موتور tu5کم خرجه نسبت به موتور قبلی یا نه ؟
Printable View
خب در بهتر بودن 405 جدید به خصوص با این موتور اصلا شک نکن!نقل قول:
میگم کسی از دوستان تحویل نگرفته ؟ پدر بنده چون شنیده کم مصرفه وسوسه شده اون 405 موتور 2000 خفن خودش رو بفروشه و از اینا بخره که ABS و ضدسرقت هم داره !
چطوریاست ؟ ارزش داره برای تعویض؟ آخه 2000 جدا ماشین متفاوتیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل 405 TU5 خریدش با 300 هزار تومن نسبت به مدل معمولی(XU7) کار واقعا عاقلانه ای هستتش!
کم خرج که نسبتا هردوشون موتور پراستهلاکی هستن! به خصوص TU5!نقل قول:
اما عمر قطعات TU5 بیشتر از موتور قبلی هستش! و البته قیمت قطعاتش هم بالاست!
یعنی TU5 زودتر از XU7 مستهلک میشه؟ !؟نقل قول:
کم خرج که نسبتا هردوشون موتور پراستهلاکی هستن! به خصوص TU5!
بستگی به خیلی عوامل داره که یکی بستگی به نوع رانندگی شما و دوم نگهداری شما!نقل قول:
مثلا موتور TU5 به خاطر اینکه ضریب تراکمش بالاست باید بهش بنزین سوپر زد!
اگه با بنزین معمولی کار کنه استهلاکش دو برابر میشه!
TU5همه بخاطر کم مصرف بودنش میخواستن .....نقل قول:
اگه فقط باید بنزین سوپر زد که بدتر از مدل قبلی شد که با گرانی بنزین!
من از لحاز فنی میگم نه از لحاز اقتصادی!نقل قول:
TU5همه بخاطر کم مصرف بودنش میخواستن .....
اگه فقط باید بنزین سوپر زد که بدتر از مدل قبلی شد که با گرانی بنزین!
اما اکثرا بیشتر برای کم مصرف بودن این مدلو میخواستند نه فنی..
فرشاد جان
می شه دقیق تر توضیح بدی منضور از خرج موتورش چیه قطعات خاصیش زود خراب می شه یا هزینه سرویس کردن دوره ایش بالاش
مثلا اسم ببر فلان قطعه
از یه طرف دیگه اکثرن می گن که tu5 رو اگه مراعات کنی تا چند سال احتیاج به هیچ تعمیری پیدا نمی کنه
مثلا پسر خاله خودم 206 تیپ 2 داره درسته که موتورش ضعیف تره ولی رانندگی پر شتابی باهاش انجام می ده تو این 3 سالی که خریدش جز دیسک وصفحه لنتها وروغن موتور خرج دیگه براش نداشته
دقیقا همینطوره!نقل قول:
پس از لحاظ اقتصادی خوب نیست TU5فقط از لحاظ فنی خوبه....
قبلا کیفیت این موتور خیلی خوب بود و دیر خراب میشد اما خب قطعاتش گرون بود!نقل قول:
می شه دقیق تر توضیح بدی منضور از خرج موتورش چیه قطعات خاصیش زود خراب می شه یا هزینه سرویس کردن دوره ایش بالاش
مثلا اسم ببر فلان قطعه
اما الان خیلی کیفیتش بد شده! اصلا مونده به شانست که باهات جور در بیاد یا نه! هم مصرفش بالا رفته و هم قدرت و شتابش اومده پایین! اگه هم که به خرج بیوفته که دیگه ادمو از ماشین زده میکنه!
خب هزینه سرویش هم نسبت به XU7 به مراتب بالاتره!
خب مدارا که هر ماشینی رو خوب برونی و زیاد بهش فشار نیاری تا چند سال به تعمیر نیاری پیدا نمیکنه!نقل قول:
از یه طرف دیگه اکثرن می گن که tu5 رو اگه مراعات کنی تا چند سال احتیاج به هیچ تعمیری پیدا نمی کنه
TU5 فرق میکنه! در مقایسه با موتور تیپ 2 (TU3) خیلی استهلاکش زیاده و قطعاتش گرون تره!نقل قول:
مثلا پسر خاله خودم 206 تیپ 2 داره درسته که موتورش ضعیف تره ولی رانندگی پر شتابی باهاش انجام می ده تو این 3 سالی که خریدش جز دیسک وصفحه لنتها وروغن موتور خرج دیگه براش نداشته
دوستان کسی از این مدل 405 جدید نخریده مزایا و معایبشو بگید؟ممنون
یکی از دوستان دور خریده بودن میگفت که شتاب و قدرت زیاد و همین طور مصرف کم کاملا مشهوده و خیلی هم راضی بود!نقل قول:
دوستان کسی از این مدل 405 جدید نخریده مزایا و معایبشو بگید؟ممنون
تازیگا حرف نزدم باهاش حالا ازش میپرسم ببینم تو این مدت راضی بوده یا نه!
