بله دوست عزیز میتونی دانلود کنی یا از سایت زیر بخرینقل قول:
کد:http://www.bazijadid.com/2010/09/fifa-soccer-11.php
Printable View
بله دوست عزیز میتونی دانلود کنی یا از سایت زیر بخرینقل قول:
کد:http://www.bazijadid.com/2010/09/fifa-soccer-11.php
اینم هوای برفی و بارونی برای دمو
فعلا سرگرم بشیم تا بازی بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
263 kb
منبع مدینگکد:http://dehkadess.s85.rapidbaz.ir/premium/85b8f8873a47e8083224012a2b2afc89/4ca2695c/s85.eu./7260897?21iweatherdemo.rar
سلام // آقا این لینکهای FIFA.11-RELOADED که 60 پارت هست معتبره ؟
الان داره آفلاین برام میاد ... تا الان 5 پارتش اومده ....خدا کنه سالم باشه فردا افتتاح کنیم فیفا رو .......
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=825&Title=FIFA-11
محتوای مخفی: repack 4.3 g
نقل قول:
دوستان کسی اینو تست کرده؟اگه مشکلی نداره شروع کنیم به دانلود :دی
سلام
من از PES 4 تا PES 2010 بازی کردم اونم با کیبورد!!
با فیفا 11 هم میشه با کیبورد بازی کرد؟؟ یعنی خیلی سخت میشه یا نه؟
نه خیلی سخت نیست بازی با کیبورد
البته بهتره از جوی استیک استفاده کنین تا بتونین از قابلیت 360 درجه بازی استفاده کنین
با کیبورد محدود میشین
سلامنقل قول:
دوست عزیز این برا گروه افلاین دی وی بیه که داره میفرسته البته کامل نشد که دان بشه احتمالا باقیش میره برا فردا. راستی شما کجایید؟
سلام . بله تا پارت 19 اومده فقط خواستم ببینم سالمه یابیخودی علاف شدیم چون توی فایلهای دانلودی فولدر کرک هم هست ... من تهران هستمنقل قول:
19 پارت با پارتهای41 و40 اومد حالا این ورزن reloaded سالمه؟
این بازی روی فرکانس dsl هم داره دانلود میشه با نام fifa11_epidemiz.net
حیف که دیر رسیدم . الان پارت 20 و 21 با سرعتی حدود 110 داره دانلود میشه ...
یه جا رو معرفی کنید بریم بازی رو بگیریم تا فردا شب که بقیه پارتها دانلود بشه دق میکنیم ...
من که امروز رفتم از یه فروشگاه بگیرم گفتن غروب بیا بگیرش:18:
من 2 روزه کل منطقه 5 گشتم هیجا نداشتن .الانم بودم هیشکی نداشت:41:
لطفا حذف شود
نقل قول:
بازی انگار اومده به همین خاطر منتقلش کردن به این بخش دیگه !
.................
اینجا هنوز هیچ کسی بازیو نگرفته ؟ واقعا عجیبه ؟ آقا هر کی بازیو تونسته بگیره بیاد اینجا تعریف کنه بازی چه تغییراتی کرده گزینه Legendary اضافه شده ؟ سرعت بازی چه تغیری کرده ؟ شرایط آنلاین به چه شکله میشه با اینترنت معمولی بازی کرد ؟
مصطفی کجایی نیلوفر آبی همیشه بازیها رو بدون تاخیر دانلود میکنه اونجا رو خبر نداری آورده یا نه ؟ من شماره تلفنشو ندارم .
مي دونم بازي اومدهنقل قول:
من اون تاپيك انتقال داده شده رو توي بخش اخبار و رمز بازيها ديدم فكر كردم دوباره تاپيك رفته اونجا.
اشتباه از من بود.
