با چه نرم افزاری اینجوریش کردی ؟ قسمت بندیهاش رو که حالا میشه با فوتوشاپ درست کرد
Printable View
با چه نرم افزاری اینجوریش کردی ؟ قسمت بندیهاش رو که حالا میشه با فوتوشاپ درست کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خوب و ساده:دی
بابا شما چرا انقدر مرتبید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من دسکتاپ هر چی شلوغتر باشه تمرکز کاری بیشتره!:27:
البته انصافا الان آخره ماهه که اینطوری شده اول هر ماه مرتب می کنم تا اینکه آخر ماه ها به این وضعیت دچار می شه! قول می دم تا چند روز دیگه یه عکس خوب بذارم!:8:
این تاپیک آدم رو تحریک می کنه واسه منظم بودن!:31:
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
البته از همه مهمتر سطل آشغاله که خودتون ملاحظه می کنید تمیزه....عکس دسکتاپ هم سعی کردم یه چیز تو مایه های جلبک و لجن باشه حالشو ببرید!:31:
اینم ما من !
نمی دونم چه جوری سایزش رو اینجا کوچیک کنم
شرمنده
اینم مال منه:31:
تقویم من فارسی نمیشهنقل قول:
یعنی بلد نیستم میشه بگید چه جوری؟
این هم دسکتاپ ما ...
دوست عزیز من از یک گجت تقویم فارسی خوبی استفاده میکنم که علاوه بر تقویم مناسبت ها رو هم داره ... :20:نقل قول:
از آدرس:کد:http://gita.ir/products/calendar/gadget.aspx
با سلام دوستان من با دو چیز ویندوز 7 مشکل دارم اول اینکه یه سایدبار میخوام مثل ویستا که گجت رو داخلش بزارم . و دوم نوار پایین سون هست که خیلی بزرگ هست اما ماله ویستا یک نوار کوچیک و شیک هست راهی نیست که اینا رو تغییر بدیم در سون ؟
اینی که من نصب کردم خودش فارسی هستنقل قول:
از لینک زیر دانلودش کنید
کد:http://up.--------.com/Files/a3490473b55c44e4a929.zip
بابا جان فوتوشاپ چیه دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
از کی تا حالا با فوتوشاپ میتونی دسکتاپ رو قسمت بندی کنی؟؟!!!!!!!:18:
برای اون قسمت بندی ها از یه برنامه ای به اسم Stardock Fences استفاده میکنم
برای اون نوار ابزار بالا و پایین صفحه هم از یه برنامه خیلی خیلی معروف به اسم Stardock ObjectDock استفاده میکنم.
در ضمن برنامه های دیگه ای هم هست که باش میشه حسابی شکل و شمایل دسکتاپ رو تغییر داد :8:به شرط اینکه قدرت سخت افزاریتون بالا باشه وگرنه سرعتتون پایین میاد:19:
شما تقریبا دهن هر چی ویروسه سرویس کردید:31:دو تا آنتی ویروس کسپر و آویرا همزمان داری سرعت pc شما افت زیادی نمی کنه؟نقل قول:
: دینقل قول:
علاقست دیگه.
نه شما می تونید همزمان چندین آنتی ویروس نصب داشته باشید فقط باید دقت کنید یک آنتی ویروس گارد فعال داشته باشه. چه وب چه فایل.
اینم مال منه ،نظرتون چیه؟فقط شاید رزولیشینش خوب نباشه نمیدونستم چطوری تنظیم کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دسکتاپم در مقابل اینایی که گذاشتین داغون بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با همین لینکایی که دوستان گذاشتن درستش کردم . اینجوری شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ اصلا ما تم ویندوز 7 داریم که نحولی بده ؟
من هر چی دیدم فقط یک والیپر داشته و رنک نوار پایین تغییر کرده !!
هر چی میگذره دسکتاپها عجیب تر میشن! :18:
سلامنقل قول:
این تصویر دسکتاپت چشممو گرفته اگر زحمتی نیست برام با بالاترین کیفیت و اندازه ای که داری اپلودش کن(البته لطفآ):11:
آخخخخخ ببخشید :( اصلا حو.اسم نبود 7 مورد بحثه . از رو لینک اومدم تو تاپیک که XP رو گذاشتم . بازم عذر می خوام .
اینم مال من
البته من تازه سیستمم رو ارتقا دادم و 7 نصب کردم
بابا این چرا اینجوریه هیچی سر جاش نیست (ویندوز رو میگم) ، دهنم سرویس شد تا یه ذره راه افتادم :18:
:40:ولی خیلی با حاله:40:
من با دسکتاپ شما خیلی حال کردم
نقل قول:
میشه لینک نرم افزار هایی رو که استفاده کردین بذارین
ممنون :11:
آقا من هم از این قاب ها میخوام.نقل قول:
آخه زیاد برنامه میریزم و به ترتیب کاربرد مرتب میکنم ولی اگه از اینا بهم بدی خیلی خوب میشه. لینکی اسمی چیزی داری ؟
سلام
اینم دسکتاپ من که خیلی خلوته.
