دوستا ن GTX 470 مشکل خاصی داره ؟! دماش رو چه جوری می شه دفع کرد ؟
Printable View
دوستا ن GTX 470 مشکل خاصی داره ؟! دماش رو چه جوری می شه دفع کرد ؟
من با بودجه مشکلی ندارم فقط به نظرتون دمای GTX470 یا حتی gtx480 sli رو می شه دفع کرد ؟!
نقل قول:
sli 480 که زیاد خوشایند نیست و شما اگه دو تا 480 رو تو خنکترین کیس هم بزارین دمای کیس رو خیلی میبرن بالا !!
دمای این کارت اگه توی جای تقریبا خنک قرار بگیره در زمان بیکاری حدود 53 و در full load به 94 درجه میرسه !! (6 درجه ی بیشتر به جوش میاد:31:)
اما sli 470 میتونه گزینه ی خوبی بشمار بیاد و دماش قابل قبولتره البته در هر صورت حتما باید به فکر یه کیس مناسب باشید !!
نظرتون درباره ی قیمت و پروگرام کردن 465 به 470 چیه ؟
در مورد کیس شما که داری خوب هزینه میکنی فقط کولر مستر.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
در مورد کیس شما که داری خوب هزینه میکنی فقط کولر مستر.!!f
دوست من شما اگه مشکل بودجه ندارید خب دو تا 5970 رو کراس کنید و حالشو ببرید!
اما اگه میخاین به نسبت پول پرداختی کارایی بگیرید دو تا 460 رو sli کنید که هم مصرف و هم دمای مناسبی دارن.......
آقا کوروش physiX برام مهمه !نقل قول:
دوست من شما اگه مشکل بودجه ندارید خب دو تا 5970 رو کراس کنید و حالشو ببرید!
حالا نظری راجع به 480 sli و 470 sli و پروگرام کردن 465 sli به 470 ندارید !!!؟؟؟
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
3 way 460 sli با 470 sli یا بالاتر رقابت می کنه یا نه ؟؟؟
نقل قول:
به چه دلیل میخواین 465 رو به 470 پروگرام کنید!!
3way sli 460 بنچمارکی ازش ندارم ولی به احتمال زیاد کمی بهتر عمل میکنه ولی به نظر من شما به فکر sli 470 باش !! که کمتر جا میگیره و مشکل دمایی زیادی هم نداره و نویزش هم تقریبا با 3WAY SLI 460 یکیه!!
و شما باید به یک نکته ی مهم دیگه توجه کنید واون هم اینه که مثلا اگه شما بخواین دوتا کارت 460 رو sli کنین مثلا اگه نویز یک 460 توی حالت full load حدود 30 dBA باشه توی حالت SLI که از 2 تا 460 استفاده میشه حدود 60 dBA نویز تولید میشه !!
البته اگه به صدا زیاد حساس نیستین مشکلی نیست !!
دوستان عزیز من یه بار این نکته رو گفتم و بار دیگه هم میگم :نقل قول:
GTX 460 قابلیت 3Way SLI نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (چون یه SLI Finger بیشتر نداره )
GTX 470 رو SLI کنی چیز خوبی ازش در میاد ولی به نظر من همون GTX 460 رو هم SLI کنی ضعف خاصی توش نمیبینی . البته اگه PhysiX نمیخواستی بدون شک 5970 یا 5870 کراسفایر بهترین گزینه ها بودند.
در کل با توجه به مصرف و صدا به نظر من GTX 460 SLI انتخاب بهتریه و شما بودجه رو سر قطعات دیگه خرج کنید.
دوستان havok خیلی ضعیف تر از phisiX هستش ؟؟؟!!!
نقل قول:
توی پستهای قبلیم اشاره کردم که havoc تمام قابلیتهای physx رو اجرا میکنه ولی بصورت کمرنگتر(از جمله همون شکستن شیشه ها و انفجارها)!!!
havoc حدود نصف قدرت physx رو داره!!
Xzero قیمت GTX 470 از برند های مختلف چقدره ؟!
نقل قول:
GIGABYTE = 550
EVGA = 480
GALAXY = 460
GAINWARD = 390
قیمت برند ZOTAC رو ندارم اما احتمالا قیمتش تو همون حدود GAINWARD هستش !!
درسته که بازی های بسیار کمی از موتور فیزیکی استفاده می کنند ؟
نقل قول:
درسته!!
بازیهای کمی بطور کامل از physx استفاده میکنند !!