ممنون...اخه یکی از دوستان تو ایران خودرو میگفت استقبال زیادی ازش نشده!فکر کنم بخاطر اینه که هنوز اطلاعات کاملی ندارند از405جدید!مصرفش در شهر و جاده چنده؟
سلام.دوست عزیز در خودروی 405 به جز موتوری که روش گذاشتن هیچ تغییر دیگه ای نکرده.این موتور الان هم روی 206 تیپ 5 هست.
البته این موتور لازم بود چون موتور 1800 cc قبلی تو این وضعیت سوخت مناسب نیست.
اینم بگم که تو مدل های SLX ایربگ هم گذاشتن و پژو 405 معمولی از سال آینده ایربگ خواهد داشت.
سلام
دوستاني كه خريدن بگن چطور بود ؟! مي ارزه خريدنش يا نه ؟!
مصرف سوختش چطوره ؟!
نقل قول:
دوست عزیز این موتور روی اتاق 405 خوب جواب داده و مصرف سوختش هم خیلی بهتر از موتور 1800 cc فبلی هست.
اگه 405 دوست دارین ارزش خرید داره اما بدونید فقط موتورش عوض شده و هیچ تغییر دیگه نکرده.
دوستان که دارن خیلی راضین.
متاسفانه 405 با موتور TU5 در لیست فروش محصولات ایران خودرو در اسفند ماه 89 نبود.
فکر میکنم تو این 5 ماه که اومد به بازار مردم راضی بودن و شرکت موتور 1800 CC سابق رو دستش باد کرد.
اینا خب مگه عقل ندارن؟ وقتی محصول جدید تولید میکنن که نباید بیان همه چیز خوب رو روش سوار کنن تا ملت محصولات قبلی رو بیخیال شن. حداقل وقتی این کارو میکنن، یه اختلاف فاحش قیمت باید بذارن روش تا خب یه تفاوتی باشه، نه اینکه مثلا 500 تومن فاصله باشه. البته نه اونقدر فاحش که هیچکس نتونه بخره. باید مقرون به صرفه هم باشه. مثلا گوشی موبایل رو در نظر بگیرید که نوکیا و اریکسون الان بازار ایرانو قبضه کردن. توی یه رنج قیمت 1000 مدل گوشی وجود داره با امکانات متفاوت، جوری که واقعا نمیشه وقتی یکی رو انتخاب کرد، از اون یکی کاملا چشم پوشی کرد. مثل قضیه تیپ بندی 206 با اون قیمتها. خب ملت همه میرفتن تیپ 5 میخریدن، اینا هم زرت اومدن متوقفش کردن تا بتونن اس دی رو بچپونن تو پاچه ملت. وقتی ملت هنوز به پارس ای ال ایکس 22 تومن پول میدن، خب وقتی یه ماشین کم مصرفتر بیاد تو بازار معلومه که همه میرن سمتش. اینا الان خودشون میدونن با این قیمت سوخت و سهمیه بندی مسخره، همه مشکل بنزین دارن و به تبعش با موتور 1800 سی سی قدیمیش مشکل دارن وگرنه خود این موتور به نظر خودم اصلا مشکلی نداره، هم قدرتش خوبه هم کشش و هم چیزای دیگش، اما در حال حاضر با این وضع بنزین سراسر مشکله. البته الان نمیگم 405 با موتور tu5 یه خودرو کاملیه طوری که ملتو از خرید لوگان بیخیال کنه. همونطور که دوستان فرمودن گویا فقط موتورش عوض شده و لاغیر. کلا منظورم اینه که سیاستهای ایرانخودرو برای تولید محصول جدید اصلا جالب نیست. میاد قبل از اینکه محصول جدیدش رو معرفی کنه زرت و زرت میاد مدلهای قبلیش رو تولید میکنه میفرسته تو انبار، بعد وقتی میاد محصول جدید تولید میکنه قدیمیاش رو دستش باد میکنه. به نظرم وقتی میخواد محصول جدید تولید کنه باید خیلی چیزا رو در نظر بگیره. انگیزه آدم از تولید محصول جدید، فروششه دیگه! خب پس باید با این نیت تولید کنه که بتونه بفروشه، پس باید محصول قدیمیترش رو یه کم حداقل تولیدش رو کم کنه تا حداقل هر دو محصول به نسبت مناسبی فروش برن.
با سلام
من يه پژو با همين موتور گرفتم.اولا مصرفش خيلي از 206 بيشتره.دوما همين موتور روي 206 SD هست ولي برچسب انرژي 206 روي B قرار داره ولي 405 من روي D
كلا ازش راضي ام،به نظر من هم قدرتش و هم شتابش از 405 معمولي بيشتره.ولي فقط مشكل مصرفشه كه به نظر من تو جاده،در هر 100 كيلومتر 8ليتر مصرف ميكنه.
لطفا راهنمايي كنيد....
نقل قول:
مصرفش بیشتر باشه منطقیه به خاطر اتاقشه که بزرگتر و سنگین تر از 206 هست.
بنظر من زوده قضاوت کنی دوست عزیز!نقل قول:
تمام 206 های صفرم تا 5000 یا حتی 10000 کیلومتر اول مصرفشون بالاست!
تویه شهر اس دی ها 8 تا 8.5 میسوزونن بعد از آب بندی البته با این بنزین! قبل از این زمان حتی 10 یا 11 هم میسوزونن!
مصرف ماشین شما در حالت طبیعی نباید با 206 تفاوت محسوسی داشته باشه به چند دلیل:
1اول که 405 حدود 50 کیلو با اس دی تفاوت داره!
دوم ماشین شما با ای سی یو 7.4.4 هست که مصرفش بهتر از 7.4.5 هست
مورد آخر طبق آخرین شواهد گیرباکس 405 tu5 حتی از 206 هم ضریبهاش سبکتره!
سلام
ماشين من 405 TU5 هست.
1250 كيلومتر هم كاركرده با همون روغن كمپاني..لطفا راهنمايي كنيد كه آيا روغنشو عوض كنم يا نه؟؟و چه روغني استفاده كنم؟
متشكرم از همه دوستان...
نقل قول:
بهترین روغنی که الان میتونی استفاده کنی Liqui Moly هست که تحت لیسانس آلمان هستش.
کیفیت خوبی داره و آسیبی نمیرسونه به قطعات موتور
من خودم حتی بیشتر از کارکرد استانداردش هم باهاش رفتم.
من که راضیم شاید دوستان روغن های دیگه رو پیشنهاد بدن.
با سلام
دوستان واسه آب بندي ماشين،روغنشو عوض كنم يا نه؟
كاركرد 1250 كيلومتر.
سلام/نه دوست عزیز هنوز زوده!
در ضمن برای این موتور فقط توتال 7000 اماراتی!
نقل قول:
دوست عزیز توتال تو ایران تولید میشه.
در مورد اماراتی توضیح بدین.
انا در مقابل لیکومولی حرفی نداره.
توتال رو چندین جا میزنه!نقل قول:
اماراتی داره از این الکی هاشم معلوم نیست ماله کجان چینه هند ...
ببین روغن استاندارد شده برای ماشین همیشه بهتره! من منکر نمیشم ممکنه این لیکومولی کیفیت بسیار بهتر از این توتال باشه! اما چیزی که برای این موتور استاندارد شده توتال 7000 هست !
دوست من سلام
نقل قول:
دوست من سلام
روغنتو صبر کن تا کیلومترت 5000 بشه و زودتر عوض نکن چون ماینت نو هست بزار خوب تا 5000 روغن داخل موتورت آشغالاشو بگیره بعدا برو واسه تعویض
حرف هیچکس هم در مورد روغن گوش نکن که فلان روغن خارجیه و . . .
بهترین روغن و با کیفیت ترین روغن همون روغنهای ایرانی شرکت بهران و پارس هستش
ببین تو دفترچه خودروت چه سطح کیفیتی از روغن واسه موتور 16 سوپاپ خودورت پیشنهاد داده
کار به روغنهای پیشنهادیش نداشته باش فقط سطح کیفیتشو بهم بگو تا از بهران یا پارس بهت پیشنهاد بدم
من خودمم 405 ایکس یو سون دارم که هنوز 6500 تا بیشتر کار نکرده و تا دلت بخواد در مورد رغنش تحقیق کردم
نه توتال بریز نه کاسترول نه چیز دیگه
من 8 سوپاپه ، در مورد 16 سوپاپ نمیدونم چه سطح کیفیتی لازم داره اما بگی مدل روغنشو بهت میگم
پس چه روغنی استفاده کردین؟نقل قول:
نقل قول:
میگم که از بین روغنهای شرکت بهران و پارس بهترین هستش که انتخاب بشه
واسه 405 موتور xu7 سطح کیفیت SJ مناسبه
از شرکت بهران = بهران پیشتاز
از شرکت پارس = پارس پایا
من پارس پایا ریختم عالیم هستش 20w50
من تا به امروز از این روغن ها استفاده نکردم و نمیکنم.