اینم از دسکتاپ من
سلام، اینم مال منه...
نقل قول:Stardock Fences
Fences برنامه ای برای سر و سامان دادن به وضعیت آیکون های موجود در دسکتاپ شماست. به کمک این برنامه شما می توانید آیکون هایی که بدون استفاده هستند را مخفی نمایید. Fences گروهی از آیکون های پرکاربرد شما را به دسکتاپ تان اضافه می نماید تا دسترسی به آن ها سریع تر گردد و از شلوغی میزکارتان کاسته شود.
به کمک Fences شما می توانید نقاط سایه داری را روی دسکت تان ایجاد کنید و آیکون های دلخواه تان را در آنجا قرار دهید. حتی می توانید آیکون ها را تغییر اندازه دهید و یا آن ها را به هر کجای دسکتاپ منتقل کنید. شما می توانید به Double click کردن روی فضای خالی دسکتاپ تمام آیکون ها را محو کنید و با انجام دوباره این کار همه آن ها را بازگردانید. این ویژگی در بسیاری از موارد می تواند کاربردهای مفیدی داشته باشد!
[HTML]http://plusdownload.net/get/fences/[/HTML]
اون نرم افزار نورهاش هم دانلود کردم اما خرابه ، پیدا کردم میذارم براتون
موفق باشید
متن انگلیسی رو خیلی بهتر از فارسیش فهمیدم. :3:نقل قول:
به هر حال ممنون.
متن درست شد و ما هم میویرایشیم :31:
این عکس هم برای اینکه پست آف تاپیک نشه. دستکتاپ و تمی هم که من استفاده میکنم همینه. اما عکس مال دسکتاپ من نیست. اما چون این عکس همۀ جزئیات رو نشون داده گفتم اینو بزارم بهتره.
Windows 7 x64
نکنه متن اولی رو که گذاشتم خوندی :31:نقل قول:
متن درست شد و ما هم میویرایشیم
خودم هم هیچی ازش نفهمیدم برهمین عوضش کردم :46:
اینم دسکتاپ منه!
من هم امروز داشتم دیگه از دست شونصد تا آیکون دستاپم دیوونه میشدم و سرچ زدم یه چیزایی یافتم که دسته بندی کنم و راحت شم. حالا لپ تاپم رو خدا بخیر کنه ... واسش نقشه کشیدم که شونصد ضربدر n تا برنامه توش نصب کنم و ......
:31::31::31:
اینم مال ما:
این هم نوار
[HTML]http://www.-----------.com/archives/hobby/desktop_tool/download_stardock_object/[/HTML]
جای ----------------- هم p 30 download بدون فاصله
8 مگ
شرمنده دادا. من دو ساعت پیش سرچ زدم چند تا مشابه این پیدا کردم و کرک هم از ترفندستان گرفتم.نقل قول:
حواسم نبود ... میدونستم لینک نداری میگفتم اسم برنامه رو بگو ... همین کافی بود.
ولی دستت درد نکنه. عکس نمیذاشتی نمیرفتم بگردم یه چی پیدا کنم دستاپم خلوت شه. من از هر دسته برنامه کلی نصب میکنم رو سیستم خیلی دستاپم به هم میریزه و با این که کلی ور میرم که رو دستاپ با نظم بچینم نمیشد.
این برنامه رو عکس گرفتی گذاشتی کلی کمک کرد که راحت شم.
موفق باشی
ما که از GNU/Linux استفاده میکنیم میتونیم عکس بزاریم؟
دشمنت شرمنده :10:نقل قول:
وظیفه بود :46:
حالا بذار ببینیم چه جوریه :20:نقل قول:
عنوان تاپیک که دستاپ ویندوز نه دستاپ لینوکس. :31::31:نقل قول:
ولی خب لینوکس open source و قانون سرش نمیشه زیاد :31::31:
بزار ببینیم چه جوریه شاید ما هم وسوسه شدیم لینوکس بریزیم. با اجازه ی صاحب تاپیک .... میشه یا نمیشه ؟
ببخشید دیر شد. نداشتمش. گشتم پیداش کردم دوباره تو نتنقل قول:
این تصویر دسکتاپت چشممو گرفته اگر زحمتی نیست برام با بالاترین کیفیت و اندازه ای که داری اپلودش کن(البته لطفآ)
تقدیم به شما:
کد:http://up.--------.com/Files73/a168b14136404591b073.jpg
اون نوار dock اسمش چیه؟ ندیده بودمش تا حالا :6: چیز قشنگ و مرتبیه.نقل قول:
نقل قول:
واااای عجب چیزیه .:18:... دمت گرم:11: تم یا شبیه سازه و یا هرچی که هست لینک بده دیوونش شدم بخدا .....:18: