دوستان باز هم راهنمایی کنید.
من خیلی نا امیدم.
کاش این تاپیک ادامه دار باشه و هر روز پست های جدید داشته باشه.
دوستان باز هم راهنمایی کنید.
من خیلی نا امیدم.
از چی نا امیدی؟!! تو که درصد ها و کارهات خوب بود؟!!
زمان هم داره زود میگذره... جدا انگار همین دیروز بود که تو مهرماه داشتیم برای روزهای بعدی بحث میکردیم. چند وقت دیگه ثبت نام هم شروع میشه و اون وقت خود به خود انگیزه میگیری :46:
پارسال منم حدودای دی ماه نا امید شدم . با خودم فکر میکردم که گیرم که دندونپزشکی بهشتی بیارم آخرش که چی؟!نقل قول:
بعد رفتم یه سرچ کردم متوجه شدم که همه بچه هایی که کنکور میدن یه دوره زمانی دچار یاس وناامیدی میشن که کاملا طبیعیه توی یه مقاله خوندم که اغلب بچه های جدی کنکور بین آذر تا بهمن این یاس و نا امیدی میاد سراغشون. داوطلبای جدی به خاطر اینکه هدف دارن این یاس رو میذارن کنار و خوب میخونن ولی اونایی که کمی ضعیفترن ماهها دچار این یاس هستن و برای مقابله باهاش به تفریح و دوستاشون پناه میبرن (صورت مساله رو به کلی پاک میکنن) وقتی به خودشون میان که 1ماه به کنکور مونده و تلویزیون و رادیو و روزنامه ها مدام حرف کنکور رو میزنن اون موقع ست که با جدیت میشینن میخونن ولی چه فایده که نوش داروی بعد از مرگ سهرابه ...
تا جایی که یادمه شما داوطلب جدی هستین خوبه که الان دچار نا امیدی شدین این شتریه که باید بالاخره در خونتون میخوابید:46:هرچی سریعتر این اتفاق بیوفته فرصت بیشتری برای رفعش دارین
شما 4روز فرصت دارین که خودتون حلش کنین . اگر حل نشد حتما یه مشاور برین
من خودم برای حل این مشکل این کارارو کردم:
هر روز صبح زود میرفتم پیاده روی (توی این دوره ای که دچار یاس شدم)
صبحانه رو کامل میخوردم (واقعا آدم رو برای فعالیت جدید آماده میکنه)
تا زمانی که احساس علاقه نکردم سراغ درس نرفتم . یعنی درسته که دلهره داشتم که از بقیه عقب میوفتم ولی ترجیح دادم با بی علاقگی سر درس نشینم (چون ماجرای یاس کش دار تر میشد)
3روز برنامه بالارو انجام دادم + تفریحی که بدنم رو به فعالیت وادار کنه (شنا/فوتبال/دوچرخه سواری/اسکی خلاصه هر ورزشی دوست داری) یادت نره زیاده روی توش باعث میشه اصل مساله رو فراموش کنی . یا تنها این کارارو بکن یا اگه میخوای با دوستی اینکارو بکنی یادت باشه کسی باشه که آیندت براش مهم باشه اغلب دوستا بعد از رفع مشکل ممکنه همچنان مایل باشن برنامه رو ماهها ادامه بدن!!(بدون در نظر گرفتن درسات)
هر وقت احساس خواب کردی بخواب حتی اگه وسط درس خوندنت بود!
موفق باشی :11:
من 2 سال پیش کنکور دادم ...
در دوران کنکور خیلی کارهای متفرقه پیش میومود که انجام بدم و خیلی هم دوست داشتم که این کارا رو بکنم !
فکر کنم برای شما هم پیش بیاد ... همیشه در مواجهه به این کارها بگید : بمونه بعد از کنکور و دیگه بهش فکر نکینید .
توی دفتر قلم چی توی برنامه ریزیش هم نوشته ! دقیقا قبل امتحانات ترم اولنقل قول:
بعد رفتم یه سرچ کردم متوجه شدم که همه بچه هایی که کنکور میدن یه دوره زمانی دچار یاس وناامیدی میشن که کاملا طبیعیه توی یه مقاله خوندم که اغلب بچه های جدی کنکور بین آذر تا بهمن این یاس و نا امیدی میاد سراغشون. داوطلبای جدی به خاطر اینکه هدف دارن این یاس رو میذارن کنار و خوب میخونن ولی اونایی که کمی ضعیفترن ماهها دچار این یاس هستن و برای مقابله باهاش به تفریح و دوستاشون پناه میبرن (صورت مساله رو به کلی پاک میکنن) وقتی به خودشون میان که 1ماه به کنکور مونده و تلویزیون و رادیو و روزنامه ها مدام حرف کنکور رو میزنن اون موقع ست که با جدیت میشینن میخونن ولی چه فایده که نوش داروی بعد از مرگ سهرابه ...
نوشته دوران یاس و ناامیدی فرا میرسد ! باید خودت راه حل خودت رو پیدا کنی !