دایی بنده نمایندگی ایساکو داره و روغن های این شرکت هارو آورد کسی نمیبرد.
همه یا توتال خریدن یا لیکومولی
خلاصه این روغن ها سطح کیفی خوبی ندارن دوست من.
شرکت هم که تو دفترچه راهنماش این روغن هارو پیشنهاد میده اهداف خاص:5: خودش رو دنبال میکنه.
کاسترول چطوره ؟ ( برای XU7 )نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من کاسترول استفاده نکردم.
اما XU7 داشتم 2 سال فقط لیکو مولی ریخنم خیلی عالی بود.
کم نمیکرد و موتور مثل ساعت کار میکرد.
نقل قول:نقل قول:
منم حرف های این دوستمونو تایید میکنم . فقط روغن ایرانی استفاده کن .
خودم 405 دارم و تو این 4 سال فقط روغن ایرانی استفاده کردم و خیلی راضیم .
پدر من تو کار خریدو فروش روغن ماشینه به طور عمده . اکه از کیفیت روغن های به اصطلاح خارجی خبر داشتی
و اینکه تو کجاها پر میشن و اینکه با روغن سوخته تصفیه شده پر میشن اصلا حرفشو نمیزدی .
البته شغل پر درامدیه . :27:
دوست من یعنی شما میگی شرکت های توتال یا آترود یا کاسترول یا شل هیلکس همه بی کیفیت و روغن سوخته تصفیه شده هست اما روغن ایرانی خوبه.نقل قول:
آقا پس باید به شرکت های جنرال موتورز و تویوتا و مرسدس که از این روغن ها استفاده میکنن خبر بدیم.
نقل قول:
شما پس مثل من کامل خبر دارین که برنامه این روغنهای خارجی چیه
اما متاسفانه توی تالارها یه عده از روی نادانی و عدم اطلاع ، فقط به استناد خارجی بودن این روغنها به بقیه ی افراد پیشنهاد میدن
اما وظیفه ی من و شما هست که ملت بیچاره رو روشن کنیم که چی به چیه
نقل قول:
شما توضیح کامل در مورد بی کیفیت بودن روغن های خارجی بدین.
آیا از شرکت هاش بازدید داشتین؟
آیا در هنگام مصرف این روغن ها ناخالصی توش دیدن؟
فرض میکنیم این روغن ها روغن تصفیه شده بی کیفیت باشن که به ایران وارد میشه
آیا این شرکت ها فقط با ایران کار میکنن؟
یعنی فکر این نیستن که محصولاتشون در سراسر جهان داره استفاده میشه و باید کیفیت داشته باشن تا فروخته بشن؟
اخوی اون روغنی که میاد ایران آشغاله . وگرنه کسی نخواست این شرکت ها رو زیر سوال ببره .نقل قول:
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------
بله موقع مصرف توتال 5000 همه چیز مشخصه موتور خشک کار میکنه . داده موتور رو دور بالا 5000 میره هوا !!نقل قول:
هر 1000 تا حدو 750 سی سی کم میکنه . روغنی که وارد خاک ایران میشه به هیچ عنوان کیفیت نداره
نقل قول:
توتال که همین تهران پر میشه.
این حرفت درسته(روغنی که وارد خاک ایران میشه به هیچ عنوان کیفیت نداره)
پس نتیجه میگیریم وارد کنندگان روغن موتور در ایران مشکل دارن نه شرکت های خارجی.
نقل قول:
بله اطلاع كامل .
اين روغن ها توي ايران و نه در جاهاي خيلي عظيم بلكه در گاراژهاي جاده ساوه و چند جاي ديگه كه احتمالا بدونيد
پر ميشن . :41:
نقل قول:
دوست عزيز من نميگم اون روغن ها بي كيفيت هستند ميگم روغن هاي سوخته تصفيه شده رو در ظرف هاي اين
روغن هاي معروف پر ميكنن و به دست مشتري ميدن . پلمپ كردن و بقيه مراحل مشابه سازي با اصل خارجي اون
هم اصلا كاري نداره .