خیلی عالیه
سرعت انلودش چقدره؟
من که خیلی خوشم اومده
Printable View
خیلی عالیه
سرعت انلودش چقدره؟
من که خیلی خوشم اومده
روی 125 الی 135 هست و نوسان هم نداره پینگش هم خوشبختانه ثابتهنقل قول:
قبلا به من گفته بودند اینترنت مخابرات یعنی نه چیزی بیشتر از قرارداد و نه چیزی کمتر! (یعنی نه مثل شاتل که 128 رو توی روز با سرعت دانلود 60 میده بیرون و نه مثل شبانه رایگان شاتل که بعضا سرعتش کمتر از 128 هم هست!)
من توی دانلود شب تا صبح برنامه ریکانکت رو فعال می کنم و می خوابم ولی بنظر میاد احتیاجی به این برنامه نیست و شب تا صبح dc نداره! چون اگر داشت توی جدول اتصال توی پنل مخابرات اتصال جدید ثبت می کرد
طبق محاسبه ای هم که کردم طی شب نوسان زیادی نداره و توی همون سرعت ثابت دانلود می کنه و الا حجم 3.5 گیگ توی هفت هشت ساعت بدست نمی اومد بعضی مواقع هم که شبها زودتر فایلها رو می ذارم توی دانلود و صبح ها دیرتر بلند می شم حجم 5 گیگ هم بدست میاد
من دوست دارم بیام مخابرات
ببینم پارتی چیزی نداری؟:31:
اگه قبول کنن 1مگ بدن حتما میگیرم
راستی تنظیمات چی داره؟
یعنی روی مودم باید چی تنظیم کنی؟
اگر کسی پول 2 مگ رو داشته باشه (که ما نداریم) خیلی خوشبحالش میشه!
2 مگ مخابرات یعنی با یه خوابیدن و بلند شدن شما 8 الی 9 گیگ دانلود خواهید داشت! (که این قضیه برای ما که 1 مگ داریم 4 گیگ هست) این حجم دانلود شبانه (فارغ از اتصالی کاربر طی روز هم به اینترنت داره) واقعا برطرف کننده نیازهای یک کاربر اینترنتی از نوع پرکار هست!
8 گیگابایت یعنی دانلود کردن اونم در زمانی که علی القاعده شما بخاطر خواب کاری با اینترنت ندارید! یعنی یک بازی 2 DVD و یا یک فصل از سریال و یا 14 فیلم DVDRIP و این عالیه!
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
پارتی به اون صورت نمی خواد با نامه معتبر حلهنقل قول:
تنظیماتی هم نداره نه روی مودم نه وارد کردن DNS و... وقتی از مسافرت اومدم خونه فقط یوزر پسوورد شاتل رو پاک کردن و یوزر پسوورد مخابرات رو وارد کردم و وصل شدم!
پارتی نمیخواد؟
خوب من بازم میگم
نامه از کجا بیارم؟:19:
اصلا خودممیشینم از طرف دانشگاه قم یه نامه مینویسم ومهر اونا رو اسکن میکنم و وارد میکنم:31::8:
خوبکار دیگه ای نمیشه انجم داد
وجدانا دم مخابرات قم گرم هم قیمتها خوبه هم اینکه 256 رو راحت میدن (اینطور که معلومه 1 مگ و 2 مگ هم میدن)
من تو کرمانشاه موندم تو کف تا سرویس های ADSL برقرار بشه
وصل شه - سریعا از مخابرات میگیرم
دو تا مطلب برای ثبت نام وجود داره
اول این که بین مراکز مخابراتی فقط مرکز عمار یاسر(واقع در بلوار سمیه) کار واگذاری رو انجام میده
و دوم این که اخیرا سرعت 256 هم نیاز به مدرک معتبر شده(حالا باید دید دفاتر خدمات ارتباطی هم به این شکل شده یا نه)
و یه درخواست
کسی میتونه یه فایلی یا عکسی از یه مدرک معتبر بگذاره تا ما هم حال کنیم؟
یعنی برای ثبت نام توی هر منطقه ای باید بریم عماریاسر؟نقل قول:
یعنی باید با همون 128 بسوزیم و بسازیم؟
من 1مگ میخوام:19:
آره یکی بزاره
میشینیم درست میکنیمش میبریم 1مگ میگیریم
توی نامهء من نوشته بود :
از طرف سازمان "فلان" به رئیس مرکز مخابراتی عمار یاسر
لطفا دستور فرمایید مراتب لازم جهت اعطای اینترنت پرسرعت به جناب آقای (....) جهت انجام امور پژوهشیه سازمان "فلان" را مبذول دارند!