:46:
این تاپیک هم بد نیست
انرژِی مثبته
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=214039
انگار به آرزوت رسیدی هر روز پست جدید اینجا هست:46:نقل قول:
آره،خیلی خوبه.:8:نقل قول:
دستتون درد نکنه...:11:
من میخاستم بله بزنم اشتباهی خیر زدم.:5:
سلام دوستان
من می خوام بهتون یه چیزی بگم و فکر می کنم واقعا به دردتون بخوره(امیدوارم) البته ممکنه از این تاپیک یه کم دوره ولی خوب فکر می کنم حقیقت همین باشه
ببینین دوستان من خودم پارسال سال اولی پشت کنکوری بودم و رتبه ام هم اونی نشد که می خواستم و حتی جایی هم که می خواستم قبول نشدم اما رشته ام اونی بود که عاشقش بودم ، خوب پیام نور رشته معماری قبول شدم و خودم وقتی که اعلام نتایج شد و صفحه ی اعلام نتایج که باز شد با خودم گفتم خوب از هفته ی دیگه شروع می کنم می خونم ولی خدا پدر و مادرشو واسش نگه داره یه مشاوری داشتم که کل سال با هم بودیم ، به من گفت حالا که چیزی که می خواستی شد برو و واسه سال دیگه صبر نکن و منم قبول کردم و رفتم حالا می گم خدارو شکر که رفتم چون الان که رفتم می بینم خیلی از واحدها کارگاهیه و با بقیه دانشگاهها فرقی نداره و کلا رشته ای که اول و آخرش و فارغ التصیلی و بعد از فارغ التحصیلی به خودت بستگی داره.
الانم که حرف کنکور و برنامه گزینه دو و از این حرفا رو می بینم حالم بد میشه از درس خوندن.
نتیجه بعد از همه این حرفا:
دوستان گل به نظر من کنکور و مراحل اینجوری در زندگی یه جوریه که آدم دفعه اول هر کار کرد همونه و اگه به دفعات بعد بکشه رتبه آدم و امتیاز نه تنها مثه قبل نمیشه بلکه بدتر هم میشه حتی اگه بهتر هم بشه اونقدر نیست که ارزش اینو داشته باشه که یه آدم که یه بار زندگی می کنه یه سال رو الکی از زندگیش از بین ببره و هیچی به هیچی
به نظر من یه آدم زرنگ باید بهترین کاری رو که می تون بکنه انجام بده سال اول و بعد از اون دیگه به هیچی جز محل صندلیش تو کلاس دانشگاه فکر نکنه ...
میدونید ، به نظر من رشته های دانشگاهی دو دسته اند: یه دسته آخرش کار استخدامی تو بخش خصوصی و دولتیه(مثل مکانیک و صنایع و ...) و یه دسته دیگه خود اشتغاله(نثل معماری و عمران و برق(تا حدودی) و...)
حالا اگه بخوای جزو گروه اول باشی که بری یه جا واسه استخدام اصلا به جایی که درس خوندی نگاه نمی کنند و می گن خودت چی کاره ای ؛ مثلا من خودم تجربه دارم که دیدم یکی از دوستان با مدرک مکانیک از امیرکبیر رفت یه شرکتی گفتن بهش که مدرکت 5تومن می ارزه خودت چی کاره ای؟ سابقه کار داری؟ و...
حالا اگه بخوای جزو گروه دوم باشی باید هرجا(از شریف گرفته تا دوغوزآباد) درس خونده باشی خودت از دانسته هات و کارت راضی باشی و از خودت مطمئن باشی که اگه یه پروژه بهت تعلق گرفت بتونی از پسش بر بیای
پس در هر صورت زیاد مهم نیست کجا درس بخونی مهم اینه که رشته ای می خوای رو بخونی
ببخشید که زیاد نوشتم واستون،ولی وظیفه دونستم که روشنتون کنم که تو کارتون شک نکنین
متشکرم
کاملاً طبیعی هست این ناامیدی فقط واس شما نیست !نقل قول:
دقیقا من الان همچین حسی دارم!:41:میگم اخرش که چی؟نقل قول:
پارسال منم حدودای دی ماه نا امید شدم . با خودم فکر میکردم که گیرم که دندونپزشکی بهشتی بیارم آخرش که چی؟!
زمانی که این تاپیکو زدم گوله انرژی بودم !!!و الان ...
کسی هست کمک کنه؟!:31:
آره..ای کاش :31:نقل قول:
جالبه بدونی الان این فکر رو میکنی ولی بعد از کنکور با خودت میگی خدا کنه فقط رشته مورد علاقمو قبول شمنقل قول:
راهش همونیه که به نلی گفتم . یادت باشه 4 روز بیشتر شد بری مشاور :46:
ممنون سینا جان :40:نقل قول:
مثلا مشاور میخواد چی کار کنه؟معجزه میکنه؟:31:
الان من کل کتابای آنتونی رابینز رو حفظ شدم دیگه !!:31:
بعد یه سوال دیگه این مشاور رو از کجا میشه پیدا کرد؟ما فقط اینجا یه پشتیبان قلم چی میشناسیم که هر دو هفته یه بار زنگ میزنه موج منفی میده و بعد قطع میکنه!!:31:
همین آقا سینا از صد تا مشاور بهتره (خدایی نمیخوام خودشیرینی کنم). همیشه حرفاش کاملا درست و منطقیه.نقل قول:
مشاورم خوبه،من میرم ولی بیشتر واسه برنامه ریزی نه مشاوره.
دوستان اینجا میشه مشکلمون رو هم بگیم؟:31:
الان من مشکلم اینه که زیست کل برنامم رو گرفته!یعنی سه چهرام تز کل برنامم زیست شده!میدونم طبیعیه و تازه شروع کردم به خوندن زیست و رشته ریاضی بودم
و قطعا باید کند باشم خوندن این درس رو ولی خوب یه مشکل دیگه هم هست از اون بر ریاضی فیزیکو رو هم خوابوندم تا بعد سر فرصت برم سراغشون!!
شیمی هم که این وسط داره مظلوم واقع میشه !
