T ندارید 2 تا 500 رو Raid 0 کنید بهتره ...
نقل قول:
قصد دارم مادربورد Asrock 890 Deluxe3 بگيرم.
پاور Green 535B رو انتخاب كردم.
درضمن؛ اين مدل پاور يعني 535 وات هست؟ اگه اين طوريه؛ پاورهاي 700 واتي ThermalTake توي همين رده قيمت هستن. بهتر نيست Thermaltake بگيرم؟
اون مین از ازراک انتخاب خوبی میتونه باشه!نقل قول:
از گرین بگیرین بهتره چون احتمالا این سری از پاورهای thermaltake که چنین قیمتی دارند جزو پاورهای کیفیت پایین thermaltake به حساب میان و یا 700 وات ریل نیستند! ضمن اینکه گرین گارانتی خیلی بهتری داره (گارانتی 48 ماهه ی تعویض)!!
منم دیگه صبرم تموم شده :41:
با همین سیستم و پاور 535b فکر میکنین بشه دو تا 5770 رو کراس فایر کرد ؟
هارد 500 رو سیگت بگیریم وسترن دیجیتال؟