من از txt2vobsub_v3.4 برای تبدیل زیرنویس به فرمت SUB استفاده می کنم.
Printable View
من از txt2vobsub_v3.4 برای تبدیل زیرنویس به فرمت SUB استفاده می کنم.
حالا بین این مارک ها کدومشون در اجرای 1080 بهتر عمل میکنن؟(MKV)
من از دوستم خواستم مشخصات این کلیپ رو برام بفرسته در جواب این مشخصات رو برام فرستاد البته شاید دوست من بد ترجمه کرده باشه چون اونجور که من فهمیدم نوشته بیت ریت اسمی 80 مگنقل قول:
Complete name : Jessica_Simpson_-_Hark__The_Herald_Angels_Sing__Walt_Disney_World_C hristmas_Day_Parade_\Jessica Simpson - Hark! The Herald Angels Sing - 12.25.07 (Walt Disney World Christmas Day Parade).mpg
Format : MPEG-PS
File size : 351 MiB
Duration : 3mn 32s
Overall bit rate : 13.9 Mbps
Nominal bit rate : 80.0 Mbps
البته من بالاترین کیفیتی که با این دستگاه تست کردم هم از مشخصاتی که شما نوشتی بیشتر بوده
Complete name :Nd3RS34iM00\BDMV\STREAM\00020.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 8.77 GiB
Duration : 40mn 51s
Overall bit rate : 30.7 Mbps
Maximum Overall bit rate : 48.0 Mbps
بیت ریت نامینال یا همون اسمی یعنی بیشترین حد مجاز برای اینکودر.یعنی سقف MPEG-PS نمیتونه بیشتر از 80 Mbps باشه و نشانگر بیت ریت ویدئو نیست.بیت ریت اونی که دوستتون تست کردن همون 13.9 هست.نقل قول:
ولی بیت ریت فایلی که خودتون تست کردین حداکثر 48 مگ هست(البته نه کل ویدئو فقط برای مدت کم) یعنی حدودا 3.5 برابر بیت ریت کلیپ دوستتون.:31:
من با برنامه txt2vobsub_v3.4 زیر نویس ها رو به sub تبدیل میکنم ولی تو دستگاه خوب واضح نیست چشم آدم درد رنگش قابل زیر نویس نمیشه تغییر داد راهی نداره زیر نویس str رو بتوه پخش کنه . sub خیلی کیفیتش پائینه
دوست عزیز یه لطفی میکنی لینک فایل با بیت ریت 55 مگ رو که با دستگاه تست کردی رو برام بفرستی چون طبق براورد شما دستگاه من نباید فایل رو که مشخصاتش رو براتون نوشتم پخش کنه اما پخش کرد حالا میخوام بیت ریتهای بالاتر رو هم با این دستگاه تست کنم تا بالاترین حد دستگاه رو بدونمنقل قول:
بفرمایید.از بیت ریت 20 تا 90 توش هست.نقل قول:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/5095351/NMT_DVD5_Test_Disc
نقل قول:
موفق باشید
یکی نیست بعد این مدت جواب مارو بده؟:19:نقل قول:
طبق گفته دوستانی که دستگاه ها رو دارند توی اکثر فرمتها خوب جواب دادند. ولی اصل این قضیه بستگی به چیپستی داره که روی دستگاه هست. می گردم اگر چیزی برای مقایسه پیدا کردم اینجا می گم.نقل قول:
سلام دوستان
سایت چاره hd player مارک seagate رو حراج کرده
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=33319
من هم بالاخره یه دونه از همین پلیر گرفتم. :21:
برم دل و رودشو بریزم بیرون ببینم چند مرده حلاجه.
تو این مدت که من استفاده کردم اینا رو تو دستگاه دیدم:
1- همه فرمتها رو پخش می کنه فقط روی یه سری از wmv ها مشکل داره که هنوز دارم بررسی می کنم ببینم مشکل چیه.
2- محیط کاربری بسیار user friendly و راحت.
3- با زیر نویس فارسی sub مشکلی نداره و خوب پخش می کنه.
4- منوی dvd رو به خوبی پخش می کنه ولی bluray رو امتحان نکردم.
5- یه نمه داغ می کنه که البته چون مثل همه سیستمای دیگه سیستم خنک کننده قوی نداره عادیه! ولی اگر داشت بهتر بود.
میشه دقیقا بگی با کدوم فایلا مشکل داره؟میتونی از برنامه media info برای اطلاعات کامل فایل ویدئویی استفاده کنی.نقل قول:
یه خورده ارزونتر بشه شاید منم وسترنم رو عوض کنم و سیگیت بگیرم.
با فایلهای wmv2 مشکل داره انگار. wmv3 و wmv9 رو پخش کرد ولی یکی دو تا فایل wmv2 رو پخش نکرد.نقل قول:
از این برنامه خوب هم ممنون خیلی به درد بخوره! :10:
قیمت هم الان تقریبا ارزونه من خریدم 115 .
شما با وسترن مگه مشکلی داری که می خوای عوض کنی؟!
دستگاه هاي پلير نميتونن تمام نسخه هاي WMV رو پخش كنننقل قول:
نه مشکلی ندارم.فقط به خاطر نداشتن شبکه میخام عوضش کنم.کپی کردن رو هارد و فلش و ایندکس کردن اونا خیلی زمان بره.نقل قول:
دوستان تنها مشکلی که من با این دستگاه دارم اینه و امیدوارم یکی کمکم کنه : من با هر برنامه ای که SRT رو به Sub تبدیل می کنم رنگ زیرنویس رو این دستگاه آبی مانند نشون میده در حالیکه تو تنظیمات و حتی تو کامپیوتر برای مثال رنگ زیرنویس sub را روی زرد تنظیم می کنم. کمکی از دستتون بر میاد دوستان؟
خوب پس مشکل همه دستگاهاست. ممنون که گقتیدنقل قول:
---------- Post added at 12:30 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
آره این ایندکس کردن یه نمه اذیت می کنه. یه بار هارد یه ترا رو زدم یه یک ربعی طول کشید تا ایندکس کرد!نقل قول:
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
احتمالا وقتی دارید تبدیل می کنید باید تنظیمات داشته باشه. من همه زیرنویسام sub هست. هم زرد رنگ بود هم سفید. با چه نرم افزاری تبدیل میکنید؟!نقل قول:
من با نرم افزار txt2vobsub تبدیل می کنم. با subtitle creator هم که نشون نمیده زیرنویسو تو دستگاه. میشه لطفا یه آموزش کوچیک بذارید تا کار ما هم راه بی افته؟ :10:نقل قول:
احتمالا وقتی دارید تبدیل می کنید باید تنظیمات داشته باشه. من همه زیرنویسام sub هست. هم زرد رنگ بود هم سفید. با چه نرم افزاری تبدیل میکنید؟!
کسی نبود ما را یاری کند؟!
چشم. ببخشید این مدت سرم خیلی شلوغه. در اولین فرصت این کارو می کنم.نقل قول:
شما اگر تو فرومها برای تبدیل زیر نویس بگردی زیاد آموزش هستا. من هم از همینجاها یاد گرفتم.
خواهش می کنم. شما که وظیفه ای نداری همینشم که جواب می دید خیلی لطف دارید. بازم ممنون بابت راهنماییتون.نقل قول:
چشم. ببخشید این مدت سرم خیلی شلوغه. در اولین فرصت این کارو می کنم.
شما اگر تو فرومها برای تبدیل زیر نویس بگردی زیاد آموزش هستا. من هم از همینجاها یاد گرفتم.
سلام امروز این دستگاه رو گرفتم در مورد زیر نویس دوست عزیز متاسفانه رنگ انتخابی همخوانی با دستگاه نداره اگر ابی انتخاب کنی صورتی تو دستگاه نشون میده باید ازمون و خطا انجام بدی تا رنگ رو پیدا کنی
دوستان فرمت ویدئویی که از ماهواره روی فلش ظبط میکنم MPG هست . این دستگاه اینا رو هم ساپورت میکنه ؟
فرمت این فایل ها TS هست و استریم فایل MPEG Video هست.نقل قول:
تمام دستگاه های موجود این فرمت رو ساپورت میکنن.
امروز رفتیم بازار ایران تو ولیعصر و یکی از این پلیر ها برای همکارم خریدم .
منتها قراره فردا برم منزلش و مثلا براش راه بندازم ( خودش بلد نیست )
اما یه سوال برام پیش اومده ، تلوزیون همکار من پلاسما هست و پورت HDMI نداره ( از این کابل های سه فیشی قرمز ، سفید و زرد داره ) .
از روی عکس جعبه که دیدم جای یه همچین فیش های پشت پلیر نبود ولی فروشنده گفت که میشه ، به نظر شما میشه با این مدل کابل وصل کرد ؟
از اینا میتونین استفاده کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پلاسمای دوستتون ورودی کامپوننت داشته باشه خیلی خوبه چون نسبت به فایل AV یا همون کامپوزیت کیفیت خیلی خیلی بالاتری رو به شما میده. داخل این دستگاه هم کابل کامپوننت وجود داره.نقل قول:
امروز رفتیم بازار ایران تو ولیعصر و یکی از این پلیر ها برای همکارم خریدم .
منتها قراره فردا برم منزلش و مثلا براش راه بندازم ( خودش بلد نیست )
اما یه سوال برام پیش اومده ، تلوزیون همکار من پلاسما هست و پورت HDMI نداره ( از این کابل های سه فیشی قرمز ، سفید و زرد داره ) .
از روی عکس جعبه که دیدم جای یه همچین فیش های پشت پلیر نبود ولی فروشنده گفت که میشه ، به نظر شما میشه با این مدل کابل وصل کرد ؟
سلام به دوستان عزیز!
من یه هارد یک ترا سیگیت دارم البته اکسترنال که توش پر از فیلم با انواع فرمتهای مختلف هست و از اونجایی که همش نشستن پشت کامپیوتر ادمو اذیت میکنه می خوام یه هارد پلیر بخرم که :
هارد اکسترنال رو ساپورت کنه اونم از طریق یو اس بی
در خوندن فرمتهای مختلف واسش مشکلی پیش نیاد
به همه تلویزیونهام بخوره از معمولی انالوگ گرفته تا ال سی دی و سینمای خانوادگی بخوره یعنی همه نوع فیش داشته باشه البته اول از همه همون فیش های سه تایی معمولی واسم اولویت داره
گارانتی خوبیم داشته باشه من مشهدم یه جای خوب هم معرفی کنید البته اگه تبلیغ محسوب نکنن
زیادم گرون نباشه ارزونترین دستگاهی که موجود هست البته با توجه به شرایط بالا معرفی کنید امکانات اضافی نمی خوام
با تشکر از همه
یا علی
سلام دوستان
آیا به این دستگاهه میشه dvdrom اکسترنال وصل کرد؟ هارد ساتای تبدیل شده به usb چطور؟
من تو سایت چاره 130تومن قیمتشو دیدم آیا قیمت پایینتری هم هست؟
من همین goflextv رو پیشنهاد می کنم. در مورد فرمتها فقط با بعضی از wmv ها مشکل داره که اون هم همه پلیرها این مشکل رو دارند. پورتهاش هم کامله.نقل قول:
قیمت هم حدود 130 هست. البته من 115 خریدم.
مشهد جای خاصی رو نمی شناسم ولی گارانتی سازگار باید داشه باشه اونجا. برید سایت سازگار ارقام ببینید نماسندگی مشهدش کجاست.
موفق باشید
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
هارد ساتای نبدیل شده به usb ؟نقل قول:
منظورم اون باکس هایی هست که هارد معمولی رو به usb وصل می کنه.نقل قول:
مثل این:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=24077
بله میشه..نقل قول:
با درود
دوستان اگر کسی لطف کنه در مورد نحوه آپگرید کردن این دستگاه یک توضیح کوچیک بده با لینک دانلود ممنون میشم. من سیستم رو تازه گرفتم تا حالا هم با هیچ سیستم مشابهی کار نکرده بودم. با این سیستم هم مشکل زیر نویس رو دارم که ظاهراٌ با آپگرید کردن حل میشه.
موفق باشید
تو این صفحه یه فایل 38 مگی هست که میگیری و بعد از unzip کردن میریزی تو یه فلش مموری وصل می کنی به دستگاه.نقل قول:
باید بری توی setting و firmware رو آپدیت کنی.
توضیحات بیشتر توی همون صفحه هست:
کد:http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=goflextv-firmware-emea&vgnextoid=5b4324176ec8b210VgnVCM1000001a48090aRCRD
دوستان من تازه اين دستگاه را خريدم. با کابل شبکه از مودم بهش وصل ميکنم پي سي را ميشناسه و فولدر پابليک را هن ميشناسه و ويديوهاي سمپل ويندوز را هم پلي ميکنه اما فولدرهاي شير شده خچدم را نميشناسه. بايد چيکار کنم؟
نقل قول:
خیلی ممنون از توضیحات و راهنمائیتون. کل مراحل رو انجام دادم و آپدیت شد ولی بازم زیر نویس sub رو نشون نمیده. با اینکار باید درست میشد یا کار دیگه هم باید انجام بدم؟
حتما هر دو فایل sub و idx به همراه فیلم و همنام فایل فیلم باشن.نقل قول:
موقع پخش فیلم دکمه menu (دکمه سبز رنگ روی ریموت کنترل ) رو بزنید و بعدش گزینه subtitle رو انتخاب کنید.
ازونجا می تونید زیرنویس رو فعال کنید.
اگه نشد با یه زیرنویس دیگه امتحان کنید شاید مشکل از زیرنویس باشه.
نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون ولی زیر نویس sub و idx رو که امتحان کردم تو قسمت subtitle که میرم برای فعال کردن زیرنویس off و fa داره ولی وقتی fa رو میزنم بازم نشون نمیده چیزی. در ضمن سیستم هم به سختی منوهاش عوض میشه و خیلی سنگین کار میکنه ریموتش تو این حالت. زیرنویس srt رو هم امتحان کردم ولی فونتهاش بهم ریخته است و وقتی تو قسمت تنظیم text میرم اصلاٌ فارسی یا عربی نداره که تنظیم کنم. خلاصه بدجوری کلافم کرده.