خلاصه همه آتیشا از گور این زیست بلند میشه :31:
یه راه حلی ندارید به ما بگید؟:31:
تایید میشه اساسی!!:40:نقل قول:
همین آقا سینا از صد تا مشاور بهتره (خدایی نمیخوام خودشیرینی کنم). همیشه حرفاش کاملا درست و منطقیه.
پس من حتما یه موجود غیر طبیعی هستم که خیلی امیدوارم :31: . من فقط به روزهای بعد از کنکور و زندگی راحتی که دارم فکر میکنم.. تفریحات فعلیم هم تا حد معقول سرجاش هست.. حالا نمیدونم اشکال کجاست.. چرا من ناامید نمیشم؟ :31:
کیه؟ کییییه؟ :19::31:
.............................
امیر اگر یه مقداری از وقت زیست برای بقیه بذاری به نظرم خوبه. البته من نمیدونم چه قدر میخوای رو این درس سرمایه گذاری بکنی ولی مشخصه که کنار گذاشتن سه درس خیلی جالب نیست . اونم درس هایی مثل شیمی و فیزیک و ریاضی که یه جاهایی بدجوری با هم تلاقی دارند..
شما نظر لطفته نلی خانم من کجا حرفام همیشه درسته:43:نقل قول:
راستی نلی خانم شما چطوری؟منظورم اون شرایط روحی قبلیت بهتر شد؟خوب میخونی؟کارنامه قبلیت رو دیدم بسی مشعوف شدم:27:
امیر جون مخلصم تو دیگه چرا تایید میکنی نلی خانوم چوب کاری میکنهنقل قول:
ببینم امیر چند ساعت در روز میخونی؟
اینطوری که داری میگی واقعا بنظر میرسه یه جای کار داره میلنگه
راستش رو بخوای خوب مشاورای کنکور به خاطر اینکه با تعداد زیادی داوطلب کنکور تا حالا سروکار داشتن یه جورایی تجربه خوبی دارن. بالاخره همه ما مثل هم نیستیم . یه سری میبینی وقتی وارد این یاس و نا امیدی میشن 1هفته ای برطرف میشه یه سریم میبینی تا یه هفته قبل از کنکور ادامه پیدا میکنه! این اتفاق هم قطعا راهکار داره بالاخره بدن ماها مستعد یه مقدار کاره بیشتر بخوایم ازش کار بکشیم شروع میکنه به اذیت کردن .راستش در مورد مشاور تهران زیاده ولی بد نیست این برنامه فرصت برابر رو نگاه کنی. حرفای خوبی توش زده میشه ضمن اینکه من بعد از دیدنش انرژی میگرفتم برای درس خوندن شاید بخاطر اینکه خوب حرف میزدن ولی یادت باشه کسایی که زنگ میزنن میدونن گروه زیادی از رقیباشون پای این برنامه هستن میخوان از گردونه رقابت خارجشون کنن مثلا یکی میاد میگه من درسارو تموم کردم تستاشم زدم الان فقط دارم دوره میکنم ولی واقعیت اینه که حتی شروع هم نکرده!:27:پس باید مواظب باشی که استرس نگیردتنقل قول:
پشتیبانای کانون هم یه ارشد دارن که اون واقعا حکم یه مشاور خوب رو داره میتونی به اون سر بزنی اگه حوصلشو نداری مجله آزمون که بعد از آزمون قلم چی بهت میدن هم بخشای قشنگی توش هست . نحوه مطالعه درسا/مشکلات بچه ها توی هر مرحله و خیلی چیزای جالب دیگه:20:
سینا جون من همیشه گفتم ومیگم و خواهم گفت که خیلی قبولت دارم!نقل قول:
امیر جون مخلصم تو دیگه چرا تایید میکنی نلی خانوم چوب کاری میکنه
ببینم امیر چند ساعت در روز میخونی؟
اینطوری که داری میگی واقعا بنظر میرسه یه جای کار داره میلنگه
نمیدونم یادت هست یا نه پارسال همین موقع ها بود اواسط آذر بود که من تو این فیزیک پیش 1 و امتحانات ترم 1 مدرسه گیر کرده بودم و یه پیغام در مورد همین موضوع گذاشتم تو فروم.خلاصه پیغامتو دیدم که بهم جواب دادی و انجامش دادم در کمال نا باوری فیزیک پیش1 رو که حتی فکر نمیکردم قبول شم...نمره خوبی گرفتم :18:
خداوکیلی از همون موقع بهت ایمان پیدا کردم :31:
+
بقیش رو پ . خ بهت میزنم :31:
من جدی گفتم.عادت ندارم از کسی همینجوری تعریف کنم.نقل قول:
به لطف شما خیلی بهترم.
