دستت درد نکنه نگفتین چند شنبه داره ؟ چه ساعتی ؟ و این هفته پخش شه قسمت دومشه ؟
Printable View
دستت درد نکنه نگفتین چند شنبه داره ؟ چه ساعتی ؟ و این هفته پخش شه قسمت دومشه ؟
سروش جان یک شنبه ها میدهنقل قول:
ساعت 21:30
اره این هفته که میاد قسمت دومه
امشب زیاد مال نبود
کلا هنوز نتونسته تجربه موفق خواب و بیدار رو تکرار کنه
اینم مشخصه که به پای اون نمیرسه
به هر حال شاید بعدا بهتر شه
دقیقا موافقم :11:نقل قول:
این مهدی فخیم زاده تو فیلم چه نقشی داره؟
نقش رئیس پانسمان از نوع دزد خانهنقل قول:
دیشب هم باز هم سوتی داشت
اونجا که در خونه پسره رو زدن پسره اومد از چشمی نگاه کرد هر 3 نفر رو داشت میدید تو چشمی
در حالی که شات بیرون فقط یکی از مامور ها جلوی چشمی بود و چشمی تو نیمه سمت چپ در بود و این یارو پاک نیت اصلا تو کادر نبود و سمت راست بود
از بس که این شبکه دو خوب اطلاع رسانی می کنه هیچ کدوم از قسمت هاشو ندیدم اگه میشه یک خلاصه کوچیک ازش بگین ممونم
خواب و بیدار که ...
فکر نمی کنم دیگه سریال پلیسی ایرانی مثل اون ساخته بشه .
توی تابستون که تکرارش رو گذاشته بودن من بیدار می موندم نگاه می کردم .
تو پست 43 همین صفحه هم هست پدرام عزیز فرمودننقل قول:
از بس که این شبکه دو خوب اطلاع رسانی می کنه هیچ کدوم از قسمت هاشو ندیدم اگه میشه یک خلاصه کوچیک ازش بگین ممونم
و اینکه تکرارشم دوشنبه ساعت 13 یا 13:30 پخش میشه :20:نقل قول:
یک شنبه ها میده
ساعت 21:30
فخیم زاده کارش حرف نداره قسمت دوم ندیدیم بدبختی حجم چندانی هم نداریم دانلود کنیم جام جم نمیده ؟
پست 43 که اطلاع رسانی زمان پخشه!!!!! من یک خلاصه کوچیک می خواستم.....!!!!!نقل قول:
تو پست 43 همین صفحه هم هست پدرام عزیز فرمودن
نقل قول:
:2:
......................
عزیزم منم گفتم که گور پدر شبکه 2و 3 همشون :دی اینجا که اطلاع رسانی شده بود بعدشم لینک دانلودشون هست دان کنیننقل قول:
پست 43 که اطلاع رسانی زمان پخشه!!!!! من یک خلاصه کوچیک می خواستم.....!!!!!
اگر سرعت بالا ندارین (نت) از این قراره که یه ساختمون به اسم 85 که توش یه سری زندگی میکنن البته اکثرشون خلافکارن
اینطور که پیداست و یه ری گ ی تو کفش بعضیاشونه (اکثرشونه) و توی ساختمون به صورت اتفاقی یه جسد پیدا میکنن که توی
دیوار یکی از قسمتهای پارکینگ هستش البته جسد پوسیدست حداقل 1 سالی از مرگ ایشون میگذره
فعلا همینا چیز خاصی نبوده و اینکه یه بازرسی الان داره روی این پرونده کار میکنه که پسر این بازرس خبرنگار هستش
دیگه بهتر از این بلد نیستم تعریف کنم
جاااااااااااااان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
به نظر م سریال جالبی نمیاد.یه جورایی تکرار سریالای قبلی فخیم زاده است
شاید یه خورده سکانسهای اکشن و تعقیب و گریز پلیسیش بیشتر و مدرن تر شده باشه
در کل سینما و تلویزیون ما میتونه سریال پلیسی جذاب و پر کشش تولید کنه
از همین سریال کلانتر و هوش سیاه بگیر بیا تا ساختمان 85 که اصلا معلوم نیست برای چی تولید میشن
قسمت سومش ضعیف بود
کلا یک مورد خیلی تابلو داره این سریال اونم کند بودن بیان دیالوگ هاست
مکث های طولانی بین دیالوگ ها از سمت بازی گر ها میره رو اعصاب ادم
انگار میخوان اب ببندن به time سریال
بزرگترین اشکال سریال اینه که خیلی خلیلی خیلی کند پیش میره!
کلا یه قسمتو میشه تو ۵تا جمله خلاصه کرد
كاش از شبكه يك يا سه پخش ميشد،معمولا سريالاي شبكه 2 كمتر بيننده دارن.......
تایک رو باز کردم می خواستم دقیقا همین جمله رو بنویسم که دیدم شما زحمتش رو کشیدی. : دینقل قول:
به نظر منم همینطوره.
همونطو که قبلاً هم در تاپیکهای مربوط به سریالها تذکر داده شده . قرار دادن لینک دانلود خلاف قوانین هست . لطفاً نه درخواست لینک داشته باشین و نه لینک دانلود قرار بدین .
ممنون
این قسمت بالاخره یه تکون اساسی خورد! خوشم اومد!:31:
ضمنا چه میکنه این اختر بانو!:27:
کلا این رویا نونهالی بازیگر کار درستیه...هیچ کس نقش ناتاشارو از یاد نمیبره...حتی یادمه خیلی ها به خاطر اون نقش وبازی زیبای رویا نونهالی تا چند سال اسم بچه هاشونو میزاشتن ناتاشا...نقل قول:
این قسمت بالاخره یه تکون اساسی خورد! خوشم اومد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا چه میکنه این اختر بانو! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن دقت کردین که فخیم زاده چه طور داره بادرست کردن معما پشت معما مخاطبارو جذب میکنه...
تا به حال دو حدس درمورد اون استخونا زده شده که یکیش میتونه سازنده اون آپارتمان باشه یکی دیگش هم همسر اول اختر...
خوشم میاد فخیم زاده میدونه چطور حس کنجکاوی مخاطبارو قلقلک بده...
یه چیز جالب دیگه در مورد این سریال اینه که همه ساکنین اون مجتمع یه جورائی مشکوک میزنن...هرکدوم یه ریگی تو کفششون دارن...
درکل به نظر میرسه که یکی از بهترین کارای فخیم زاده باشه...(البته بعد از خواب وبیدار:5:...)البته ممکنه باگذشت 4قسمت کمی زود به نظر بیاد...ولی نسبت به دیگر سریال هائی بااین مضامین که چند قسمت اول زیاد جالب نیستند این سریال شروع خوبی داشته...
این قسمت ردیف بود
از اين قسمتش خوشم اومد.
بد نبود
داره جالب و جالب تر میشه
ولی باز هم اون مشکل اساسی وجود داره ...
کلا نونهالی ساخته شده واسه نقش های منفی ...
بهش هم میاد بد جوووور !
کم کم داره از هیجانش کم میشه
کلا باید نقش اصلی رو دوش همون فخیم زاده و نونهالی باشه
ولي به نظر من كم كم داره به خط اصلي داستان مي رسه.
کارکتر های سریال خیلی زیاده! اکثرشون هم ناشناس و جدید... بالتبع تو سریالی که هرقسمتش 45 دقیقس و کلا 26 قسمته، نمیشه برای این همه کارکتر، شخصیت پردازی قوی ای انجام داد!
هر چند به نظر میرسه که نیت نویسنده و کارگردان این مجموعه که فخیم زاده باشه، فدا کردن کندی و بی حرکتی داستان در قسمت های اول به هیجان و پرتنش شدن داستان در قسمت های پایانی هستش! چون با این همه کارکتر سخت میشه پیشبینیه داستان رو کرد...
بازیگراش خیلی زاقارتن ............(البته منظورم با نا بازیگراشه )
امیدوارم این سریال هر چه زودتر سریال بشه
چندین قسمت گذشته اما اصلا اصلا نمی چسبه
درسته سریال پلیسی معمائیه ولی واقعا ضرباهنگش کنده...امیدوارم با این مشکل سریال از تمشاچیاش کم نشه وتو قسمتی بعد بهتر بشه...
7 قسمت گذشت و میگیم جلسه بعد بهتر میشهنقل قول:
به جای نشون دادن دزدی از طلا فروشی
گرفته حمام رو نشون میده :13:
اصلا هیجان نداره
فخیم زاده هم دیگه پیر شده :13:
مگه فوتباله ؟ :دینقل قول:
فخیم زاده هم دیگه پیر شده
20-25 قسمت دیگه مونده صبر کنید مهدی فخیم زاده کار بد نمیسازه
خوب داداش 7 قسمت نباید این طور باشهنقل قول:
بعد اخر فیلم عجله دارن که چطور تمامش کنن
اصلا هیجان نداره
باید دراین فیلم ها مغز درگیر بشه و مو بر تن آدمی سیخ
نه آدم خوابش بگیره
منم مثه تو تصوری بهتر از این سریالی که تا اینجا پخش شده رو داشتم ولی خوب 7 قسمت بیشتر پخش نشده مونده تا به قسمت های حساسش برسی فقط کافیه یه جرقه زده شه تو سریال تا بیفته رو دور و میخکوب کنه تماشاگرونقل قول:
برادر مگر موتور دیزل هست که این همه وقت میخواد تا گرم بشه و رو دور بیوفتهنقل قول:
مرد مومن 7 قسمت گذشته
اصلا این سریال انسان رو به فکر کردن وادار نمیکنه جز قاتل همین
باید سریال این هفته تمام میشه
فرد رو ذهنش رو مشغول کنه تا هفته بعد
فکر کنه و بفهمه چی به چی هست
من بعد از 7 جلسه نمیدانم چی شده که بخواهم فکر کنم
ولش کن اقا :دینقل قول:
مختار نامه رو ببین شاهکار هر چی سریاله رو دستش نیست
سریال مزخرفیه بر خلاف سایر ساخته های فخیم زاده این سریال برام جذاب نیست
اولا تعداد هنر پیشه هاش خیلی زیاده این لطمه میزنه به داستان
اون سرهنگه هم کلا افتضاحه این سرهنگه مثلا یک سرهنگ باید مقتدر باشه اصلا نقش سرهنگ رو خوب بازی نکرده ادم با دیدنش احساس ترحم بهش دست میده اصلا نتوسته نقش رو خوب بازی کنه
در کل سریال خسته کننده ای هست البته تا اینجاش بر خلاف مختار نامه که هر قسمتش از قسمت قبلیش بهتر و جذابتره
به نظر من قاتل کیوان بید!! :3:
این قسمت بدک نبود!:31: این آه و ناله ساعد هدایتی چقدر افتضاح بود!!:13: