گوشی مالتی تاچه
هزار بار: دی
نقل قول:
Key features:
3.2" 256K-color capacitive TFT touchscreen of HVGA resolution (320 x 480 pixels); Multi-touch input
گوشی مالتی تاچه
هزار بار: دی
نقل قول:
Key features:
3.2" 256K-color capacitive TFT touchscreen of HVGA resolution (320 x 480 pixels); Multi-touch input
من با این گوشی کار نکردم ولی از شنیده ها میگم:نقل قول:
1- سرعتش چطوره؟آیا بازیهای سنگین و با گرافیک بالا مثل اسفالت رو نشون میده؟
2-عملکرد تاچش چطوره؟ همشیه تاچ ال جی نسبت به سایر برندها پایینتر بوده چون خودم ال جی داشتم این رو میگم و همچنین سامسونگ
3-از لحاظ صدا در چه وضعیتی هست؟
4- قیمتش بدون گارانتی و باگارانتی چنده؟
5- کیفیت ساختش چه جوره؟فلزیه؟
6-سایر معایب؟
7-اگر شما باشید بعد از اپتیموس وان چه گزینه ای را انتخاب میکنید بودجه همون حدود 320 تومان.
1. در کل خوبه و جی اس ام گفته که فقط تو ادیت فایل های آفیس یه مقدار کند میشه، همین....بازی آسفالت که BL40 هم اجرا میکنه چه برسه به این!!! :دی
2. تاچش در کل خوبه....ولی به نظر میاد استثنائا الجی رویه این تاچ خازنی خیلی حساس نذاشته....
3. طبق گفته ی جی اس ام، صداش عالی هستش، چه در اسپیکر و چه در هدست....نقل قول:
Unlike most capacitive touchscreens, this one is tuned NOT to register extremely light presses. We actually prefer this to screens, which will detect as much as a finger hovering, resulting in one too many accidental presses.
4. دقیق نمی دونم، با گارانتیش دوروبره 300 بودش...نقل قول:
Excellent loudspeaker performance
Decent audio quality
5. با اینکه پلاستیکیه، ولی کیفیت ساخت بسیار خوبی داره و پشتش هم حالت انحنایی داره که کار با گوشی رو لذت بخش تر میکنه....
6. نداشتن فلش LED، دکمه شاتر، دوربین دوم و عدم ساپورت فلش در مروگر
7. فکر کنم گلکسی 3 هم گزینه ی خوبی باشه، اگه با همین قیمت بیاد ایران.
گالاکسی 3 صفحه نمایشش به درد خودش میخوره.
انتخاب هر چی هست بین این و ایکس تی 5یا 3 و اپتیموس وان هستش.
در مجموع کدوم بهتره؟نقل قول:
موتورولا مالتی تاچ داره؟
من شخصا P500 رو انتخاب میکنم چون سیستم عامل بروز تری داره که خیلی مهمه و البته با رم بیشتر که کارایی رو بهتر میکنه....
جی اس ام که چیزی در مورد مالتی تاچ XT5 نگفته.....
من الان این گوشی رو دارم
یکی از مزایاش که البته برای من مهم نیست، فارسی بودنش هست که نخستین اندروید فارسی در جهان هست (منو، گزینه ها و همه چی خلاصه!)
یکی از مزایای خیلی خوبه دیگش هم قابلیت نصب برنامه بدون احتیاج به هیچگونه دستکاری هست چون خود ال جی یه برنامه فایل منیجر روش گذاشته
استایل گوشی هم خیلی خوبه و قشنگه
ایراداش هم از نظر من یکی به پردازنده معمولی و نمایشگر نه چندان فوق العاده اش برمیگرده
دوربینش هم با اینکه 3 هست ولی کیفیت خوبی داره
تازه، جی پی اس فارسی و کاملی هم با کمک رهیاب روش نصب هست
خلاصه ال جی حسابی ایرانیزه کرده این اندروید رو
نمایشگرش در حد چه گوشی میشه؟
هرچی تو نت دنبال مقایسه گشتم ، چیز به درد بخوری پیدا نکردم..
