اقا من سیستم با مشخصات زیر دارم.
cpu 2.8 ful
256 fx 5500 geraphic
ram 1 gig
lمیتونم درست حسابی بازی کنم؟
راستی این بازی مثل اسپلینتر سل هست یا نه؟ یه نفر لطف کنه بگه این بازی چه جوریه. نگید اکشن. من از اینا سر در نمیارم.
Printable View
اقا من سیستم با مشخصات زیر دارم.
cpu 2.8 ful
256 fx 5500 geraphic
ram 1 gig
lمیتونم درست حسابی بازی کنم؟
راستی این بازی مثل اسپلینتر سل هست یا نه؟ یه نفر لطف کنه بگه این بازی چه جوریه. نگید اکشن. من از اینا سر در نمیارم.
نه دوست عزيز. فكر نكنم بتوني بازي كني. گرافيكت خيلي پايينه. سبك اين بازي هم اكشن هستش. حداقل كارت گرافيكم بايد 6200 باشه
من با cpu amd 3500 و ram 1gb و گرافيك fx 6600 gt 256 mb اين بازيو به راحتي اجرا مي كنم
من با مشخصات سیستمی که توی امضامه روی فول راحت اجرا می کنم;).
راستی کسی ترینر برای این باز نداره که God Mod اش کار بده؟
ترينر درست حسابي كه همش كار كنه پيدا نميشه
حالا همش نه فقط ضد ضربش کار بده.
کسی نداره؟
يكي صفحه قبل هست امتحان كن ببين به كارت مياد يا نه
چشم.
تست می کنم خبرشو میدم;).
----------------------------------
همون بود که خودم داشتم.
کار نمی کنه ضد ضربش;).
بس من چي ميگم ترينر پيدا نميشه
-------------------------------------------------------
مگه بازي اين همه سخت هست
نه بابانقل قول:
نوشته شده توسط Mahdi.M
جدا با اين سيستم اجرا نشد؟
عجب مال منم تقريبا مث شماست
سيپيو اي ام دي 3.5
گرافيك 256 و 0660
رم 1024
ننجون بردش هم دي اف آي است
عين آب خوردن اجرا ميكنه
hichonim جون مال سی پی یوته عزیز;).
حتی اگه 3000+ هم بود با این کارت 6600 معمولی به راحتی اجرا می رد;).
من که خوئم با سیستمم رو فول اجرا می کنم;).
آقا من از اين بازي هيچي سر در نمي آرم.خيلي سخته.همه چيزش.
آيا مي شه توش دري رو باز كرد و ....
يكي لطفا اسم كامل سري هاي اين بازي رو بنويسه.در ضمن براي اينكه با اين بازي آشنا بشيم بايد حتما ورژن هاي قبليش رو هم بازي كنيم.
من dvd بازي رو گرفتم به قيمت 1000 تومان.توي DVD این بازی ها بود.
The GodFather
Tom Clancy's Ghost Recon
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter
Tom Clancy's Ghost Recon Desert Siege
Tom Clancy's Ghost Recon Island Thunder
منظورم اینه که آیا ممکنه همه این بازی ها کامل باشند.من که این بازی Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter رو ریختم احساس کردم که این بازی کامله.
این یه عکس از بازیه که در رایانه خودم هنگام بازی گرفتم.آیا گرافیک بازی در این حده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه سوال دیگه.یه سایتی معرفی می کنید که در زمینه آموزش بازی ما رو راهنمایی کنه.
از کسایی که کمک می کنند ممنون
تمام بازي هاي بالا به صورت دمو هستن. مگه ميشه The GodFather و Tom Clancy's Ghost Recon تو يك دي وي دي ؟؟
يه سوال.حجم بازي Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter پس از نصب روي كامپيوترتان چقدر است.
مال من 3.57 گيگ است.
