یعنی پماد adcortyl in orabase تو داروخانه ها پیدا نمیشه ؟نقل قول:
Printable View
یعنی پماد adcortyl in orabase تو داروخانه ها پیدا نمیشه ؟نقل قول:
چرا پیدا میشه ولی همه داروخانه ها هم ندارند ...نقل قول:
سلام
چند روز پیش یک آفت خیلی کوچک داخل دهانم زده بود من هم فورا روی پنبه چند قطره از میرتکس ریختم و برای حدود 30 ثانیه روی آفت گذاشتم . فرداش یک آفت بزرگتر! کنار اون آفت کوچک ایجاد شد! با کمال تعجب به جای بهبود گویا این دارو موجب پخش شده .منم دیگه دیدم اینجوریه استفاده نکردم چون الان چند روزه دارم استفاده میکنم بدتر شده ولی بهتر نشده!
حالا میخواستم بدونم آیا با سوراخ کردن آفت و خارج کردن عفونت داخل آن و بعدش شستشو آیا میشه سریعا از شر این آفت ها خلاص شد ؟ میخوام سوراخش کنم تا چرکش خارج بشه . نظرتون چیه ؟
مگر باز زد؟ :18:نقل قول:
راهش دهانشویه آنتی باکتریاله
آره من نمیدونم چرا دهانم زیاد آفت میزنه . هر از چندگاهی هم که موقع غذا خوردن تصادفا از داخل لبم رو گاز میگیرم فورا آفت میزنه !:21:نقل قول:
دکتر رفتن هم که فایده نداره . هر وقت میرم میگه هیچی نیست خودش خوب میشه ! (نهایتا میگه آبنمک یا آبلیمو قرقره کن!)
ای بابا داداشنقل قول:
50 سال دیگه
میبین یک قرص میخورن فرداش خوب میشه
والا هنوز درمونش کشف نشده :20:
سلام شاید به دارویی حساسیت دارید یا به مواد غذایی ،من برادرم به قرص کری مکستازول حساسیت داشت و این نمی دانست و یک دوره درمانی که خورد داخل دهانش آفت های وحشتناکی زد که هرچی دارو می خورد خوب نمی شد آخر یک دکتر که رفت گفت برای حساسیت به این دارو است و وقتی اون قطع کرد خوب شدنقل قول:
آخه من که داروی خاصی مصرف نمیکنم. غذا هم همون غذاهای معمول رو میخورم!نقل قول:
باز دوباره سر خود مجبور شدم یدونه سفیکسیم 400 بخورم ، اگه دوباره با سفیکسیم خوب بشه معلوم میشه که واقعا جواب میده.
حالا مونده ترکیب تتراسیکلین و دیفن هیدارمین رو تست کنم. دفعه بعد که آفت زدم این روش رو تست میکنم:2:
عزیز حال و روز من از تو بدتره. هر راهی رو هم که فکرش رو بکنی رفتم اما در نهایت علاج کار رو در دهانشویه آنتی باکتریال پیدا کردم.
شما بگیر استفاده کن (روزی 4 الی 5 مرتبه) اگه بعد 3 روز خوب نشدی هرچی دلت خواست به من بگو...
سلام
منم دهانم زیاد افت میزنه یکی از دوستان دهانشویه کلرهگزدین توصیه کرد اما فایده نداشت بعد چهار روز خود به خود خوب شد..
منم هیچ دارویی روم جواب نداده . همش خودش میمونه خوب میشه . هر دفعه هم کلی اذیت میکنه:45::42::4:.نقل قول:
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:31 PM ----------
به همین نام در داروخانه معروفه (دهانشویه آنتی باکتریال)؟نقل قول:
بله دوست عزیز اسمش همینه.نقل قول:
به همین نام در داروخانه معروفه (دهانشویه آنتی باکتریال)؟
نقل قول:مشکل این ها رو نداری؟ کمبود ها رو میگمنقل قول:
بنابراین گزارش متخصصان بیماریهای دهان و دندان مواد غذایی حاوی آهن و ویتامین B12 را در بهبود علائم آفت موثر دانسته و تصریح می کنند: علاوه بر کمبود آهن و ویتامین B12 و اسید فولیک، مسئله وراثت و ژنتیک و عادت ماهانه در خانمها نیز دلایل مهم دیگر بروز آفت دهانی هستند.