جدی کارنامم مشعوف کننده هم هست مگه؟
من خودم فکر میکنم چون از مباحث کمی تو هر آزمون سوال مطرح میشه،نمیتونه آدم دلش رو به این نتیجه ها خوش کنه.واسه همین خودم خیلی شاد نمیشم.:13:
خوب همین جا میگفتی دیگه امیر!نقل قول:
میذاشتی ما هم از بیانات زیبای جناب سینا استفاده میکردیم.:27:
خواهش میکنم امیر جون . عوضش تو هم مهرماه یه حرفی زدی به اندازه ی یه عمر مدیونت شدم . تو نبودی نمیرفتم سازمان سنجش حقیقتش اینه که اصلا بی خیالش شدم گفتم همین تهران پیش خونواده هستم درسم میخونم هزینشم جور میشه الان که فکر میکنم میبینم چی شد مفت و مجانی درس میخونم اونم دانشگاه داروی زنجان که 3ساله افتتاح شده همه چیش نوه :27:نقل قول:
خوااهش میکنم نلی خانم .نقل قول:
اول از همه بگم که کارنامت منو یاد یه نفر میندازه! مهرداد نمیدونم میشناسیش یا نه سال 88 کنکور داد کارنامش به شما خیلی شبیه بود آخرشم رتبش شد 55 :20: اینکه توی هر آزمون فقط کمی از مباحث میاد و معیار خوبی برای سنجش نیست باید بگم من خودم بحث درصد رو زیاد قبول ندارم ولی ترازها رو کاملا قبول دارم وقتی شما در برابر بقیه (که به همون محدوده و سوالا جواب میدن) تراز بالاتری اوردین یعنی سطح شما بالاتره فراموش نکنین قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود.
اگه شما توی هر پله قوی باشین در نهایت توی همه پله ها قوی هستین و شرایط هم برای همه یکسانه چه زمانی که مباحث کمه چه زمانی که کل مباحث یکجا و سر کنکور از شما آزمون گرفته میشه
اگه با برنامه و حساب شده پیش بری ایشالا بعد از اعلام نتایج کنکور توی تاپیک خبرای عالی به همه بچه ها میدی ما رو هم خوشحال میکنی که کسی مثل شما رو کنار خودمون داشتیم:20:
فکر کنم اگه شما نبودی کلا این بخش آموزش عالی میلنگید :27:.نقل قول:
خیلی وقت میذارین خدایی،من از طرف خودم و همه بچه ها ازتون تشکر میکنم.
اگه میشه در مورد اینایی هم که مینویسم یه راهنمایی بکنید لطفا:
1-الان تو آزمون قبلی من زیست رو 95 زدم(فصل 2و3و4 پیش دانشگاهی بود).درحالی که فقط کتاب درسی رو خوندم و اصلا تست نزدم.بعد شما میدونین که کتاب سبز از هر فصلی چقدر تست داره دیگه.حالا که 95 زدم به نظر شما بشینم همه تستها رو بزنم؟آخه من خیلی تنبلم.
2-من این تستای زیست رو که میزنم اون درسنامه های کتاب سبز رو 95 درصدش رو واسه خودم مینویسم.که بعد عید راحت بتونم مرور کنم.تازه بجز درسنامه ها 30 درصد از تستای مهمش رو هم مینویسم.بعد اینکار خیلی زمان بره واسم.چون همه ی درسای دیگه رو هم بجز درسای عمومی همین کارو میکنم.
واسه همین هم خودم خسته میشم هم وقتی 80 درصد اون فصل جمع شده مجبورم ولش کنم برم سر یه درس دیگه.چون به برنامه آزمونم نمیرسم.الان همه ی درسام نصفه نیمه شده.نمیدونم چی خوندم.چی کار باید بکنم.
3-بعدشم اصلا اعتماد به نفس ندارم که بخوام رتبه خوبی تو کنکور بیارم.میدونم خیلی از بچه هایی که وضعیت درسیشون مثل منه به فکر رتبه های 2 رقمی هستن ولی من به فکر رتبه ی 1000.
:11:
مهم:
یکی از دوستان نزدیک بنده، سال 82 فکر کنم پیش دانشگاهیشو به اتمام رسونده و رشتش ریاضی بوده. دانش آموز زرنگی بود ولی بنا به مسائلی نتوانسته بخونه. سربازیشم تمومه. خیلی مشتاقه سال 90 سراسری بخونه. از امروز عزمشو جزم کرده بدجور ناجور میخواد بخونه. اکثر درسها رو بهشون اشراف داره ولی متوجهید که چندساله از درس و مدرسه دور شده ولی همیشه سرش پی مطالعه و درس بوده. میخواد از صفر شروع کنه از الان تا کنکور90. کتابهای جدیدی که از 82 عوض شدن رو فکر کنم داره ولی بازم شما بگید. درضمن مجموعه کامل تستهای اندیشه سازان قبل رو داره و کتابهای دیگر.
الان سوالم اینه
به نظر همتون میشه؟ میخواد مهندسی برق سراسری قبول بشه
هر چی میخواهید بگویید
------------
این دوستم عزم راسخی داره. هوش قوی و ذهن تیز. . اعتماد به نفس نداره ولی ایمان قوی و توکل عمیقی به خدا داره! وقتش آزاده و شرایط مهیا برای درس. با این مدت باقی مونده و این شرایط دوری از مدرسه و درس از 82 تا الان شما بفرمایید
-----------
فقط اینو میدونم که خواستن توانستنه ولی این خواستم دوستم یه همت قوی میخواد.
شدنیه؟ یاعلی.. از همتون میخوام بگید میشه یا نه و چه جوری؟ سراسری اونم برق
اختیار داری. من که کاری نمیکنم. ممنون ازت که منو قابل مشورت میدونی:11:نقل قول:
فکر کنم اگه شما نبودی کلا این بخش آموزش عالی میلنگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
خیلی وقت میذارین خدایی،من از طرف خودم و همه بچه ها ازتون تشکر میکنم.