دوست عزیز اگه میخوای یه کارت در حد 5870 (شاید هم قویتر )پیدا کنی که فیزیک هم داشته باشه اینه :
GTX 460 GALAXY SC = 360
از همون بنچمارک آقای Ultra گفتم :31:
این دیگه چی بود؟؟؟!!!نقل قول:
دوست عزیز اگه میخوای یه کارت در حد 5870 (شاید هم قویتر )پیدا کنی که فیزیک هم داشته باشه اینه :
GTX 460 GALAXY SC = 360
از همون بنچمارک آقای Ultra گفتم
گارانتی ؟؟؟!!! و اگه تونستی یه چنتا بنچمارک ...:10:
Galax y یه برنده که تخصصش کارت های اور شدست.نقل قول:
گارانتیش رو الان نمیدونم ولی این شماره فروشگاهی که داره (اصلا قصد تبلیغ ندارم ولی تنها جایی که این کارت رو پیدا کردم ) خودت بپرس : 88944287
اینم از بنچ : به نظرم بهتر از این انتخابی نداری :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس به راحتی پیدا نمی شه ...
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
کارت های معمولی 460 رو می شه تا جایی اور کرد کخ با 5870 cf برابری کنه ؟؟؟
راستش من خیلی نگشتم فقط بازار رضا گشتم نبود (یه هفته پیش ) شاید الان باشهنقل قول:
من خودم 460 رو اور کردم از 5850 عادی قوی تر شد (حدود 3-4 فریم تو مافیا ) ولی فکر نکنم تو حالت تکی به 5870 برسه ولی بخاطر Scale بالاتر تو SLI شاید بتونه به 5870 CF نزدیک بشه
شما که بودجه داری بهتره همین Galaxy رو ببندی که دماش هم کمتر از یه کارت اور شده ی معمولیه (بخاطر سیستم خنک کننده قویش )
گارانتیشم همون گارانتی EVGA هست (هر دو رو یه شرکت وارد میکنن ) ولی اسم شرکت یادم نیست (به همون شماره زنگ بزنی قیمت و گارانتی رو بهت میگه)
نقل قول:
شما که بودجشو داری بهتره همون 470 بگیری که بدون اور با 5870 رقابت میکنه تا اینکه مدل اور شده ی 460 !!
مسئله به هیچ وجه پول نیست ...نقل قول:
شما که بودجشو داری بهتره همون 470 بگیری که بدون اور با 5870 رقابت میکنه تا اینکه مدل اور شده ی 460 !!
دما ، مصرف چی یاذت نمی کنه ؟ صداش چطوره ؟؟؟!!!
نقل قول:
صدای هر کارتی تو حالت کراس دو برابر میشه!! در ضمن صدای sli 460 اور شده با صدای 470 معمولی زیاد فرقی نداره !!
همه ی کارتهای گرافیک قدرتمند توان زیادی مصرف میکنند و درنتیجه صدای فنشون برای کسانیکه به صدا حساسند کمی ازار دهنده ست !! فقط میشه گفت انویدیا تو کنترل توان مصرفی کارتهاش موفق نبوده و در نتیجه کارتهای پر صدایی داره(470 و 480) و البته ati هم کارت 5970 رو داره که سر و صدای زیادی داره والبته دلیل سر و صداش دو چیپی بودنشه و نباید از ati ایراد گرفت!!
470 تو حالت full load حدود366 وات مصرف میکنه و 5970 دو چیپی حدود378 وات !! پس نویز 470 حدودا با 5970 برابره!!
در کل نمیتونین کارت گرافیکی قوی پیدا کنین که نویز پایینی داشته باشه!!
یه سوال هم دارم می دونم که جاش ای ابجا نیست اما من یه کیس آنتک 1200 خریدم و core i7 930 دارم به نظرتون اگه تا 4 آور کنم ( با فن استوک ) مشکلی پیش نمیاد ؟ این کیس از پس دمای 480 یا 470 sli برمیاد ؟!
نقل قول:
930 که تقریبا غیر ممکنه تا اون حد بدون کولر جدا بشه اور کرد!!!
این کیس ANTEC هم کیس خیلی خنکیه و مطمئنا قطعات از لحاظ دمایی مشکلی نخواهند داشت !!!
حتی از پس 480 sliهم بر میاد ( اگه بر می یاد تا شب خریدمش ...:31:)
لطفا قیمتش رو هم از برند های مختلف قید کنید ...
Xzero اینطرف رو یک نگاهی بندازی ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=442276
نقل قول:
اگه منظورت دمای کیسه که جای نگرانی نیست!! ولی اگه منظورت دمای کارت گرافیکه که بازم دماش بالاست و کیس خنکتر فقط ممکنه نهایت 4-5 درجه دمای گرافیک رو پایینتر بیاره !!!
