یعنی پارس خودرو برای سایپا تندر میسازه؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
یعنی پارس خودرو برای سایپا تندر میسازه؟؟؟؟نقل قول:
درسته پارس خودرو برای سایپا می سازه ...نقل قول:
پارس خودرو خودش زیر مجموعه سایپا هست!
من شنيدم مدل هاچبك و حتي وانتش هم ميخواد بياد
درسته ؟
تندر در بین زانتیا مگان ریو و پراید و ماکسیما پاک ترین و کم مصرف ترین خودرو اعلام شد
در روزنامه ایران دیروز نوشته بود که اش عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب موتورش بروز تر و کم قدرت تره .
کاش عکس ماشین رو هم می ذاشتی!
نقل قول:
بله
ولی موتورش نسبت به ریو و صبا قویتره
کم قدرتره؟1600 16 سوپاپ 110 اسب از ریو که بهتره
ولی با این قیمتش اصلا مذخرفه .ماشین 6-7 هزار یورویی رو میدن 10-15 میلیون .این یعنی راهزنی .
نقل قول:
نسبت به ریوی یا 405 که صد تا می ارزه :5:
خود 405 چی داره 15 تومن :13:
خيلي خوبه ولي اخه خيلي زشته
پراید که واقعا کم مصرفه ولی ماکسیما رو نمیدونم اون هم کم مصرفه؟6 سیلندر؟
از ریو اره , منظورم زانتیا , مگان و ماکسیما در مورد مصرف هم داخل شهرش مهمه که صدی 9 تا میسوزونه .
نقل قول:
بله تو شهر همه ماشین ها زیاد می سوزونن
همین اس دی یه نفر از فامیل هامون داره تو شهر صدی 10 تا 11 میسوزونه:18::18:
تندر هم اگه پر شتاب رانندگی کنی مثلا دور موتور رو تا 5 ببری صدی 10 میسوزونه ولی با همون شرایط اس دی
10 الی 11 میسوزونه
همیشه مصرفی که واسه ماشینا محاسبه مکنن 100 کیلومتر 40 کیلومتر داخل شهر و 60 کیلومتر خارج شهر محاسبه میکنن .
توی شهرم به خاطر ایت و حرکتها زیاد زیاد مصرف میکنن .چون همیشه موقع شروع حرکت ماشین موتورش فشار زیادی تحمل میکنه .
صدي 10 تا 11 را كه روآ هم ميسوزونه!نقل قول:
تازه پرايد مگه كمتر نيست؟
روا اگه دور موتور رو مثل تندر تا 5 هزار ببره صدی 15 میسوزونه
همه ماشینا همینطورین 206 هم وقتی دور موتور بالا بخوای رانندگی اسپرت بکنی من فکر میکنم مصرفش دوبرابر یا حتی بیشتر میشه من کاملا با این مورد مواجه شدم وقتی بخوای رو دور موتور بالا رانندگی کنی دقیقا مصرف سوخت تصاعدی بشدت زیاد میشه البته تو 206 که اینجوریه . 206 فکر کنم بهترین مصرف سوخت رو روی دور موتور حداکثر 3 داشته باشه بره 405 و سمند و پرسیا فکر کنم بیشتره مثلا 3.5-4 . ولی یه نکته خیلی خیلی جالب که فهمیدم واقعا مصرف ماشین تو جاده بشدت بشدت کم میشه , من از اینجا تا مشهد رو با 1 باک رفتم خودمم کفم برید یا از اینجا تا چالوس 1.5 خط بنزین .نقل قول:
سلام دوستان ،
من چند تا سوال درباره تندر 90 مدل E2 داشتم که ممنون میشم راهنمایی ام کنید :
1- آیا امکان داره که E2 مدل معمولی رو به E2 Lp تبدیل کرد ؟ روی E2 معمولی جای اون آپشن های Lp رو داره. آیا میشه اون آپشن ها رو روش گذاشت ؟ اگر بله چقدر طول میکشه تا اون آپشن ها بهش اضافه بشن ؟
2- آیا میشه ایربگ سمت راننده رو غیر فعال کرد ؟ اگر بله چجوری ؟ چون سمت سرنشین جلو در مدل Lp رو از طریق دکمه کنار در سرنشین جلو میشه غیر فعال کرد.
3- آیا این ماشین که قفل مرکزی داره ، نیازی به نصب دزدگیر داره ؟
4- مدل ضبط این خودرو چی هست ؟ آیا میشه ضبطی که در مدل LP هست و سی دی پخش میکنه رو در بازار تهیه کرد ( دقیقا همون مدل رو ) ؟ قیمتش چند هست ؟ اگر اون رو خودمون تعویض کنیم آیا به گارانتی خودرو مشکلی وارد میشه ( البته منظورم تعویض ضبط نوار خور با ضبط سی دی خوری هست که در مدل LP نصبه ) ؟
ممنون میشم در این موارد من رو راهنمایی کنید...
با تشکر ...
سلامنقل قول:
دوست عزیز
1فعلاً به دلیل مشکلات تولید اینکار تقریباً غیر ممکنه
2.خیر. برای اینکار باید با تغییر تنظیمات سوکتها و مدارات داخلی کیسه هوا رو غیر فعال کرد که علاوه بر ایجاد خطر باعث ابطال گارانتی میشود
3.بستگی به نظر شخص داره اما میشه با انتخاب مدل مناسب (حتی المقدور بدون استارتر) بدون از کار انداختن قفل مرکزی و ضد سرقت دزد گیر مناسب نصب کرد.