سرعتش چطوره؟ روونه ؟ تو گالری و.. به سرررعت و روونی کار میکنه؟
من دیشب این گوشی رو بهم هدیه دادند و وقت نشد که خیلی باهاش کار کنمنقل قول:
البته یک ریویوو کامل ازش میخوام بنویسم و بعدش هم میفروشمش! (کسی خواست بگه!)
کیفیت تاچش البته خیلی خوب بود، عکسی هم توش نداشت که گالریش را تست کنم
بازی انگری برد روش بود که سرعت و کیفیت خوبی در اجرا داشت
wi fi داره؟
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
راستی بخوای بفروشی چند می فروشی؟ لمسش مثله الجی آرنا هست؟
آرهنقل قول:
درواقع من هیچ گوشی اندرویدی تو ذهنم نیست که wifi نداشته باشه
من گوشیهایی که هدیه بهم میدن رو میدم یکی از دوستهام که تو علاالدین مغازه داره میفروشه (گوشی کاملا نو هست و فوقش فقط چندتا عکس واسه تست ازش میگیرم)
من با آرنا کار نکردم اما لمسش بسیار خوب هست (جفتشون خازنی هستند دیگه)
میشه روی گوشیهایی (اپتیموس منظورمه) که فارسی نیستن هم زبان فارسی اضافه کرد؟
آدم هدیه رو هم میفروشه؟نقل قول:
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
مثل اینکه با یه گوشی 300 تومنی روبرو هستیم ها. سی پی یو قویتر روی گوشیهای بالای 450 تومنهنقل قول:
نقل قول:
من اگه هدیه رو نفروشم که خونمون میشه انبار گوشی!! (الانش هم 6تا گوشی بیکار افتادند که البته بیشترشون واسه تست هستند!) این هدیه هم از شخص نبوده از خود شرکت بوده
درضمن این گوشی فعلا با گارانتی اصلیش 350 هست، اگه پردازنده رو هم بیخیال بشیم اما نمایشگر برای چنین قیمتی ضعف محسوب میشه و میتونست بهتر باشه....
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم
1- گارانتی اصلی برای گوشیهای LG چه شرکتی هست و آیا مهم هست با گارانتی اصلی بگیریم این گوشی رو ؟ شنیدم قطعات و تعمیر گوشی LG خیلی کم و دردسرساز هست !
2- نزدیک به عید قیمتها میره بالا یا کمتر میشه ؟
ممنون
نقل قول:
1- گارانتی اصلی برای گوشیهای LG چه شرکتی هست و آیا مهم هست با گارانتی اصلی بگیریم این گوشی رو ؟ شنیدم قطعات و تعمیر گوشی LG خیلی کم و دردسرساز هست !
2- نزدیک به عید قیمتها میره بالا یا کمتر میشه ؟
1. گارانتی اصلی الان دیگه مادیران هستش، ولی فروش با همون کامتله، یعنی شما با گارانتی کامتل میخری ولی برای تعمیرات و مشکلات احتمالی میدی مادیران که چزو بهترین گارانتی های ایران هستش....شخصا که خیلی ازش راضیم، همیشه کارام رو سه سوته حل میکنه بدون هیچ دردسری...
2. نمی دونم....:دی
من نمیدونم شما روی چه حسابی میگی مادیران؟!!!:13:نقل قول:
پارس کامتل خودش شرکت ابرقدرتی هست و هیچوقت گوشیهاش رو نمیده به مادیرانی درست کنه که اصلا تخصصش تو این بخش نیست! مادیران فعلا گارانتی مانیتورهای ال جی رو داره، گلدیران هم ضمانت لوازم خانگی ال جی رو میکنه و هیچکدوم کار پشتیبانی رو به اون یکی نمیده
:دی
برادر چرا جوش میکنی!!! :دی از ما دارندگان الجی بپرس که پارس کامتل واقعی کیه!!! اگر تو تاپیک ها بگردی چیزی جز بدی از این گارانتی نمیشنوی!!! اصلا فقط کافیه یه سر به گارانتیش بزنید یه جمعیت ناراحت و اخمو می بینید که همگی ناراضیند....
از اون طرف مادیران رو دیگه همه میشناسند، البته همونطور که شما گفتید برای مانیتور و... ولی مشتریاش ازش راضین....کاری به این مورد نداریم....ولی با اعتراض های فراوانی که شد، قرار شد مادیران هم کار پشتیبانی گوشی های الجی رو انجام بده....تاپیکش رو اگه بگردید هست، فرستادن نامه اعتراض به الجی و...
بعد از اون قضیه من خودم دوبار (دو گوشی متفاوت) برای مادیران فرستادم با کارت گارانتی کامتل هر دوشون رو ظرف یه روز مرخص کردن و تا الان هم هیچ مشکلی ندارن....حتی یه مدت بعدش بهم زنگ زدن و گفتن که آیا از پشتیبانی راضی بودید و با شما خوب برخورد شد و آیا برای تعمیرات از شما پولی گرفتن و اینکه شما چه امتیازی به این پشتیبانی میدید و...در ضمن الانا دیگه کارت گاراتیش طلایی رنگ شده....
حالب اینجاست که برادرانی که گوشی هاشون رو میدادن کامتل و بعد از چند ماه تحویل میگرفتن، گوشیشون یه اشکال دیگه هم بهش اضافه میشد!!!! :27: معلوم نبود چه میکردن!!!
چیزی که مهمه اینه که بهتره گوشی های الجی رو با گارانتی کامتل خرید ولی برای پشتیبانی داد به مادیران!
در تایید حرفهای دوستمون باید بگم که کامتل به درد لای جرز هم نمیخوره. بدترین شرکت پشتیبانی هستش.
چند تا سوال:
میگن که چرخش خودکار صفحه ی این گوشی مثل نوکیا سریع نیست و اذیت میکنه . راسته؟
2- مالتی تاچ هست؟
3- کیفیت تاچش در حد و اندازه ی اچ تی سی نیست؟فکر کنم تکراری باشه سوالم اما میخوام مطممئن باشم
4- چرا قیمتش بالاست و ارزون نمیشه؟
1- هرکی میگه الکی میگه و سرعتش خوبه، بخصوص اینکه شما اگر هم به چپ بچرخونیش و هم راست، صفحه نمایش به اون سمت میچرخه درصورتیکه در نوکیا فقط وقتی به سمت چپ میچرخونیش اینکار انجام میشهنقل قول:
20 بلی، هست
3- تاچ خازنی و بسیار خوب هست
4- قیمت جهانیش حدود 230 یور هست و ابلته جزو خوش قیمتهای اندروید هم دسته بندی میشه، تو ایران هم با گارانتی کامتل فعلا 350 میدن که البته کمی بالاست ولی تا 300 گیر بیاری می ارزه
اگه اینترفیسش روون باشه (البته خییلی روون ) .. واقعا میرزه به این قیمت..
اگه دوستمون بگن میزان روونی اینترفیسش مخصوصا تو گالری و گشت و گذار تو منو چطوره، خیلی خوب میشه
راستی نگفتین کیفیت صفحش درحد چه گوشی میشه؟
مثلا از آرنا هم کمتره؟؟
مسلما از آرنا کمتره و از کوکی بهتره
من حالا چندتا تست از پردازنده میخوام بگیرم، باور کنید هنوز وقت نکردم جز همون شب نخست که گرفتمش، دیگه روشنش کنم
با این آرنا هم کار نکردم که بخوام با همدیگه مقایسشون کنم، فقط حدس خودم اینه که باید گوشیه خیلی خوبی باشه چون در فروش رکورد تمام مدلهای ال جی رو زده و در عرض 40 روز، یک میلیون فروخته!
دوستان این گوشی میگن تو ایران 350 تومن وارد شده .... ارزش خرید داره یا نه؟
اینم مشخصات که خیلی جالبه البته رو کاغذ.... آنتن دهی Lg و ... چطوره؟ تا حالا ال جی نداشتم
کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_one_p500-3516.php
برادر شما این گوشی رو خریدی؟نقل قول:
چطوره؟ سرعت؟ مرورگر؟ روت؟ برنامه ؟ کیفیت صفحه؟
من گوشی قبلیم p1i بود اما میخوام گوشی بگیرم بعد از 2.5 سال...خواهشا دید کلیت رو بگو....
اگه صفحه قبل رو نگاه میفرومدین، متوجه میشدی که بهم هدیه دادندنقل قول:
شما هم بودجه خودت رو اول تعیین کن
این مدل نسبت به قیمتش میارزه کلا اما جزو بهترینهای بازار نیست
جواب سوالاتم؟نقل قول:
دوستانیکه دائم سوال از تاچ این گوشی میپرسن به این چند خط توجه کنن:نقل قول:
من با تجربه ای که این چند مدت از کار با گوشی های الجی داشتم به ترتیب بهترین تاچ هارو اینجوری میدونم:
1- GD880 (تاچ فوق العاده حساس و عالی)
2- سری آرنا (منظورم آرنا, ویوتی اسمارت و کریستال[البته تجربه کار با کریستال را تا بحال نداشتم])
3- Optimus One (تاچش خوبه ولی به روونی و حساسی سری آرنا نیست)
4- کوکی
5- رنوار و ویوتی
و اما یک نکته ی دیگه برای دوستداران ماد ایران:
هفته قبل از بدشانسی یه سر رفتم پارس کامتل, خدارا صدهزار مرتبه شکر تمام تبلیغات الجی رو حذف کرده و تماما تبلیغات گوشی های HTC رو گذاشته, جالبیش این بود همون روز که رفتم دو مشتری HTC دار بخت برگشته در حال دعوا کردن بودند, یکیشون با یه پرفسور بالتازار:31: و یکی هم با خانم عروجی!!!
تاچ گوشیم مشکل پیدا کرده بود, با اینکه گارانتیش تموم شده بود بردم مادیران, بدون احتساب سه روز تعطیلی اربعین حسینی و پنجشنبه و جمعه, 3 روزه گوشیمو تحویل دادن (کلا شش روز گوشی تحویل مادیران بود؛ در مقابل سری های قبلی که میبردم کامتل و یکدفعه 57 روز و یکبار هم 45 روز دستشون بود و تازه با کلی دعوا و ایمیل زدن به شرکت الجی کره تونستم ازشون بگیرم!!!)؛ :10:
دو ذست این مادیرانی ها بخوره توی فرق سر پارس کامتلی ها الهییییییییی:27:
کی میشه کلا دست پارس کامتل از وارد کنندگی گوشی های الجی قطع بشه تا هم مدل گوشی های بیشتری از الجی وارد بازار بشه و هم با قیمت واقعی تر به دست مصرف کننده برسه...:5:
سلام
راستی رم این گوشی واقعا 512 هست:18:
اگر هست از دارندگان این گوشی میخوام یک تست بکنن رمش تا چقدر جواب میده
البته 350 تومان قیمت کاذبه اگر ازونتر بشه میخرم:31:
من با ویوتی اسمارت کار کردم زیاد حساس نبود...چند تا فیلم هم از اپتیموس دیدم تاچ روون نبود و از انگشت جا میموند...با این توصیفات من خرید بدون گارانتی این گوشی رو توصیه دارم.نقل قول:
دیروزم به گوشی شاپ زنگ زدم امروز گداشتن تو سایت.:31:
روانی تاچ با آپدیت گوشی رفع میشه
ویوتی اسمارتی که شما کار میکردی حساس نبوده, تاچش از آرنا هیچ چیزی کم نداره:5:نقل قول:
سلام
من دیشب رفتم این گوشی رو بخرم توی مشهد فقط یک مغازه داره(گاجره)
فقط دورنگ داره مشکی و نقره ای توی شهر های دیگه رنگ های دیگش نیست؟
یارو میگفت گوشی 330تومن هست و30تومن میگیرم فارسی کنم واون فایل منجر خود گوشی که ال جی زده رو بریزم وچندتا نرم افزار دیگه من باهاش چونه زدم تا 350 راضی شد ولی من چون عاشق رنگ سفیدش هستم والعان هم خیلی گرون بود گفتم 345 آخرش طرف گفت نه از 350 هیچی پایین تر نمیام منم گفتم از 345 تومان هیچی بالاتر نمیام خلاصه به توافق نرسیدم واز مغازه با حرکت خیلی آهسته آمدم بیرون که اگر یه وقت راضی شد برگردم ولی راضی نشد البته اگر 345 تومان میداد همونجا میخریدم
به نظر من قیمتش العان خیلی بالاست با توجه که قیمت جهانی 230 دلار هست واگر همه چی رو حساب کنی نباید قیمتش از300 تومن بیشتر باشه من پیشنهاد میکنم تا بعد عید صبر کنیم تا قیمتش بیاد پایین
درود... برادر یه وقت پول الکی ندی این چیزارو برات بریزن... من خودم هیچی از آندروید بارم نبود در عرض یه ساعت همه ی کارهارو انجام دادم. اصلا کاری نداره خیلی راحت میتونی یاد بگیری.نقل قول:
نه عزیز کی گفته قیمت جهانیش 230 دلار هست. قیمت جهانی 230 یورو هست. چیزی همون حدود 300 تومان. اما پول برای نرم افزار نده.
فارسی کردن دیگه چه صیغه ای هست؟!نقل قول:
الان گارانتی اصلیهاش خودشون فارسی هستند (از ابتکارات ال جی هست و اولین اندروید فارسی جهان!)
تو تستهایی که من ازش گرفتم، رم 428 مگابایت هستنقل قول:
سلام
من گوشی LG p500 دارم که آندروید 2.2 Froyo داره
گوشیو با برنامه پی سی سوئیت ال جی آپدیت کردم و کامل انجام شد.
اما وقتی که گوشی بالا میاد وسط کار هنگ می کنه همه چراغاش چشمک می زنه و بعد هم ارور میده
فقط تونستم توی emergency mode برم . لطفا راهنمایی کنبد که چکار باید بکنم.
موجوده در بازار علائدین 325 با گارانتی 295 بدون گارانتی
فقط یه سوال بدون گارانتیش هم اس ام اس فارسی و پشتیبانی میکنه همینطور داخل مرورگر فارسی نشون میده
منو هاش مهم نیست که فارسی باشه یا نه
سلام
اگر گوشی رو بدون نرم افزار بخریم بعد ببریم کامتل برامون فارسی نمیکنن کسی اطلاعی نداره؟
چون میگن باید این نرم افزارها رایگان باشه:13:
شاید انجام بده اما پولی هست.نقل قول:
سلام
کسانی که این گوشی رو دارن میخواهم بگن کیفیت ساخت این گوشی چه طوره ؟
من قبلا یک ال جی کا 990 داشتم روش چندتا تم ریختم البته گوشی رو -- کردم بدون -- نمیشد بریزی
تم هاش خیلی قشنگ بودن ولی یک روز با یک تم که متحرک بود بازی میکردم که یک دفعه گوشی هنگ کرد ودیگه بالا نیومد
بردمش کامتل فرستادن تهران وقتی برگشت گفتن بوردش رو عوض کردیم خوش بختانه پول نگرفتن