البته نامه با مهر و امضا و شماره برگه بود
خوب از روش اسکن بگیر من اسمو عوض میکنم میبرم میگیرم
البته قبلش از این مدیر مدرسمون میگیرم
الان اون نامه دست مخابرات و لای پرونده ام هست :31:نقل قول:
سه ماه 2mg ,1mg مخابرات چنده؟
یا فقط ماهیانه میدن؟
من خودم شاتل دارم درخواست نامه از دانشگاه دادم که ببرم شرکت تا 2mg بگیرم.البته قیمتاش یه کم فرق میکنه.شاتل 3ماهشو 53000 میده.اگرکسی سرعت و کیفیت 2mg مخابرات رو میدونه راهنمایی کنه لطفا تا راحت تصمیم بگیرم.
سرعت دانلود 2 مگ مخابرات 250 هست حجمش هم نامحدود هست و در تمام ساعت روز سرعت ثابت داره و مثل شاتل شبانه اش شیری نیست قیمتش ماهانه 78 هزار تومن هست اگر هم سه ماهه می خواهید همین رقم رو ضرب در 3 بکنید!
نقل قول:پس فقط کافی است بنویسند که اینترنت پرسرعت این دانشجو احتیاج دارد و دیگر نیازی نیست که بنویسند که اینترنت یک مگابیت بدهید یعنی میزان سرعت در نامه لازم نیست قید شود؟ چون برای نامه دانشجویی ، فکر می کنم دشوار است که نامه ای از دانشگاه گرفت که سرعت یک مگابیت را هم دانشگاه در نامه قید کند.نقل قول:
آقا این مسأله تأیید می شه یا نه ؟ سرعت 256 هم نامه می خواهد ؟نقل قول:
نه احتیاجی نیست نوع سرویس مشخص بشه فقط نامه ای باشه که بتونید باهاش اون محدودیت بالاتر از 256 رو رفع کنید کافیهنقل قول:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
توی این یک هفته ای که دارم بصورت مستمر باهاش کار می کنم تا حالا قطعی مشهود نداشته! فقط بعضی مواقع که سند و رسیوش ضعیف میشه دیسکانکت و ریکانکت می کنم که درست میشه.البته اگر اینکار رو هم نکنم بعد از مدتی درست میشه. بصورت متوسط شب از ساعت 12 تا صبح ساعت 9 حدود 4 گیگ دانلود داره
اینم تست همین الان هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:خوب این نامه متن اش چگونه باشد؟ فقط بنویسند این دانشجو در حال نوشتن پایان نامه است کافی است؟ یا باید بنویسند این دانشجو را برای دریافت اینترنت پرسرعت معرفی می کنیم؟ یعنی می توان به ذکر اسم و مشخصات خودمان و در حال پایان نامه نوشتن اکتفا کنیم یا باید حتماً کلمه اینترنت در متن نامه ذکر شود؟نقل قول:
باید مخاطب نامه مخابرات باشه و در نامه نوشته درخواست اینترنت پرسرعت قید شده باشهنقل قول:
نامه هایی که مضمونش عامه یعنی نوشته شده که شما در حال نوشتن پایان نامه هستند یا دارید کار پژوهشی می کنید کافی نیست
امور حدود نیم ساعت سرعت دانلود کمی کند شده بود و اومده بود روی 80 الی 90 اما سرعت سایت دیدن مثل قبل بود
البته الان درست شده و داره با 130 دانلود می کنه
با امروز حدود دو هفته میشه که اینترنت مخابرات دارم. فعلا که ازش راضی هستم و مشکلی باهاش نداشتم تا حالا هم فقط یکبار به پشتیبانی زنگ زدم که فورا مسئله رو حل کردند
سرویس اینترنتم نوسانش پایینه ولی امروز اصلا نوسان نداشت شاید بخاطر تعطیلی بوده
کسی 128 گرفته ببینه سرعت لود صفحاتش چطوره ؟ حالا دانلود چون محدودیت نداره مهم نیست.
ولی برا ما که به سرعت بالای روزانه صبا نت عادت کردیم میخوام ببینم با این 128 واقعی سرعت لود صفحات اذیت کننده هست یا نیست ؟
ضمنا چطور پست اول نوشته 256 هم برا کاربر خانگی میدند ؟ قبلا بوده یا الان هم هست ؟
اگر 256 بدند من شک نمیکنم و سریعا میگیرم، اما 128 رو میترسم خیلی سرعت پایین باشه.
سلام به بروبچ قم
يه سوال فني
من مي خوام به زودي از مخابرات adslبگيرم تا امروز با صبا بودم ولي نامردا چند ساله قيمتاشون رو پايين نياوردن !!!
مي خواستم بدونم اين كه مي گن حجم دانلود نامحدوده درسته يا نه؟؟؟ مثلا من مي خوام يه 128 كيلو يك ماهه بگيرم 10000 تومان با حجم دانلود 4 گيگ .... من تو سرويسايي كه نوشته بودن چيزي به عنوان حجم دانلود نامحدود نديدم همشون حجم مشخصي داشتند.
لطفا يكي راهنمايي كنه كه قضيه چيه و دانلود نامحدود داره يعني با همين 10 هزارتومن ماهيانه مي تونم هرچه قدر بخوام دانلود كنم يا نه؟؟؟ و آيا دانلود مجاني هم در شب داره يا نه؟؟؟
تشكر از همتون
يه سوال از جناب Ziarrat:
منطقه اي كه ازش سرويس كرفتيد كجاست و فاصلتون با مخابرات جقدر هست
در جواب جناب omid-p30:
قبلا 256 رو مي دادن ولي هفته قبل كه رفتم عمارياسر توي تعرفه هاشون با خودكار 256 رو كرده بودند 128(خيلي به آدم زوره كه بخاطر فقط 3 تومن نصف سرعت بدن)
مرسی بعد 128 الان چنده ؟ همون ده تومن ؟ تو این لینک پس اینا چیه نوشته ؟
کد:http://www.tcq.ir/web/guest/home?p_p_id=BriefNews_WAR_NewsPortlet15_INSTANCE_VsC3&p_p_lifecycle=0&p_p_state=maximized&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_pos=2&p_p_col_count=3&_BriefNews_WAR_NewsPortlet15_INSTANCE_VsC3_struts.portlet.action=%2Fview%2Fview%2FdisplayBriefNews&_BriefNews_WAR_NewsPortlet15_INSTANCE_VsC3_struts.portlet.mode=view&newsItem.Id=66
دقیقا تعرفه ها درست هست به جز هزینه سرویس 2 مگ . هزینه خالص به شکل زیر می باشد که سایت مخابرات استان قم 3 درصد مالیات و عوارض رو روی آنها لحاظ کرده که داخل سایت زیر نوشته نشده ولی روی قبض لحاظ میشه:نقل قول:
[HTML]http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ5AjMwYDQ6IXZi1WduRWSldWYwx HQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfABzM 0kDQ6UGb0lGd[/HTML]
آقايون اساتيد مرحمت كنن به پست 61 رو هرچه زودتر جواب بدن چون فردا مي خوام برم اشتراكشو بخرم .... ممنون مي شم.
عرض کنم به خدمتتون که:
1-سرویس مخابرات نامحدود حجمی هست یعنی اینکه شما مثلا اگر یک سرویس یک ماهه بگیرید صبح تا شب هم باهاش دانلود کنید پهنای باندتون تموم نمیشه و در سرویس های نامحدود صرفا زمان مطرحه یعنی به شما مثلا دوره یک ماهه یا دو ماهه می دهند و هر چقدر می خواهید می تونید دانلود و استفاده کنید.
2-من از مرکز عماریاسر سرویسم رو گرفتم و فاصله خونه مون تا مرکز حدود 1.5 کیلومتر هست
3-مبلغی که در سایت TCT نوشته شده منهای مالیات و عوارض هست برای مثال در سایت نوشته شده که 1 مگ ماهیانه 38 هزار تومان هست ولی من 39 هزار تومان میدم! البته این مالیات عوارض همونطور که دیدید زیاد تاثیری روی قیمت نداره
4-بعضی از دوستان که رفتند دیدند که محدودیت سرویسهای خانگی رو از 256 به 128 تغییر دادند راستش من از این قضیه اطلاعی ندارم چون از وقتی سرویسم رو گرفتم دیگه گذرم به مخابرات نیافتاده
ضمنا اینرو هم بگم که پشتیبانی تلفنی مخابرات مثل پشتیبانی تلفنی شاتل 24 ساعته نیست نیست
یعنی مخابراتی ها شبها نیستند!
در جوابگویی هم مثل سایر شرکتها هستند یعنی اگر قابل حل باشه حلش می کنند اگر مشکلی توی مرکز باشه بهتون می گن و اگر نباشه و شما بر هر نوعی مشکل دیگه ای داشته باشید می پیچونند!
شرمنده من درست متوجه نشدم.
پس یعنی در اصل در قبضی که برای 128 میاد باید ماهی ده تومن باید پرداخت بشه یا 17 تومن بالاخره ؟
قبض شما هر دو ماه یکبار میاد پس 20434 تومن باید پرداخت کنید توی یک دوره .نقل قول:
احتمالا شما از فایرفاکی استفاده میکنید و اعداد بعد از ممیز رو اشتباه میبینید. قیمت 128 هر ماه 102/176 ریال زده شده که شما 176/102 میبینید.
البته برای ما روی قبض نمیاد من ماهانه واریز می کنم. قراره شارژ اینترنتی هم بزودی راه اندازی بشهنقل قول:
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:49 AM ----------
سرعت اینترنت دیشب خیلی روون بود نزدیک 4 گیگ دانلود شبانه داشتم. اینم تست امروز صبح:
حساب به نام مخابرات هست؟نقل قول:
بله شماره حساب بانک ملی بنام مخابرات هستنقل قول:
من دوست داشتم یه مگ یا 512 از این مخابرات بگیرم
ولی گویا باید صبر کنم تا خیر سرم دانشگاه برم
واقعا آدم اعصابش خوردمیشه
سرعت بالا نمیدن خدا ازشون نگذره
تو کره سرعت 30مگ میدن
اینجا برای یه مگ سرعت باید خودمونو به زمین و زمان بزنیم
من زنگ میزنم بشون میگم درسته که دبیرستانم ولی دارم یه فورمول جدید فیزیکی میسازم:31:و برای اینکار باید با استادای دانشگاه آکسفورد و... چت کنم:31:شاید دلشون به رحم اومد و به خاطر پیشرفت مملکت و تحولی در علم فیزیک قبول کردن که بدن
اگه قبول نکردن که دیگه هیچ چی
باید با همین شاتل بسوزم و بسازم
شما احتیاجی نیست زیاد صبر کنی چون وزیر ارتباتاط وعده داده(که البته وعده سرخرمن)که بعد از تصویب مجلس کابران خانگی میتونن تا سقف 512 از اینترنت استفاده کنننقل قول:
زمانش هم معلوم نیست شاید تا 40-50 روز دیگه چون مجلس باید تصویب کنه
شما اگر در آشنایان یا دوستان هم دانشجو داشته باشید شاید قبول کنند یا اگر بتونید نامه از یکی از شرکتهای کامپیتوری تو شهرتون ببری که اگر بهشون یک پولی بدی واست نامه رو شاید بزنند.نقل قول:
تا اون موقع ایشون پایان نامه اش رو هم نوشته!نقل قول:
حدود 2 سال پیش بود که قضیه 20% ارزون کردن اینترنت مطرح شد یک سال پیش هم تصویب شد حدود 3 ماه پیش ابلاغ شد! یک ماه پیش اجرا شد ولی هنوز ما چیزی ندیدیم!
کلا الفاظی مثل تصویب و ابلاغ و اجرا توی ایران یه معانی دیگه ای دارند :31:
البته صد درصدی نیستنقل قول:
من نمیدونم آخه چه فرقی براشون داره؟
چرا سرعت پایین میدن آخه؟
خوب اینجا سرعت 30 مگ نارن وگرنه میگفتن باید حتما دکترا داشته باشی تا بت بدیم تازه اونم ماهی 100ملیون
البته اون 40-50 روز رو به نظرم اشتباه نوشتن
اون 40-50ساله
اون موقع هم معلوم نیست من زنده هستم یا نه
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------
آره دیگهنقل قول:
تا اون موقع پایا نامه و.... تموم شده رفته
اون 20درصد که هیچ حتی یک درصدم کاهش پیدا نمیکنه
اون فقط برای قشنگیه که بگن ما یه کم به فکر هستیم وگرنه اصلا هیچ نظارتی ندارن
---------- Post added at 11:23 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------
والا آشنا که دارمنقل قول:
ولی تهرانه
کارت اونو قبول میکنن؟
اون پشتیبانی مالی شاتل میگفت فقط به خبرنگارا و هیئت علمی سرعت بالا میدیم
منم میخواستم بگم پس این همه که سرعت بالا دارن همه خبرنگارن؟:27:
چقدر خبرنگار زیاد شده تو ایران:31:
شرکت های کامپیوتری؟
منظورت چیه؟
یعنی فروشگاه های سخت افزار؟
یا چیز دیگه؟
من تو قم شرکت کامپیوتری نمیشناسم چون قم خیلی شهر پیشرفته و بزرگیه:27:
من دیروز زنگ زدم گفتند بالای 128 نامه میخواهد