اين بازي فوله. اما امكان داره بقيه بازي ها به صورت دمو باشن
بازی اکشن که کارش سخت نیست شما فقط به اون کلید های که برای کارهای مختلف میگه نگاه کن دیگه چیزی اضافه ندارهنقل قول:
نوشته شده توسط oghdeie
بچه ها من بازی رو میریزم داخل بازی هم می شوم ولی وقتی که کلیک مکنم بره توی لود هم میکنه ولی داخل بازی نمیره باید چی کارکنم
Nvidia جون مرسی کمکم کردی.ولی من همیشه از این مغازه dvd مي گيرم(1000 تومان) و توي همه dvd هاش هم 2 تا بازي هست.مثلا وقتي NFSMW رو گرفتم توش بازي NFSU2 نيز بود.هر جفتش هم كامل بود.فقط اين بار توش 6 تا بازيه.نمي دونم اين بار كامله يا نه.خواستي آدرس مغازه رو بهت بدم.
راستي يكي در مورد عكسي كه گذاشتم بگه كيفيتش درسته يا نه.
اون مشكل از سيستم شما هستنقل قول:
نوشته شده توسط مهدي ه ف
دوست عزيز آقاي عقده اي كيفيت عكس درسته
اخوي فحش دادن توهين كردن طبق قوانين ممنوع است چه شوخي چه جدي...در مورد اين تايپك وبازي با اينكه تمومش كردم اما زياد حال نداد...گرافيكش خوبه اما تو مراحل چيزهاي تكراري زياده...هدفگيري مشكل هست...كلا امتياز بنده به بازي از 10 امتيازي جز 6 نيست با ارفاق...
من فحش ندادم اسم يوزر oghdeie هست حالا شما تلفظ كن ببين چي ميشه :tongue: :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
آقا شرمنده متوجه نشدم...موفق باشي خيلي مخلصيم... ;)نقل قول:
نوشته شده توسط NFSMW
گويا سر من دعوا شده.عزيزان دعوا چيز خوبي نيست.در ضمن ببينيد اسم كاربري من عقده اي است.دلايل قرار دادن اين اسم هم شخصي است.يعني براي مسخره بازي اين اسم را نذاشتم.
سلام
من توي مرحله Vip 2 Is Dowm گير كردم ....
توي اين مرحله 2 تا نفر بر هست كه روي آنها رادار وجود داره و در حال چرخش هست
من بايد با اين 2 تا نفر بر چكاري انجام بدم تا بتونم ادامه بازي رو انجام بدم
هركي ميتونه كمك كنه
ممنون
بازي خيلي عاليه ها يعني اخر بازي هستش ولي چه كنم كه با گرافيك 6600 و رم 512 باز هم نميتونم بازي را براحتي انجام بدم. يعني بعضي وقتها وسط بازي صفحه ثابت ميشه. (احساس مينكم بازي جريان داره چون با زدن كليد وسط موس صداي خاص خودش كه ظاهر شدن منو هست رو ميشنوم) ولي ديگه نميشه بازي كرد مجبورم از بازي بيرون بيام كه اين حالم رو ميگيره. و چيز ديگه اي كه هست با مشخصات بالا بازي اصلا روون اجرا نميشه بهتره بگذارم بعدها كه كارت گرافيك بالاها ارزون شد بازي كنم (مثل بازي دووم)
ولي بازي حرف نداره
كدوم قسمت رو ميگي؟اگه نفربرها ماله دشمنه خوب خيلي سادس بايد نابودشون كني اگرم تو پاركينگ هتل هستينقل قول:
نوشته شده توسط bayern
اصلا با اونا كاري نداشته باش برو رو پشت بام موشك انداز رو از هليكوپتر بگير تانك رو بزن من خيلي وقت پيش تمومش كردم اگه اينجوري نشد بيشتر تويح بده!
اگه رمتو 1 گيگ بندازي درست ميشه. من با 6600 و رم 1 گيگ مشكلي نداشتم. اما از بازيش اصلا خوشم نميادنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
سلام kkain-blood
اين نفر برها مال دشمناس و من هرچي به اونها شليك كردم طوري شون نشد
اينكه گفتي برو رو پشت بام و موشك انداز رو از هليكوپتر بگير و تانك رو بزن مال مرحله قبلي ومن ردش كردم
اين مرحله همونجايي كه يك ميدان بزرگ با يك مجسمه بزرگ در وسط ميدان هم داره
از كمكت ممنون
خوب فهميدم كجا رو ميگي بايد از هليكوپتر بخواي تا اونا رو بزنه ازشون فاصله بگر بعد air strikeرو انتخاب كن (كافي همونجوري كه با چرخ موس افرادت رو انتخاب كني air strike رو انتخاب كني)بعد pointerموس رو روي نفربرها بگير وattackرو انتخاب كننقل قول:
نوشته شده توسط bayern
آقايون من تو مرحله سوم اين بازي گير كردم همه object ها رو انجام دادم رو آخري گير كردم اون جايي كه علامت ها رو نفر براست راهنمايي وكنين
گرافيك اون زياده يا call of juarez?
متاسفانه سيستم يكي از دوستان ما كم تحمل بود و يه ذره سوخت !
يعني Cpu و Vga . هنوز ما دليل منطقي گير نياورديم . اين پرونده رو
داخل عوامل ناشناخته قرار ميدهيم تا دليل معلوم شود !
من هر چی می گردم چه انجمن چه سایت
یه ترینر درست حسابی برای این بازی نیست اینگار؟!!!
عجیبه ها
بازی معروف بی ترینر ندیده بودیم
نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
ترینتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
اما این رو دارم
اجرا نمیشه نمی دونم چرا
بازی با این همه تبلیغات و هیاهو اما بدون کوچکترین توجهی به هوش مصنوعی
بهتر بود استدیوی Grinبه جای این همه توجه به فیزیک بازی و گرافیک کمی روی هوش مصنوعی کار میکرد تا افراد دشمن یا افراد خودی این قدر در بازی منگول نباشند اگی بازی را ادامه بدهید متوجه گیر کردن دشمنان به چادر ها یا در مواقعی ندیدن شما در فاصله دوسه متر خواهید بود و در بعضی مواقی دیدت شما از فاصله چند صد متری آن هم در شب
من خودم 7 یا 8 مرحله رفتم اما بعد از اعصاب خردی فراوان بوسیدم و کنارش گذاشتم
تو مرحله 2 بازی بودم کارت گرافیکم سوخت که gf-6600 بود والبته بازی رو کند اجرا میکرد .
گرافیک gf-7300 گرفتم حالا بازی رو روون اجرا میکنه . امیدوارم ایندفه گرافیکم نسوزه .
بزرگترین عامل جزابیت بازی گرافیکشه . هوش مصنوعی همراها که خیلی پایین و اعصاب خورد کنه و سختی زیاد بازی بعضی مواقع باعث دلزدگی بازیکن میشه .
در کل بازی بخاطر صحنه های بدیع گرافیکیش می ارزه .
همراه با کارت ASUS-gf8800 یه نسخه ارجینال از بازی اراعه شده -
پس خوش به حال اونایی که با gf8800 اجراش میکنن
لطفا منو تو این بازی Ghost Recon Advanced Warfighter راهنمایی کنید؟؟؟
تو قسمت اول بعد پایین اومدن با چتر و پیدا کردن اون 3 نفر و بعدش فرستادن دوربین یا جهت یاب یا هر چیز دیگه
نوبت به یه خونه می رسه تا به این خونه می رسی فرمانده این پیغام رو می ده : return to mission area!
بعدش هم دیگه نمودونم چیکار کنم
تو رو خدا یکی کمک کنه اعصابمو ریخته بهم
در ضمن مشخصات سیستمم این:
cpu core2 e6300 1/80
grafic 7950 gt top asus
ram 1 gig transcend ddr2 667
mb p5b deluxe
power eps-580 w green
من ای سیستمو 2 هفته پیش بستم خیلی هم امید داشتم این بازی رو بکنم حالا که گیر کردم
خیلی ممنون از راهنمایی های با ارزشتون!!!خودم راهشرو پیدا کردم
فقط بگین تو بازی میشه اسلحه از رو زمین ورداشت؟؟؟چطوری؟؟؟فوری ی ی ی
آره منم . البته من بیشتر دنبال سیوش میگردم چون یه جا گیر کردم و دیگه درنیومدم:sad: :biggrin: .نقل قول: