نقل قول:
Up
دوستان کسی نظری نداره
Printable View
نقل قول:
Up
دوستان کسی نظری نداره
سلام خسته نباشید
من مبخوام از طریق یو ای بی تب وی رو آبدیت کنم به دلیل نخواندن زیر نویس
مدل تی وی من 46 ال ای دی سری 8
ua46b800xbmxxs
اگه لطف کنیدو راهنمایی کنید
سلام.کسی میدونه این کد مال چه کشوریه؟UA46EH6920M
مختص ایرانه و هیچ کجای دنیا با این شماره مدل نیست. شماره مدل جهانیش EH6000 هست.نقل قول:
من هم نمی دونم دلیل این کار چیه ؟ بجز گیج کردن و گمراه شدن خریدار.نقل قول:
وقتی تو سایتهای سام سرویس و سامسونگ ایران هیچ پشتیبانی مناسبی از مدلهای جدید نمی شود واقعا دلیل این تغییر نام و مدل تلوزیون چیست ؟؟؟
من خودمم توش موندم. این مسخره بازی فقط مختص سامسونگ نیست. ال جی یه صفر آخر مدل هاش میزنه. شاید یه جور اعداد مدل هارو بزرگ می کنن برای عوام فریبی که مردم نرن جنس بانه ای بخرن!نقل قول:
حالا باز به اون . سامسونگ که کلا کن فیکون می کنه . من نمی دونم 7770 چیکار داره به 7500 و یا 6960 چیکار داره به 6600 . به هر حال همونجور که می بینید کلا مشتری رو گمراه کردن .نقل قول:
سلام.
من یه UA46ES6960M دارم.
اولا: از کجا بفهمم ساخت کجاست؟
دوما: از کجا ورژن نرم افزارش رو بفهمم؟
سوما: فایل آپدیتش رو از کجا بیارم؟
چهارما: با آپدیتش چه مشکلاتی حل میشه؟
پنجما: از گارانتیه خارج نمیشه؟
دوستان عزیز من ledd46d6960 خریدم و تو شبکه منوتو و شبکه ورزش و شبکه بخصوص فوتبال تصاویر رو با تیک تیک محسوس میبینم.لطفا کمکم کنید
09359797649
جان مادرتون
با عرض سلام منیه ال ای دی ua46es8880mخریدم تو شهر ما جدیدترین بود ولیبعد از یه هفته اینترنت وای فایش وصل نمیشه و بعضی وقتها سیستم حرکتی وگفتاریشم به هم میریزه وحتما باید خاموش وروشن کنم تا درست بشه ولی وای فایش درست نمیشه میشه کمکم کنید چیکار کنم؟
واز سایت سامسونگ هم میخام اپدیت جدیدشو بگیرم ولی مدل تلویزیون من نیست و اگه هم مشابه پیدا می کنم اپدیت نداره .باید از کجا اپد یت بگیرم ؟لطفا اگه میشه اپدیتو برام پیدا کنید!
پس چرا وقتی تو سایت سامسونگ ایران قسمت ساپورت این پروداکت رو میزنم میگه همچین چیزی وجود نداره.فریمور EH6000رو هم دانلود کردم ولی نشناختش.کسی میتونه کمک کنه لینک دانلود فریمویر رو بذاره برام.ممنون میشم.نقل قول:
قبل از اينكه به فكر آپديت كردن باشيد پرس و جو كنيد شايد اين اشكالات مربوط به تلويزيون شما باشد و ايراد سخت افزاري باشد كه مشمول گارانتي باشد.يك وقت بهانه دست شركت گارانتي ندهيد كه چون آپديت كردين تلويزيونتان خراب شده!نقل قول:
اصلا راهی نیست که برگرده به ریست اولیه چون خودش انلاین اپدیت کرده خو دشو؟
5 تا 20 ثانیه دکمه EXIT روی کنترل رو نگه دارید . ریست فکتوری می شه . اما اگه نرم افزار رو آپدیت کردین ورژن نرم افزار پایین نمیاد با این کار.نقل قول:
سلام دوستان من يه ال سي دي ساخت مالزي دارم از بانه خردم اينم مدلشه (la32c450) فايل آپگريدش رو هم پيدا كردم اما آخر مدل يه e1 اضافه داره مي ترسم آپگريد كنم مي شه راهنمايي كنين . در ضمن اگر آپگريد كنم دامنه پخش فرمت هاي تصويريش بيشتر مي شه يا نه ؟ اينم لينكي كه خودم پيدا كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مشکل منم همینه لطفا کمک کنیدنقل قول:
من یک lcd سامسونگ مدل le40a786 r2f rxu سری 7 اروپایی دارم. شبکه های SD رو میاره ولی شبکه های HD رو این پیغام HD NOT SUPPORTED می ده . می خواستم بدونم با توچه به اینکه این تلویزیون HD رو ساپورت می کنه آیا این مشکل قابل حل با نه؟ یعنی مشکل عدم ساپورت سخت افزاره یا مشکل نرم افزاریه و با آپگرید کردن TV مشکل قابل حل شدنه؟
در ضمن فایل های آپدیت این مدل TV رو از کجا باید بگیرم ؟ لطفا لینک بزارید با تشکر فراوان
دوست عزیزنقل قول:
اینم سایت مربوط به هنک گونک فریمورتان را می توانید از این سایت دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
این سایت که متوانید فریمورتان را دانلود کنید
و اینکه شبکه های sd را میگیرد ولی شبکه های hd را نمیکیرد شاید ماهواره داخلی شما قابلیت آن را نداشته باشد. چون مدل تلویزیون شما مال سال 2008 است
دوست عزیزنقل قول:
بله زیاد با هم فرقی نمی کند ولی با آبدیت کردن آپشنی اضافه نمی شود فقط در بعضی از آیتم ها سرعت پردازش بیشتر می شود و باگهای زائید پاک می شود.
سلام
من مدل تلوزیون مونو میزنم نمیاد
Ua46eh6930mshd
کسی میتونه کمک کنه؟
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای مدل شما برای مصرف کنندگانua46eh6930 و نام اصلی UA46EH6000R می باشد که می توانید از این سایت استفاده کنید
سلام ببخشید تلویزیون من 40eh6930 هست ولی به این اسم تو سایت سامسونگ نیست
میشه منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یک ua40d6600wmxhc .mad by samsung in thailand دارم هر کاری میکنم اپدیت نمیشه اپدیتش از خود سایت تایلند گرفته تا مالزی و سنگاپور هیچکدوم کار نکردند قبلا 4 ال ای دی را اپدیت کردم چنین مشکلی نداشتم اگر از دوستان کسی وارده اپدیت اینا از کجا بگیرم ممنون میشم در ضمن گوگل هم سرچ کردم میگه چنین ال ای دی وجود ندارد .......... متشکرم
ua40d6600wmxhc
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
سلام.ببخشید این لینکی که شما میدید فقط کاتالوگ داره فایل اپدیت نداره که :n13:
دوست عزیزنقل قول:
در باره چی و کدام لینک صحبت می کنید.
ببخشید اقا تقصیر از من بود لینک مشکلی نداشت. در مورد تلویزیون سامسونگ ال ای دی46 اینچ 6930 سوال داشتم اون لینکی که شما دادید فایل اپدیت این تلویزیون هم توش هست یا مربوط به تلویزیون دیگست.
دوست عزیزنقل قول:
لطفا آدرس لینک را بگذارید تا بتوانم شمارا یاری دهم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدل تلویزیونم Ua46eh6930mshd این هست میخواستم ببینم میتونم از این لینک برای اپدیت استفاده کنم اپدیتش هم ظاهرا چند روز پیش اومده داداش دیگه چی میخوای بگم؟
اون اشتباه بود این درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
این برای eh6920 ایران و eh6000 اصلی است ولی مدل تلویزیون شما eh6930
نقل قول:
خوب شما نمیدونی از کجا باید فایل اپدیتشو پیدا کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
وارد منوی مخفی شوید و اطلاعات option مدل اصلی تلویزیون تان را نوشته مثلا شاید eh 6200 آن را برایم بنویسید تا راهنمایی تان کنم
از روی کنترول تلویزیون
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.:
کد:
info > menu > mute > power
ممنون از جواب سریعتون.مدلش طبق راهنمایی های شما این نوشته بود model:UA46EH6030نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای آبدیت فریمورتان به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از کمکت داداش دقیقا همونیه که میخواستم :n20::n20::n20:
فقط یه سوال مطمئنی که ماله همین نوع تلویزیونه دیگه چون من رفتم تو قسمت اپدیت تلویزیون .ورژن فعلیشو نوشته بود 000010008 بعد تو لینکی که شما دادی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن اپدیت جدید نوشته 1012.0 اگه شما تایید میکنی که درسته من اپدیت کنم داداش .
ببخشید بازم لینکو اشتباه دادم این درسته: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
طبق مدلی که دادید این آبدیت تلویزیون شماست مطمئن باشید.
فایل اپدیت در لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم در هنگام انزیپ کردن فایل متاسفانه با پیغام خطا مواجه شدم اگر مغدور است شما هم تست کنید اگر پیغام خطا داد به پیام بفرستید