نقل قول:
GIGABYTE = 700
EVGA = 660
GALAXY = 600
قیمت برند ZOTAC و GAINWARD رو متاسفانه ندارم!!
نقل قول:
در مورد اسپیکر و کارت صدا هم اطلاعات زیادی ندارم که در اختیارتون بزارم دوستان دیگه هستند و راهنماییتون میکنند!!
Xzero ببین من موندم الان قدرت مند ترین گرافیک دنیا رو بخوام ببندم با این بودجه چیه ...
Gerforce=phisx
Ati=havok
من نظرم رو روی 5870 cf هستش ...
phisXخیلی ارزش داره ؟؟؟!!!....
نقل قول:
خب بستگی به اینده داره که چندتا بازی بر اساس موتور physx ساخته بشن !!
فعلا بازیهایی که بر اساس این موتور ساخته میشن خیلی کم هستن!!
اگه صدای زیاد اذیتتون نمیکنه بهترین انتخاب sli 470 هستش ولی اگه به صدا حساسین که باید cross 5870 رو بگیرین(نویز sli 470 حدودا 2برابر نویز Cross 5870 هستش)!!
ولی طبیعتا باید 5870 cf بسیار قدرتمند تر از 470 باشه و از نظر من تنها وجه برتری انویدیا فقط phisx و هستش و نمی دونم اگه این شرکت این فن آوری (!!!) انحصاری نداشت الان باید چه خاکی به سرش می کرد ... ( حسابی از شر انویدیا هرسی شدم ...:34::4:)
نقل قول:
تو بعضی بازیها sli 470 چند فریم بهتر بوده و توبعضی بازیها cross 5870 (ولی cross 5870 تو بیشتر بازیها قویتر بوده)!!
در کل cross 5870 بخواطر کم مصرف تر بودن کمی ارزش خرید بیشتری داره !! البته همچنان sli 470 هم گزینه ی خوبیه !!!
Xzero قیمت حدودی His i cooler V 5870 رو دارید؟
نقل قول:
نه متاسفانه ندارم!!
فکر میکنم سری i cooler دو مدل داره اور شده و اور نشده شما کدوم مدلو میگی؟!!
البته MSI و SAPPHIRE مدلهایی دارن که فن غیر استوک دارن و اور شده هم هستند!!
MSI R5870 LIGHTNING = 495
Sapphire Vapor-X 5870 = 500
مشخصات دقیق از مدل های برند های msi و sapphire دارید ؟
مدل غیر آور شده icoolerV رو بفرمایید ممنون می شم ...
این مدل های آور شده برای 5970 هم هست ؟
راستی من 2 تا SAMSUNG - 22" - P22500 خریدم نظرتون راجع بهش چیه ؟
همونطور که گفتم قیمت his رو ندارم ولی جزئیات این برندها به این ترتیب هستش:(ذکر این نکته ضروریه که core clock و memory clock در مدلهای غیر اور شده به ترتیب 850MHZ و 4.8Gbps هست)نقل قول:
مدل غیر اور شده ی his که جزئیاتش به همون ترتیبه که تو پرانتز هست ضمن اینکه سه مدل اور شده داره برند His که من دوتاش رو میزارم که البته اون مدلی که نمیزارم فقط ظاهرش با مدل دومی که جزئیاتش زیر هست متفاوته!!
مدل اور شده ی his 5870 i cooler v
core clock : 875MHZ
memory clock : 4.9Gbps
مدل اور شده ی his 5870 i cooler v turbo x
core clock : 9000MHZ
memory clock : 4.9Gbps
مدل اور شده ی msi r5870 lightning
core clock : 900MHZ
memory clock : 4.8Gbps
مدل اور شده ی sapphire vapor-x 5870
core clock : 875MHZ
memory clock : 5Gbps
5970 هم یک مدل اور شده از برند sapphire هست!!
SAPPHIRE 5970 OC EDITION = 760
که البته بسیار کم اور شده است و فرق زیادی با مدل معمولی نداره !!
و SAPPHIRE یه مدل TOXIC هم داره که قیمتش رو ندارم ولی احتمالا قیمتش خیلی بالاست!!!
نقل قول:
مبارک باشه!!
انتخاب خوبی بود!!
دوستان نظرتون درباره 2X5970 چی هستش ؟
خوب عمل می کنه ( هرچی گشتم بنچازش پیدا نکردم )