نه. تازه فارماتون هم استفاده میکنم.نقل قول:
ماکه ترکیب تتراسیکلین استفاده می کنیم جواب داده فقط چند روز متوالی روزی دو الی سه بار استفاده کن امیدوارم جواب بگیری ولی به نظرم حساسیت به چیزی داری یک متخصص بری بدنیستنقل قول:
چند سال پیش همون محلول بنفش رنگ استفاده میکردیم خوب بود فقط یک چند روزی باید ماسک میزدیم چون خیلی وحشتناک میشد
آفت به خودیه خود بیماری نیست ولی میتونه تظاهر یه بیماری باشه
آفت راجعه (یعنی بیش از 4 بار در سال) در یه سری از بیماری ها مثل بهجت , کرون , SLE , سایر بیماریهای روماتولوژیک و اختلالات ایمنی به وفور دیده میشه
ولی در این سن و سال بیشترین علت ایجاد آفت : تحریک فیزیکی (گاز گرفتن , پروتز های داخل دهان و...)
و استرس های روحی هست
یه چیزی یادتون باشه آفت جوش چرکی نیست !!! هیچوقت زخمی نکنینش ! اون لایه سفید رنگ اگزوداست و چرک نیست و برداشتنش به خوب شدنش هیچ کمکی نمیکنه بلکه ترمیم رو هم به تاخیر میندازه
درمان رفع علت زمینه ای هستش و درمان100% ی نداره
ولی یه سری از کارها کمک کنندست
مثل دهان شویه انواع گیاهی مثل پرسیکام و انواع شیمیایی مثل کلرهگزیدین
البته به شخصه دهان شویه های آنتی باکتریال رو پیشنهاد میکنم مثل NANOSIL D1
خیلی ها از گذاشتن پودر کپسولهای آنتی بیوتیک رو آفت مثل تترا یا آموکسی راضی بودن ولی اثبات شده نیست
استفاده از لوسیون موضعی بتامتازون هم میتونه کمک کننده باشه
به بهداشت دهان و دندان بیشتر برسین (مسواک و جرمگیری) از استرس ها روحی کم کنین
و تحریک فیزیکی مداوم نداشته باشین (مثلاً آدامس رو طولانی مدت تو دهان نگه ندارین یا
پروتز های داخل دهان ) زیاد هم تحریکش نکنین
در کل باید صبر کرد تا خودش خوب بشه برای دردش هم میشه از اسپری لیدوکایین (در ابتدا سوزش شدید ایجاد میکنه بعد کاملاً بی حس میشه)یا قرقره کردن شربت دیفن هیدرامین استفاده کرد
البته زخمهای دهان انواع زیادی دارن همه زخمها آفت نیستن مثل برفک , Shallow ulcer , حتی انواع کارسینوم ها (نوعی بدخیمی)
اگر از آفت بودن زخمهای دهانتون مطمئن نیستین حداقل یک بار به پزشک نشون بدین تا معلوم شه واقعاً آفت هستش
سلام
همونطور که گفتم اینبار که دوباره آفت زدم ، با میرتکس آفت پخش شد و بزرگتر شد!
بعدش فورا سفیکسیم 400 استفاده کردم و جالبه که بعد از استفاده از این قرص نه تنها سوزش نداشت بلکه فورا شروع به کوچکتر شدن کرد. و الان که دوتا از این قرصها خوردم کاملا کوچیک شده.
دو هفته پیش دو تا زدم جلوی لب هام همون جایی که همه میزنن
از دیروز بالای دندون هام یعنی پشت لپ :31: زدم
اول فکر کردم زخم شده
بعد فکر کردم جوش هست
امروز پی بردم 99 درصد آفت هست
:41: یعنی پیر ما رو در اورده
آخه دید هم نداره نگاهش کنیم :13:
خلاصه همش همش مال استرس هست شک نکنید از تجربه میگم
از oralmedic استفاده کنید :46:
راحت ترین و دردناکترینش اینه که در عرض 5دیقه سه بار با انگشتتون روش نمک بچسبونین.
سلام. خسته نباشید.
حدود دو هفته هست نوک زبونم جوش میزنه و لثه هام آفت میزنه.
دیروز رفتم دکتر ازم پرسید استرس داری گفتم آره. به هر حال استرس امتحانات و اینا.
بعد گفت از همونه یه دیفن هیدرامین داد با 10 تا کپسول تتراسایکلین گفت 8 تا از این کپسولها رو باز کن بریز تو شربت و از این محلول بریز روی جوشها.
حالا من این نکته برام سوال بود و یادم رفت از دکتر بپرسم.
اینکه خوب من همیشه موقع امتحانا استرس داشتم و دارم چرا این دفعه اینطوری شده؟
آفتها و جوشهای داخل مخاط دهان علل زیادی دارند که بسیاری از آنها ناشناخته باقی مانده اند . استرس یکی از مهمترین علل آن می باشد . حال اینکه چرا قبلا اینطور نمی شدید و حالا اینطور شدید سوالی است که نمی توان جواب قطعی به آن داد .نقل قول:
در هر صورت درمان مناسب و خوبی به شما داده اند .
تا برطرف شدن مشکل درمان را ادامه بدهید .
موفق باشید :11:
سلام
چیه میخوای داغون کنی؟! :31:نقل قول:
راحت ترین و دردناکترینش اینه که در عرض 5دیقه سه بار با انگشتتون روش نمک بچسبونین.
این آفته داریم دمان از روزگار آدم در میاره! میخوای چای بنوشی میخوره بهش درد میگیره. میخوای غذا بخوری بازم همینطور. داغون شدیم به کی بگم؟! :31:
مال من چند وقته هر از چند ماهی در میاد! فکرتو خراب میکنه، اعصابت به هم میریزه آسایش نمیزاره واسه آدم. :31:
حالا این یکی بگذره. دفعه بعد یه کاریش میکنم الان ولش واسّم خودش خوب شه. :31:
در ضمن فکر کنم مال من بیشتر دورو برای 2 هفته خوب میشه. این دفعه داخل دهان پایین لبِ پایینیم هست. بیشتر هم همین جا در میاد فکر کنم.
اه یادم رفته بگم:
من شنیدم گرمای بدنت زیاد باشه اینجوری میشی ! :دی
در ضمن راستشو بگم من مشکلات چنینی زیاد دارم. مثلا این خلط از زمستون که سرما خوردم از بین نرفته دکتر هم نرفتم ولی میخوام برم دیر شده از بین نمیره. الانم تو ماه رمضونی بازم سرما خوردم خلط زیاد شد! خخخخخخخخ میکنم. :31: دیگه چیکار کنم به اینجام رسیده با این مشکلات. هر چی هست به من بدبخت میاد! :31:
عرق کاسنی موثره برای بهبود و پیشگیری
بهترین چیزی که من پیدا کردم واسه درمان آفت دهان همون ترکیب چندقاشق شربت دیفن هیدرامین کامپاند و چند کپسول تتراسیکلین هستش که دوستان چند صفحه پیش هم گفتند.این دوتا رو با هم قاطی میکنی و قرقره میکنی تهش که به اندازه ی یه قاشق چایخوری باقیمونده بود رو میتونی بخوری.بهترین داروی درمانش همینه(سه بار در روز).آبنمک و جوش شیرین و دارویهای گیاهی مثل میرتکس و ... همشون به جای اینکه درمان کنند، تشدید و تحریکش میکنند و گاهی اوقات موجب پخش شدنش میشن.مهمترین عوامل آفت دهان هم به نظر من 3 تا موضوع هست 1-ژنتیک 2-اضطراب 3-آلودگی و جراحت داخل دهان
راهش یه محوله مال شرکت باریج اسانس
همه عطاری ها هم دارن
اسمش رو یادم رفته. به عطار بگو برای آفت میخوام بهت میده
اسمش میرتکسه همونی که تو پست قبلیم گفتم .به نظر من بدرد نمیخوره . هر بار که زدم بدتر شده و پخش شده.نقل قول:
قیمت اینا چند میشه؟ چند روزه خوب میشه؟نقل قول:
اضطراب رو من دارم الان شاید واسه اون عود کرده دوباره!