حقیقتش اینه که فصل4 و 3 که نیازی به تست زدن به اون صورت نداره اغلب سوالاش حفظیه (البته این به معنای این نیست که تست نزنی ولی چون میگی درصد بالایی زدی نیازی به تست زدن برای این فصل نیست)نقل قول:
1-الان تو آزمون قبلی من زیست رو 95 زدم(فصل 2و3و4 پیش دانشگاهی بود).درحالی که فقط کتاب درسی رو خوندم و اصلا تست نزدم.بعد شما میدونین که کتاب سبز از هر فصلی چقدر تست داره دیگه.حالا که 95 زدم به نظر شما بشینم همه تستها رو بزنم؟آخه من خیلی تنبلم.
ولی فصل 2 رو سعی کن تستهای مفهومی و ترکیبیش رو بزنی (راستش الان کتاب پیشم نیست ولی تا جایی که یادمه تستهای این فصل زیاد بود!)
در مجموع اگه میبینی مطالب رو خوب متوجه شدی برای اینکه فرصت رو از دست ندی موقتا تستاشو بذار کنار و سر فرصت بزن اگه یکم احساس ضعف میکنی بدنیست تستهای مفهومی و ترکیبیشون رو بزنی
راستشو بخوای منم مثل تو قبول دارم که درسنامه های کتابای تستی اغلب خیلی کمک میکنه به پیشرفت توی اون درس به خصوص اگه از نوع زیست خیلی سبز باشه:46:ولی بنظرم این کاری که داری میکنی خیلی وقتت رو هدر میده . من عوضش میومدم قسمت های مهم درسنامه هارو هایلایت میکردم. البته باید قبول کرد که بخش زیادی از درسنامه ی خیلی سبز رو با یه بار خوندن میشه به خاطر سپرد. من خودم به شخصه این کارو کردم که توی مرحله اول هایلایت میکردم و برای آزمونایی که دوره ی اون فصل بود میرفتم سراغ قسمت های هایلایت شده و اگه حس میکردم نیازه مهم هاشو به صورت نکته به حاشیه کتاب درسیم منتقل میکردمنقل قول:
2-من این تستای زیست رو که میزنم اون درسنامه های کتاب سبز رو 95 درصدش رو واسه خودم مینویسم.که بعد عید راحت بتونم مرور کنم.تازه بجز درسنامه ها 30 درصد از تستای مهمش رو هم مینویسم.بعد اینکار خیلی زمان بره واسم.چون همه ی درسای دیگه رو هم بجز درسای عمومی همین کارو میکنم.
واسه همین هم خودم خسته میشم هم وقتی 80 درصد اون فصل جمع شده مجبورم ولش کنم برم سر یه درس دیگه.چون به برنامه آزمونم نمیرسم.الان همه ی درسام نصفه نیمه شده.نمیدونم چی خوندم.چی کار باید بکنم.
اینطوری خیلی زمان رو ذخیره میکردم . تستهایی هم که مهم بودن رو دور شماره تست رو علامت میزدم . اینطوری توی دوره تستها فقط میرفتم سراغ همون تستها (البته باید بگم که هیچ وقت فرصت زدن تستهای علامت زده برای درسایی مثل زیست و شیمی رو پیدا نکردم ولی عوضش تستهایی که برای فیزیک علامت زدم رو رسیدم دومرتبه حل کنم اونم نه همه فصلها)
بنظرم کار اشتباهیه. چون شما هرچقدر که خوشخط و قشنگ بنویسین میشه کتاب خیلی سبز. پس بهتره عوض اینکه وقتتون رو برای نوشتن بذارین برای تست زدن و خوندن بذارین
اینطوری قطعا میتونین باقی درساتون رو هم تقویت کنین
بیا یکم با هم دیگه روراست باشیم . هرچی تیرت رو به هدف بالاتری بگیری یکم پاینترش میخوره! اینو من کاملا بهش رسیدم. من پارسال میگفتم به رتبه زیر هزار قانعم آخرش رتبم شد 2100 ولی یکی از بچه های کانون ترازش همیشه نهایتا 300 تا از من بهتر بود ولی همیشه میگفت به رتبه زیر 100 فکر میکنه اون رتبش شد 345:19:نقل قول:
3-بعدشم اصلا اعتماد به نفس ندارم که بخوام رتبه خوبی تو کنکور بیارم.میدونم خیلی از بچه هایی که وضعیت درسیشون مثل منه به فکر رتبه های 2 رقمی هستن ولی من به فکر رتبه ی 1000.
میخوام بگم به اندازه تواناییت و حتی بالاتر فکر کن. کارنامه هات نشون میده باید به تک رقمی فکر کنی که ایشالا یا تک رقمی بیاری یا دورقمی
اصلا چرا راه دور بریم همین مهردادی که گفتم به تک رقمی فکر میکرد شد 55 !
اینکه اعتماد به نفست کمه دلیلش اینه که بقیه ی رقیبات رو نمیشناسی ولی باید بگم رقیبات همینایی هستن که توی گزینه 2 دارن باهات رقابت میکنن اگه اینجا شکستشون میدی پس توی کنکور اصلیم از پسشون بر میای کافیه خودت رو بشناسی و قبول کنی. ضمن اینکه باید بعضی وقتها به کارنامه آزمونت طوری نگاه کنی که قراره این نتیجت توی کنکور اصلی باشه و البته بهتر از این. راستی بنظرت اونایی که رتبه تک رقمی میارن فرقشون با تو چیه؟! (نگو ضریب هوشی چون علم ثابت کرده که ضریب هوشی فقط توی سرعت پردازش و سرعت یادگیری تاثیر داره یعنی اگه رتبه 1 با یه بار خوندن یه مطلب متوجهش میشه من باید 4بار بخونم تا متوجهش بشم)
من رشتم تجربی بود ولی همه این چیزایی که گفتین لازمه ی اوردن یه رتبه خوب هست + تلاش و اعتماد به نفسنقل قول:
من همیشه برای اشخاصی مثل دوست شما یه نفر رو معرفی میکنم: رتبه 1 کنکور 88 تجربی (کاملا مشابه دوست شماست شرایطش. اسمشم رستگار رحمانی هست)
مواردی که به رنگ آبی علامت زدم پون های مثبت این دوست شماست با اتکا به این ها راحت میتونه با رتبه خوب هر رشته ای میخواد قبول شه
کتابهای مشترکی که میدونم از 82 به بعد تغییر کرده رو میگم: دین و زندگی/شیمی/فیزیک پیش/زبان پیش
فکر کنم امسال دیفرانسیل هم یه تغیراتی داشته (چون رشتم ریاضی نیست مطمئن نیستم)
این کتابایی که گفتی از 87 به بعد هم تغییر کرده یا نه؟(پیش دانشگاهیم رو 87 تموم کردم.)نقل قول:
منم دانشجوی پست کنکورم.:27:
راستش درست مطمئن نیستم ولی اینا رو مطمئنم: شیمی/فیزیک:31:نقل قول:
من الان کتابای امسال رو از chap.sch.ir گرفتم.تغییری ندیدم.این تغییراتی که میگین کلی هست یا در حد کلمه؟نقل قول:
سلام. من پارسال پشت کنکور ارشد بودم و الان هم دانشگاه دولتی اهواز میخونم
کلا از این که پشت کنکور موندم راضی هستم. چرا که رشته ی مورد علاقم و دانشگاه
دولتی قبول شدم.
به امید موفقیت همه ی شما دوستان گرامی
آخ آخ شرمنده من چقدر کلی جواب دادم .نقل قول:
فیزیک پیش فصل بندیش تغییر کرده اگه اشتباه نکنم قبلا موج 1فصل بود الان به 2فصل تقسیم شده یه فصل توی پیش دانشگاهی 1 و یه فصل دیگش توی پیش دانشگاهی 2 تدریس میشه. شیمی هم در حد خیلی کم تغییر کرده که البته تغییراتش رو درست و حسابی یادم نیست ولی میدونم بیشتر توی شیمی 2 بوده:46:
سلام دوستان
یک راهنمایی ازتون میخواستم .
بنده در تابستون امسال بنا به دلایلی نتونستم پایه رو بخونم واسه کنکور 90 . حالا هم یکم مظطربم میگم نکنه نرسم پایه رو کامل بخونم .
ولی پشتکارم خوبه به نظرم . یادمه همین خرداد امتحان نهایی دین و زندگی داشتیم ساعت 11 شب قبل از امتحان شروع کردم و ساعت 3 تموم شد :31: تو امتحان هم 17 گرفتم .
حالا نظرتون چیه در مورد اینکه روی پیش بیشتر کار کنم و مسلط بشم و کمتر پایه بخونم یا بیشتر پایه بخونم و کمتر پیش ؟
برنامه ای ، نظری در مورد این حقیر داشتید ، دریغ نکنید.
موفق باشید :40:
سلام دوست عزیز همونطور که میدونید درسهایی مثل ریاضی بیشترش توی پیش تکرار شده ولی یکسری از درسا مثل زیست وشیمی شما نیاز به خواندن پایه دارید تا پیش رو هم بتونید البته ریاضی هم همین طوریه ولی تو پیش خوب توضیح داده ولی برای یه ساختمان محکم اول باید پایه محکمی بسازید:46:نقل قول:
دیر هم نیست تلاشتو بیشتر کن تا جبران نکنی تا دیر نشده تلاش خودتو بیشتر کن تا نگی که پاییز و ... هم از دست دادم راستی اون که میگی از ساعت 11 شروع کردی ساعت 3 تموم کردی به این پشت کار نمیگن اون هم نیرویی بود که اضطراب به شما داد تا گیراییت قویتر بشه پشت کار به این میگن که از الان که شروع به درس خواندن کردی تا خود کنکور کم نیاری:46:
من از کجا میتونم کتابهای تغییریافته از سال 82 به بعد رو پیدا کنم؟ زبان پیش دانشگاهی رو که داره دوستم و کامل خوندتش. دین و زندگی رو میگفت که دوبار تغییر کرده و نداره. شیمی رو جدیدارو داشت یکم قدشون بزرگتر شده. فیزیک چه تغییراتی داره؟ راهنمایی فرمایید تا من هم به نوبه خودم کمکمو بکنم
شما کتابای امسال رو از chap.sch.ir بگیر و با کتابای خودت مقایسش کن.نقل قول:
البته منم تو همین مورد مشکل دارم.فقط کتابای امسال (همه مقاطع) رو گذاشته و کتابای پارسال و پیارسالو نداره.:41:
سلام به بچه های گل پی سی ورلد!
منم یه مدت همراه شما تو کنکور 89 بودم و روحیه میگرفتم از زمانی که من سال سوم دبیرستان بودم!(حالا ممکنه همتون منو نشناسید !)
بالاخره ما هم دانشجو شدیم و داریم تحصیل میکنیم!
چه زود ترم اول تموم شد و وقت امتحان هم فرا رسید...
یه ماه دیگه همه بچه ها با هم میریم ترم 2:دی از ترم اولی در میابم:دی
آقا مزاحمتون نمیشم و خوشحال شدم.