هر کسی بازی رو گرفته لطفا توی dvd های بازیش فولدر fifasetup رو برای من آپلود کنه فکر نکنم حجمش زیاد باشه الان هفت گیگ دانلود کردم ولی این فولدر رو نداره ارورو میده برای نصب
i:/game/fifasetup
ممنون
دوستانی که نسخه پی سی رو بازی کردن به نظرشون نسبت به نسخه پارسال بهتر شده ؟ ارزش خریدن داره یا همون نسخه 360 رو بخرم ؟
اینم خدمت شما.نقل قول:
کد:http://letitbit.net/download/87877.815801a3c0575313da935202c5fb/fifasetup.rar.html
ممنون دوست عزیز اگه امکان داره میخواستم یه عکس از توی فولدر game نسخه ایی که دارید بزارید
آقا نسخه PC قسمت CAREER MODE نداره ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
من همیشه قبل از اینکه بازی کرک بشه بازی رو داشتم اما هنوز نیومده شهر ما!
جاهای دیگه اومده؟؟؟
هرکس لینک 17 قسمتی و سالم و با کرک مطمئن بازی رو با قابلیت resume خواست به من پ.خ بده......
بازي تو ميدون انقلاب اومده؟؟كلا تو بازارهاي تهران اومده؟ميشه از بيرون خريد يا فعلا فقط اينترنتيه؟
بازي تو تهران هنوز نيومده؟ميدون انقلاب؟
تو اصفهان که اومدهنقل قول:
من امروز رفتم دیدم که برای ایکس باکس 360 اومده ولی برای پی سی نیومده بود
خیلی ضد حال خوردم : دی
دوستان کرجی.... من الان زنگ زدم به شهرام (فلکه اول گوهردشت) گفت احتمالا تا 2 ساعت دیگه میرسه... من شاید یه سر زدم..... گفتم اگه خیلی تو کفین برین بگیرین :31: (حالا رفتین و نداشت نیاین کله منو بکنین:5: )
دوستانی که بازی کردن فورا بگن بازی افت فریم داره یا نه.
با این سیستم تقریبا:
cpu : 3.00 full
ram : 2gb
vga:4850 ati 1gb
زود زود زود
مرسی
انقلاب امروز طرفای ساعت 7.30 / 8 میاد.نقل قول:
تو مشهد رفتم سعدی پی سی هنوز نیومده!
جایی دیگه ای کسی خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب ماهم بازی رو خریدیم. آقا چرا میره تو بازی هرتز مانیتور از 85 میشه 60 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا سیستم مورد نیاز رو که توی تاپیک اول زده!!نقل قول:
فقط محض اطلاع بگم که شما با این CPU ممکنه توی لودینگ یه کم معطل شی یا بعضی مواقع به طور لحظه ای در بعضی از صحنه ها(نه دائم)یه کم افت فریم داشته باشی...ولی به طور معمول باید همه جا راحت 30 فریم رو بگیری:46:
منیجر11 با چقدر فاصله میاد؟؟
دوستان میشه بگید لینک های بازی رو باید از کجا گیر آورد؟ اگه جایی واسه فروش تو تهران که بازی درست اجرا می شده هست معرفی کنید ممنون
آقایون خیالتون راحت این بازی به هیچ وجه از 2 هسته بیشتر استفاده نمی کنه ! یه سی پی یو دو هسته ای معمولی داشته باشین (ازین 60 70 تومنی ها به بالا) قاعدتا نباید مشکلی از نظر cpu داشته باشین ! برای تست این قضیه هم می تونید task manager ویندوز رو باز کنید و سربرگ (Tab) پرفورمنس Performance انتخاب کنید , تعداد هسته های cpu رو نشون میده و میزان استفادشون رو تا جایی که می تونید عرض پنجرشو (پنجره همین task manager ) رو زیاد کنید (چون هر ثانیه 1 بار نمودارهاش آپدیت میشه) .. حالا فیفا رو باز کنید و بازی کامل بازی کنید بعد از تموم شدن مسابقه یا وسط همون بازی کردنتون alt+tab بزنید و نمودار میزان مصرف task manager رو نگاه کنید .. میزان مصرف cpu رو کاملا مشاهده می کنید .
من که بازی رو سفارش دادم از سایت بازی جدید دات کام تا ببینیم برای شنبه میرسه
سلوم.بازیو گرفتم. با دسته بازی می کنم دسته اولو بازی کردم اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی توی منو دکمه های رنگی دسته کار می کنه ولی جهت های دسته کار نمیکنه تورو خدا ککککمممممککککککم کنیدددددددددددددددددددددد ددددددددد