4. بلاپونکتblaupunkt آلمان/ در مدل LP متاسفانه از پائین ترین مدل بلا استفاده کردن که فرمت MP3 رو نمیخونه و کلاً مدل خوبی نیست
اطلاعات بیشتر در مورد blaupunkt :::
نمایندگی ایران و محصولات:کد:http://www.tuningtalk.com/forum/blaupunkt-t18412.html?sid=11833f03014cb975347487197496d539
پخشهای بلا بعلت استفاده از سوکت استاندارد آسیبی به گارانتی نمیزنندکد:http://www.akkaz.com/
مشکلات فنی
ویرایش شد.............
اقا فقط یه چیز فکر نکنم بتونی تعویض کنی چون شنیدم می خوان خط تولید پارس خودرو رو فعلا تعطیل کنند
تو این نظر سنجی هم یه شرکتی کنید عزیزان
ببینیم چی میشه
405 هیچ حرفی در برابر تندر نداره ....
405 خیلی از تندر مدل e1 سرتره .البته مدل فول تندر از 405 بهتره چون هم امکانات ایمنی اون خوبه مثل ایربگ ترمز abs و ... و هم امکانات رفاهی اون بهتره.
به نظر من تندر ماشینیه که در آینده خیلی حرفا برای رقیبانش خواهد داشت .فقط یه عیب بزرگ داره و اونم اینه که مثل بابا بزرگا میمونه ولی کهولتش چیزی از تواناییهاش کم نمیکنه . ضمنا" تقزیبا" تمام مدلهای تندر ایربگ دارند و قدرتا" 110 اسب میباشند که 405 رو قورط میده . ضمن اینکه گیربکس تندر همون گیربکس مگان هست .
نقل قول:
قورت !!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18:
چرا دوست عزیز؟نقل قول:
چرا ۴۰۵ خیلی سرتره؟؟؟!!! من تندر ای وان فول دارم. که ۲ ایربگ داره و ای بی اس و ای بی دی و فرمون هیدرلیک کولر رینگ ۱۵ شیشه بالا برق جلو و ... حالا ۴۰۵ با امکانات کولر و شیشه بالا برقی جلو فرقش با پیکان همین است.
با اين كه 405 گاريه ولي L90 همونم نيست
نقل قول:
اخر تعصب
یعنی چی اخه . تندر انصافا چی از 405 کم داره
لطفا" نظرات گاراژی ندین خواهشا" ....نقل قول:
عزیزم منم که همون حرف خودت رو زدم. من می گم 405از مدل اول تندر خیلی بهتره چون اون مثل پیکانه و هیچی نداره شما آپشن های تندر رو بخون خودت می فهمی. اما مدل ای فول رو که خودم گفتم از همه نظر از 405 سرتره.متن من رو خوب بخون.نقل قول:
آقا شنيدم كولر تندر زائيده و بعضي از دوستان كه دارن ميگن افتضاحه .....
تابستون شد تازه داره تستشو پس ميده تا حالا خبر نداشتند .
از اين لحاط كولر 405 فوق العاده است و تندر در اين خصوص حرفي براي گفتن نداره تازه شنيدم كولر Roa از تندر بهتره .
اينم خبر داغ داغ براي طرفداران تندر.....
درست شنیدی عزیز
کولرش از نظر سرمایشی شاید به مقدار خیلی کم نسبت به 405 ضعیف باشه:5: ولی قدرت فن هاش خیلی قویتره :5:
تازه با تغیر گاز کولرش مشکل حل میشه . :5:
هرکی هم گفته کولرش از روا کمتره با جرات میگم چرند گفته .
اينكه فرموديد يه كم اين يه كم چند درصد رو در بر ميگيره؟؟؟ لطفا دقيق و بي تعصب پاسخ بديدنقل قول:
گاز كولرش رو چه جوري ميشه تغيير داد و چقدر هزينه داره؟
من از رنگ سورمه اي اين تندر خيلي خوشم اومده ..... آيا رنگ سفارشي هست يا بعنوان رنگ فابريك ميزنند ؟؟
قربان شما
با سلامرنگ سرمه ای ان هم فابریک است .
راستش یکم که میگم 10 درصد که با فن های قوی تندر جبران میشه .
بعد هزینه تعویض گاز کولر رو خبر ندارم ولی زیاد نیست . و برای تعویض ان باید به یک تعمیر گاه معتبر مخصوص کولر ببری.
ممنون لطف كرديد
راستيمديران سايت يه كليد تشكر بزارن كه ديگه براي تشكر اعضاء مجبور نشند پست بزنند
ممنون
به نظر من تندر از 405 خیلی سر تره. هزینه تعویض گاز کولر هم 50000 تومان.
تازه اگه به من نخندید به نظر من تندر قشنگترین ماشین تو ایرانه.
ممنون چه خنده اي عزيزنقل قول:
به نظر منم تندر يه ماشين خيلي زيبا هست ...البته نه قشنگترين ولي يكي از خوش ديزاين ترين .:46:
راستي يه سوال :
تندر كدوم توليد كننده كيفيت بهتري داره؟؟؟
405 که بهتره...
امنیت و سرعت ووووو زیبایی.