توصیه خاصی ندارم ماشالله بچه های کنکوری 90 همه آخرشن! دیگه نیازی به حرف من و شما ندارن!:دی
موفق باشید.:31:
میخواستم بدونم از هر درس رشته ریاضی تو کنکور چند تا تست میاد؟اخه من تازه شروع کردم بخونم میخوام مبحثی بخونم!به نظر شما وقتی میخوام تو سراسری همه درسای اختصاصی بالای ۳۵ تا ۴۰ بزنم ادبیات عربی هم بالای ۷۰ و دینی بالای ۵۰ و زبان منفی نزننم حداکثر ۲۰ بزنم باید چه مبحثایی بخونم که ساده هم باشه!با تشکر
ادامه بدین لطفا . . .
سلام.
ما هنوز معلوم نيس بريم يا بمونيم :31:
اما يه سري سوالات داشتم در مورد موندن لطفا جواب بدين :31:شايد سوال بقيه هم باشه
1- امسال نسبت به سال قبل رتبتون بهتر شد يا نه؟:31:
2- امسال كه سال دوم يا چندم كنكورتون بود اوني كه اول (زماني كه شروع كردين به مطالعه براي سال بعد و آغاز مجدد) فكر ميكردين بهش رسيدين؟
3- از اينكه پشت كنكور موندين با توجه به نتايجش راضي هستيد؟
(اين سه سوال شبيه هم اما متفاوت بودنا :31: )
4- ما هر سال اومديم جلو كتب سال قبل تغيير كرد.وقتي پيش بوديم گفتن سال سوم عوض شده امسال هم حتما نوبت پيشه.از چه سايت يا منبع معتبري(آدرسش لطفا) ميتونم ليست كامل تغييرات اعم از حذف يا اضافه شدن مطالب و... كتاب همه مقاطع رو ببينم.نه فقط تغييرات امسال كه واسه كتب پيش هست(البته اينم خوبه ولي كافي نيس)...مثلا تغييرات سال سوم هم كه سال پيش عوض شد ميخوام بدونم :31:يا دوم يا اول...
5- تغييرات جزيي و به سمت كمتر شدنه ديگه؟يعني لازمه ما كتاباي درسي + كمك آموزشيمونو عوض كنيم؟يا اگر همينارو بخونيم از پس كتب جديد هم بر ميايم؟(چون به نظرم بيشتر حذفيات داره تا اضافه شدن)
6- كلا نظرتون و كارايي كه بايد واسه سال جديد بكنيم به طور خلاصه تا جايي كه حوصله داريد :31:
7- به نظر شما سال اول سراسري يه شهر ديگه (جز شهر خودمون و تهران) بهتره يا آزاد اما تو شهر خودمون؟:31:
8- واسه نظام وظيفه چكارايي بايد بكنيم؟:31:الان مثلا من متولد شهريور 72 بايد واسه اين كه كنكور براي سال دوم بتونم بدم، برم نظام وظيفه و اينا؟تا كي وقت دارم؟(تاپيك نظام وظيفه هستا اما اون جا بحث زياد شده بيشتر هم سر معافيت هست من سردر نميارم)
9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره :31: تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟:31:به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟:19:
ببخشيد زياد شد.ممنون.:11:
1.امسال بهتر شده مسلمانقل قول:
2.من پارسال زمانی که شروع کردم گفتم هرچی بشم بهتر از پارسالم میشم.. پارسال 24 هزار شده بودم
3.اره راضیم
اما جواب کلی هم بهت بدم... به نظر من باید ببینی معدلت چقدره... و بر اساس معدلت و تاثیرش تو کنکور تصمیم بگیری چون سال دیگه به نظر من میشه 40 درصد تاثیر معدل... اگه تاثیرش منفیه من جات بودم نمی موندم پشت کنکور
اگه دیفرانسل رو خوب و مفهومی بخونی (رمزینه بهترین پیشنهاده.واسه تست هم محمود مومنی(گاج قدیم) به نظرم از پس دیفرانسل بر میای... خود من پارسال ریاضی رو تو کنکور زدم 6 درصد... امسال 27 درصد(البته امسال چوب نداشتن سرعت عمل و هندسه گسسته رو خوب کار نکردن رو خوردم.. توی آزمایش های سنجش و کانون ریاضی رو بالای 50 میزدم)
اگه متولد نیمه دوم باشی باید 6 ماه پس از فارغ التحصیل شدن دفترچه سربازیت رو بفرستی تا 1 سال مرخصی تحصیلی بهت بدن... اگه هم نیمه اولی هستی نمی خواد....
برای سال دوم باید تغیییر کنی... اگه آدم سال قبل باشی نتیجه سال قبلتو میگیری
در مورد سربازي الان نيمه اول يعني اصلا هيچ كاري نميخواد؟:31: بعد اونوقت يعني ما يه سال ديگه علاوه بر اين هم وقت داريم يا نه ممكنه ترش كنيم؟:31:نقل قول:
معدل كه من فكر كنم تا 50 هم بره.من نمراتم ايناس:
معدل كل سه سال دبيرستان:17.99
معدل كتبي سال سوم:16.27
نمرات خراب:
حسابان: 11 - فيزيك 3 : 13 - ادبيات:16.5 - هندسه :16.5
جبر رو خوب دادم:18.5
(سال سوم فكر كنم فقط حسابان و فيزيك خراب بود...دو تا نمره رياضي ديگه هم هست هندسه و جبر فكر كنم تا حدودي جبران كنه)
از پيش فيزيك رو خوب دادم ولي ديف ترم اول رو كه نميدونم حدود 13 ترم دوم هم 13.5 :31:
خيلي بد شد؟:31:
در ضمن رياضي رو من هر چي بخونم باز يادم ميره...يعني فيزيك پيش رو خيلي خوب بلدم چون كامل درك ميكنم و مجسم ميكنم اما رياضي و هندسه خرابه...رياضي رو نميتونم درك كنم :31: با يه سري فرمول خشك و خالي بايد يه سري مسايل بي كاربرد (البته تو زندگي فعليم) رو حل كني :31: يادم ميره خب + رمزينه دارم ولي از حجمش ميترسم برم سمتش پر فرموله :31:
سلام.
