با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
Printable View
با توجه به اینکه مشخص شد هم تالاسمی مینور (آلفا) و هم فقر آهن داشتم. که فقر آهن برطرف شد.
برای مشکل من که اون توانایی کمتر و خستگی بود چه راه حلی دارید؟ ممنونم موردی را ذکر کنید.
ميشه بيشتر توضيح بدين دوست عزيزنقل قول:
که فقر آهن برطرف شد.
هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100نقل قول:
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
يعني همه دليل خستگي و بي حاليتون مال فقر آهن بود؟نقل قول:
هیچی 60 تا فروسانول داد خوردیم ذخیره آهن شد 100
20 تا دیگه هم داد گفت بخور تا پر بشه و دیگه بس هست. تالاسمی الفا شما هم درمان نداره برو
همزمان هم فقرآهن بود هم تالاسمی مینور(آلفا)نقل قول:
اول فقر آهن رو درمان کردند بعدش هم فهمیدم که مینور الفا هم هستیم.
نه زیاد ظاهرا بخش عمده اش مال تالاسمی مینور هستش.
این همه هزینه و وقت کردیم بعد از چندین وقت فهمیدیم مشکل چی هست آخرش هم میگن درمون نداره !!!
خطرناك هست؟نقل قول:
آخرش هم میگن درمون نداره !!!
تالاسمی مینور خطرناک نیست و حدود یک چهارم جمعیت انسانها تالاسمی مینور دارند اما اگر دو نفر تالاسمی مینور با هم ازدواج کنن و بخوان بچه دار بشن، بچه شون تالاسمی ماژور میشه؛ به همین علته که قبل از ازدواج همیشه آزمایش توصیه میشه.نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن :31:) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟نقل قول:
جنس/سن/قد/وزن/شغل/رژيم غذايي/ميزان خوب در 24 ساعت
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم :46:
نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن :31:) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم :46:
ایشون مشکلشون حل شد!!!:31:
بهتر بود حداقل پست های یه صفحه قبل ترو میخوندیدن!!:27:
نه فقط مشکل رو فهمیدیم هنوزنقل قول:
یعنی درمون نداره
خود دکتر گفت آلفا تالاسمی درمون نداره
اگر بخوام بگم داداش دوباره 3 صفحه میشه با شرح در صفحه های قبل نوشتم:2:نقل قول:
من پستهاي قبلي شما رو نخوندم ولي بي حس و حال بودن و رنگ پريدگي ( در واقع هن شيربرنج بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) رو از كم خونيتون تخصي دادم فقط ، شما دقيقا مشخصات جنسي و جسميتون چيه ؟
اگه ميشه اينا رو بگين كه منم يخورده نظرم رو بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مذکر 76 کیلو 180 درس میخورم و ورزش میکنم 7-8 ساعت
نوشتين كه دو ميرين . ورزش خاصي از دو فعاليت ميكنين يا فقط دويدن ؟نقل قول:
اگر بخوام بگم داداش دوباره 3 صفحه میشه با شرح در صفحه های قبل نوشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مذکر 76 کیلو 180 درس میخورم و ورزش میکنم 7-8 ساعت
از كجا ميدونين قدرتتون كمه ؟ توي بلند كردن اجسام سنگين مشكل دارين ؟ چيز سنگين نميتونين هل بدين ؟
كدوم خاصيتتون اگه قويتر بشه فكر ميكنين اونوقت كه بدنيتون زياد شده ؟
غلضت خون هم باعث بي حالي ميشه
مشکلی نداشت تازه گفت هموگلبین بع داز قرص های آهن یکی رفته بالا و بهتر شدهنقل قول:
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
نه فقط می دومنقل قول:
تابلو هست من که چندین ماه هست که می دوم اصلا نفس ندارم خیلی کم هست نفسم نسبت به بقیه.
یک سری رفتم بدنسازی تابستون بود فکر کنم دست هام ضعیف بود و نسبت به سن و مشخصات دیگر اصلا زوری نداشتم:2:
در کل بی حالی و خستگی زیاد دارم و توان فعالیت زیاد رو ازم گرفته
مثلا اگر شب بخوابم تا ظهر میشه کار کرد و فعالیت اما ظهر اگر نخوابم تا شب گیج و منگم