الان که داره خوب میشه بد نیست بار بعدی تست بزنم اگه اینایی که گفتی ارزون بود. فک کنم گرون نباشه. همش شربت و کپسوله دیگه :31:
این روشی که "قهرمانی مهدی" گفتن ( دیفن هیدرامین ساده + 5 تا کپسول تتراسیکلین که باز می کنی و محتویاتش رو داخل بطری شربت دیفن هیدرامین ساده می ریزی ) خیلی موثره و به سرعت و بعد از چند بار مصرف جواب می ده. بسیار هم ارزونه فکر کنم زیر 1000 تومن. من و خانواده به دفعات در سال های اخیر استفاده کردیم.نقل قول:
هیچ در مانی نداره دکتره گفت تو تلویزیون .
سلام .
روی نوک زبون من هم زده این آفت لعنتی .
این روشی که پزشک شما گفته زود جواب داده ؟ آخه من دیروز با ناخنم روی آفت کشیدم تا بکنم اونو اما دردش بیشتر شد !
آفت همون جوشه؟
منم چند وقته قسمت داخلی لپ ها ؛ داخل لب ، روی لثم جوش میزنه..
استرس داشتم پس از استرسه...ریزش مو هم داشتم...
عجیبه این استرس کلن روی سیستم بدن تاثیر میذاره.باید استرسو از خودم دور کنم.
سلام
منم این مشکل برام پیش میاد
شما میتونید آب لیموی خالص و طبیعی رو توی دهنتون یه چند دقیقه بچرخونید
این کارو دو سه بار در روز انجام بدید
زود خوب میشه
داداش این کارو تو زندان گوانتانامو هم انجام نمیدننقل قول:
چه کاریه آخه خودمونو زجر کش کنیم؟
من تجربه شخصیه خودمو میگم من حدود ۷-۸ سال پیش دهنم خیلی آفت میزد تصمیم گرفتم کلا محل سگم بهش نزارم و هرچی دوست دارم نوش جان کنم با کمال تعجب الان ۷-۸ ساله دیگه آفت نزدم
ولی هفته قبل با دوستان مسافرت بودیم یکی دهنش آفت زده بود منم دهنی اینو خوردم آفت زدم همون برنامه چند سال قبلو پیاده کردم خودش داره خوب میشه
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
ايشون درست ميگن بهترين درمان همين داروى بنفش به نام ويوله دوژانسيان هستش ايرانى هست و قيمتش هم حدوداً ١٥٠٠ تومان هست
من خودم دچار آفت شديد روى لبم شدم قطره ى ميرتكس رو زدم ولى بدتر شد دهانشويه ى بنزيدامين هيدروكلرايد هم زدم خوب نشد ولى داروى ويوله بهترين درمان براى آفت حتّى براى كسانى كه در گلوشون آفت زده باشه مثل من كه هيچ دكترى هم نميفهمه. از بار اولى كه بزنيد دردش و سوزشش قطع ميشه.
بهترين بهترين بهترينه
اه بازم شروع شد!
این داروی ويوله دوژانسيان برای همینی که در لینک زیر گذاشتم هست دیگه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من بیشتر شبیه اینا در میاد. زجر میده موقعی که زیاد از روش میگذره. خودشم دیر خوب میشه.
اسم اون دارو به انگلیسی چیه؟
چطوره به داروخونه چی دهنمو نشون بدم بگم از دهنم اینجور چیزا در میاد؟ :n02:
خودش راهنمایی میکنه بعد.
در صورتی که درمان های نام برده پاسخگو نبود ؛ آخرین خط درمان استفاده از این داروی ساختنی هست :
AMP Dexamethason #2
SYR Aluminum M.G.S #1
SYR Diphenhydramin #2
Drop Nystatin #1
CAP Tetracyclin #10
AMP Lidocaein #1
من حتی در موارد شدید به سراغ خط اول درمان نمیرم و یک راست این نسخه ی ساختنی رو تجویز میکنم برای بیمار(البته اگه تشخصیص آفت و برفک دهان باشه دقیقا) که در شدید ترین موارد هم بیمار ها در ظرف 2 روز بهبودی کامل رو به دست میارن...
اما برای دوستانی که زیاد دچار این مشکل میشن نسخه ی دیگه ای برای بهبود نسبی و کم کردن دفعات ابتلا به این مشکل تجویز میکنم...
بلاخره چی استفاده کنم، خسته شدم از دست این سفیدی های روی زبون با نیستاتین و کلی جوش شیرین هم خوب نشد
دکتر هم میگه آب نمک خدایی چی فکر کردن اینا