ما هنوز معلوم نيس بريم يا بمونيم
اما يه سري سوالات داشتم در مورد موندن لطفا جواب بدين شايد سوال بقيه هم باشه
1- امسال نسبت به سال قبل رتبتون بهتر شد يا نه؟
نمیدونم فکر کنم بهتر شده!
ولی فیزیک رو از پارسال که رشته ریاضی بودم کمتر زدم!
البته من پارسال ریاضی بودم و امسال تجربی و رشته تجربی چون رشته هاش محدوده زیاد نمیشه گفت بهتر میشه یا نمیشه!
2- امسال كه سال دوم يا چندم كنكورتون بود اوني كه اول (زماني كه شروع كردين به مطالعه براي سال بعد و آغاز مجدد) فكر ميكردين بهش رسيدين؟
فکر نکنم!
3- از اينكه پشت كنكور موندين با توجه به نتايجش راضي هستيد؟
(اين سه سوال شبيه هم اما متفاوت بودنا )
هم آره و هم نه!!
رشته ای که پارسال قبول شدم علاقه ای بهش نداشتم(مکانیک آزاد) و تغییر رشته دادم رشته تجربی تا رشته هایی رو که بالا گفتم قبول شم حالا هم معلوم نیست قبول شم یا نه!
بیشتر جوابم روی "نه" هست!
6- كلا نظرتون و كارايي كه بايد واسه سال جديد بكنيم به طور خلاصه تا جايي كه حوصله داريد
ببینید الان دیگه کنکورتون رو دادید قرار نیست معجزه ای بشه و مثلا یهو نتیجه عوض بشه...خودتون کاملا میدونید رتبتون قراره چند بشه دیگه پس اگه میدونید امسال رشته مورد علاقتون رو نمیارید از همین یکی دو هفته آینده شروع کنید....من از مهر شروع کردم اوایل بهمن متوجه شدم یه خورده مسیر رو کج رفتم اگه از بعد از کنکور شروع میکردم خوب زودتر متوجه اشتباهم میشدم!!پس اگه تصمیمتون بر اینه که پشت کنکور بمونید از الان شروع کنید.... پارسال چند تا از بچه های با تجربه اینجا اینو به من گفتند من گوش ندادم و ...
7- به نظر شما سال اول سراسري يه شهر ديگه (جز شهر خودمون و تهران) بهتره يا آزاد اما تو شهر خودمون؟
مهم علاقست!!الان دیگه همه حداقل مدرکشون کارشناسی ارشده!!شما امسال رشته مورد علاقتو توی شهر خودت قبول شدی برو ولی خوب بخون از همون سال اول دانشگاه که ارشد دانشگاه هایخوب کشور قبول بشی!
8- واسه نظام وظيفه چكارايي بايد بكنيم؟الان مثلا من متولد شهريور 72 بايد واسه اين كه كنكور براي سال دوم بتونم بدم، برم نظام وظيفه و اينا؟تا كي وقت دارم؟(تاپيك نظام وظيفه هستا اما اون جا بحث زياد شده بيشتر هم سر معافيت هست من سردر نميارم)
نه منم متولد شهریور 71 بودم و پشت کنکور موندم و هیچ کاری نکردم نیازی نیست کاری کنید البته من از دانشگاه مرخصی گرفته بودم ولی میدونم که مشکلی پیش نمیاد!
تكليفم چيه؟بمونم سال بعد خيلي خطري ميشه؟به خصوص رياضيم كه ضعيفه بايد قويترش كنم اما بازم نميشه روش زياد حساب كرد.و نمره هر درس هم تو خودش تاثير داره.يعني
9- سال ديگه تاثير معدل بازم بيشتر ميشه.من حسابان و ديف رو زياد خوب ندادم.راه جبران هم كه نداره با تاثير بيشتر معدل احتمال افت رتبه خيلي بيشتر ميشه؟
آره باید اینو هم در نظر بگیری!
ببخشيد زياد شد.ممنون.
خواهش میکنم موفق باشی
ایشالا که بهترین تصمیم رو بگیری!
لب کلام:امسال اگه رشته مورد علاقتو آزاد قبول شدی برو یا اگه روزانه یا شبانه یه شهر دیگه قبول شدی باز هم برو!!به خدا دانشگاه فقط شریف و تهران و شیراز نیست همه دانشگاه ها به شرطی که دانشجو بخونه خوبه بعد هم دیگه این روزا اصل مدرک "کارشناسی ارشد" به بالاست پس زیاد مهم نیست که "دوره کارشناسی"کدام دانشگاه درس خونده باشی!
اگر هم تصمیمتون بر این شده که امسال بمونید لطفا دیگه تا آخر همین هفته(بعد از کنکور آزاد) با خودتون کنار بیایید و همه جوانب رو در نظر بگیرید و از اواخر تیر یا دیگه اوایل مرداد شروع کنید!!
مطمئن باشید هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد که هیچ کلی هم جلو میفتید و فرصت ازمون و خطا رو دارید!
موفق باشید :11: